Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη για το sm t705 δεν βλεπω ελληνικη εκδοση 6 αν βαλω την ευρωπαικη nordic αργοτερα αν βγει η ελληνικη μπορω να την περασω και εκεινη κανονικα ;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη για το sm t705 δεν βλεπω ελληνικη εκδοση 6 αν βαλω την ευρωπαικη nordic αργοτερα αν βγει η ελληνικη μπορω να την περασω και εκεινη κανονικα ;;

προχωράς άφοβα

2i6fhs-5.png

Μετα την (πολυ καθυστερημενη) απαντηση σε ενα παιδι για το πως θα κανει downgrade απο 6.0.1 σε 5.0.2, ανεβαζω κι εδω τα βηματα, μηπως και το χρειαστει καποιος για οποιοδηποτε λογο.

Κατεβασμα μεσω sammobile στο pc της τελευταιας χρονικα 5.0.2 που βρισκετε, κανετε restart σε download mode και περασμα μεσω οdin της ρομ στη συσκευη.

Ετσι αποκτα bootloader λολιποπ η συσκευη.

Βγήκε η 6 για τα 705!!!!!!!!

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/2392d0942d73be53ea851cfe225a2cf8.jpg

Επιβεβαιώνω... ;)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/d09c70c2b1d669e29f60d2cf230c0e35.jpg

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μετα την (πολυ καθυστερημενη) απαντηση σε ενα παιδι για το πως θα κανει downgrade απο 6.0.1 σε 5.0.2, ανεβαζω κι εδω τα βηματα, μηπως και το χρειαστει καποιος για οποιοδηποτε λογο.

Κατεβασμα μεσω sammobile στο pc της τελευταιας χρονικα 5.0.2 που βρισκετε, κανετε restart σε download mode και περασμα μεσω οdin της ρομ στη συσκευη.

εκανα downgrade απο 6.0.1 της samsung σε 5.0.2 μεσω odin και δεν ανοιγει η συσκευη, εχει μεινει μονο με το λογοτυπο της samsung, τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?

εκανα downgrade απο 6.0.1 της samsung σε 5.0.2 μεσω odin και δεν ανοιγει η συσκευη, εχει μεινει μονο με το λογοτυπο της samsung, τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?

Kαλημερα.

Part I

Ελπιζω οταν ξεκινησες το downgrade να ειχες 100% μπαταρια, ωστε μετα απο 7 ωρες κολλημενο στην αρχικη οθονη να εχεις ακομη αρκετη μπαταρια για να το ξανακανεις.

Κρατα πατημενο το power button για 10 δευτερολεπτα για να κλεισει η συσκευη και να μην καταναλωνεις ασκοπα μπαταρια. Αν δεν κλεισει πρεπει να κανεις force restart. Πατας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Power+Volume Up+Volume Down+Home Button. Θα εξαφανιστει στιγμιαια το logo της σαμσουνγκ. Τοτε, και ενω συνεχιζεις να εχεις ΟΛΑ τα κουμπια πατημενα σταματας να πατας το volume down ενω συνεχιζεις να πατας τα υπολοιπα κουμπια (περιπου σαν να παιζεις πιανο). Ετσι θα μπεις στο recovery mode. Aν εχεις εγκατεστημενο το twrp θα πατησεις reboot και μετα power off ωστε να κλεισει επιτελους η συσκευη.

Part I section 2

Υπαρχει περιπτωση το περασμα της λολιποπ να σου εσβησε το twrp και ολη η διαδικασια που σου περιεγραψα να σε βγαλει στο εργοστασιακο recovery mode. Εκει (και με την προϋποθεση οτι εχεις κανει ολα τα βηματα του partII σωστα) εγω θα δοκιμαζα να κανω ¨wipe data/factory reset¨. Ειχα διαβασει οτι σε αρκετους ξεκολλησε ετσι η συσκευη. Το χειροτερο που θα παθεις ειναι να σου γυρισει παλι η συσκευη στην αρχικη οθονη και να ξανακολλησει.

Τοτε επαναλαμβανεις τη μεθοδο του πιανιστα που σου περιεγραψα παραπανω, μονο που αυτη τη φορα θα αφησεις το volume Up ωστε να μπει η συσκευη σε download mode και μεσω οdin να περασεις το twrp που ειναι καταλληλο για το Τ800. Πριν το περασεις ομως απο το μενου options του odin πρεπει να απενεργοποιησεις το auto restart. Ετσι μολις ολοκληρωθει το περασμα του twrp, αποσυνδεεις τη συσκευη απο το pc και κανεις παλι force restart ωστε να μπεις παλι με τη μεθοδο του πιανιστα σε recovery mode (twrp πλεον) και να απενεργοποιησεις τη συσκευη ωστε να σωσεις την πολυτιμη μπαταρια.

Part II

Tωρα που ειναι κλειστη η συσκευη θελω κι εσυ να με βοηθησεις μιας κι εγω ειμαι το ιδιο απειρος μ εσενα στο flashαρισμα. Απλα ακολουθω κατα γραμμα τα βιντεο.

Εκανες κατα σειρα:

1. Run odin as administrator?

2. Κατεβασες ολοκληρη (περιπου 1,6 γιγα) μια ευρωπαϊκη ρομ για το Τ800 και την εβαλες στην καρτελα AP του odin?

3. Αφου τελειωσε η διαδικασια σου εγραψε πρασινο pass το odin και εκανε μονο του restart?

Aν η απαντηση σε ολα ειναι ναι, τοτε τα εκανες ολα σωστα οπως κι εγω οταν εκανα downgrade, μονο που εμενα δουλεψε. Αν ομως εκανες εστω και ενα διαφορετικο, πρεπει να τα επαναλαβεις.

Edited by fioravanti90

Kαλημερα.

Part I

Ελπιζω οταν ξεκινησες το downgrade να ειχες 100% μπαταρια, ωστε μετα απο 7 ωρες κολλημενο στην αρχικη οθονη να εχεις ακομη αρκετη μπαταρια για να το ξανακανεις.

Κρατα πατημενο το power button για 10 δευτερολεπτα για να κλεισει η συσκευη και να μην καταναλωνεις ασκοπα μπαταρια. Αν δεν κλεισει πρεπει να κανεις force restart. Πατας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Power+Volume Up+Volume Down+Home Button. Θα εξαφανιστει στιγμιαια το logo της σαμσουνγκ. Τοτε, και ενω συνεχιζεις να εχεις ΟΛΑ τα κουμπια πατημενα σταματας να πατας το volume down ενω συνεχιζεις να πατας τα υπολοιπα κουμπια (περιπου σαν να παιζεις πιανο). Ετσι θα μπεις στο recovery mode. Aν εχεις εγκατεστημενο το twrp θα πατησεις reboot και μετα power off ωστε να κλεισει επιτελους η συσκευη.

Part I section 2

Υπαρχει περιπτωση το περασμα της λολιποπ να σου εσβησε το twrp και ολη η διαδικασια που σου περιεγραψα να σε βγαλει στο εργοστασιακο recovery mode. Εκει (και με την προϋποθεση οτι εχεις κανει ολα τα βηματα του partII σωστα) εγω θα δοκιμαζα να κανω ¨wipe data/factory reset¨. Ειχα διαβασει οτι σε αρκετους ξεκολλησε ετσι η συσκευη. Το χειροτερο που θα παθεις ειναι να σου γυρισει παλι η συσκευη στην αρχικη οθονη και να ξανακολλησει.

Τοτε επαναλαμβανεις τη μεθοδο του πιανιστα που σου περιεγραψα παραπανω, μονο που αυτη τη φορα θα αφησεις το volume Up ωστε να μπει η συσκευη σε download mode και μεσω οdin να περασεις το twrp που ειναι καταλληλο για το Τ800. Πριν το περασεις ομως απο το μενου options του odin πρεπει να απενεργοποιησεις το auto restart. Ετσι μολις ολοκληρωθει το περασμα του twrp, αποσυνδεεις τη συσκευη απο το pc και κανεις παλι force restart ωστε να μπεις παλι με τη μεθοδο του πιανιστα σε recovery mode (twrp πλεον) και να απενεργοποιησεις τη συσκευη ωστε να σωσεις την πολυτιμη μπαταρια.

Part II

Tωρα που ειναι κλειστη η συσκευη θελω κι εσυ να με βοηθησεις μιας κι εγω ειμαι το ιδιο απειρος μ εσενα στο flashαρισμα. Απλα ακολουθω κατα γραμμα τα βιντεο.

Εκανες κατα σειρα:

1. Run odin as administrator?

2. Κατεβασες ολοκληρη (περιπου 1,6 γιγα) μια ευρωπαϊκη ρομ για το Τ800 και την εβαλες στην καρτελα AP του odin?

3. Αφου τελειωσε η διαδικασια σου εγραψε πρασινο pass το odin και εκανε μονο του restart?

Aν η απαντηση σε ολα ειναι ναι, τοτε τα εκανες ολα σωστα οπως κι εγω οταν εκανα downgrade, μονο που εμενα δουλεψε. Αν ομως εκανες εστω και ενα διαφορετικο, πρεπει να τα επαναλαβεις.

τα εκανα ολα οπως τα λες στο part II, εκανε restart, ανοιξε , εβγαλε το samsung, και εμεινε ετσι για πολυ ωρα, εκλεισα την θηκη, το αφησα ετσι, και το πρωι που σηκωθηκα ειχε τελειωσε η μπαταρια.τωρα την φορτιζω και σε λιγο θα ξαναπροσπαθησω και θα κανω και αυτο που λες στο part I.

Επειδή σκέφτομαι για αγορά κάποιου Samsung tablet αλλα εχω κακό σημα 3g, ξέρετε αν το tablet έχει καλύτερο σημα/ μεγαλύτερή κεραία από το κινητό?

Τώρα έχω μέσα στο σπίτι 1 γραμμή 3g με το s7 edge

Ευχαριστώ

Αν και απολυτα ικανοποιημενος απο τη Phoenix rom 5.0.2, με ετρωγε το χερι μου να περασω μια ΜΜ ρομ στο Τ800 μου. Μετα απο φλασαρισμα περιπου 10 ρομ που βρηκα στο xda και εκτος, ξαναγυρισα στη Phoenix αφου καμμια ΜΜ ρομ δεν εχει resizable windows, ενω και οι διαφορες σε ταχυτητα και μπαταρια ηταν απειροελαχιστες.

Αν βγει καποια καστομ ΜΜ με πολλαπλα resizable παραθυρα (ή αν υπαρχει ηδη και δεν τη βρηκα) παρακαλω ενημερωστε.

Επειδή από ότι βλέπω και ξέρεις και ασχολησε αν βγει κάποια custom ΜΜ όπως την περιγράφεις με μικρό lag και με καλή διαχείριση μπαταρίας μάλλον εσύ θα τη βρεις !! Οπότε παρακαλώ ενημέρωσε.

Πέρασα και εγώ τη νέα έκδοση.η αύξηση της αυτονομίας απλά εντυπωσιακή. πλέον με 6 ωρες χρήση οθόνης μου βγάζει 3 ημέρες. απλώς υπέροχα νεα!
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα, στην phoenix v2, πως απενεργοποιουμε να μην εμφανιζεται η ειδοποιηση οτι υπαρχει αναβαθμιση στην v3 , oταν ανοιγουμε το tablet ?

Δεν κλεινω τις συσκευες μου ποτε. Διεγραψα το μηνυμα για αναβαθμιση την πρωτη φορα που bootαρισε το ταμπλετ και απο τοτε δεν μου εχει ξαναβγει.

Με προχειρο ψαξιμο δεν βρηκα καποιο κουμπι απενεργοποιησης. Δεν ειναι ενοχλητικο παντως αφου βγαινει μονο στο αρχικο boot και αφαιρειται με ενα συρσιμο.

Επειδή δεν έχω προχωρήσει ακόμα στην αναβάθμιση, υπάρχει κάποιος λόγος που δε θέλετε να την κάνετε (ή θέλετε downgrade)?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Επειδή δεν έχω προχωρήσει ακόμα στην αναβάθμιση, υπάρχει κάποιος λόγος που δε θέλετε να την κάνετε (ή θέλετε downgrade)?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Aν εισαι με στοκ λολιποπ, τοτε να κανεις την αναβαθμιση σε ΜΜ. Θα δεις βελτιωση και στην αποδοση και στη διαρκεια της μπαταριας. Δυστυχως ομως στο tab S δεν εδωσε resizablle windows η σαμσουνγκ (oπως εχει το tab S2). Δυστυχεστερα το ιδιο ισχυει και για ολες (?) μεχρι τωρα τις καστομ ΜΜ.

Γι αυτο κι εγω μενω στην καστομ λολιποπ.

Περασα και εγω την 6αρα και οντως σαν να εχω νεο tablet!! Καλυτερη διαχειριση μνημης και σιγουρα μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας!!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Περασα και εγω την 6αρα και οντως σαν να εχω νεο tablet!! Καλυτερη διαχειριση μνημης και σιγουρα μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας!!!

Μόλις την πέρασα και εγω. Τα ίδια συμπεράσματα !!

Εγώ προσωπικά ναι.Σε 8,4 lte.πιστεύω μόνο και μόνο λόγω αυξημένης αυτονομίας αξίζει να την βάλει κανείς.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ προσωπικά ναι.Σε 8,4 lte.πιστεύω μόνο και μόνο λόγω αυξημένης αυτονομίας αξίζει να την βάλει κανείς.

Συμφωνω . Εγώ δεν έχω την ελληνική. Έχει και πολύ λιγότερο lag.

Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος την Android 7 - Nougat ? Και δώσε ένα ling της rom που λέτε ότι δουλεύει πολύ καλά

Επειδή από ότι βλέπω και ξέρεις και ασχολησε αν βγει κάποια custom ΜΜ όπως την περιγράφεις με μικρό lag και με καλή διαχείριση μπαταρίας μάλλον εσύ θα τη βρεις !! Οπότε παρακαλώ ενημέρωσε.

Επιτελους βγηκε η πρωτη καστομ ΜΜ με floating windows.

Ειναι η Iron Rom 3.1. Γρηγορη, σταθερη με καλη μπαταρια και χωρις bugs τις 2 μερες που τη χρησιμοποιω. Εκτος απο τα flοating windows εχει και 5 συντομευσεις στη lockscreen και λιγο καλυτερο bt & wifi. Κατα τ' αλλα το ιδιο γρηγορη με τη στοκ ΜΜ.

Edited by fioravanti90

Ειναι η Iron Rom 3.1. Γρηγορη, σταθερη με καλη μπαταρια και χωρις bugs τις 2 μερες που τη χρησιμοποιω. Εκτος απο τα flοating windows εχει και 5 συντομευσεις στη lockscreen και λιγο καλυτερο bt & wifi. Κατα τ' αλλα το ιδιο γρηγορη με τη στοκ ΜΜ.

Χε χε. Το ηξερα. Ευχαριστώ.

Να κάνω μια ερώτηση;

Σας κάνει κόλπα το φλας της κάμερας;

Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημερα, οποτε μπορεσεις, δωσε μου το link, ευχαριστω.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"