MiuMiu Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Emena proswpika den mou aresei katholou na apokalw to agori mou "antra mou" kai autos na em leei "gunaika mou"! Tha to thewrousa vlakwdes!! (No infence, gousta einai auta)! To akouw apo arketous omws twra teleutaia, kai isws na eimai mia moda! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Σκέψου να είσαι μαντράχαλος και ξαφνικά να σε φωνάξουν "φραουλόπουλο", μέσα σε κόσμο! Μεγάλη ρομπιά :o :p Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Ρε παιδιά,σιγά,πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό!Δεν σημαίνει ότι όποιος λέει μια τέτοια έκφραση εννοεί οτι θέλει και να παντρευτεί αυτόν στον οποίο την λέει!Για πολλούς είναι απλά μια έκφραση όπως το 'μωρό μου'... :) Εγώ προσωπικά ξέρω πάρα πολλούς άντρες που τους ανεβάζει κιόλας η συγκεκριμένη λέξη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Εμένα μ' αρέσουν όλα τα ζουζουνιάρικα, τσαχπινογαργαλιάρικα.. :p Τις προάλλες την είπα φασολάκι!! :D Το μωρό μου μόνο δεν λέω κάτι δε μου πάει..... :p Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (12 Οκτ. 2004 , 22:15) Όσο για το ότι λένε οι γυναίκες "Άντρα μου" δεν νομίζω ότι είναι κακό... Ίσα ίσα εγώ θετικό θα το έλεγα γιατί για να σε λέει μια γυναίκα έτσι πάει να πει πως έχει βρεί αυτό που θέλει σε εσένα! A γειά σου παιδάκι μου είπες τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι για μένα. Εμείς είμαστε 4 χρόνια + μαζί και έχουμε χρησιμοποιήσει ΟΤΙ ειδών υποκοριστικά υπάρχουν στο ζουζουνολεξιλόγιο (ας το πούμε έτσι:P) όταν αποκαλώ εγώ το αγόρι μου άντρα μου σε τρίτους αυτοί με κοιτάνε παράξενα και με ρωτάνε αν παντρεύτηκα. Όταν τους λέω όχι με ρωτάνε γιατί τον αποκαλώ άντρα μου....μα επειδή είναι ο άντρας μου τους λέω, αυτός που έψαχνα στην ζωή μου, αυτός που με γεμίζει, που με ολοκληρώνει, που συμπληρώνει την σκέψη μου και μου δίνει όσα δεν περίμενα ποτέ να έχω στην ζωή μου όπως αληθινή αγάπη, σεβασμό, κατανόηση και στήριξη. Όταν λοιπόν έχεις βρει αυτό το θαύμα να είναι μέσα στην ζωή σου, είναι δυνατόν να το ονομάζεις με έναν ας τον πούμε 'τίτλο' χαμηλό? Και το ίδιο ισχύει και γιαυτόν, με λέει γυναίκα του. Μάλιστα σε κάποιες διακοπές μας κάναμε παρέα με ένα ζευγάρι απο την Αγγλία και τους λέει αυτός όλο καμάρι My wife :P Τώρα γιατί μερικούς τους τρομάζει η συγκεκριμένη λέξη...είναι μάλλον οτι θυμίζει γάμο. Και μερικές φορές είναι λογικό να τους τρομάζει ο γάμος...αλλά δεν σημαίνει πάντα κάτι τέτοιο η λέξη αυτή. Τις περισσότερες φορές...μάλλον σχεδόν όλες, όταν λέμε ο άντρας μου το λέμε όλο περηφάνεια και χαμόγελο οτι να κοίτα εγώ άνθρωπο που έχω και που με αγαπάει και τον χαίρομαι... μήπως άρχισα να λέω πολλά να το βουλώσω :P Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (15 Οκτ. 2004 , 00:42) μήπως άρχισα να λέω πολλά να το βουλώσω :P πες και αλλα κοπέλα μου! και εγώ μαζί σου είμαι!! πες και αλλα! συμφωνώ απόλυτα! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (15 Οκτ. 2004 , 00:42) A γειά σου παιδάκι μου είπες τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι για μένα. μήπως άρχισα να λέω πολλά να το βουλώσω :P Σε ευχαριστώ για το 1ο... :) :happy: Για το 2ο προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε να συνεχίσεις να μοιράζεσαι τη χαρά σου μαζί μας! ;) :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (15 Οκτ. 2004 , 18:14) Για το 2ο προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε να συνεχίσεις να μοιράζεσαι τη χαρά σου μαζί μας! ;) :) 'Αμα συνεχίσω θα καταλήξω να γράψω ερωτικό ρομάντσο:P Ενιγουει, αυτό που είχα πει παραπάνω το υποστηρίζω ακράδαντα. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...αλλά ρε παιδιά στις σχέσεις και στον έρωτα ποτέ δεν μπορείς να πεις οτι υπάρχουν standard καταστάσεις. Βασικά πρέπει να έχουμε ξεφύγει απο το θέμα μας ε? Νυν και πρώην... Εμένα ένα πράγμα με ενοχλεί. Πως μπορείς να είσαι φίλος/φίλη με έναν/μια πρώην και ο/η νυν σου να μην τσαντιστεί/στεναχωρηθεί κλπ κλπ? Πως μπορείς να δεις φιλικά έναν άνθρωπο με τον οποίο είχες ιστορία μαζί του/της (και ενδεχομένως έχει πέσει και κλάμμα κλπ κλπ) και ο τωρινός δεσμός σου να μην τα παίρνει στο κρανίο? Το πρώην αυτό ακριβώς σημαίνει..πάει και τελείωσε... Βασικά πιο πολύ οι γυναίκες (νομίζω) το κάνουν αυτό και λογικό είναι οι τωρινοί τους δεσμοί να μην το βλέπουν με καλό μάτι. Είναι σαν να τους λένε καλός είσαι και εσύ αλλά άσε να έχω και μια επαφή με τα παλιά. Αν το έκανε αυτό ο δικός μου θα του έκοβα τα πόδια (και σίγουρα το ίδιο αυτός). Πάλι πήρα φόρα ε? πωπωωππω Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Mporei o/h nun na ekneurizonte kai na zhleuoun, alla oxi panta me to dikio tous. Egw px me thn prwin mou kratame epafes akoma. De lew oti giname kolitoi afou akoma einai ligo perierga...kai de mporw px na ths lew auta pou lew se filous/files....opos px...a th 8ea einai auth, kai a gnwrisa mia kopela polu kalh, klp, klp....niw8w perierga. Alla pou kai pou kana minima, kamia bolta gia kafe, etsi gia na ta poume, na ma8oume nea, klp. Auto kuriws giati de xwrisame logo asimbatothtas, alla logo siggekrimenwn katastasewn (opos o atlantikos pou mas xwrize, kai alla diafora), kai etsi exoume akoma kales sxeseis meta3i mas....alla apo thn allh kai oi duo gnwrizoume oti de 8a kanoume kan prospa8eia na ta 3anabroume kai na 8eloume, prin egw gurisw ellada gia ta kala....se 1-2 xronia. To 8ema einai oti auth exei kapoion twra, alla auto to filiko to eixa mazi ths prin brei allon....kai pisteuw o nun prepei na to katalabei auto, kai na balei th zilia pisw tou. Prin apo auton eixe kai allh zwh h kopela, kai de simanei oti 8a alla3oun ola gia auton. Na peis oti 3afnika arxisame pali epafes enw htan idi mazi tou, tote na tsantistei kai me to dikio tou! Alla 8a prepei na uparxei empistwsinh. De to kribw oti ki emena an mia kopela mou 3afnika arxize epafes me ton prwin 8a me peiraze, kai 8a ths mlaga kai 8a ths elega oti me peirazei. Apo thn allh, an htan filoi apo prin, 8a thn elega oti einai ligw abola, kai 8a milousame genika gia to 8ema, alla afou h epafh 8a upirxe meta3i tous apo prin 8a katalabaina oti den einai epafh pou les esu tou stul "kratame konta mas ta palia mhn tuxon kai..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αν θα ήθελα να κρατήσω επαφές με πρωην πολύ απλά θα τα ξαναέφτιαχνα μαζί της... Μην είμαστε μικρά παιδιά... Όταν ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ μια σχέση πρέπει να τελειώνει στο τελευταίο φιλί,χαστούκι,βρισίδι... :rolleyes: :lol: Μου φαίνεται κωμικοτραγικό... Να μου λεει τι; Πως περνάει χωρίς εμένα ή με την καινούργια της σχέση; Τι ψώνισε χθες και πως τα πάει στη δουλειά; Γι' αυτό το πράγμα υπάρχουν οι φίλοι και όχι οι πρωην... Χώρια που επιρρεάζεσαι ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ... Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Egw pantws exw polu kales sxeseis me ton prwin mou! Simera malista vgikame kai mazi kai perasame teleia! Tipota to poniro den egine! milisame opws tha milaga me ena filo! Kalws i kakws stin zwi mou upirkse kai auto to atomo! Me to na to apomakrunw, einai san na ksegrafw ena kommati tis zwis mou, pou kapote ithela na to zisw kathws itan epilogi mou! Pisteuw pws den einai upervoliko na exeis tupikes sxeseis me ton/tin prwin! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (18 Οκτ. 2004 , 01:13) Egw pantws exw polu kales sxeseis me ton prwin mou! Simera malista vgikame kai mazi kai perasame teleia! Tipota to poniro den egine! milisame opws tha milaga me ena filo! Kalws i kakws stin zwi mou upirkse kai auto to atomo! Me to na to apomakrunw, einai san na ksegrafw ena kommati tis zwis mou, pou kapote ithela na to zisw kathws itan epilogi mou! Pisteuw pws den einai upervoliko na exeis tupikes sxeseis me ton/tin prwin! Μπορεί ο χρόνος να καλύπτει τα πάντα στο πέρασμα του αλλά στην καρδιά δεν ξεγράφεται τίποτα απολύτως! ;) Απλά τα συναισθήματα "τα βάζεις σε ένα συρτάρι" μέχρι το μυαλό σου "να πάει να το ξανανοίξει" κάπως,κάπου,κάποτε... Πιστεύω πως έτσι είναι πιο όμορφο και έτσι θα ήθελα να το κρατήσω... ;) Αυτή είναι η άποψη μου. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 As upothesoume pws ta eixes me mia kopela kai xwrizate, alla tin ektimouses upervolika ws anthrwpo kai ws proswpikotita, kai ayti ta eftiaxne me kapoion allo, tha itheles na se apomakrunei teleiws kai na min milate? Den sou lew na kanete tipita trello,apla na mporeis na tin pareis kai na se pare ena til, na steileis ena sms gia Xronia Polla... Den einai upervoliko! Skepsou to kai etsi.... :):);) Filika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (18 Οκτ. 2004 , 01:24) As upothesoume pws ta eixes me mia kopela kai xwrizate, alla tin ektimouses upervolika ws anthrwpo kai ws proswpikotita, kai ayti ta eftiaxne me kapoion allo, tha itheles na se apomakrunei teleiws kai na min milate? Den sou lew na kanete tipita trello,apla na mporeis na tin pareis kai na se pare ena til, na steileis ena sms gia Xronia Polla... Den einai upervoliko! Skepsou to kai etsi.... :):);) Filika Αν την εκτιμούσα υπερβολικά ως άνθρωπο και προσωπικότητα τότε θα ήταν γυναίκα μου :rolleyes: :happy: :whistle: :lol: Πολύ απλά και ξεκάθαρα! Τώρα βέβαια δεν μπορώ να μιλήσω εκ του ασφαλούς γι αυτό που με ρωτάς... Πόσο μάλλον να κάνω υποθέσεις... ;) Το να κρατάω επαφές με κάποια,προσωπικά,με προδιαθέτει για μια μελλοντική επανασύνδεση... Δηλαδή σαν να λεω "Κάνε εσύ τη ζωή σου... Κοίτα και λίγο πιο πέρα από εμένα και όταν βαρεθείς αυτό το τρόπο ζωής ξαναέλα να τα βρούμε". Μου είναι λίγο κάπως... ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 εγώ πάντως είμαι αντίθετη σε αυτό το θέμα! τι πάει να πει.. είναι πρώην μου&βγήκαμε για ένα ποτό μαζί να τα πούμε! Να πείτε τι?Να θυμηθείτε τα παλιά? και αντε... να πεις ότι το δέχομαι αν πρόκειται για έναν παιδικό έρωτα.. που στο κάτω κάτω δεν είχε και "ολοκλήρωση".. όταν όμως έχεις "**********" μαζί του (όπου αστεράκι βάλτε ότι σας αρέσει...) πόσο φιλικό μπορεί να είναι κάτι... ακριβώς γι'αυτό το λόγο λέμε ΤΕΛΟΣ... αλλιώς θα λέγαμε ά-τελος... (Συγγνώμη αν γίνομαι κακιά.. ή ακούγονται περίεργα τα όσα λέω... Αποψη μου είναι.. στραβή κουτσή... αυτό πιστεύω κ αυτό με εκπροσωπεί κ με αντιπροσωπεύει σαν άτομο!) ευχαριστώ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Egw pantws perasa para polu kala simera! Eipame peri anemwn kai udatwn, gelasame, eipame vlakeies! Htan mia euxaristi eksodos! Den xwrisame kakin kakws na peis! Otan exeis mia sxesi me kanoion den einai mono S@x! San filoi mporoume na vgoume kai na ta poume! Den simainei epeidi xwrisame, den sou milaw! Vazeis TELOS stin sexoualiki zwi, oxi stin koinwniki! to na ton dw eksw kai na min tou milisw to thewrw teliws upokritiko kai dithen! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 emeis xtes bghkame kuriakatiko sto party ths stomatologias me skopo na synanth8oun o kollhtos moy me thn prohn toy...xorisane ta paidia logo ths adelfhs ths kopelas kai oloi blepoume pos agapiountai....sproksame oso mporousame...ante an doume... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Δεν υπάρχει φιλία μετά απο έναν έρωτα μεγάλο, μια σχέση πως το λένε. Δεν μπορείς τον άλλον να τον έχεις βάλει μέσα στην ψυχή σου, στο είναι σου και μετά αφού χωρίσετε Α έλα να γίνουμε φίλοι. Πιστέψτε με αυτό το προσπάθησα με έναν άνθρωπο που μου έφαγε 1,5 χρόνο απο την ζωή μου και τον είχα πάνω απο μένα (μέγα λάθος) και αφού χωρίσαμε (είχαμε δυστυχώς κοινές παρέες) βλεπόμασταν και 3 φορές την εβδομάδα. Ακόμα και 3 μήνες που περάσανε ε δεν μπορούσα να τον βλέπω και να του πω Ωπα ρε μεγάλε όλα καλα? σαν να μην συμβαίνει τπτ. Δεν είναι βρύση τα αισθήματα να κλείσει έτσι εύκολα. Και γιαυτό ακριβώς λέγονται και πρώην...επειδή ήταν πριν και πέρασαν. Πάμε στους νυν :D Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Το να διατηρώ επαφές με μια πρώην, για μένα θα ήταν κάτι άρρωστο, μια σχέση χωρίς ταυτότητα και ξεκάθαρους ρόλους... Ψυχοφθόρα διαδικασία σίγουρα. Ως τί να την έβλεπα; Ως φίλη; Αδύνατον. Δεν διαγράφονται όλες οι στιγμες που περνάς με τον (πρώην) άνθρωπό σου για να αρχίσεις ν την βλέπεις ως... φίλη! Το επιχείρησα πριν από κάποια χρόνια και η κατάληξη ήταν να συναντιόμαστε για καφέ, να πέφτουμε για μια βραδιά στο κρεβάτι και το πρωί να μαλώνουμε και να ξαναπερνάμε τα ίδια... Μέχρι που δεν την ξαναείδα και δεν ξανα-απάντησα σε τηλεφωνήματά της... και ηρέμησα... :happy: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (18 Οκτ. 2004 , 13:32) Και γιαυτό ακριβώς λέγονται και πρώην...επειδή ήταν πριν και πέρασαν. Πάμε στους νυν :D Συμφωνώ απόλυτα! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ti na pw! mporei na exete kai dikio! Egw pantws diatirw mia polu kali sxesi me ton prwin mou, giati otan eimastan mazi eimastan kai filoi panw apo ola! Auti i filia diatirite kai malista polu omorfa! Den uparxei kati to erwtiko metaksu mas! Vgainw gia kafe mazi tou, opos tha evgaina me enan filo mou! Exoume na poume pragmata... Vevaia einai kai thema xaraktira! Alloi mporoun na kanoun kati tetoio, alloi oxi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (18 Οκτ. 2004 , 16:11) Vevaia einai kai thema xaraktira! Alloi mporoun na kanoun kati tetoio, alloi oxi... Όποιος μπορεί να το κάνει, μαγκιά του, αλλά πολύ πολιτισμός για τα γούστα μου. Όταν έχεις αγαπήσει κάποιον και καλώς ή κακώς έφτασες στο χωρισμό, μετά πως να τον δεις σαν φίλο / φίλη; Εμένα προσωπικά δε μου βγαίνει, και δυστυχώς τη μια φορά που προσπάθησα να το κάνω, περισσότερα προβλήματα προκάλεσε, παρά καλό. Σαν άνθρωπος πάντα θα ενδιαφέρεσαι για τον άλλο και είναι λογικό. Στο κάτω - κάτω ένα κομμάτι της ζωής σου μοιράστηκες μαζί του, δεν είναι δυνατό απλά να πάψεις να τον ξέρεις. Αν χρειαστεί κάτι, να τον βοηθήσεις. Αλλά φιλική σχέση; Με τίποτα. Την καρδιά σου βασανίζεις και ανακατεύεις το παρελθόν. Νέα αρχή λοιπόν, τίποτα λιγότερο. Οι πρώην ανήκουν στο παρελθόν. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts