Holymage Δημοσιεύτηκε August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 5, 2014 Παιδες πηρα σημερα το g2 και εκοψα μονος μου τη σιμ, την εβαλα και ολα καλα , τωρα που δοκιμασα ομως να βγαλω εξω εκεινη τη θηκουλα που μπαινει η σιμ , παρολο που το πιεζω τη τρυπουλα δεν βγαινει (η θηκουλα) , εκανα καμια βλακεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μάλλον ναι αλλά απευθύνσου στο επίσημο θέμα της συσκευής σου. Επίσης η βλάβη λόγω χρήσης κομμένης κάρτας sim ή μικρότερης με adapter δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδες πηρα σημερα το g2 και εκοψα μονος μου τη σιμ, την εβαλα και ολα καλα , τωρα που δοκιμασα ομως να βγαλω εξω εκεινη τη θηκουλα που μπαινει η σιμ , παρολο που το πιεζω τη τρυπουλα δεν βγαινει (η θηκουλα) , εκανα καμια βλακεια; Όταν βάλεις την ακιδα στην τρύπα, πρέπει να την γυρίσεις ελαφρά στο πλάι όπως ανοίγεις την πόρτα με το κλειδί. Έτσι θα σου ανοίξει πιο εύκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Holymage Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Να στε καλα για τις απαντησεις σας , το καταφερα χθες , ηθελε τον τροπο του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Να στε καλα για τις απαντησεις σας , το καταφερα χθες , ηθελε τον τροπο του :)Καλό θα ήταν να πας για καινούργια sim(5 ευρώ έχει),για να μην εχεις πρόβλημα με το σήμα κτλ. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Holymage Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Οταν εγινε το συμβαν πηγα και ζητησα νεα σιμ και λογω καποιων χαζων γραφειοκρατικων προβληματων θα πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι παρασκευη για να εχω νεα σιμ.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Οταν εγινε το συμβαν πηγα και ζητησα νεα σιμ και λογω καποιων χαζων γραφειοκρατικων προβληματων θα πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι παρασκευη για να εχω νεα σιμ.. :/ τουλαχιστον η συσκευη ειναι μια χαρα! απολαυσε την :happy: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Holymage Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ειναι οντως απολαυση :D να σαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Οταν εγινε το συμβαν πηγα και ζητησα νεα σιμ και λογω καποιων χαζων γραφειοκρατικων προβληματων θα πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι παρασκευη για να εχω νεα σιμ.. :/ Για ποιο λόγο; Κανονικά βγαίνει επιτόπου η νέα σιμ; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για ποιο λόγο; Κανονικά βγαίνει επιτόπου η νέα σιμ; Αν και δεν έχει σχέση με την ενότητα που βρισκόμαστε, κι εγώ αυτό νόμιζα :confused: Τέλος πάντων, ας μεταφερθεί στην αντίστοιχη ενότητα ή ας κλειδωθεί από τον υπεύθυνο mod :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts