Sam_GR Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Εχει η σύζυγος το συγκεκριμένο κινητό αλλα της κάνει κάποια προβλήματα με τον ήχο. Ενω ειναι στο αθόρυβο το κινητό χτυπάει κανονικά, και έτσι πήρα απόφαση να της περάσω μια άλλη rom. Το κινητο είναι με την εργοαστασιακή όπως της είχε έρθει απο το tinydeal. Οπως κατάλαβα με το Kingroot μπορούμε να rootάρουμε το κινητο. Απο rom ποιά ειναι η πιο σταθερή ώστε να περάσω μια χωρίς να έχει προβλήματα στην συνέχεια; Ευχαριστώ Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 @Sam_GR http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6309206#post6309206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 καταφερα και εβγαλα ακρη με το κινητο ..να σαι καλα καντιλακ.τωρα περιμενω να δω τι θα χρειαστει το κινητο για να το περασω μετα μεσα μια αλλη ρομ ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg66 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το support HDR που βγάζει στις ρυθμίσεις τις κάμερας? και ποια είναι η σωστή ρύθμιση που πρέπει να κάνω στην κάμερα στο( μέγεθος εικόνας,και στις ιδιότητες εικόνας?) Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisa02 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Έχω και εγω το Lenovo A806 εδω και 1.5 μηνα κοντα, αλλα εχει 2 βδομαδες κοντα που μολλις συνδεθω στο ιντερνετ μου πεταει συνεχως διαφιμησεις υπαρχει τροπος να το σταματησω αυτο χωρις να χρειαστει να κατεβασω εφαρμογη ? (πιανουν πολυ χωρο μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavlord Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπέρα, έχω την έκδοση VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806 και έχω πρόβλημα με την αποστολή sms. Εμφανίζει το μήνυμα "message not sent" με ένα θαυμαστικό δίπλα στο μήνυμα και δεν γίνεται αποστολή του. Δέχομαι κανονικά sms και μπορώ να κάνω κλήσεις απλά το πρόβλημα είναι με τα sms και έχω δοκιμασεί clear cache/ data, reboot, όλες οι ρυθμίσεις κανονικά δηλωμενές. Η default εφαρμογή για τα sms είναι αυτή του Contact Manager, δοκίμασα και διάφορες άλλες χωρίς αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπέρα, έχω την έκδοση VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806 και έχω πρόβλημα με την αποστολή sms. Εμφανίζει το μήνυμα "message not sent" με ένα θαυμαστικό δίπλα στο μήνυμα και δεν γίνεται αποστολή του. Δέχομαι κανονικά sms και μπορώ να κάνω κλήσεις απλά το πρόβλημα είναι με τα sms και έχω δοκιμασεί clear cache/ data, reboot, όλες οι ρυθμίσεις κανονικά δηλωμενές. Η default εφαρμογή για τα sms είναι αυτή του Contact Manager, δοκίμασα και διάφορες άλλες χωρίς αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα. Σε άλλο τηλέφωνο δουλεύει η αποστολή SMS με αυτή τη SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavlord Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Η sim δοκιμάστηκε σε άλλο κινητό και εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα, αντιστρόφως δοκιμάστηκε άλλη sim στο κινητό στέλνει κανονικά sms. Είχα την προηγούμενη έκδοση flash-αρισμένη στο lenovo όταν έβγαλε αυτό το πρόβλημα και χθες για δοκιμή πέρασα και την VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806 αλλά δεν έιχα κάποια λύση. Με βάση τα παραπάνω φαίνεται ότι είναι πρόβλημα ίσως της sim αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Υ.Γ. περιμένω τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα της Cosmote που επικοινώνησα μήπως βρεθεί κάποια άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara1988 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Η sim δοκιμάστηκε σε άλλο κινητό και εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα, αντιστρόφως δοκιμάστηκε άλλη sim στο κινητό στέλνει κανονικά sms. Είχα την προηγούμενη έκδοση flash-αρισμένη στο lenovo όταν έβγαλε αυτό το πρόβλημα και χθες για δοκιμή πέρασα και την VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806 αλλά δεν έιχα κάποια λύση. Με βάση τα παραπάνω φαίνεται ότι είναι πρόβλημα ίσως της sim αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Υ.Γ. περιμένω τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα της Cosmote που επικοινώνησα μήπως βρεθεί κάποια άκρη. ειναι θεμα εταιρειας .κινητης τηλεφωνιας .το επαθα και εγω πριν 10 μερες πειρα την vodafon και το ελυσε αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavlord Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ειναι θεμα εταιρειας .κινητης τηλεφωνιας .το επαθα και εγω πριν 10 μερες πειρα την vodafon και το ελυσε αμεσως Επιβεβαιώνω ότι μετά από επικοινωνία με τους τεχνικούς της Cosmote το πρόβλημα ήταν από την πλευρά τους, και διορθώθηκε, οπότε ενημερωτικά δεν φταίει κάτι στο κινητό και στην έκδοση που έχει σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο. Συγνώμη για το off topic . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 χωρις να χρειαστει να κατεβασω εφαρμογη ? (πιανουν πολυ χωρο μεσα) 16gb εχει μεσα το κινητο, το γεμισες ολο φωτογραφιες? :p Για να μην εχεις γενικα προβληματα με διαφημισεις βαλε το adfree απο εδω http://adfree.odiousapps.com/ μπες με τον browser του κινητου/ πατα στο Download Adfree/ και κατεβασε το αρχειο/ καντο εγκατασταση/ ανοιξε το και κανε αυτα που θα σου γραψει (στην αρχη θα πατησεις Bootup Normally/ skip/ μετα το download & install hosts/ και μετα επανεκκινηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Γειά σας φίλοι μου. Έχω το τηλ 2 χρόνια με την 1447 ρομ του kandilak. Εδώ και 2 μέρες μου κάνει το εξής. Με την μπαταρία στο 50%και ενώ είμαι στο ίντερνετ μερικές φορές το τηλ κάνει επανεκκίνηση μόλις βάλω το πιν δεν ανοίγει και ξανακάνει επανεκκίνηση. Μόλις το βάλω στον φορτιστή ανοίγει κανονικά, αν βγω απ το ίντερνετ όλα καλά αν ξανά μπω στο ίντερνετ πάλι τα ίδια. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Γειά σας φίλοι μου. Έχω το τηλ 2 χρόνια με την 1447 ρομ του kandilak. Εδώ και 2 μέρες μου κάνει το εξής. Με την μπαταρία στο 50%και ενώ είμαι στο ίντερνετ μερικές φορές το τηλ κάνει επανεκκίνηση μόλις βάλω το πιν δεν ανοίγει και ξανακάνει επανεκκίνηση. Μόλις το βάλω στον φορτιστή ανοίγει κανονικά, αν βγω απ το ίντερνετ όλα καλά αν ξανά μπω στο ίντερνετ πάλι τα ίδια. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; ευχαριστώ. Τελικά από σήμερα το κάνει και με 80%φορτιση και χωρίς να είμαι στο ίντερνετ . Αν το τηλ δεν είναι στον φορτιστή όταν βάζω το πιν σβήνει. ΎΣ. Με την μπαταρία στο 100%κραταει περίπου ανάλογα με την χρήση μισή με μια μέρα. Edited June 3, 2016 by tasos_x1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Άλλαξε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Άλλαξε μπαταρία. Να αλλάξω μπαταρία εντάξει, αφού όμως η μπαταρία δεν πέφτει, το τηλ σβήνει αλλά η μπαταρία έχει το ίδιο ποσοστό 60%ας πούμε φταίει σίγουρα αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Πόσο συχνά ενώ φόρτιζε το τηλέφωνο το χρησιμοπιουσες σε βαριές εφαρμογές παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Πόσο συχνά ενώ φόρτιζε το τηλέφωνο το χρησιμοπιουσες σε βαριές εφαρμογές παιχνίδια? Αρκετά συχνά όχι σε παιχνίδια αλλά στο Facebook ή στο Internet. Όταν μιλαγα όμως δεν ήταν ποτέ στον φορτιστή. (μιλάω πάντα για φορτιστή αυτοκινήτου λόγω δουλειάς) Edited June 3, 2016 by tasos_x1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Άλλαξε την μπαταρία γιατί τα έχει παίξει από την περιποίηση που της έκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Άλλαξε την μπαταρία γιατί τα έχει παίξει από την περιποίηση που της έκανες Χα χα χα!!! 1)βοηθαμε λίγο από που να την παραγγείλω από Ελλάδα για να έρθει γρήγορα και πόσο έχει περίπου. μενω Πάτρα 2)το τηλέφωνο το έχω 1 χρόνο και όχι 2 έκανα λάθος.3) δεν μπορώ να το καταλάβω, την ώρα που κάνει επανεκκίνησης η μπαταρία να μην δείχνει ότι αδειάζει. όταν το τηλέφωνο ανοίγει είναι στο ποσοστό που ήταν πριν κλήσει. 4)πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ είσαι μάγκας!!!!! Edited June 3, 2016 by tasos_x1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω. Πιστευω ότι κάποιος απο εδώ μέσα θα βρεθεί να σε κατατοπισει. Δες μήπως να καθαρίσεις λίγο τις επαφές της μπαταρίας αν φτιάξει ή κατάσταση αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί να την αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω. Πιστευω ότι κάποιος απο εδώ μέσα θα βρεθεί να σε κατατοπισει. Δες μήπως να καθαρίσεις λίγο τις επαφές της μπαταρίας αν φτιάξει ή κατάσταση αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί να την αλλάξεις. Ευχαριστώ πολύ. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Το γαμοτο είναι ότι πριν 4 μέρες έβγαλα 250 φώτο και τράβηξα 30 λεπτά βίντεο σε μια μέρα και δεν είχα πρόβλημα και ξαφνικά άρχισε από χθες. Εύχομαι να μην είναι τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Βαλτην και σε μία επίπεδη επιφάνεια να ελέγξεις μηπως σου έχει φουσκώσει... γιατί τότε ισως να είναι και επικίνδυνη... Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maraki96 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλησπερα παιδια, σκευτομαι να κανω φορματ το κινιτο μ αλλα δεν ξερω αν ριναι καλυτερα να κανω επαναφωρα ρυθμισεων η να ξανα ππλερασω τν ρομ τ kandilak, μπορειτε να μ πειτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 γίνεται μέσω twrp να κάνω φορμάτ και να βάλω παλι την ρομ και μετα να κάνω και στην sd? Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastheoharis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Θα ήθελα ένα φίλο να μου αλλάξει λειτουργικό σε lenovo A806 διότι αυτό που έχει εργοστασιακά είναι εκνευριστικό. Όποιος είναι από θεσσαλονίκη και μπορεί ας επικοινωνήσει 6942440908 Τασος. Ενοείται ότι θα πληρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts