Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια idiot free ερωτηση βρε παιδια γιατι χαθηκα και γω!!!!

ο μεσος χρηστης που απλα θελη ενα hi end octacore αξιζη να το πάρη?

το βγαζω απο το κουτι βαζω τη sim συγχρονιζω και παιρνω τηλεφωνο??

(αντε και να φλασαρω την 1447 αν δεν ειναι περασμενη ηδη)

Απαντήστε μου σε κατι αν ειναι ευκολο... Αν φλασαρω μια καινουρια ρομ, αφου μεσω της διαδικασιας κανω factory reset κ backup για να ειμαι καλυμενος, για να επαναφερω ξανα στην νεα ρομ τις εφαρμογες,φωτογραφιες,βιντεο που ειχα τι πρεπει να κανω? Μεσω TWRP RECOVERY κανω restore αλλα μονο το data??

Γενικά έχω την εντύπωση ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα, ενώ σε γενικές γραμμές με νορμάλ χρήση δεν πέφτει τόσο εύκολα. Πχ στην κατανάλωση ενέργειας στην καρτέλα λογισμικό έχω αυτή τη στιγμή το InCallUI 50,8% με χρόνο κατανάλωσης CPU 1λεπτό και αμέσως μετά ένα παιχνίδι με 36% και χρόνο κατανάλωσης CPU μισή ώρα

Αυτο ακριβώς παρατήρησα και γω σημερα. Με λιγο τηλέφωνο ειχε ιδια καταναλωση με ιδιας ωρας παιχνιδι.. (και μαλιστα ιντερνετικο)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Απαντήστε μου σε κατι αν ειναι ευκολο... Αν φλασαρω μια καινουρια ρομ, αφου μεσω της διαδικασιας κανω factory reset κ backup για να ειμαι καλυμενος, για να επαναφερω ξανα στην νεα ρομ τις εφαρμογες,φωτογραφιες,βιντεο που ειχα τι πρεπει να κανω? Μεσω TWRP RECOVERY κανω restore αλλα μονο το data??

Φωτογραφίες-βίντεο ούτως η άλλως δεν επηρεάζονται. Για τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις χρήστη κάνεις restore μόνο τα data από το backup.

Κατι για το καλιμπραρισμα... Τελικα ουτε με την εγγενη "διαχειριση ενέργειας " εγινε σωστό καλιμπραρισμα, ουτε με την εφαρμογή Advanced batttery calibrator, ουτε με πλήρη φόρτιση σβηστο. Πέφτει πολυ γρήγορα μεχρι το 90, λίγο πιο αργα στο 80, ενω στο 50 ή πχ στο 23 μπορεί να μεινει πολλη ωρα.. Τουλάχιστον ξερουμε οτι γενικα ειναι οκ, δλδ με φυσιολογικη χρηση βγαζει τις 2 μερες

Μια πλήρης φόρτιση.

Κατι για το καλιμπραρισμα... Τελικα ουτε με την εγγενη "διαχειριση ενέργειας " εγινε σωστό καλιμπραρισμα, ουτε με την εφαρμογή Advanced batttery calibrator, ουτε με πλήρη φόρτιση σβηστο. Πέφτει πολυ γρήγορα μεχρι το 90, λίγο πιο αργα στο 80, ενω στο 50 ή πχ στο 23 μπορεί να μεινει πολλη ωρα.. Τουλάχιστον ξερουμε οτι γενικα ειναι οκ, δλδ με φυσιολογικη χρηση βγαζει τις 2 μερες

Οι εφαρμογές battery calibration αυτό που κάνουν είναι να διαγράψουν τα battery stats από το τηλέφωνο ώστε να ξαναδημιουργηθούν μετά σύμφωνα με τις φορτίσεις-αποφορτίσεις που θα κάνει ο χρήστης. Για το λόγο αυτό δεν μπορείς να έχεις εικόνα της μπαταρίας αν δεν περάσουν κάποιες φορτίσεις του τηλεφώνου.

Δλδ βγάζει ενα μεσο ορο; Πως ειναι χρησιμο ομως κάτι τέτοιο μετά καιρό, όπου οι πολλοι κυκλοι φορτισης θα δίνουν λογικά μια καλύτερη (και οχι μια χειρότερη /αποδιοργανωμενη) εικόνα της μπαταριας..;

Επισης ειναι καλο να γινεται η φόρτιση για αυτη τη δουλειά με πλήρη φόρτιση ή και partial charge?

(λιγο offtopic)

Μια πλήρης φόρτιση.

Δλδ βγάζει ενα μεσο ορο; Πως ειναι χρησιμο ομως κάτι τέτοιο μετά καιρό, όπου οι πολλοι κυκλοι φορτισης θα δίνουν λογικά μια καλύτερη (και οχι μια χειρότερη /αποδιοργανωμενη) εικόνα της μπαταριας..;

Επισης ειναι καλο να γινεται η φόρτιση για αυτη τη δουλειά με πλήρη φόρτιση ή και partial charge?

(λιγο offtopic)

Χρήσιμο είναι όταν φλασάρεις μια νέα rom, όταν αλλάζεις μπαταρία, ή όταν πχ κάποια στιγμή φορτίσεις το τηλέφωνο κλείστο, ώστε να δημιουργηθούν πιο γρήγορα στατιστικά για την μπαταρία.

Το σωστό είναι να φορτίσεις 100% την μπαταρία και μετά να γίνει το reset στα battery stats.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως να κάνω τα μηνύματα στους 160 χαρακτήρες να το χρεώνει σαν 1 μήνυμα?:confused:

Φωτογραφίες-βίντεο ούτως η άλλως δεν επηρεάζονται. Για τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις χρήστη κάνεις restore μόνο τα data από το backup.

Ευχαριστώ για την ενημερωση, φιλε μου!

Τελικά πήγα στο μενού - αποθηκευτικός χώρος και επέλεξα απόθηκευση στην κάρτα sd. Μου ζήτησε Να κάνω επανεκινηση το κινητό και μετά κάποιες εφαρμογές στο play store μου ζηταγανε ενημέρωση.Κάποιες δεν έβρισκαν το φάκελο τους..Τέλος πάντων τα έκανα πάλι εγκατάσταση και όλα καλά. Γιατί όμως μου έβγαλε αυτά τα προβλήματα? Για το root έχει να μου πει κανείς. Κάτι?

Κανένας την βοήθεια. Του?

Μπορεί κάποιος να μου πει πως να κάνω τα μηνύματα στους 160 χαρακτήρες να το χρεώνει σαν 1 μήνυμα?:confused:

Textra, ολα κεφαλαία

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανένας την βοήθεια. Του?

Τη βοήθεια του θεου; :D

Το root το τσεκάρεις με το root checker απο play store.

Τις εφαρμογές γιατί να τις μεταφερεις στην SD? Στις ρυθμίσεις αν επιλεξεις εγκατάσταση στην SD λεει οτι θα τις μεταφερει ολες στην SD και θα κανει επανεκκίνηση, οπότε εξου και τα προβλήματά σου.

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά θέλω βοήθεια,από ποιο site μου προτείνεται να αγορασω το κινητο(vickmall ή to2c η καποιο αλλο) ;; και τ να ζητησω στα σχολια; δεν εχω ξαναπαραγκειλει απο κινα και εχω μπερδευτει να κρατησω τις κινεζικες εφαρμογες η οχι; να ζητησω την 1447 rom; δεν ξερω τ ακριβως να ζητησω στα σχολια κ θελω βοηθεια απλα θελω αν γινετα να μην εχει προβληματα οπως αυτα που διαβαζω... σας ευχαριστω εκ τον προτερων.

Καλημέρα! Διάβασα οσο μπορούσα τις 232 σελίδες (όσες άντεξα) κ κατέληξα ότι είναι καλύτερο απο το F1 κ λέω να το πάρω. Διαπίστωσα ότι σε γενικές γραμμές δουλεύει (κάμερες, δίκτυα, gps κλπ) κ ότι είναι γρήγορο όπως λέτε. Επίσης έρχεται σε 12-20+ μέρες, ανάλογα την τύχη... Οκ με τα root εχω εμπειρία απο samsung, htc κλπ.

1) Η ερωτηση μου ειναι κρισιμη κ παρακαλω απαντηση: Υπερθερμενεται?

Κ μερικες δευτερευουσες:

2) Κυκλοφορουν μεγαλυτερες μπαταριες προς αγορα?

3) Εχει τυχει σε καποιον να τουβλιασει? κ δε μιλαω για soft brick που καπως το φτιαχνεις, αλλα για hard brick (ειτε απο λειτουργικο ειτε απο hardware).

4) Κ κατι ψιλοανουσιο: Υπαρχει τλκ ιδιο σε δικαρτο?

ΥΓ: Προκαταβολικα ζητω συγγνωμη, το πιο πιθανο ειναι οτι ολα αυτα εχουν απαντηθει κ απλα δεν τα ειδα! Καντε ενα κοπο, εχω μεινει διχως τηλεφωνο εδω κ μια βδομαδα κ ψαχνω.

Παιδιά θέλω βοήθεια,από ποιο site μου προτείνεται να αγορασω το κινητο(vickmall ή to2c η καποιο αλλο) ;; και τ να ζητησω στα σχολια; δεν εχω ξαναπαραγκειλει απο κινα και εχω μπερδευτει να κρατησω τις κινεζικες εφαρμογες η οχι; να ζητησω την 1447 rom; δεν ξερω τ ακριβως να ζητησω στα σχολια κ θελω βοηθεια απλα θελω αν γινετα να μην εχει προβληματα οπως αυτα που διαβαζω... σας ευχαριστω εκ τον προτερων.
Το Vickmall το έχει σίγουρα με την 1447.Για τα άλλα μαγαζιά,αν έχουν καλύτερη τιμή ή περισσότερα δώρα,κάνε τους μια ερώτηση για την ROM.

Πάντως να ΜΗΝ γράψεις να αφαιρέσουν τις κινεζιές απ'όπου κι αν τελικά το παραγγείλεις.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα! Διάβασα οσο μπορούσα τις 232 σελίδες (όσες άντεξα) κ κατέληξα ότι είναι καλύτερο απο το F1 κ λέω να το πάρω. Διαπίστωσα ότι σε γενικές γραμμές δουλεύει (κάμερες, δίκτυα, gps κλπ) κ ότι είναι γρήγορο όπως λέτε. Επίσης έρχεται σε 12-20+ μέρες, ανάλογα την τύχη... Οκ με τα root εχω εμπειρία απο samsung, htc κλπ.

1) Η ερωτηση μου ειναι κρισιμη κ παρακαλω απαντηση: Υπερθερμενεται?

Κ μερικες δευτερευουσες:

2) Κυκλοφορουν μεγαλυτερες μπαταριες προς αγορα?

3) Εχει τυχει σε καποιον να τουβλιασει? κ δε μιλαω για soft brick που καπως το φτιαχνεις, αλλα για hard brick (ειτε απο λειτουργικο ειτε απο hardware).

4) Κ κατι ψιλοανουσιο: Υπαρχει τλκ ιδιο σε δικαρτο?

ΥΓ: Προκαταβολικα ζητω συγγνωμη, το πιο πιθανο ειναι οτι ολα αυτα εχουν απαντηθει κ απλα δεν τα ειδα! Καντε ενα κοπο, εχω μεινει διχως τηλεφωνο εδω κ μια βδομαδα κ ψαχνω.

Και εγώ έβλεπα το F1 αλλά αυτό είναι 2 κλικ ανώτερο.

Να τονίσω (ξανά...) πως δεν έχει λαμπάκι ειδοποιήσεων και τα κάτω "κουμπιά" ΔΕΝ ανάβουν!

1)Μέχρι 40 C έχω γράψει......σε σχέση με το neoV που είχα,μια χαρά το βλέπω.

2)Τσουκ

3)Σε κανα 2 συνέβει(hardware) μετά από 3-4 μέρες χρήση.Νομίζω πως τα έστειλαν πίσω εδώ και καιρό αλλά δεν έχω δει προσωπικά να αναφαίρουν τι έχουν γίνει οι συσκευές τους.

4)Ρώτα με μνμ τον telefoneri .Αυτός ασχολείται με όλη την Κινεζική αγορά.

Θα τον πετύχεις στο νήμα "αγορά συσκευής"..... :p

Edited by immortal207

Textra, ολα κεφαλαία

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τη βοήθεια του θεου; :D

Χαχαχα!!!!!

Άρα Αφού η απάντηση το root cecker είναι όχι... τέλος. Γιατί είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει και άλλος τρόπος για να είμαι σίγουρος αλλά άντε να το βρεις μεσα σε τόσες σελίδες.

Buck up με το twrp?

Το hot knot τι είναι?

Το "σύνδεση εντοπισμού wlan "?

To data roaming?!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Edited by KOLES1973

Καλημέρα στην παρέα και καλό μήνα. Έχω το τηλ εδώ και ένα μήνα. Του έχω περάσει την 1447 και είναι μια χαρά. Το πρόβλημα που έχω είναι με τα ακουστικά. Είχα ακουστικά απο το πλαίσιο και δούλευαν οκ. Τα έχασα κσι πήρα απο το καράβι αλλά μάρκας puro και έχω το εξείς θέμα ακούω κανονικά και δεν με ακούν οι άλλοι όταν είμαι σε κλήση. Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει; τα ακουστικά τα χρειάζομαι λογο δουλειάς (νταλικερης) ευχαριστώ.

Τα ακουστικά θα φταίνε. Μπορεί να θέλει να είναι ακριβώς μπροστά στο στόμα. Μήπως δεν έχουν καν μικρόφωνο?

Πάρε τα Xiaomi pistons να βρεις την υγειά σου από ποιότητα και ένταση.

Μια πλήρης φόρτιση.

geia sas paidia . exw to a808t ena mina peripou .To pira apo to Everduying.com ,apo thn stigmh pou to pira dn mporousa na aniksw to (theme center )kai to Power manager katatala kala. omws meta apo ligo egine to ekseis . Den mporw na to fortisw apo ton fortisth tou alla mpono apo to pc ,i fortish diarki 9 wres kai i mpataria peftei mesa se misi mera .Epishs dn anagnorizei to pc to kinito san ekswtwriko xwro kai dn mporw na metaferw tipota ! Gnorizei kaneis ti mporw na kanw ??

geia sas paidia . exw to a808t ena mina peripou .To pira apo to Everduying.com ,apo thn stigmh pou to pira dn mporousa na aniksw to (theme center )kai to Power manager katatala kala. omws meta apo ligo egine to ekseis . Den mporw na to fortisw apo ton fortisth tou alla mpono apo to pc ,i fortish diarki 9 wres kai i mpataria peftei mesa se misi mera .Epishs dn anagnorizei to pc to kinito san ekswtwriko xwro kai dn mporw na metaferw tipota ! Gnorizei kaneis ti mporw na kanw ??

Γράψε τις ερωτήσεις σου στα Ελληνικά!

*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

Τα ακουστικά θα φταίνε. Μπορεί να θέλει να είναι ακριβώς μπροστά στο στόμα. Μήπως δεν έχουν καν μικρόφωνο?

Πάρε τα Xiaomi pistons να βρεις την υγειά σου από ποιότητα και ένταση.

Μάλλον έτσι θα είναι. Έχουν μικρόφωνο. Όταν θα γυρίσω Ελλάδα θα πάρω παλι απο το πλαίσιο με 9€ και είναι τζαμί. Ευχαριστώ για την απάντηση.