Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει ο snapdragon. Ολα exynos εχουν

Είσαι σίγουρος; Γιατί στο Πλαίσιο βλέπω και τις 2 εκδόσεις.Και τη WiFi και την LTE και μάλιστα λέει και για τα 2 άμεσα διαθέσιμα εντός 24ώρου

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είσαι σίγουρος; Γιατί στο Πλαίσιο βλέπω και τις 2 εκδόσεις.Και τη WiFi και την LTE και μάλιστα λέει και για τα 2 άμεσα διαθέσιμα εντός 24ώρου

Εχει αναλυθεί καποιες σελιδες πριν. Το εχουν γραψει λλάθος.Πουθενα δεν υπάρχει με τον Snapdragon, ισως κυκλοφορήσει αργότερα στις επόμενες παρτίδες.

Μη σε αγχώνει ο exynos, δε νομίζω να δεις ουσιαστική διαφορά. Εχω την εντύπωση κιόλας οτι ο exynos κανει μεγαλύτερη οικονομία στην μπαταρία. Προσωπικά είμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Εχει αναλυθεί καποιες σελιδες πριν. Το εχουν γραψει λλάθος.Πουθενα δεν υπάρχει με τον Snapdragon, ισως κυκλοφορήσει αργότερα στις επόμενες παρτίδες.

Μη σε αγχώνει ο exynos, δε νομίζω να δεις ουσιαστική διαφορά. Εχω την εντύπωση κιόλας οτι ο exynos κανει μεγαλύτερη οικονομία στην μπαταρία. Προσωπικά είμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Δεν νομίζω να το έχουν γράψει λάθος γιατί έχουν διαφορετική τιμή.Το LTE (T705) μοντέλο έχει 579€ ενώ το WiFi (T800) 479€.

Καλά έτσι κι αλλιώς εγώ του χρόνου και εαν, για αγορά.Εξαρτάται πόσο θα πέσει η τιμή του τον Αύγουστο του '15 :rolleyes:

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Δεν νομίζω να το έχουν γράψει λάθος γιατί έχουν διαφορετική τιμή.Το LTE (T705) μοντέλο έχει 579€ ενώ το WiFi (T800) 479€.

Καλά έτσι κι αλλιώς εγώ του χρόνου και εαν, για αγορά.Εξαρτάται πόσο θα πέσει η τιμή του τον Αύγουστο του '15 :rolleyes:

Λογικό δεν είναι;;; Το ενα ειναι LTE και το αλλο wifi.

Και τα 10.5 παλι 100€ διαφορα έχουν(LTE&Wifi), αλλα έχουν τον ιδιο επεξεργαστή.

Εδω οταν πηγα να παρω το δικο μου απ το public μου ειπαν οτι εχει 1 χρονο εγγύηση και ηθελαν να πληρωσω παραπανω για μια υπηρεσία που έχουν, κατι σαν express service δεν θυμάμαι ακριβώς.

Επεμεινα οτι εχει 2 χρονια κι οχι 1, μεχρι που τελικά το εψαξε ο υπάλληλος και ειδε οτι οντως εχει 2.

Μην τα πολυσκαλιζεις με αυτα τα μαγαζια, δεν ειναι ειδήμονες.

Δεν επιμένω αλλά κάπου στο νετ πήρε το μάτι μου οτι μόνο οι snapdragon υποστηρίζουν LTE δυνατότητα.Ίσως να είδα λάθος...

Δεν επιμένω αλλά κάπου στο νετ πήρε το μάτι μου οτι μόνο οι snapdragon υποστηρίζουν LTE δυνατότητα.Ίσως να είδα λάθος...

Οχι δεν ισχυει κατι τέτοιο.

Αφού μου έβγαλαν λίγο το λάδι στο κατάστημα (OTE, αναγκαστικά από εκεί λόγο εταιρικής σύνδεσης) τα κατάφερα και σε 2 μέρες θα είναι στα χέρια μου η έκδοση 4G (ή LTE αν προτιμάτε :P)

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Στο LG G3 ολοι αναφερουν πως η συσκευη λειτουργει πολυ καλυτερα αν παμε στο developer options και το αλλαξουμε απο Dalvic σε ΑRT.

Γνωριζετε αν κατι τετοιο ισχυει γενικα για το android και ακομα πιο ειδικα για το tab s ?

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Στο LG G3 ολοι αναφερουν πως η συσκευη λειτουργει πολυ καλυτερα αν παμε στο developer options και το αλλαξουμε απο Dalvic σε ΑRT.

Γνωριζετε αν κατι τετοιο ισχυει γενικα για το android και ακομα πιο ειδικα για το tab s ?

Γιώργο καλησπέρα...

Μιας και βλέπω από την υπογραφή σου οτι έχεις και το tab S και το lg g3 , από θέμα οθόνης πως τις συγκρίνεις μεταξύ τους; Τι εντυπώσεις σου αφήνει η amoled σε σχέση με το true-ips της LG; Ειδικά σε σκοτεινό χώρο με ενδιαφέρει να μου πεις.

Ξέρεις κανείς, αν το Samsung Galaxy Tab S 8.4" (4G) είναι συμβατό με το ρολόι (Gear 2 Neo) ?? Καθώς επίσης και το S3 αν είναι συμβατό με το ρολόι...

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Ξέρεις κανείς, αν το Samsung Galaxy Tab S 8.4" (4G) είναι συμβατό με το ρολόι (Gear 2 Neo) ?? Καθώς επίσης και το S3 αν είναι συμβατό με το ρολόι...

Το ρολοι συνδέεται με το tab s αλλα οχι με το S3

Γιώργο καλησπέρα...

Μιας και βλέπω από την υπογραφή σου οτι έχεις και το tab S και το lg g3 , από θέμα οθόνης πως τις συγκρίνεις μεταξύ τους; Τι εντυπώσεις σου αφήνει η amoled σε σχέση με το true-ips της LG; Ειδικά σε σκοτεινό χώρο με ενδιαφέρει να μου πεις.

Είναι η πρώτη φορά που όταν αφήνω από τα χέρια μου το tab s και πιάνω κινητό ξενερώνω με την οθόνη του κινητού. Πάντα συνέβαινε το αντίθετο.

Τα χρώματα της οθόνης του g3 είναι κάπως πεθαμένα. .. Η οθόνη του tab είναι πιο εντυπωσιακή.

(και στα δύο η φωτεινότητα είναι το αυτοματο)

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Για οςους ενδιαφέρονται 16αρι wifi στα 369 ευρω +13 ευρω μεταφορικά με dhl express και σε 2-3 εργάσιμες στο χώρο σας.

http://www.fnac.com/Tablette-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-Wifi-16G-Blanc/a7394778/w-4#bl=MICSamsung-GalaxyBLO1

Εδω ξεκινάνε στα 439 άμεσα διαθέσιμο.

http://www.skroutz.gr/s/5080061/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-Wi-Fi-16GB.html

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το ρολοι συνδέεται με το tab s αλλα οχι με το S3

Στο επίσημο site της Samsung αναφέρει την συμβατότητα του Gear 2 με το S3 αλλά όχι με το Tab S.

Εγώ έχω το S3, την Τρίτη θα έχω και το Tablet και τον άλλο μήνα σκέφτομαι να πάρω το Gear αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι συμβατό και με τα 2... :confused:

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Στο επίσημο site της Samsung αναφέρει την συμβατότητα του Gear 2 με το S3 αλλά όχι με το Tab S.

Εγώ έχω το S3, την Τρίτη θα έχω και το Tablet και τον άλλο μήνα σκέφτομαι να πάρω το Gear αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι συμβατό και με τα 2... :confused:

Ναι όντως, λεει για το S3 επίσημα.

Τα tab s δεν έχουν συμπεριληφθει στην λίστα γιατι ειναι καινούργια. Σίγουρα συνδέονται ομως, το δοκίμασα χθες.

Βέβαια δεν είναι τόσο απλό να το συνδεεις καθημερινα το πρωι στο smartphone και το βραδυ στο tablet για τον εξης λογο: Καθε φορα που συνδέεται σε αλλη συσκευή κανει επαναφορά εργοστασιακων. Δεν ειναι τοσο τρομακτικό οσο ακούγεται στα smartphones, καθως μέσω του gear manager κρατάει backup και επαναφέρει τα πάντα (ρυθμίσεις/ειδοποιησεις/κλησεις/μηνυματα) και στην ουσία μπορούν να χρησιμοποιησουν το ρολοι ολοι στην οικογένεια χωρις ο ενας να εχει προσβαση σε οτιδήποτε δεν εχει πραγματοποιηθει απο τον καθένα ξεχωριστά στο ρολόι.

Και ναι… επιτέλους μετά από 5 μέρες αναμονή το μοναδικό tab είναι στα χέρια μου. Και όχι μόνο του. Ήρθε με δώρο μια official θήκη και 5GB internet για 18 μήνες

http://tinypic.com/r/35k7a6r/8

http://tinypic.com/r/2eg705t/8

Edited by LION_XX

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Καλησπέρα καλοδούλευτο , εγω μάλλον θα το εχω την Παρασκευή.Το 10αρι ομως το LTE αν δεν κάνω λάθος το 8αρι δεν πήρες;
I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE

Και ναι… επιτέλους μετά από 5 μέρες αναμονή το μοναδικό tab είναι στα χέρια μου. Και όχι μόνο του. Ήρθε με δώρο μια official θήκη και 5GB internet για 18 μήνες

20140826_150628.jpg?dl=0

20140826_144503.jpg?dl=0

Δώρο και η θήκη και το ίντερνετ; ;; Εγω την πληρωσα 70€ :mad:

Δώρο και η θήκη και το ίντερνετ; ;; Εγω την πληρωσα 70€ :mad:

Ναι δώρο η θήκη και το internet (Απο Cosmote)

Γιατι δεν εμφανίζονται οι φώτο ???

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Ναι δώρο η θήκη και το internet (Απο Cosmote)

Γιατι δεν εμφανίζονται οι φώτο ???

Πρέπει να τις δωσεις απλα σαν link χωρις να πατήσεις "εισαγωγή εικόνας". Εγω τις ειδα πάντως :p

Τσέκαρε κι αλλα δωράκια που εχει μεσα η συσκευή (15€ νομιζω για τα 8αρια στο pameodeon για ταινίες, στα 10αρια ειναι 25ευρω δώρο, 6 μηνες δωρεαν deezer για μουσική κι άλλα πολλά)

Καλησπέρα hic_et_nun cεπειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για θήκη original και δεν στα γνωστά καταστήματα αυτές που εχω βρεί λένε τελευταία κομμάτια σειρά προταιρεότητας κ.λ.π. κολπάκια του marketing πες μου αν μπορείς σε παρακαλά απο που την πήρες ( εκτός πληρωμής με πιστωτική) και αν εχεις ακούσει κάτι για θήκες με πληκτρολόγιο .

Έχω βρει και της Belkin και της Logitech στα 100€

Edited by tkourk

Πρέπει να τις δωσεις απλα σαν link χωρις να πατήσεις "εισαγωγή εικόνας". Εγω τις ειδα πάντως :p

Τσέκαρε κι αλλα δωράκια που εχει μεσα η συσκευή (15€ νομιζω για τα 8αρια στο pameodeon για ταινίες, στα 10αρια ειναι 25ευρω δώρο, 6 μηνες δωρεαν deezer για μουσική κι άλλα πολλά)

Έχει και ακουστικά :P

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που θα τα βρω αυτά ; Μέσα στη συσκευασία πέρα απο φορτιστή ακουστικά και οδηγίες δεν έχει κάτι άλλο

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Με φόρτιση τι παίζει ; Αφήνω να τελειώσει η μπαταρία που έχει και κάνω μετά μια πλήρη φόρτιση με το tab κλειστό ;

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Καλησπέρα hic_et_nun cεπειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για θήκη original και δεν στα γνωστά καταστήματα αυτές που εχω βρεί λένε τελευταία κομμάτια σειρά προταιρεότητας κ.λ.π. κολπάκια του marketing πες μου αν μπορείς σε παρακαλά απο που την πήρες ( εκτός πληρωμής με πιστωτική) και αν εχεις ακούσει κάτι για θήκες με πληκτρολόγιο .

Έχω βρει και της Belkin και της Logitech στα 100€

Περιμενω κι εγω την official με πληκτρολόγιο αλλα δεν την εχω δει πουθενά. Πηρα την official book cover η οποια ειναι εξαιρετική, καποιος εδω μεσα την πουλουσε μιση τιμη(35€) γιατι δεν του αρεσε το λευκο χρώμα.

Έχει και ακουστικά :P

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που θα τα βρω αυτά ; Μέσα στη συσκευασία πέρα απο φορτιστή ακουστικά και οδηγίες δεν έχει κάτι άλλο

Ολα εχουν ακουστικά. Στο galaxy gifts θα βρεις όλες τις εφαρμογές που δινει η Samsung. Καποιες εχουν 1χρονο premium, αλλες εχουν 6 μηνες

Ειναι πολλα τα δωρακια https://www.dropbox.com/sc/ccuadr328c6a2f6/AABDqH-E6xJDC9PfGgUtsROba

Edited by hic_et_nunc

Ok Μιχάλη σ'ευχαριστώ πάντως και στα Αγγλικό και στα Γερμανικά site των Belkin & Logitech την (έχουν θήκη πληκτρολόγιο) για το S και το 8αρι και το 10αρι γύρω στα 115€.

Αν βρω κάτι πιο πριν από εσένα θα σ ενημερώσω.Σ'ευχαριστώ και πάλι.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α ξέχασα να σε ρωτήσω κάτι σημαντικό για κάρτα μνήμης τι μου προτείνεις θέλω από 32Gb και πάνω γιατί θα περάσω αρχεία της δουλειάς για να το παίρνω μαζί μου ( πολλά ταξίδια η άτιμη ) αυτά είναι περίπου 25Gb και να του περάσω και μερικές ταινίες για να βλέπω το βραδάκι.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"