Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έψαξα αρκετά το θέμα, αλλά 100% ασφαλές συμπέρασμα δεν έβγαλα.

Υποπτεύομαι όμως ότι, επειδή για πολλές χρήσεις (proximity switching, positioning, speed detection, ακόμα και στο GPS για προσανατολισμό), χρησιμοποιείται αισθητήρας Hall effect, ένα τσιπάκι που εκτός των άλλων είναι και διακόπτης On/Off, με τον μαγνήτη που έχει το flip cover ενεργοποιεί το φαινόμενο, "ξεγελάει" τον όποιο αισθητήρα και το αποτέλεσμα είναι να ανοίγει και να κλείνει η οθόνη.

Και νομίζω όχι μόνο, γιατί με την VibeUi έφόσον κλείνω το Outlook και το Linkedin με το Task τα Push Notification από πίσω σταματάνε και θα έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να τρέξουν από πίσω ή να ξανανοίξω τις εφαρμογές.

Όμως όταν κλείνω και ξανανοίγω το flip, χωρίς να είναι ανοιχτές οι εφαρμογές μου έρχονται οι ειδοποιήσεις, ακόμα και αν τελικά αφήσω το flip κλειστό.

Δες και αυτό.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η 1447 multi έχει ένα θέμα με τον Battery manager τον οποίο χρησιμοποιούμε για το καλιμπράρισμα της μπαταρίας. Αν δεν έχεις πρόβλημα να τον βγάλεις και να βάλεις άλλη εφαρμογή π.χ. το Battery HD, κράτα αυτή, αλλιώς βάλε την 1508 multi (θα την βρείς στο NeedRom) που έχει τον Battery Manager προεγκατεστημένο.

H 1508 multi είναι εξελληνισμένη. π.χ όπως η 1447;

'Οσο και αν έχω προσπαθήσει δεν εχω καταφέρει να βγάλω απο την μπάρα ειδοποιήσεων (πάνω ψηλά) την ειδοποίηση για τις ηχογραφημένες κλήσεις με αποτέλεσμα σε κάθε κλήση να έχω ειδοποίηση με το εικονιδιάκι και με εκνευρίζει λίγο γιατί για να το διώξω πρέπει να πατάω καθε φορά πάνω του και μου ανοίγει ο φάκελος κ.ο.κ Ούτε ο app notification management μου το δινει σαν επιλογή για να το απενεργοποιήσω. Κάποια λύση;

Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει

http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg

Τελικά δεν άκουσα κανένα και έβαλα την 1508.

Την 1447 δεν πρόλαβα να την δώ, οπότε δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα.

Σίγουρα μπορώ να πώ οτι το κινητό πρός το παρών, είναι αψογο.

Antutu 34735.

H 1508 multi είναι εξελληνισμένη. π.χ όπως η 1447;

Ναι. Όταν λέω Multi, εννοώ Multilanguage. Όσες Rom το αναφέρουν, έχουν και ελληνικά, αλλά είναι custom που σημαίνει ότι κάποιος έχει τροποποιήσει την επίσημη αντίστοιχη έκδοση (Official) η οποία υποστηρίζει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά.

Εγώ έχω την 1447 όπως και οι περισσότεροι. Αν ξεκίναγα τώρα ίσως να έβαζα την 1508, αλλά όταν έχεις στήσει το κινητό με μια συγκεκριμένη Rom και δεν έχεις θέματα για ποιό λόγο να την αλλάξεις;:wink:

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Ναι. Όταν λέω Multi, εννοώ Multilanguage. Όσες Rom το αναφέρουν, έχουν και ελληνικά, αλλά είναι custom που σημαίνει ότι κάποιος έχει τροποποιήσει την επίσημη αντίστοιχη έκδοση (Official) η οποία υποστηρίζει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά.

Εγώ έχω την 1447 όπως και οι περισσότεροι. Αν ξεκίναγα τώρα ίσως να έβαζα την 1508, αλλά όταν έχεις στήσει το κινητό με μια συγκεκριμένη Rom και δεν έχεις θέματα για ποιό λόγο να την αλλάξεις;:wink:

Σωστό κι αυτό. Ωστόσο καλό να ψαχνόμαστε. Θα πάρω backup την 1447 και όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω την 1508. Θα υπάρξει ενημέρωση-εντυπώσεις. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

'Οσο και αν έχω προσπαθήσει δεν εχω καταφέρει να βγάλω απο την μπάρα ειδοποιήσεων (πάνω ψηλά) την ειδοποίηση για τις ηχογραφημένες κλήσεις με αποτέλεσμα σε κάθε κλήση να έχω ειδοποίηση με το εικονιδιάκι και με εκνευρίζει λίγο γιατί για να το διώξω πρέπει να πατάω καθε φορά πάνω του και μου ανοίγει ο φάκελος κ.ο.κ Ούτε ο app notification management μου το δινει σαν επιλογή για να το απενεργοποιήσω. Κάποια λύση;

Νομίζω ότι η ειδοποίηση βγαίνει μόνο αν έχεις καταγράψει συνομιλία. Μήπως να απενεργοποιήσεις την καταγραφή κλήσεων (Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Κλήσεων > Auto Record) ή θέλεις να τις καταγράφεις;

Edited by Pavlos_P

Νομίζω ότι η ειδοποίηση βγαίνει μόνο αν έχεις καταγράψει συνομιλία. Μήπως να απενεργοποιήσεις την καταγραφή κλήσεων (Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Κλήσεων > Auto Record) ή θέλεις να τις καταγράφεις;

Ναι Παύλο χρειάζομαι την καταγραφή.

Η multilanguage έκδοση της 1508 που έχει το needrom δεν έχει ελληνικά.

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι Παύλο χρειάζομαι την καταγραφή.

Στην 1501_dev που είμαι εγώ το έχουν διορθώσει και η ειδοποίηση φεύγει με swipe.

Στην 1501_dev που είμαι εγώ το έχουν διορθώσει και η ειδοποίηση φεύγει με swipe.

Μια χαρά είμαι με την 1447 δεν την αλλάζω μόνο για να διώχνω την εφαρμογή +το γεγονός οτι δεν θέλω να εμφανίζεται καθόλου πάνω οχι να εμφανίζεται και να την διώχνω χειροκίνητα. Μάλλον τζίφος ε; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την καλή σας διάθεση θα αγοράσω άλλο τηλέφωνο :w00t:

Η multilanguage έκδοση της 1508 που έχει το needrom δεν έχει ελληνικά.

Έχεις δίκιο ως συνήθως φίλε μου, εννοούσα την 1501 multi...

θα μας τρελανουν εκει στο vickmall. Το πρωτο κινητο που ειχα παρει απο εκειι δεν ειχε ρουτ ενω το δευτερο που ηρθε τωρα εχει ρουτ! Τελικα οπως τους καπνιζει ειναι των Κινεζων τα ρουτ.

Καλημέρα σ όλους. Θέλω να σας περιγράψω ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζω. Πολλές φορές (οχι πάντα και όχι μόνο όταν το volume είναι τέρμα, ακόμα και στα χαμηλά) όταν το κινητό χτυπήσει πχ κλήση ή ανοίξω κάποιο παιχνίδι ύστερα από πολύ ώρα 'σιωπής'(μη χρήσης) του τηλεφώνου ακούγεται από το ηχείο (παρακαλώ επιεικεια για τα ηχητικά μου εφέ :rolleyes:) ένα "τσαφ" πριν ακουστεί το ringtone. Έχω διαβάσει στο παρελθόν ότι έχουμε την δυνατότητα να πειραζουμε με λεπτομέρεια τις τιμές του ηχείου, μικροφώνου κ. α. αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτό θα μπορούσε να με βοηθήσει αφού το θέμα παρουσιάζεται και σε χαμηλό ήχο. Λέτε να υπάρχει κίνδυνος για το ηχείο; (κάψιμο! ) είμαι στη 1447 και μου το παρουσίασε από τη αρχή

καλημέρα παιδιά...έχω ένα προβλημα...το wifi μετα απο λίγη ωρα σταματαει να δουλεύει...δηλαδη ενώ δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο και εχει και full σημα δεν μπαινει στο ιντερνετ δε δουλευει το viber δεν παιρνω notifications κτλ... μολισ κλεισω κλεισω wifi και το ανοιξω παλι δοουλευει για κανα 20λεπτο και μετα ξανα τα ιδια...δοκιμασα να κανω forget το δικτυο κ να το ξαναπερασω αλλα τα ιδια... λετε να εχει προβλημα ο δεκτησ κ να θελει αλλαγη?

Mηπως παει και ερχεται το ιντερνετ στο ρουτερ?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

καλημέρα παιδιά...έχω ένα προβλημα...το wifi μετα απο λίγη ωρα σταματαει να δουλεύει...δηλαδη ενώ δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο και εχει και full σημα δεν μπαινει στο ιντερνετ δε δουλευει το viber δεν παιρνω notifications κτλ... μολισ κλεισω κλεισω wifi και το ανοιξω παλι δοουλευει για κανα 20λεπτο και μετα ξανα τα ιδια...δοκιμασα να κανω forget το δικτυο κ να το ξαναπερασω αλλα τα ιδια... λετε να εχει προβλημα ο δεκτησ κ να θελει αλλαγη?

καλημερα εμενα χθες το βραδυ μου εκανε κατι νερα εκανα αυτα που λες αλλα τιποτα αναγκαστικα και εκανα restore factory default στο ρουτερ μου και εστρωσε οποτε το ιδιο πιστευω οτι ειναι και εσενα μπορεις ειτε να ανοιγοκλεισεις το ρουτερ σου να δεις εαν σ δουλεψει αλλιως κανε του ρουτερ restore

Ενώ στο κινητό μου παγωνω κανονικά το security, σε κινητό φίλου μου το παγωνω και μετά από restart ξεπαγωνει. Τι μπορεί να φταίει;

Ενώ στο κινητό μου παγωνω κανονικά το security, σε κινητό φίλου μου το παγωνω και μετά από restart ξεπαγωνει. Τι μπορεί να φταίει;

Για δες αν σαν προεπιλεγμένο χώρος αποθήκευσης έχει την εξωτερική sdcard.

Ρε παιδιά εμένα ήρθε σήμερα το κινητό και δεν κάνει power on. Το αγόρασα από to2c.com. Καμία ιδέα? Όταν το βάζω να γεμίσει η μπαταρία το κινητό κάνει δόνηση. Μόνο αυτό

Ρε παιδιά εμένα ήρθε σήμερα το κινητό και δεν κάνει power on. Το αγόρασα από to2c.com. Καμία ιδέα? Όταν το βάζω να γεμίσει η μπαταρία το κινητό κάνει δόνηση. Μόνο αυτό
Μπαταρία-Ταινία στις επαφές-Βγάλε τη

Εγκατέστησα το handcent σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. Δουλεύει, μα υπάρχει πρόβλημα. Μετά από 5 λεπτά βγάζει μήνυμα " handcent has stopped working" και επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, και πρέπει να ξανακάνω αυτά που λέει ο οδηγός. Και μετά από λίγο πάλι το ίδιο... έχει κανένας καμία λύση? φοράω 1447 multilanguage

Επίσης, μήπως γνωρίζει κανένας που βρίσκεται η κεραία του gps?

Καλησπέρα παιδιά.. Μπορεί κάποιος να μου στείλει την εφαρμογή ''lenovo weather'' ;;;

καλησπερα δοκιμασε να κανεις αυτο που δειχνει στο βιντεο