Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσες ώρες χρειάζεται το calibration της μπαταρίας?

Γιατί εμένα το κάνει τώρα πάνω απο 8 ώρες και δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό...

θέλει αρκετές ώρες γιαυτό καλύτερα ώρες που δεν θα το χρειαστείς

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

θέλει αρκετές ώρες γιαυτό καλύτερα ώρες που δεν θα το χρειαστείς

Μα γι αυτό το έβαλα χθες το βράδυ αλλά δεν περίμενα ότι χρειαζόταν περισσότερο από 8 ώρες που κάνει ακόμα!

καλημέρα σε όλους. τελικά ρε παιδιά το κινητό είναι 4g ? γιατί διαβάζω απο μερικούς οτι δεν πιάνουν σήμα 4g. Επίσης όλα αυτά με τα version 1443,1447 κ 9432 είναι απαραίτητα να γίνουν? όπως έρχεται από το to2c ή minideal δεν δουλέυουν τα κινητά? Ρωτάω γιατί είμαι σε φάση να το αγοράσω. Από που πιστεύεται ότι είναι καλύτερα?Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βλέπω ότι το to2c το έχει πιο φτηνά από όλους

είναι κανονικά 4G, από to2c έχει την 9432, είναι μια χαρά rom ,το πέρνεις το δουλεύεις λίγες μέρες και μετά αν θέλεις αλλαγή έχει έναν εξαιρετικό οδηγό στην πρώτη σελίδα του νήματος

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα γι αυτό το έβαλα χθες το βράδυ αλλά δεν περίμενα ότι χρειαζόταν περισσότερο από 8 ώρες που κάνει ακόμα!

λίγο υπομονή γιατί είναι αρκετά χρήσιμο ,άλλωστε δεν θα κάνεις calibration και κάθε μέρα

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

είναι κανονικά 4G, από to2c έχει την 9432, είναι μια χαρά rom ,το πέρνεις το δουλεύεις λίγες μέρες και μετά αν θέλεις αλλαγή έχει έναν εξαιρετικό οδηγό στην πρώτη σελίδα του νήματος

Αξίζει περισσότερο η 1447, γιατί εγώ έχω το 9432 από το tο2c?

Αξίζει περισσότερο η 1447, γιατί εγώ έχω το 9432 από το tο2c?

Ναι η 1447 είναι καλύτερη, δεν Θα δεις τρομερές διάφορες αλλά θα σου λύσει τα 3 (ίσως και τα μόνα θεματακια) που έχει η 9432.

1. Θα έχεις μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία.

2. Το θέμα που βγάζει σε κάποια τηλέφωνα που σε καλούν και δεν τα κάνει αναγνώριση λόγω του +30 που βάζει η δεν βάζει ο παροχος.

3. Θα σου σβήσει τις περισσότερες κινεζιες

Απλά η 1447 το power manager το έχει ενσωματωμένο όχι ανεξάρτητη εφαρμογή και δεν έχει battery calibration

Ernesto "Che" Guevara

Γιατί αν αλλάξω την ROM θα χρειαστεί να κάνω ξανα calibration?

Ναι, απλά είπαμε με την 1447 αρκετά καλύτερη αυτονομία

Ernesto "Che" Guevara

Οκ τότε θα την κοιτάξω την 1447. Για το calibration σε αυτή την έκδοση υπάρχουν νομίζω οδηγιες στο οδηγό που είναι στο 1ο post!

Γεια σας πως μπορω να κανω να δουλευει το viber messenger οταν κλεινει η οθονη απο το task manager εχω την 1447 rom ευχαριστω.

Γεια σας πως μπορω να κανω να δουλευει το viber messenger οταν κλεινει η οθονη απο το task manager εχω την 1447 rom ευχαριστω.

Στην 1447 μπορείς να κανείς αυτό που έχω υπογραμμίσει στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5907164#post5907164 .

Στην τελευταία official rom φαίνεται ότι έχουν αλλάξει το πως συμπεριφέρεται ή οθόνη προσφάτων εφαρμογών σε αυτό το θέμα --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6029727#post6029727

Επειδή διαβάζοντας όλο το νήμα δεν έχω καταλάβει, με την 1447 ROM υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης launcher (action, google now, nova, apex, κτλ.) και αν ναι, δουλευεί/εμφανίζεται κανονικά όπως σε κάθε android συσκευή;

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει screenshot με εγκατεστημένο κάποιον από του παραπάνω launchers;

Επειδή διαβάζοντας όλο το νήμα δεν έχω καταλάβει, με την 1447 ROM υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης launcher (action, google now, nova, apex, κτλ.) και αν ναι, δουλευεί/εμφανίζεται κανονικά όπως σε κάθε android συσκευή;

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει screenshot με εγκατεστημένο κάποιον από του παραπάνω launchers;

Σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα?

Σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα?

Εκτός από το να αυξάνει τον αριθμό των posts σου, έχει κάποια άλλη χρηστικότητα αυτή η απάντησή σου;

Επαναλαμβάνω ότι μόνο στην αρχή του thread κάποιος μιλήσε για εγκατάσταση του nova launcher και κάποιος άλλος για αδυναμία εγκατάστασης του google now. Όλα αυτά με πάγωμα του theme center που έχει το lenovo by default.

Γενικά δεν είμαι σχετικός ούτε με adroid, ούτε με τις κινεζοROM. Η ερώτηση που κάνω όμως είναι σαφής.

Εκτός από το να αυξάνει τον αριθμό των posts σου, έχει κάποια άλλη χρηστικότητα αυτή η απάντησή σου;

Επαναλαμβάνω ότι μόνο στην αρχή του thread κάποιος μιλήσε για εγκατάσταση του nova launcher και κάποιος άλλος για αδυναμία εγκατάστασης του google now. Όλα αυτά με πάγωμα του theme center που έχει το lenovo by default.

Γενικά δεν είμαι σχετικός ούτε με adroid, ούτε με τις κινεζοROM. Η ερώτηση που κάνω όμως είναι σαφής.

Βάζεις όποιον launcher θέλεις, εγώ είχα τον nova launcher από την αρχή αλλά τις τελευταίες μέρες κολλούσε την λειτουργεί του κινητού, δοκιμάζω Γι πρώτη φορά τον apex και είναι παρά πολύ καλός

Ernesto "Che" Guevara

Βάζεις όποιον launcher θέλεις, εγώ είχα τον nova launcher από την αρχή αλλά τις τελευταίες μέρες κολλούσε την λειτουργεί του κινητού, δοκιμάζω Γι πρώτη φορά τον apex και είναι παρά πολύ καλός

Αν δεν βάλεις screenshot δεν σε πιστεύω........:confused:

1606+1=1607 posts:yahoo:

Μετά απο αρκετό πειραματισμό τον οποίο βαριέμαι να αναλύσω θέλω να πω το εξής και οποίος το είδε το είδε. Ο οδηγός σχετικά με το φλασάρισμα του twrp ειναι σχετικά αναξιόπιστος. Εάν θέλετε να ρουτάρετε το κινητό αποφύγετε την διαδικασία με το sp flash tools γιατί έτσι και δεν σας κάτσει όπως σε μένα (χωρίς κανένα προφανή λόγο) και σε 2 pc, την βάψατε, το συγκεκριμένο κινητό ρουτάρεται τρομερά εύκολα με το vroot προσπαθήστε το πριν μπείτε στην όλη διαδικασία. Όσο για τις ρομ σαν την 1501 dev δεν βρήκα και έπαιξα με πολλές και είναι και πλήρως εξελληνισμένη.

Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει

http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg

Αν δεν βάλεις screenshot δεν σε πιστεύω........:confused:

1606+1=1607 posts:yahoo:

Ο ορισμός του troll είσαι ρε kandilak !!!!!

Αααααχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

Αν δεν ήσουν εσύ,ακόμη στην 1η,άντε 2η σελίδα θα ήμασταν.......και ΧΩΡΙΣ τους οδηγούς !!!!!

Καλησπερα εγινα και εγω κατοχος του κινητου ειμαι πολυ ευχαριστημενος.το εκανα ροοτ και διεγραψα αρκετες εφαρμογες σαβουρες.

1)αυτο το lenovo security μας χρειαζεται??μπορουμε να το βγαλουμε?

2)πρεπει να κανω καλιμπραρισμα τη μπαταρια??

3)πανω δεξια μου βγαζει ποσα KB κατεβαζει αν κατεβαζει ειναι φυσιολογικο

4)τι θα μπορουσα να κανω με τις εφαρμογες που ξεκινανε η γενικα τι θα μπορουσα να κανω για να γινει οσο πιο γρηγορο γινεται

φοραει την 9432.

οποιος εχει υπομονη για συμβουλες και καλη διαθεση θα του ημουν ευγμονων!!ευχαριστω

mi8

Καλησπερα εγινα και εγω κατοχος του κινητου ειμαι πολυ ευχαριστημενος.το εκανα ροοτ και διεγραψα αρκετες εφαρμογες σαβουρες.

1)αυτο το lenovo security μας χρειαζεται??μπορουμε να το βγαλουμε?

2)πρεπει να κανω καλιμπραρισμα τη μπαταρια??

3)πανω δεξια μου βγαζει ποσα KB κατεβαζει αν κατεβαζει ειναι φυσιολογικο

4)τι θα μπορουσα να κανω με τις εφαρμογες που ξεκινανε η γενικα τι θα μπορουσα να κανω για να γινει οσο πιο γρηγορο γινεται

φοραει την 9432.

οποιος εχει υπομονη για συμβουλες και καλη διαθεση θα του ημουν ευγμονων!!ευχαριστω

1. Το 4 απαντάει για το 1, σου εμφανίζει μήνυμα ποιες εφαρμογές ξεκινάνε με την έναρξη, αυτό το κάνει το security επομένως χρειάζεται και δεν το πειράζεις.

2. Δεν υπάρχει πρέπει, αλλά οτιδήποτε μας δίνει καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας επομένως λιγότερες φορτισεις επομένως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των στοιχείων και της μπαταρίας συνολικά, καλό είναι να γίνονται

Ernesto "Che" Guevara

Μετά απο αρκετό πειραματισμό τον οποίο βαριέμαι να αναλύσω θέλω να πω το εξής και οποίος το είδε το είδε. Ο οδηγός σχετικά με το φλασάρισμα του twrp ειναι σχετικά αναξιόπιστος. Εάν θέλετε να ρουτάρετε το κινητό αποφύγετε την διαδικασία με το sp flash tools γιατί έτσι και δεν σας κάτσει όπως σε μένα (χωρίς κανένα προφανή λόγο) και σε 2 pc, την βάψατε, το συγκεκριμένο κινητό ρουτάρεται τρομερά εύκολα με το vroot προσπαθήστε το πριν μπείτε στην όλη διαδικασία. Όσο για τις ρομ σαν την 1501 dev δεν βρήκα και έπαιξα με πολλές και είναι και πλήρως εξελληνισμένη.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Το φλασάρισμα μέσω SP flash tool στο PC είναι πονοκέφαλος γι΄αυτούς που το χρησιμοποιούν 1η φορά στη συσκευή τους με την εγκατάσταση των preloader drivers , τις διαφορετικές version του sp flash tool και θέλει πάρα πολύ προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις στο πρόγραμμα. Kαι γω κάποια στιγμή έφαγα χοντρό στραπάτσο με κάποια περίπτωση για ν' ανακαλύψω ότι τελικά έφταιγε η θύρα και το καλώδιο USB που χρησιμοποιούσα. Αν μπορεί να γίνει η δουλειά διαφορετικά , είναι το τελευταίο που προτείνω να κάνει κάποιος. Έχουμε ξαναπεί ότι και με το kingo root μπορείς να κάνεις root για να φλασάρεις μετά το TWRP.

Στην 1447 μπορείς να κανείς αυτό που έχω υπογραμμίσει στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5907164#post5907164 .

Στην τελευταία official rom φαίνεται ότι έχουν αλλάξει το πως συμπεριφέρεται ή οθόνη προσφάτων εφαρμογών σε αυτό το θέμα --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6029727#post6029727

Σε ευχαριστω πολυ kandilak.

Μπορω να κανω απεγκατασταση το baidu browser στη ρομ 1447 ???

Ναι. Αλλά θα σου πρότεινα τις εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες, απλά να τις απενεργοποιείς από τον App Manager.

5-6 Mb δεν είναι τίποτα

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Μπορω να κανω απεγκατασταση το baidu browser στη ρομ 1447 ???

Εγω απλα το παγωσα γιατι ενω το ειχα κανει απεγκατασταση μετα ανα στιγμες μου πεταγε μηνυματα για να το κανω εγκατασταση.