themis636 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Να υποθεσω πως ο snapdragon παει καλυτερα η οχι; Επειδη ειχα και τα 2 θεωρω τον snapdragon λιγο καλυτερο και πιο σταθερο με αρκετα λιγοτερα κολληματα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 δηλαδη απο εχω καταλαβει το tab s10.5 ειναι καλητερο απο το galaxy tab pro 10.5 kai apo to galaxy note p 605.το pro kai note δεν τρωνε τοσα κοληματα οσο το galaxy tab s 10.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 δηλαδη απο εχω καταλαβει το tab s10.5 ειναι καλητερο απο το galaxy tab pro 10.5 kai apo to galaxy note p 605.το pro kai note δεν τρωνε τοσα κοληματα οσο το galaxy tab s 10.5. Να σε ρωτήσω...(χωρίς να γίνομαι αδιάκριτος) ..τι ηλικία έχεις; (εάν θέλεις απαντας) καλοπροαίρετα πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 26 giati,ροταω αν το pro εχει τα ιδια κοληματα γιατη εχει τον ιδιο επεξεργαστη, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 26 giati,ροταω αν το pro εχει τα ιδια κοληματα γιατη εχει τον ιδιο επεξεργαστη, σου έχουμε απάντηση νομίζω σε όλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) να ρωτησω οσους το εχοθν το 10.5 ς ο ηχος ειναι ενταξει η ειναι καποσ χαμηλος. Edited February 6, 2015 by xristos303 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 να ρωτησω οσους το εχοθν το 10.5 ς ο ηχος ειναι ενταξει η ειναι καποσ χαμηλος. οισοι το εχουν γνωριζουν καλητερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 να ρωτησω οσους το εχοθν το 10.5 ς ο ηχος ειναι ενταξει η ειναι καποσ χαμηλος. κι εμενα μου το παρουσιάζει αυτό και δεν εχω καταλαβει που οφειλεται, σε αδύναμα ηχεία σε αδυναμία του λειτουργικού΄δεν ξέρω , πάντως κατα περίπτωση είναι ενοχλητικό να μην μπορείς να ακουσεις κατι σε δυνατή ένταση σε ένα πανακριβο μηχάνημα( όσο λεπτό κι αν είναι) Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδια μου ήρθε μια αναβάθμιση σε tab 8.4 wifi.Το βλέπω πιο στρωτο(fluid)Γυρω στα 110 mb. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 κι εμενα μου το παρουσιάζει αυτό και δεν εχω καταλαβει που οφειλεται, σε αδύναμα ηχεία σε αδυναμία του λειτουργικού΄δεν ξέρω , πάντως κατα περίπτωση είναι ενοχλητικό να μην μπορείς να ακουσεις κατι σε δυνατή ένταση σε ένα πανακριβο μηχάνημα( όσο λεπτό κι αν είναι) Βρε παιδιά γνωρίζετε τι αγοράζετε καθε φορά;;;; Ο ηχος ειναι πολυ καλός, βασικά ο ποιοτικοτερος σε οσα tablet έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Βρε παιδιά γνωρίζετε τι αγοράζετε καθε φορά;;;; Ο ηχος ειναι πολυ καλός, βασικά ο ποιοτικοτερος σε οσα tablet έχω. Άλλο ποιοτικός άλλο αδύναμος.. Και εμένα αδύναμος είναι στο 8αρι επίσης Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Άλλο ποιοτικός άλλο αδύναμος.. Και εμένα αδύναμος είναι στο 8αρι επίσης Επειδή το μηχάνημα ειναι εξαιρετικά λεπτό, αν ειχε παραπανω ένταση θα ετριζε ολόκληρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδια μου ήρθε μια αναβάθμιση σε tab 8.4 wifi.Το βλέπω πιο στρωτο(fluid)Γυρω στα 110 mb. Ενημέρωσε μας αν μπορείς τι βελτιώσεις έχει; σου ήρθε μεwifi ή το συνδεσες στον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ενημέρωσε μας αν μπορείς τι βελτιώσεις έχει; σου ήρθε μεwifi ή το συνδεσες στον υπολογιστή; Με wifi.Το εβαλα το πρωι αλλα δεν έχω προλάβει να το πολυσκαλισω να δω τι παίζει. Απτο λίγο που το ειδα που φάνηκε να είναι πιο σπιρτοζικο. Θα ποσταρω περισσότερα με τη πρώτη ευκαιρία (χώρα κτλ δεν τα έχω δει ακόμη, αλλα είναι μάλλον πολωνικο) Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μια ερώτηση παιδιά.Υπάρχει κάποια battery bank την οποία όταν την χρησιμοποιείς να μην βγάζει το 'x' πάνω στο battery icon? Ευχαριστώ. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μια ερώτηση παιδιά.Υπάρχει κάποια battery bank την οποία όταν την χρησιμοποιείς να μην βγάζει το 'x' πάνω στο battery icon? Ευχαριστώ. Αν βγαζει το x νομιζω δεν φορτιζει. Κανονικά θα πρεπει να σου βγαζει τον κεραυνό την φορτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofianaxos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα. Η αντιθαμβωτική από την διάφανη μεμβράνη ποια διαφορά έχουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλησπέρα. Η αντιθαμβωτική από την διάφανη μεμβράνη ποια διαφορά έχουν?? Δεν έχουν διαφορά, είναι και τα 2 για τα σκουπίδια ;) Μην ασχοληθείς με κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Επειδή το μηχάνημα ειναι εξαιρετικά λεπτό, αν ειχε παραπανω ένταση θα ετριζε ολόκληρο :) δηλαδη ειναι πιο χαμηλοσ ο ηχος του s 10.5 απο του pro 10.5 .παντος στο pro ειναι καλοσ ο ηχος ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδη ειναι πιο χαμηλοσ ο ηχος του s 10.5 απο του pro 10.5 .παντος στο pro ειναι καλοσ ο ηχος παντος τοs 10.5 που πσιλοψαχουλεψα μοθ αρεσε που μπορει να χωριστη η οθονη στα δυο παραθυρα,και ενα αλο που εχει στην οθονη μια μπαλιτσα με 5 κρυφα ικονιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 δηλαδη ειναι πιο χαμηλοσ ο ηχος του s 10.5 απο του pro 10.5 .παντος στο pro ειναι καλοσ ο ηχος ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παντος τοs 10.5 που πσιλοψαχουλεψα μοθ αρεσε που μπορει να χωριστη η οθονη στα δυο παραθυρα,και ενα αλο που εχει στην οθονη μια μπαλιτσα με 5 κρυφα ικονιδια Φίλε μου δε σε βλέπω να παίρνεις συσκευή ετσι που τα ψυριζεις. Σου έχουμε απαντήσει σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αν βγαζει το x νομιζω δεν φορτιζει. Κανονικά θα πρεπει να σου βγαζει τον κεραυνό την φορτισης Φορτίζει αλλά με πιο αργό ρυθμό.Ολοι οι εξωτερικοί chargers της αγοράς έτσι δουλεύουν αλλά επειδή στο official site της Samsung λέει ότι όταν το φορτίζεις με αυτόν τον τρόπο είναι καλύτερα να έχεις κλειστή την ταμπλέτα (κάτι που εμένα δε με βολεύει) για αυτό ψάχνω να δω μήπως έχουν βγάλει κάποιον εξωτερικό charger που να προσομοιώνει πλήρως το ρεύμα που έρχεται από την πρίζα. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Φίλε μου δε σε βλέπω να παίρνεις συσκευή ετσι που τα ψυριζεις. Σου έχουμε απαντήσει σε όλα. εγω μια ερωτηση εκανα για τον ηχο αμα δεν γνωριζεισ καλος.αν βαριεσε να απαντησης και παλι καλοσ αλλα τα 650 ευρο πριν τα δωσο θα το ψυριζω νομιζο οτι ειναι δικαιωμα μου ,αμα το επερνα 450 ευρο δεν θα ρωτουσα τοσα πολλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofianaxos Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δεν έχουν διαφορά, είναι και τα 2 για τα σκουπίδια ;) Μην ασχοληθείς με κάτι τέτοιο είτε βάλεις δηλαδή είτε όχι μία και το αυτό.... οπότε τι βάζω για προστασία οθόνης? tempered glass? Μια αντιχαρακτική προστασία μου διαφημίζει η paintbull λέει τίποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtsakiris Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Μια ερώτηση παιδιά.Υπάρχει κάποια battery bank την οποία όταν την χρησιμοποιείς να μην βγάζει το 'x' πάνω στο battery icon? Ευχαριστώ. εγω εχω αυτο: http://www.ianker.com/product/79AN7904S-B2A και παιζει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 είτε βάλεις δηλαδή είτε όχι μία και το αυτό.... οπότε τι βάζω για προστασία οθόνης? tempered glass? Μια αντιχαρακτική προστασία μου διαφημίζει η paintbull λέει τίποτα?? Σου χαλάνε πολυ την αίσθηση στην αφη οι μεμβράνες και δεν προστατεύουν. Εαν εχεις θηκη δεν χρειάζεσαι εξτρα προστασία για την οθόνη, αλλα εαν θες οπωσδήποτε να βάλεις κατι, τοτε θα πας σε ενα καλο γυαλι. Δεν εχω να σου προτείνω κάποιο γιατί δεν εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μ αυτα, αλλα με μια αναζήτηση θα βρεις αυτο που ψαχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts