fioravanti90 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Καλημερα, οποτε μπορεσεις, δωσε μου το link, ευχαριστω. Iron Rom 3.1 για Τ800/Τ805. https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224402634 Βootloader που πρεπει να φλασαριστει με odin πριν το περασμα της ρομ αν προερχεστε (οπως εγω) απο λολιποπ. Αν εχετε την ΜΜ, φλασαρετε μονο τη ρομ. https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=111440 Να εχετε βεβαια υποψιν οτι με το φλασαρισμα καθε καστομ ρομ γραφει ο knox και αρα χανεται η εγγυηση της συσκευης. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να κάνω μια ερώτηση; Σας κάνει κόλπα το φλας της κάμερας; Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ακριβως σου κανει? Εμενα δουλευει σωστα (αλλα σπανια). Edited December 6, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Υπάρχουν στιγμές που δεν ανάβει στο αυτόματο, φυσικά ούτε και στο συνεχόμενο, και στρώνει μόνο μετά από επανεκκίνηση... Εβαλα και ένα flash light για να δω τι γίνεται και εκεί τα ίδια κάνει... Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Iron Rom 3.1 για Τ800/Τ805. https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224402634 Βootloader που πρεπει να φλασαριστει με odin πριν το περασμα της ρομ αν προερχεστε (οπως εγω) απο λολιποπ. Αν εχετε την ΜΜ, φλασαρετε μονο τη ρομ. https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=111440 Να εχετε βεβαια υποψιν οτι με το φλασαρισμα καθε καστομ ρομ γραφει ο knox και αρα χανεται η εγγυηση της συσκευης. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβως σου κανει? Εμενα δουλευει σωστα (αλλα σπανια). απο εκει που κατεβαζουμε το bootloader , εχουν διαφορα οι δυο εκδοσεις που υπαρχουν? να κατεβασω το πιο προσφατο του νοεμβριου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Nαι. Κι εγω αυτο κατεβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Υπάρχουν στιγμές που δεν ανάβει στο αυτόματο, φυσικά ούτε και στο συνεχόμενο, και στρώνει μόνο μετά από επανεκκίνηση... Εβαλα και ένα flash light για να δω τι γίνεται και εκεί τα ίδια κάνει... Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Aν στο κανει μετα την αναβαθμιση στην ΜΜ θα σου προτεινα factory reset. Οπως περιγραφεις ειναι μαλλον θεμα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Aν στο κανει μετα την αναβαθμιση στην ΜΜ θα σου προτεινα factory reset. Οπως περιγραφεις ειναι μαλλον θεμα software. Όχι το έκανε και πριν την αναβάθμιση... Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Με λιγο ψαξιμο ειδα οτι εχει συμβει τοσο σε νοτε3 οσο και σε tab S. Ακομα και με restart και με clear cache φτιαχνει προσωρινα αλλα επανερχεται. Κανεις δεν εχει βρει λυση που να δουλευει. Αρα καλυτερα να το πας για σερβις, αν ειναι ακομα σε εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Με λιγο ψαξιμο ειδα οτι εχει συμβει τοσο σε νοτε3 οσο και σε tab S. Ακομα και με restart και με clear cache φτιαχνει προσωρινα αλλα επανερχεται. Κανεις δεν εχει βρει λυση που να δουλευει. Αρα καλυτερα να το πας για σερβις, αν ειναι ακομα σε εγγυηση. Οκέϊκ μάλλον έτσι θα γίνει γιατί είναι κρίμα!! Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καλησπέρα...Αποφάσισα να το σκαλίσω λίγο αφού πλέον πήρε την ΜΜ. Βασικά θέλω μόνο root για αρχή. Δοκίμασα το cf auto root μέσω odin αλλά ενώ κάνει την διαδικασία και το odin και μετά το ίδιο το cf κατά την επανεκκίνηση δεν ανάβει το tablet.Ενώ ακούγεται κανονικά ο ήχος σύνδεσης στα Windows..Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Iron Rom 3.1 για Τ800/Τ805. https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224402634 Βootloader που πρεπει να φλασαριστει με odin πριν το περασμα της ρομ αν προερχεστε (οπως εγω) απο λολιποπ. Αν εχετε την ΜΜ, φλασαρετε μονο τη ρομ. https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=111440 Να εχετε βεβαια υποψιν οτι με το φλασαρισμα καθε καστομ ρομ γραφει ο knox και αρα χανεται η εγγυηση της συσκευης. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβως σου κανει? Εμενα δουλευει σωστα (αλλα σπανια). καλησπερα, οταν περασες την iron rom επελεξες την dirty flash ή την πρωτη επιλογη που ειχε τσεκαρισμενη την full? Edited December 8, 2016 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 καλησπερα, οταν περασες την iron rom επελεξες την dirty flash ή την πρωτη επιλογη που ειχε τσεκαρισμενη την full? Αν και ειχα κανει advanced wipe (cache, dalvik, system, data) απο το twrp, επελεξα να κανει παλι fuĺl wipe. Επισης διαλεξα τον στοκ kernel, οχι τον iron kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Αν και ειχα κανει advanced wipe (cache, dalvik, system, data) απο το twrp, επελεξα να κανει παλι fuĺl wipe. Επισης διαλεξα τον στοκ kernel, οχι τον iron kernel. καλημερα, την εγκατεστησα, μονο μια ερωτηση εχω: δεν μου δουλευει η μπαρα που βγαινει απο δεξια με τις εφαρμογες, δεν υπαρχει σε αυτην την rom ή πρεπει να κανω κατι αλλο? επισης ο stok kernel ειναι καλυτερος απο τον iron kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) καλημερα, την εγκατεστησα, μονο μια ερωτηση εχω: δεν μου δουλευει η μπαρα που βγαινει απο δεξια με τις εφαρμογες, δεν υπαρχει σε αυτην την rom ή πρεπει να κανω κατι αλλο? επισης ο stok kernel ειναι καλυτερος απο τον iron kernel? Ενω ο dev γραφει οτι υποστηριζει multiwindow, με ενα προχειρο ψαξιμο δεν την βρηκα ουτε εγω. Δεν με πολυνοιαζει μιας και χρησιμοποιω τα floating windows, αλλα το βραδυ που θα εχω πιο πολυ χρονο θα το ψαξω καλυτερα. Εβαλα τον stock kernel στην τυχη γιατι τρεχει αψογα στις στοκ ΜΜ. Και κατι που μου εγινε μαθημα αφου πρωτα μου εγινε παθημα. Το γραφω μηπως γλιτωσω εστω κι εναν. Χτες αγορασα μεταχειρισμενο ενα Τ-705. Χερι με χερι, και αφου διαπιστωσα οτι δεν ειχε ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ιχνος (ακομα και το δικο μου εχει 2 αχνες γρατζουνιες στην πλατη, ηρθε η ωρα να πατησω το power για να δω οτι ολα λειτουργουσαν σωστα (wifi, bt, camera οθονη, κλπ). Ο πωλητης ομως ειχε κανει factory reset αλλα χωρις να κανει το αρχικο σεταρισμα, αρα βγηκα στην αρχικη οθονη του σεταρισματος. Κατι λοιπον η ΑΨΟΓΗ κατασταση του σασι, κατι η φερεγγυοτητα του πωλητη (μου εδωσε 2 θηκες στο κουτι τους, 1 tempered glass τοποθετημενο και αλλο ενα στο κουτι του και ολα αυτα σε πολυ τιμια τιμη), κατι η δικη μου βαρεμαρα, το πηρα χωρις να το ελεγξω λειτουργικα. Αποδειχτηκε λοιπον οτι η συσκευη ειχε ελαττωματικη μπαταρια που προκαλουσε συχνες επανεκκινησεις, ελαττωματικο κονεκτορα συνδεσης/φορτισης και μια ελαττωματικη κολληση στην πλακετα που προκαλουσε συνεχη flickerings (παρασιτα) στην οθονη. Ο πωλητης φυσικα ορκιστηκε οτι αυτο ''δεν του συνεβη ποτε'' ενω για τα restarts παραδεχτηκε οτι ''ε, ναι μιαδυο φορες εχει τυχει, αλλα δεν ανησυχησα''. Ενω εμενα μου εκανε 4 πριν καν τελειωσω το σεταρισμα. Οταν η κουβεντα κατεληξε στην επιστροφη χρηματων, φυσικα εκανε τον κινεζο. Επειδη ετυχε να εχω τη μερα ελευθερη, το παω στη σμαρτεκ. Μεσα σε 2 ωρες τα παιδια μου επισκευασαν τις 2 βλαβες στην εγγυηση, ενω για αγορα και τοποθετηση νεας μπαταριας με χρεωσαν €21,14!!!! Ναι μονο τοσα, και το γραφω γιατι στο νημα του tab Pro διαβασα παιδια να κανουν ολοκληρη διαδικασια και στο τελος να τους στοιχιζει τα διπλα. Η κριση βεβαια εχει επηρεασει και αυτους μιας και μου ειπαν οτι ειμαι τυχερος που δεν χρειαστηκε αλλαγη οθονης, μιας που δεν κρατουν στοκ ανταλλακτικων παρα για ελαχιστα μοντελα. Το κερασακι στην τουρτα ηταν το πουγκι στο οποιο μου επεστρεψαν επισκευασμενη τη συσκευη. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/f0adaa8241fba044833f066ef61e97eb.jpg Και χωρις την παραμικρη γρατζουνια η συσκευη. Γιατι δυστυχως στο νημα του νοτε4 2 παιδια ανεφεραν γρατζουνιες απο το σερβις. Αποτελεσμα, εστω και με μιση χαμενη μερα, να εχω μια αψογη λειτουργικα συσκευη και ο πωλητης να παρει ενα ωραιοτατο θαψιμο στο διπλανο site αγγελιων, μιας και βαρεθηκε να παει μεχρι τη σμαρτεκ να φτιαξει τη ζημια (η οποια ηταν τουλαχιστον 3 μηνων συμφωνα με τα παιδια στη σμαρτεκ), ενω διαφημιζε και τη συσκευη ως αψογη τοσο εσωτερικα οσο και εξωτερικα. Και πλεον θα τριπλοτσεκαρω καθε συσκευη, οσο κι αν βαριεμαι. Tελος, για ακομη μια (4η πλεον) φορα, η σμαρτεκ με εφτιαξε, κυριολεκτικα και μεταφορικα. Edited December 11, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Εξαιρετικό πόστ! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!(fiorananti90) Edited December 10, 2016 by nikler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Κύριοι αυτό το πράγμα με το δακτυλικό αποτύπωμα έχει καταντήσει αηδία... 1 στις 5 πιάνει!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Κύριοι αυτό το πράγμα με το δακτυλικό αποτύπωμα έχει καταντήσει αηδία... 1 στις 5 πιάνει!! Καταρχας, πιστευω οτι υπαρχουν και (αλλες, εκτος της γυναικας μου) κυριες που εχουν αυτη την κορυφαια συσκευη εκτος απο κυριους :):) Ο σισθητηρας αποτυπωματος ειναι οντως ανεκδοτο, το μονο πραγματικο μειονεκτημα μιας κατα τ' αλλα αριστης συσκευης. Τοσο στο νοτε4 οσο κι εδω, θελει τυχη για να δουλεψει. Το εφτιαξαν σωστα στα επομενα βεβαια (νοτε5 και tab S2) αλλα... Εγω εχω pattern στη lockscreen. Ενα δευτερολεπτο πιο αργη διαδικασια απο το fingerprint, αλλα δουλευει παντα. Edited December 11, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power_ran Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 μετα απο 2 χρονια, προσφατα καταλαβα οτι εχει αναγνωστη αποτυπωματος. καμια σχεση με της νεας γενιας αναγνωστες. δεν αξιζει να το εχεις ενεργο. το πιο ασημαντο πραγμα σε αυτο το υπεροχο ταμπλετ. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!Έχει κανείς να προτείνει κάποια rom για το T705; Έχω την official αλλά για κάποιο λόγο τρώει σκαλώματα αν και έχω κάνει 2 φορές factory reset...Πέρασα ήδη twrp και είμαι και root. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 https://erobotrom.net/tab-s-8-4-lte-rom Η καλυτερη ΜΜ touchwiz based custom rom με full miltiwindows. Αν δεν σε νοιαζει το multiwindow, δοκιμασε την selamba 2.3 απο το xda. MM touchwiz και αυτη. Τελος υπαρχουν τοσο η cm13 οσο και η AOSP 6.0 για pure android λειτουργια. Για αρχη παντως, κι επειδη η στοκ ρομ ειναι σχεδον τελεια θα σου προτεινα να κατεβασεις απο sammobile την πιο προσφατη ευρωπαϊκη ρομ που θα βρεις για το Τ705 και να την περασεις μεσω odin. Αν συνεχισεις να εχεις προβλημα, τοτε ξεκινα τα φλασαρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εντάξει λοιπόν..Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια με την stock και αν συνεχίσει τα ίδια τότε θα δοκιμάσω κάποια από αυτές (ή και όλες!!) ,δεν μπορεί κάπου θα καταλήξω...! Ευχαριστώ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 https://erobotrom.net/tab-s-8-4-lte-rom Η καλυτερη ΜΜ touchwiz based custom rom με full miltiwindows. Αν δεν σε νοιαζει το multiwindow, δοκιμασε την selamba 2.3 απο το xda. MM touchwiz και αυτη. Τελος υπαρχουν τοσο η cm13 οσο και η AOSP 6.0 για pure android λειτουργια. Για αρχη παντως, κι επειδη η στοκ ρομ ειναι σχεδον τελεια θα σου προτεινα να κατεβασεις απο sammobile την πιο προσφατη ευρωπαϊκη ρομ που θα βρεις για το Τ705 και να την περασεις μεσω odin. Αν συνεχισεις να εχεις προβλημα, τοτε ξεκινα τα φλασαρισματα. Καλημερα και καλη χρονια. αν θελουμε να παμε απο την 6.0 iron στην 6.0 της stock samsung, κατεβαζουμε μονο μεσω την odin την rom ή κανουμε και κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλημερα και καλη χρονια. αν θελουμε να παμε απο την 6.0 iron στην 6.0 της stock samsung, κατεβαζουμε μονο μεσω την odin την rom ή κανουμε και κατι αλλο? Κατεβαζεις απο sammobile την πιο προσφατη ευρωπαϊκη ΜΜ για τη συσκευη σου και την περνας μεσω odin. Δεν χρειαζεται τιποτε αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 καλησπερα σε ολους! εχει ο γαμπρος μου το συγκεκριμενο tablet και φοραει την 6.0, και οταν ανοιγει ενα webradio στον chrome ή στον explorer , σταματαει να παιζει οταν κανει minimize τον browser ή ανοιξει αλλη καρτελα ή αλλη εφαρμογη. στο δικο μου note 10.1 που φοραει ακομα τα 5, στην συγκεκριμενη περιπτωση απλα ο ηχος γινεται pause, κι οταν κατεβαζεις την μπαρα των notifications, σου εχει το webradio πανω πανω κ μπορεις να πατησεις play, και αρχιζει να παιζει ξανα. στα 6.0 δεν συμβαινει αυτο. καμια ιδεα για το ποια ρυθμιση φταιει; μου φαινεται ακυρο να μην μπορεις να ακους webradio στο background ενω δουλευεις αλλες εφαρμογες. δυστυχως, δεν ειμαι Ελλαδα για να το ψαξω ο ιδιος και το google search δεν βοηθησε ιδιαιτερα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Γιατι παιδευεσαι με webradio μεσω browser και δεν βαζεις καποια εφαρμογη? Απ τις καλυτερες ειναι το vradio, ελληνικη και τζαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ενω ο dev γραφει οτι υποστηριζει multiwindow, με ενα προχειρο ψαξιμο δεν την βρηκα ουτε εγω. Δεν με πολυνοιαζει μιας και χρησιμοποιω τα floating windows, αλλα το βραδυ που θα εχω πιο πολυ χρονο θα το ψαξω καλυτερα. Εβαλα τον stock kernel στην τυχη γιατι τρεχει αψογα στις στοκ ΜΜ. Και κατι που μου εγινε μαθημα αφου πρωτα μου εγινε παθημα. Το γραφω μηπως γλιτωσω εστω κι εναν. Χτες αγορασα μεταχειρισμενο ενα Τ-705. Χερι με χερι, και αφου διαπιστωσα οτι δεν ειχε ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ιχνος (ακομα και το δικο μου εχει 2 αχνες γρατζουνιες στην πλατη, ηρθε η ωρα να πατησω το power για να δω οτι ολα λειτουργουσαν σωστα (wifi, bt, camera οθονη, κλπ). Ο πωλητης ομως ειχε κανει factory reset αλλα χωρις να κανει το αρχικο σεταρισμα, αρα βγηκα στην αρχικη οθονη του σεταρισματος. Κατι λοιπον η ΑΨΟΓΗ κατασταση του σασι, κατι η φερεγγυοτητα του πωλητη (μου εδωσε 2 θηκες στο κουτι τους, 1 tempered glass τοποθετημενο και αλλο ενα στο κουτι του και ολα αυτα σε πολυ τιμια τιμη), κατι η δικη μου βαρεμαρα, το πηρα χωρις να το ελεγξω λειτουργικα. Αποδειχτηκε λοιπον οτι η συσκευη ειχε ελαττωματικη μπαταρια που προκαλουσε συχνες επανεκκινησεις, ελαττωματικο κονεκτορα συνδεσης/φορτισης και μια ελαττωματικη κολληση στην πλακετα που προκαλουσε συνεχη flickerings (παρασιτα) στην οθονη. Ο πωλητης φυσικα ορκιστηκε οτι αυτο ''δεν του συνεβη ποτε'' ενω για τα restarts παραδεχτηκε οτι ''ε, ναι μιαδυο φορες εχει τυχει, αλλα δεν ανησυχησα''. Ενω εμενα μου εκανε 4 πριν καν τελειωσω το σεταρισμα. Οταν η κουβεντα κατεληξε στην επιστροφη χρηματων, φυσικα εκανε τον κινεζο. Επειδη ετυχε να εχω τη μερα ελευθερη, το παω στη σμαρτεκ. Μεσα σε 2 ωρες τα παιδια μου επισκευασαν τις 2 βλαβες στην εγγυηση, ενω για αγορα και τοποθετηση νεας μπαταριας με χρεωσαν €21,14!!!! Ναι μονο τοσα, και το γραφω γιατι στο νημα του tab Pro διαβασα παιδια να κανουν ολοκληρη διαδικασια και στο τελος να τους στοιχιζει τα διπλα. Η κριση βεβαια εχει επηρεασει και αυτους μιας και μου ειπαν οτι ειμαι τυχερος που δεν χρειαστηκε αλλαγη οθονης, μιας που δεν κρατουν στοκ ανταλλακτικων παρα για ελαχιστα μοντελα. Το κερασακι στην τουρτα ηταν το πουγκι στο οποιο μου επεστρεψαν επισκευασμενη τη συσκευη. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/f0adaa8241fba044833f066ef61e97eb.jpg Και χωρις την παραμικρη γρατζουνια η συσκευη. Γιατι δυστυχως στο νημα του νοτε4 2 παιδια ανεφεραν γρατζουνιες απο το σερβις. Αποτελεσμα, εστω και με μιση χαμενη μερα, να εχω μια αψογη λειτουργικα συσκευη και ο πωλητης να παρει ενα ωραιοτατο θαψιμο στο διπλανο site αγγελιων, μιας και βαρεθηκε να παει μεχρι τη σμαρτεκ να φτιαξει τη ζημια (η οποια ηταν τουλαχιστον 3 μηνων συμφωνα με τα παιδια στη σμαρτεκ), ενω διαφημιζε και τη συσκευη ως αψογη τοσο εσωτερικα οσο και εξωτερικα. Και πλεον θα τριπλοτσεκαρω καθε συσκευη, οσο κι αν βαριεμαι. Tελος, για ακομη μια (4η πλεον) φορα, η σμαρτεκ με εφτιαξε, κυριολεκτικα και μεταφορικα. το ίδιο ακριβώς θέμα ειχα και εγω.Λόγω ελλατωματικης μπαταριας τρεμοπαιζε η οθονη.το πηγα στη smartek και μεσα σε 2 ωρες με 21 ευρω ήταν ετοιμο.Αψογη εξυπηρέτηση και παραλαβη σε τετιοιο σακουλακι.Είμαστε τυχεροι στα samsung κινητάκαι ταμπλετ που υπάρχει η smartek Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts