Jump to content

SOS

Holymage
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες πηρα σημερα το g2 και εκοψα μονος μου τη σιμ, την εβαλα και ολα καλα , τωρα που δοκιμασα ομως να βγαλω εξω εκεινη τη θηκουλα που μπαινει η σιμ , παρολο που το πιεζω τη τρυπουλα δεν βγαινει (η θηκουλα) , εκανα καμια βλακεια;

Μάλλον ναι αλλά απευθύνσου στο επίσημο θέμα της συσκευής σου. Επίσης η βλάβη λόγω χρήσης κομμένης κάρτας sim ή μικρότερης με adapter δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παιδες πηρα σημερα το g2 και εκοψα μονος μου τη σιμ, την εβαλα και ολα καλα , τωρα που δοκιμασα ομως να βγαλω εξω εκεινη τη θηκουλα που μπαινει η σιμ , παρολο που το πιεζω τη τρυπουλα δεν βγαινει (η θηκουλα) , εκανα καμια βλακεια;

Όταν βάλεις την ακιδα στην τρύπα, πρέπει να την γυρίσεις ελαφρά στο πλάι όπως ανοίγεις την πόρτα με το κλειδί. Έτσι θα σου ανοίξει πιο εύκολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Να στε καλα για τις απαντησεις σας , το καταφερα χθες , ηθελε τον τροπο του :)
Καλό θα ήταν να πας για καινούργια sim(5 ευρώ έχει),για να μην εχεις πρόβλημα με το σήμα κτλ.
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Οταν εγινε το συμβαν πηγα και ζητησα νεα σιμ και λογω καποιων χαζων γραφειοκρατικων προβληματων θα πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι παρασκευη για να εχω νεα σιμ.. :/

Οταν εγινε το συμβαν πηγα και ζητησα νεα σιμ και λογω καποιων χαζων γραφειοκρατικων προβληματων θα πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι παρασκευη για να εχω νεα σιμ.. :/

τουλαχιστον η συσκευη ειναι μια χαρα! απολαυσε την :happy:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Για ποιο λόγο; Κανονικά βγαίνει επιτόπου η νέα σιμ;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Για ποιο λόγο; Κανονικά βγαίνει επιτόπου η νέα σιμ;

Αν και δεν έχει σχέση με την ενότητα που βρισκόμαστε, κι εγώ αυτό νόμιζα :confused:

Τέλος πάντων, ας μεταφερθεί στην αντίστοιχη ενότητα ή ας κλειδωθεί από τον υπεύθυνο mod :)