billphone Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Συγγνώμη, αυτό το thread είναι νεκρό; Δεν το παρακολουθεί, γράφει κανείς; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Είναι και περίοδος διακοπών ξέρεις, οι περισσότεροι μπαίνουν στη θάλασσα και όχι στα φόρουμς. Anyway, στην ερώτηση σου, από custom recovery δεν μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα, μόνο αν γίνεις ρούτ και χρησιμοποιήσεις tιtanium backup. Επίσης αν γράψει το knox στη διαδικασία ρούτ χάνεις την εγγύηση δια παντός. Edited August 8, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Είναι και περίοδος διακοπών ξέρεις, οι περισσότεροι μπαίνουν στη θάλασσα και όχι στα φόρουμς. Anyway, στην ερώτηση σου, από custom recovery δεν μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα, μόνο αν γίνεις ρούτ και χρησιμοποιήσεις tιtanium backup. Επίσης αν γράψει το knox στη διαδικασία ρούτ χάνεις την εγγύηση δια παντός. Ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζουμε κάποια διαδικασία για root η οποία να μην κάνει το knox να αλλάζει; Edited August 8, 2015 by truckman Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζουμε κάποια διαδικασία για root η οποία να μην κάνει το knox να αλλάζει;Δέν έχω την συγκεκριμένη συσκευή αλλά μπορείς να ψάξεις για τρόπους ρούτ εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5-mini Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Δέν έχω την συγκεκριμένη συσκευή αλλά μπορείς να ψάξεις για τρόπους ρούτ εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5-mini Το έχω υπ' όψιν μου βεβαίως το xda αλλά θα περίμενα κάποιοι πιο έμπειροι από εμένα να έδιναν τα φώτα τους και στο myphone Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Το έχω υπ' όψιν μου βεβαίως το xda αλλά θα περίμενα κάποιοι πιο έμπειροι από εμένα να έδιναν τα φώτα τους και στο myphoneΚάθε συσκευή έχει τις ιδιαιτερότητες της και δέν είναι δυνατόν να γνωρίζει καποιος τα πάντα για όλες. Θα σου πρότεινα να ψάξεις μόνος σου γι αυτό που σε ενδιαφέρει όπως κάνουμε οι περισσότεροι όταν θέλουμε να μάθουμε κάτι και δεν το βρίσκουμε εδώ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Κάθε συσκευή έχει τις ιδιαιτερότητες της και δέν είναι δυνατόν να γνωρίζει καποιος τα πάντα για όλες. Θα σου πρότεινα να ψάξεις μόνος σου γι αυτό που σε ενδιαφέρει όπως κάνουμε οι περισσότεροι όταν θέλουμε να μάθουμε κάτι και δεν το βρίσκουμε εδώ. Αυτό που λες είναι σωστό, δεν περιμένω από εσένα κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα σε ευχαριστώ και που μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις. Αλλά από την άλλη δεν είναι λογικό να περιμένω απάντηση για κάποια θέματα μιας συσκευής στο ίδιο το νήμα αυτής της συσκευής; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλημέρα Από δώρο φίλου μεταφέρθηκα από το S3 mini στο S5 mini Το κινητό είναι από Σουηδία και όταν το άνοιξα μου ήρθε αναβάθμιση, την οποία και έκανα Η έκδοση που έχω τώρα είναι η G800FXXU1AOG2 Ερώτηση: Μπορώ να μεταφέρω από cuctom recovery τα δεδομένα από το προηγούμενο τηλέφωνό μου; και αν το κάνω root χάνω την εγγύηση ανεπιστρεπτί; Μήπως μπορείς να μου πεις αν είσαι ικανοποιημενος από τη μετάβαση s3 mini σε s5 mini ? Γιατί το σκέφτομαι και εγώ για τη γυναίκα μου που έχει το s3 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μήπως μπορείς να μου πεις αν είσαι ικανοποιημενος από τη μετάβαση s3 mini σε s5 mini ? Γιατί το σκέφτομαι και εγώ για τη γυναίκα μου που έχει το s3 mini. Πάρα πολύ! Ανώτερο σε όλα, οθόνη, μπαταρία, κάμερα, σήμα, RAM, ROM κλπ Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω root χωρίς να χάσω την εγγύηση :( Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Πάρα πολύ! Ανώτερο σε όλα, οθόνη, μπαταρία, κάμερα, σήμα, RAM, ROM κλπ Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω root χωρίς να χάσω την εγγύηση :( Έτσι ακριβώς, η μέρα με τη νύχτα αυτά τα δύο. Και μόνο που στο S5 mimi βλέπεις μια χαρά έξω στον ήλιο ενώ στο S3 mimi δε βλέπεις τη τύφλα σου φτάνει. Συν το αδιάβροχο της υπόθεσης Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Με καλύψατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Διαδικασια root περιεγραψα μια σελιδα πιο πισω σε αυτο το τοπικ. Περι αναβαθμισης, μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση, εντοπισε το root και δε την εκανε, ειπα στο super user "καντο μου unroot" με ενα κλικ, η αναβαθμιση εγινε κανονικα. Δεν ειδα καμια διαφορα βασικα... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Διαδικασια root περιεγραψα μια σελιδα πιο πισω σε αυτο το τοπικ. Περι αναβαθμισης, μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση, εντοπισε το root και δε την εκανε, ειπα στο super user "καντο μου unroot" με ενα κλικ, η αναβαθμιση εγινε κανονικα. Δεν ειδα καμια διαφορα βασικα... Ποια έκδοση έχεις τώρα; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εκδοση βασικου φασματος G800FXXU1A0G2 Εκδοση Kernel 3.4.39-5365191 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εκδοση βασικου φασματος G800FXXU1A0G2 Εκδοση Kernel 3.4.39-5365191 Παρομοίως, αλλά εμένα μου το έδωσε φίλος από Σουηδία Στην Ελλάδα νόμιζα ότι κυκλοφορεί άλλη έκδοση Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonismel Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 παιδια ραδιοφωνο μπανει? με ροοτ? χωρις ροοτ? θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Με τίποτα, μονο internet radio αν θέλεις. Edited September 18, 2015 by gwgw Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralphakos Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε 5.1.1 στο Αμέρικα. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_mini_gets_android_511_lollipop_in_the_usa-news-14137.php Και στα δικά μας σύντομα!! :D Edited September 23, 2015 by Ralphakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε 5.1.1 στο Αμέρικα. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_mini_gets_android_511_lollipop_in_the_usa-news-14137.php Και στα δικά μας σύντομα!! :D Μακάρι αλλά μήπως γίνει όπως και στο S3 mini το οποίο πήρε kitkat στην Αμερική μόνο, λόγω διαφορετικού επεξεργαστή ντε και καλά :mad: Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Προσφατος κατοχος ενος ελβετικου s5 mini σαν πρωτο πορισμα μπορω να πω αθλια διαχειρηση ραμ το s4 mini ειχε πολλη καλητερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yts Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Μήπως χει τεστάρει κάπιος την ακρίβεια του GPS με κάπιο προγραμμα όπως το GPS TEST? εμένα σε ανοιχτό χώρο (αλάνα) παίζει συνεχώς απο τα 6μ στα 16μ!! Σε αυτοκίνητο είναι απο 12 μέχρι 36μ και πολλές φορές χάνει το σήμα. Βρίσκει όμως πολλούς δορυφόρους και με ανοιχτά τα δεδομένα εντοπίζει θέση γρήγορα. Εχω κάνει επαβαφορά - τα ίδια έχω μπει σε safe mode - τα ίδια. Τα φώτα σας. Με το τηλ δεν έχω κανένα άλλο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Δεν το έχω τεστάρει με κάποιο πρόγραμμα αλλά όσες φορές το χρειάστηκα το GPS δούλεψε άψογα στο αυτοκίνητο χωρίς να χάνει σήμα Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yts Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Το τηλέφωνο σταλθηκε στο service και επέστρεψε με ένα χαρτακι οτι "η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με τεχνικες προδιαγραφές κατασκευαστή". Έλα όμως πουη πλοήγηση με το GPS είναι πρσκτικά αδύνατη.... Ή το τηλέφωνο είναι εφοδιασμένο με GPS που δείχνει θέση στο περιπου ( 32μ απόκλισημέχρι καθόλου σήμα) ή το service της samsung είναι για τα μπάζα... Έχει καποιος αλλός εμπειρία απο το service? Το μόνο που μένει είναι να το πουλήσω σε κάποιον που δεν το θέλει για πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε 5.1.1 στο Αμέρικα. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_mini_gets_android_511_lollipop_in_the_usa-news-14137.php Και στα δικά μας σύντομα!! :D για τα δικα μας το update status στην επισημη σελιδα ειναι "pending" και θα αργησει λιγο ακομα"... και απο οσο ψαχτηκα η αμερικανικη FW δε μπαινει στα δικα μας... μερικοι βαλανε μια ρωσικη και λενε πεταει, αλλα δε ξερω λεπτομεριες... για την ωρα εχει κανεις να προτεινει καποια καλη custom με 5.1.1 ? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το τηλέφωνο σταλθηκε στο service και επέστρεψε με ένα χαρτακι οτι "η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με τεχνικες προδιαγραφές κατασκευαστή". Έλα όμως πουη πλοήγηση με το GPS είναι πρσκτικά αδύνατη.... Ή το τηλέφωνο είναι εφοδιασμένο με GPS που δείχνει θέση στο περιπου ( 32μ απόκλισημέχρι καθόλου σήμα) ή το service της samsung είναι για τα μπάζα... Έχει καποιος αλλός εμπειρία απο το service? Το μόνο που μένει είναι να το πουλήσω σε κάποιον που δεν το θέλει για πλοήγηση. Εμενα δουλευει μια χαρα το gps παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts