Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα πρόσφατα ακουστικά Bluetooth. Όλα καλά κι ωραία με όλες τις εφαρμογές αλλά ράδιο FM δεν παίζουν. Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή ράδιο FM για την vibe UI 806 που να υποστηρίζει BT όταν είναι συνδεδεμένο καλώδιο ή ακουστικά στο καρφί;

:thanks: ROM Kandilak 1536 :thanks: σταθερά και χωρίς κανένα θέμα.

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Τα bluetooth γενικά δεν παίζουν ραδιόφωνο. Γι'αυτο μάρκες όπως η SONY έχουν μοντέλα με ενσωματωμένο ραδιόφωνο που παίζει μόνο του. Κάτι παίζει με τους μονοφωνικους ηχους και κάποιες εφαρμογές από Playstore αλλά ποτέ δεν έβγαλα άκρη

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τα bluetooth γενικά δεν παίζουν ραδιόφωνο. Γι'αυτο μάρκες όπως η SONY έχουν μοντέλα με ενσωματωμένο ραδιόφωνο που παίζει μόνο του. Κάτι παίζει με τους μονοφωνικους ηχους και κάποιες εφαρμογές από Playstore αλλά ποτέ δεν έβγαλα άκρη

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε ένα spirit FM που φαίνεται να κάνει τη δουλειά, σε AOSP άλλα δεν υπάρχει αναφορά σε Vibe UI και δεν θέλω να αλλάξω την 1536 γιατί έχω βολευτεί μια χαρά.

Edited by Pavlos_P
Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037

Οσοι ασχολουνται σε βαθος με τα τηλεφωνα και τα ενδοτερα τους, δειτε κι αυτο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw&hl=el&rdid=ccc71.pmw

εχω την 9432 ρομ slim εκδοση του kandilak οταν μιλαω στο τηλεφωνο και δεχομαι και δευτερη κληση πως μπορω να ρυθμισω το τηλεφωνο να καταλαβαινω οτι με παιρνει και αλλος τηλεφωνο

Μήπως κάτι κάνεις λάθος με τις ρομ..;

Μια πλήρης φόρτιση.

εχω την 9432 ρομ slim εκδοση του kandilak οταν μιλαω στο τηλεφωνο και δεχομαι και δευτερη κληση πως μπορω να ρυθμισω το τηλεφωνο να καταλαβαινω οτι με παιρνει και αλλος τηλεφωνο

Πρεπει να παρεις τηλ στην εξυπηρετηση πελατων της εταιριας σου και θα σου που τι να κανεις, δεν ρυθμιζεται απο το κινητο.

Παιδιά τελευταία έχω πρόβλημα με το wifi. Δεν αποθηκεύει. Είδα με πρόγραμμα που έχω ότι το ίδιο ασύρματο το έχει περάσει 3 φορές. Γεμίζει κ δεν αποθηκεύει; είδα κ στο titanium δεν έχει επιλογή να τα σβήσω. Τι παίζει;

Εχω την ρομ του kandilak με το xposed

Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool:

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θεματάκι που έχω, εδώ και λίγες μέρες άλλαξα την οθόνη στο κινητό (ένας γνωστός μου βασικά) και απέκτησα ένα αρκετό μεγάλο πρόβλημα, το ηχείο στο ακουστικό δεν ακούγετε σχεδόν καθόλου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνενωθώ στο τηλέφωνο και βάζω συνέχεια μεγάφωνο ή ακουστικά. Γίνεται να το επανορθώσω και αν τι εξάρτημα πρέπει να παραγγείλω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Μήπως κάτι κάνεις λάθος με τις ρομ..;

Προς Len806 , και λοιπούς άτυχους με πετσοκομένη 9432 rom. Ανέβασα μιά slim έκδοση της 9432 rom η οποία μπορεί να εγκατασταθεί μέσω twrp recovery.

Σε αυτήν τη περίπτωση θα κάνετε τα εξής βήματα:

1. Εγκαταστήστε το Mobileuncle MTK tools

2. Κατεβάστε το TWRP recovery και αποθηκεύστε το στην sdcard (χύμα, όχι σε φάκελο)

3. Κατεβάστε και αποθηκεύστε την Lenovo_A806_9432_slim rom στο τηλέφωνο ή στην εξωτερική sdcard.

4. Τρέξτε το Mobileuncle και στο παράθυρο superuser που θα βγει πατήστε "Χορήγησε" (Grant αν το έχετε στα αγγλικά). Από τις επιλογές του προγράμματος επιλέξτε "Recovery Update". Πατήστε το "recovery_twrp.img" και μετά OK και πάλι ΟΚ για να μπεις στο TWRP recovery.

5. Πρώτη δουλεία μας στο TWRP είναι να πάρουμε backup την rom και τα data μας ώστε αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν μας αρέσει η νέα rom να γυρίσουμε εύκολα στην προηγούμενη κατάσταση. Στο home του TWRP recovery επέλεξε "Backup" και στην επόμενη οθόνη τσεκάρετε όλες τις επιλογές. Παρακάτω που γράφει "Storage:Internal storage" πατάτε και επιλέγετε που θα αποθηκεύσετε το backup (internal storage=εσωτερική sdcard ή sdcard=εξωτερική sdcard). Εάν έχετε εγκατεστημένη εξωτερική sdcard προτιμήστε αυτή για την αποθήκευση του backup. Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε το backup κάνοντας swipe από αριστερά προς τα δεξιά στην μπάρα που γράφει "Swipe to backup". Περίμενε να τελειώσει επιτυχώς το backup (προσέξτε μήπως βγάλει τυχόν σφάλμα) και μετά πατάτε το κουμπί home ή 2 φορές το κουμπί back.

6. Στο home του TWRP πατάτε το "Install" και βρίσκετε και επιλέγετε το zip αρχείο της rom. Στην επόμενη οθόνη κάνετε swipe στην μπάρα "Swipe to Confirm Flash". Περιμένετε να τελειώσει επιτυχώς και μετά πατάτε το "Reboot system" . Το τηλέφωνο θα μπουτάρει (τo πρώτο boot μπορεί να κρατήσει λίγο παραπάνω) και όταν ανοίξει θα πετάξει κάποια μηνύματα από το Superuser στα οποία θα πατήσετε κάτω δεξιά το "Grant".

Δουλέψτε στο τηλέφωνο τις λειτουργίες που έβγαζαν πρόβλημα για να δείτε αν διορθώθηκε .

Προς Len806 , και λοιπούς άτυχους με πετσοκομένη 9432 rom. Ανέβασα μιά slim έκδοση της 9432 rom η οποία μπορεί να εγκατασταθεί μέσω twrp recovery.

Ειναι παλιες αυτες οι ρομ.

Καλημέρα. Τελευταία η μπαταρία πέφτει πολύ απότομα στα πρωτα και στα τελευταία της. Ειδικά με ανοιχτό 4g.

Πως μπορούμε να ελέγξουμε τι φταιει; πχ τώρα το είχα στη φόρτιση και έχω ανοιχτό το WiFi και ασχολούμαι εδώ και 45' και έχει φτασει 80%.

Edited by Jordi_7

Καλησπερα δεν μπορω να κανω συνδεση με μπλουτουθ για ληψη αρχειων και αποστολη μου λεει δεν υπαρχει το προγραμμα οδηγησης της συσκευης τι να κανω?

Έχω το α806 από etotalk δεν έχω επέμβει ποτέ στη rom το έχω εδώ και 1 χρόνο και πάντα είχα πρόβλημα με τις επαφές, μου εξαφανίζει μερικές επαφές όποτε θέλει. Μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο για να σταματήσουν να εξαφανίζονται; το έχω να φαίνονται μόνο οι επαφές τις συσκευής

Με την καμερα που δεν εστιαζει εχει κανει κανενας τιποτα; Με το camera app της miui που έιχα δουλεψει λιγο νομιζω εβγαζε πιο καθαρές φωτογραφίες.

kαλησπερα, εχω παιδευτει πολυ .έχω lenovo a816 με επεξεργαστή MSM8916

1.2GHz, Quad Core Adreno 306 , αλλά δεν μπορώ να κανω roοτ ούτε με kingoroot ουτε με κάτι άλλο για να προχωρήσω μετά σε recovery kai αλλη rom.

κάποια βοήθεια ...??

Παιδιά τελευταία έχω πρόβλημα με το wifi. Δεν αποθηκεύει. Είδα με πρόγραμμα που έχω ότι το ίδιο ασύρματο το έχει περάσει 3 φορές. Γεμίζει κ δεν αποθηκεύει; είδα κ στο titanium δεν έχει επιλογή να τα σβήσω. Τι παίζει;

Εχω την ρομ του kandilak με το xposed

Υπάρχει κάποια λύση παιδιά;

Κανε ενα wipe cache/dalvik μπας και ξεσκαλωσει

Μια πλήρης φόρτιση.

Οχι, τπτ. (πατα συγκεκριμενα wipe cache, dalvik cache, οχι factory reset)

Μια πλήρης φόρτιση.

Οχι, τπτ. (πατα συγκεκριμενα wipe cache, dalvik cache, οχι factory reset)

Δυστυχώς δεν δούλεψε αυτό

Έχω το α806 από etotalk δεν έχω επέμβει ποτέ στη rom το έχω εδώ και 1 χρόνο και πάντα είχα πρόβλημα με τις επαφές, μου εξαφανίζει μερικές επαφές όποτε θέλει. Μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο για να σταματήσουν να εξαφανίζονται; το έχω να φαίνονται μόνο οι επαφές τις συσκευής

Γιατί δε βάζεις το true phone dialer να βρεις την υγειά σου? H stock εφαρμογή και καλά να σου δούλευε είναι σαφώς κατώτερη.

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G