Jump to content

tablet με δυνατοτητα συνδεσης στικ internet on the go

patrickdrd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους,

διαβασα λοιπον οτι τα tablet με 3g κλπ θελουν mini sim για να δουλεψουν; αλλα επειδη εγω την mini sim δεν εχω (=κινητο μπακατελα & την 2η, μιας κ εχω twin sim την εχω στο usb stick κ δεν θελω να το χαλασω),

λεω να χρησιμοποιησω το usb stick οπως ειναι, οποτε εχουμε κ λεμε:

σ αυτο το λινκ:

http://www.doctorandroid.gr/2013/06/ppp-widget-3g-android.html

λεει οτι πρεπει:

η συσκευή θα πρέπει να είναι rooted

ο πυρήνας της (kernel) να υποστηρίζει USB host (OTG) δυνατότητες

το στικάκι να υποστηρίζει το πρωτόκολλο PPP

πφφφ... (αν κ ειμαι προγραμματιστης) δεν κατεχω τπτ απ αυτα, οκ, το 3ο το χουμε,

οποτε παμε για μια tabletα που να εχει το 2ο, για το 1ο πως γινεται;

επισης, εμεινα στην μπακατελα (κιν) λογω του οτι σιχαινομαι την πληκτρολογηση στο tablet,

οποτε βαλτε σαν ενα αλλο κριτηριο για τις προτασεις κ την ευκολοτερη δυνατο πληκτρογηση ή/και προτεινετε μου κ μια θηκη με πληκτρολογιο πακετο, χμμ... τι αλλο θελουμε; τα κλασσικα... καλουτσικη οθονη, αν κ δεν με ενδιαφερει να βλεπω ταινιες σ αυτο κ καλουτσικη διαρκεια μπαταριας, budget;;; χμ... οχι και... στο Θεο :lol:

αυτο εδω π.χ. τι λεει;

εχει usb OTG λεει, αρα το μονο που μενει ειναι το.. root;;;

Edited by patrickdrd

πολυ φασαρια βλεπω εχει το σεναριο αυτο, να ρωτησω για το "plan b", tablet που να παιρνει μεγαλη, "κανονικη" sim υπαρχει; ή ολα παιρνουν την mini;

τι εγινε; κανεις δεν απανταει; :lol:

τι λετε για αυτο εδω;

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_2_7_0_p3100-4543.php

κανονικη sim παιρνει, απλα ειναι "ψιλο" παλιο, ειναι θεμα αυτο;

Η μίνι είναι η <<κανονική>>.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

ναι μωρε, το ξερω

υπαρχουν κ ανταπτορες σιμ, οποτε δεν ειναι προβλημα η σιμ, το θεμα ειναι, υπαρχει τπτ καλο που να παιρνει κ σιμ; να χει φανταζομαι κανα 16gb internal, κανα 1,5gb ram κ αξιοπρεπες οθονη κ πληκτρολογηση;

Πες μου μέχρι πόσα λεφτά μιλάμε;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

κατι καλουτσικο, κανα 200αρι π.χ. καλα δεν ειναι;

σου ειπα μ αρεσει το galaxy tab που εγραψα παραπανω, αλλα του 2012 μοντελο; πφφφ, πολυ παλιο μου φαινεται...

κατι καλουτσικο, κανα 200αρι π.χ. καλα δεν ειναι;

σου ειπα μ αρεσει το galaxy tab που εγραψα παραπανω, αλλα του 2012 μοντελο; πφφφ, πολυ παλιο μου φαινεται...

Δεν τραβάει καθόλου πλέον. Δες από geekbuying το ifive 3gs και ένα teclast που παίρνει και win.

thanks, καλη περιπτωση φαινεται οντως, αλλα το χρειαζομαι πιο αμεσα μιας κ φευγω διακοπες προσεχως κ αμα ειναι να το περιμενω 1 μηνα φεξε μου κ γλιστρησα :p

για τι χρήση προορίζεται; απλά στις διακοπές για να περνάει η ώρα;

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-VivoTab-Note-8---%28M80TA-DL001H%29,99452,480513,1174579.html?langId=-18

μπορείς να κοιτάξεις σε κάτι τέτοιο ίσως..που ενδεχομένως να σου φανεί και χρήσιμο στη δουλειά σου αργότερα...

πάντως γενικότερα, δε ξέρω κατά πόσο βολικό θα είναι να έχεις το usb stick συνέχεια στο tablet....δύσχρηστο μου φαίνεται και σε περιορίζει αρκετά..έστω και αν είναι για το διάστημα των διακοπών μόνο..

Edited by rizla7

οκ, εγραψα, υπαρχει κ η λυση της sim, αλλα δεν βλεπω να εχει αυτο που ποσταρες 3g

θα παίξεις με κανονικά windows σε αυτό που είπα...δε βρίσκω και ένα stick που είχα να δοκιμάσω αν έχει κάποιο θέμα στα win tablet...

απλά το έδωσα σαν ιδέα επειδή καλύπτει τα λεφτά που είπες..θέλεις άμεση αγορά και είπες για πληκτρολόγια κτλ...ίσως έχεις μεγαλύτερη ευκολία να χρησιμοποιήσεις τυχόν hardware που έχεις ήδη.. ή και να το χρησιμοιποιήσεις αργότερα περισσότερο...

αλλά και πάλι συμφωνα με το πρώτο σου σενάριο είναι το παραπάνω..

υπάρχει και το Asus Fonepad 7 με 3g, αλλά πας σε micro sim

δεν πειραζει το micro, γιατι οπως εγραψα κ παραπανω, υπαρχουν κ: ανταπτορες σιμ, το προτιμω αυτο, θα το δοκιμασω για αρχη χωρις πληκτρολογιο, απλα ηθελα ή να παιρνει το usb στικ στην αρχη, μετα ειπα οτι μαλλον καλυτερη ιδεα το 3g, κατσε να δω το asus κ θα σου πω

καλύτερη ιδέα είναι σίγουρα με 3g ή tethering από κινητό παρά να έχεις μαζί όλο αυτό το stick...είναι και τεράστιο απ οτι θυμάμαι..για μένα είναι περισσότερο λύση ανάγκης κάποια στιγμή..

τώρα για το asus, ρώτα και στο θέμα του εδώ στο forum κατόχους...γενικά πως είναι το tablet..δε ξέρω..

και περίμενε μήπως προτείνει κάποιος και κάτι άλλο εδώ...

ναι, οκ, απλα το usb stick ειναι καλη εναλλακτικη για το laptop γι αυτο κ θα χρειαστω κ adaptor σιγουρα

ναι οκ..καταλαβαίνω..εσύ ξέρεις τη χρήση που θα κάνεις και τι βολεύει..

οπότε μπορείς να παίξεις και με το laptop σα wifi hotspot για το tablet όποτε τα έχεις μαζί..

επίσης αυτό με τις sim που είπες...εσύ έχεις 2 mini sim(κανονικές)....ο αντάπτορας πως χρησιμεύει που λες για micro υποδοχή σε tablet;

τη micro μπορείς να κάνεις mini χωρίς να χαλάσεις τη sim..οχι το ανάποδο.. κάτι χάνω;:)

edit..αντάπτορα για το stick θα εννοείς...:)

Edited by rizla7

αχχαχαχα, οχι ρε, κοιτα, την κοβεις κ την κανεις micro την sim για το tablet ετσι; (την αλλη σιμ την εχω στο μπακατελα κιν του αβαταρ, δεν την πειραζω)

οποτε εχεις κ τον ανταπτορα καβαντζα για να ξανακανεις την micro σε κανονικη/mini για να την βαλεις στο usb stick, καταλαβες;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν με ενθουσιασε παντως το tablet που ποσταρες, μαλλον θα κανω δουλεια με λαπτοπι κ στικ, σε λιγους μηνες ετσι κι αλλιως εχει επιδοτηση ο αδερφος μου για κιν ή tablet κ επειδη κιν εχει galaxy αυτος κ εγω δεν ψηνομαι για smartphone ακμ, μαλλον προς tablet θα οδευσουμε, ελπιζω να χει βγει κατι καλυτερο, γιατι περα απο τους κινεζους, η υπολοιπη, η "εμπορικη" αγορα εχει κολλησει μου φαινεται, κι αυτο το μοντελακι που ποσταρες τελευταια, ειναι ενος χρονου π.χ.

αχχαχαχα, οχι ρε, κοιτα, την κοβεις κ την κανεις micro την sim για το tablet ετσι; (την αλλη σιμ την εχω στο μπακατελα κιν του αβαταρ, δεν την πειραζω)

οποτε εχεις κ τον ανταπτορα καβαντζα για να ξανακανεις την micro σε κανονικη/mini για να την βαλεις στο usb stick, καταλαβες;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν με ενθουσιασε παντως το tablet που ποσταρες, μαλλον θα κανω δουλεια με λαπτοπι κ στικ, σε λιγους μηνες ετσι κι αλλιως εχει επιδοτηση ο αδερφος μου για κιν ή tablet κ επειδη κιν εχει galaxy αυτος κ εγω δεν ψηνομαι για smartphone ακμ, μαλλον προς tablet θα οδευσουμε, ελπιζω να χει βγει κατι καλυτερο, γιατι περα απο τους κινεζους, η υπολοιπη, η "εμπορικη" αγορα εχει κολλησει μου φαινεται, κι αυτο το μοντελακι που ποσταρες τελευταια, ειναι ενος χρονου π.χ.

ναι βρε συ ξέρω τι γίνεται με τις sim...απλά κόλλησα και είχα την εντύπωση οτι δεν θες να πειράξεις τη sim σου και την κόψεις..:)