word1983 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 h ali8ia einai oti den to exw mirrorofsorrow kai ektos apo afto einai to proto mou kinito sybian kai den ksero kai trela pragmata :) elpizw na se kalipsa .sto melon elpizw na ma8w pola gia to kinitaki Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αν έχεις όρεξη να μάθεις μερικά βασικά και χρήσιμα πραγματάκια τώρα, στείλε μου ΡΜ να στα στείλω καταρχήν και να σου εξηγήσω πως τα εγκαθιστάς και τα χρησιμοποιείς. Και να σε ενημερώσω οτι το ΒΤ, δεν ήταν ποτέ εντελώς κλειδωμένο. Σε περιορίζει να στείλεις μόνο ορισμένους τύπους αρχείων όπως .mid .sis .jar κτλ. Εικόνες, βίντεο, έγγραφα και αμέτρητα άλλα έστελνες ανέκαθεν χωρίς κανένα πρόβλημα. Που θέλω να καταλήξω; Μπορεί το ΒΤ, γιατί αυτό μας ενδιαφέρει περισσότερο, να είναι όντως κλειδωμένο και να μην το έχεις προσέξει. Βρες ένα αρχείο mid (ή αλλιώς πολυφωνική μελωδία) και προσπάθησε να την στείλεις στο 6230 σου. Αν σου εμφανιστεί το μήνυμα protected file, είναι κλειδωμένο. Αν αρχίζει να κάνει αναζήτηση συσκευών και το στείλει, είναι ξεκλείδωτο= μεγάλη χαρά για όλους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 mirrorofsorrow stelni kai perni kai eixous kai video kai mp3 kai eikones kai perni kai dini 100% sigouro :) to dikimasa Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αγαπητε word1983 Καμια φωτογραφια με περισσοτερο φως μπορεις να βαλεις;; Αυτες οι σκοτεινες που ποσταρες ειναι με ενεργο το night mode;; Καλοριζικο και απο μενα. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 ( 8 Οκτ. 2004 , 20:52) mirrorofsorrow stelni kai perni kai eixous kai video kai mp3 kai eikones kai perni kai dini 100% sigouro :) to dikimasa Πολυ θετικο αυτο φιλε word1983 , λετε τελικα να τα "εγραψε" τα πνευματικα δικαιωματα η Νοκια ? :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 8 Οκτ. 2004 , 17:32) στην αρχή (μαρτιο!!) ήθελα και εγώ να πάρω το χ700. για πέρασμα απο το 3650 σε χ700 ήταν μια χαρα. δεν μπορεις όμως να λές οτι το χ700 εχει ολλα οσα και το 6260 και να το θάβεις χαρην ευχρηστίας. το χ700 ειναι κυριολεκτικά ενα 6600 με "ισως" καλύτερη οθόνη και σε clamshell μορφη. το χ700 θα έχει τουλάχιστον 100 ευρώ διαφορά απο το 6260 χωρις να εχει κάτι το καινοτομικόν σε σχεση με αυτο. το χ700 είναι απλά ενα πανέμορφο series 60 χωρίς τιποτα παραπάνω. το 6260 ειναι ενα "πλήρες" series 60, ομορφο μεν δυσχρηστο και "μεγαλο" δε... Εμ, βγάζω εντελώς τον μανδύα της υποκειμενικότητας και σε ρωτάω... Που είναι ΠΛΗΡΕΣ το 6260... και που ΔΕΝ είναι το Χ700? Στο ραδιόφωνο; Τι να πω, αν υπάρχουν άτομα που είναι τόσο πορωμένα με τη Nokia, και δεν μπορούν να δουν τη δυσχρηστία του 6260... νίπτω τας χείρας μου... Όσο για τα 100 ευρώ θα τα δεις στην ποιότητα, όταν πιάσεις το 6260 στα χέρια σου... Sorry για το off topic. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geokaza ( 8 Οκτ. 2004 , 20:54) Αγαπητε word1983 Καμια φωτογραφια με περισσοτερο φως μπορεις να βαλεις;; Αυτες οι σκοτεινες που ποσταρες ειναι με ενεργο το night mode;; Καλοριζικο και απο μενα. oi fotografies einai me anixth ti nixterini lipsi kai sta dio kinita geokaza Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 geokaza oso gia fotografies me fos 8a postaro ayrio kai apo ta dio kinita gia siggrisi Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 8 Οκτ. 2004 , 21:11) Εμ, βγάζω εντελώς τον μανδύα της υποκειμενικότητας και σε ρωτάω... Που είναι ΠΛΗΡΕΣ το 6260... και που ΔΕΝ είναι το Χ700? Στο ραδιόφωνο; Τι να πω, αν υπάρχουν άτομα που είναι τόσο πορωμένα με τη Nokia, και δεν μπορούν να δουν τη δυσχρηστία του 6260... νίπτω τας χείρας μου... Όσο για τα 100 ευρώ θα τα δεις στην ποιότητα, όταν πιάσεις το 6260 στα χέρια σου... Sorry για το off topic. καταρχήν δεν προκειτε να πάρω το 6260. γιατι απλα είναι δυσχρηστο,μεγάλο και με χάλια camera. Εχω το 7610 και θα μείνω με αυτό για αρκετό καιρό γιατι συνδιάζει ολα οσα θέλω, σταθερότητα, τρομερή σχεδίαση, πολλη καλή camera,πολλή καλη οθόνη και δεν μπορεί να πεί κανείς οτι είναι δυσχρηστο! οσο για αυτό που λες: "Που είναι ΠΛΗΡΕΣ το 6260... και που ΔΕΝ είναι το Χ700?" θα σου απαντήσω με ερώτηση! Που είναι ΠΛΗΡΕΣ το Χ700; ευκολο είναι να λέμε τους αλλους πορωμένους με τη nokia και να κλείνουμαι το θέμα, το θέμα όμως είναι οτι στην περίπτωση των series 60 ή nokia είναι μονόδρομός. ή siemens προσπάθησε να βγάλει ενα πληρες smartphone και απέτυχε, ή sendo επείσης, η samsung δεν μπήκε καν στον κόπο, σειρά τώρα έχει η panasonic. γιατί νομίζεις η nokia διαφημίζει το 6260 κάθε 10 λέπτα; ξερει να παιζει καλά το παιχνίδι. το Χ700 κυκλοφόρησε ετεροχρονισμένα, αν εβγαινε ενα χρόνο πρίν ισώς να είχε ελπίδες, τώρα πλέον η nokia εχει φτάσει στο επίπεδο να βγαζει τα series 60 στο ρυθμό που βγάζει και τα series 40, προσφέροντας μια μεγάλη ποικλία. ο λογος που θα κάνει καποιον να πάρει το panasonic X700 ειναι μονο και μονο το οτι δεν θα θέλει να πάρει nokia. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 8 Οκτ. 2004 , 22:00) καταρχήν δεν προκειτε να πάρω το 6260. γιατι απλα είναι δυσχρηστο,μεγάλο και με χάλια camera. Εχω το 7610 και θα μείνω με αυτό για αρκετό καιρό γιατι συνδιάζει ολα οσα θέλω, σταθερότητα, τρομερή σχεδίαση, πολλη καλή camera,πολλή καλη οθόνη και δεν μπορεί να πεί κανείς οτι είναι δυσχρηστο! οσο για αυτό που λες: "Που είναι ΠΛΗΡΕΣ το 6260... και που ΔΕΝ είναι το Χ700?" θα σου απαντήσω με ερώτηση! Που είναι ΠΛΗΡΕΣ το Χ700; ευκολο είναι να λέμε τους αλλους πορωμένους με τη nokia και να κλείνουμαι το θέμα, το θέμα όμως είναι οτι στην περίπτωση των series 60 ή nokia είναι μονόδρομός. ή siemens προσπάθησε να βγάλει ενα πληρες smartphone και απέτυχε, ή sendo επείσης, η samsung δεν μπήκε καν στον κόπο, σειρά τώρα έχει η panasonic. γιατί νομίζεις η nokia διαφημίζει το 6260 κάθε 10 λέπτα; ξερει να παιζει καλά το παιχνίδι. το Χ700 κυκλοφόρησε ετεροχρονισμένα, αν εβγαινε ενα χρόνο πρίν ισώς να είχε ελπίδες, τώρα πλέον η nokia εχει φτάσει στο επίπεδο να βγαζει τα series 60 στο ρυθμό που βγάζει και τα series 40, προσφέροντας μια μεγάλη ποικλία. ο λογος που θα κάνει καποιον να πάρει το panasonic X700 ειναι μονο και μονο το οτι δεν θα θέλει να πάρει nokia. Σε ευχαριστώ που αποκάλυψες την πραγματική αξία της Nokia... Δεν είπα οτι το Χ700 είναι πλήρες! Μόνο πλήρες δεν είναι... εσύ όμως το είπες για το 6260... εντελώς λαθεμένα. Επειδή όσα γράφεις μένουν, πρόσεχε τι λες γιατί μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν. ;) Συμφωνούμε δηλαδή οτι τα δυο κινητά ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ τεχνολογικά, (αν εξαιρέσεις το Class 6 GPRS και τη μικρή μνήμη του 6260, και την απουσία Radio από το Χ700)... και απέχουν πολύ απο την πληρότητα! Tώρα το ποιος θα πάρει τι, λίγο με ενδιαφέρει... ;) Τέλος το off topic απο εμένα. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Telika gia na doulepsei to kanoniko mmc sto 6260 ti thelei?patenta i mpories na kleiseis to kapaki na to doulepseis kanonika i apla den pernei mmc..sorry paidia alla sigoura ehoune alla atoma tin idia aporia me emena,ena aplo NAI i OHI gia tis aples MMC!!!ayta gia na kleisoume to kefalaio me tis mmc 2.Telika to bluetooth einai locked?epeidi mallon to allo palikari katalave videos ktl ktl kai ohi sis,midi kai jar gia na to koitaxei kapoios poy to ehei.Simera rotisa se polla Nokia club kai moy eipane pos eihane kai exantlithikan pantoy se hrono DT,mallon epeidi gia ta 385 teliki timi symferei i agora toy Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Τελικα περα απ' ολα τ' αλλα, σε σχεση με την camera του 6600 ειναι ΙΔΙΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ή ΚΑΛΥΤΕΡΗ;; Και επισης σε εσενα WORD1983 , σου κανει αυτες τις γραμμες στην οθονη του κινητου (για τις οποιες αναφερθηκε ο Mythozz), οταν τραβας φωτογραφιες;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 8 Οκτ. 2004 , 23:40) Σε ευχαριστώ που αποκάλυψες την πραγματική αξία της Nokia... Δεν είπα οτι το Χ700 είναι πλήρες! Μόνο πλήρες δεν είναι... εσύ όμως το είπες για το 6260... εντελώς λαθεμένα. Επειδή όσα γράφεις μένουν, πρόσεχε τι λες γιατί μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν. ;) Συμφωνούμε δηλαδή οτι τα δυο κινητά ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ τεχνολογικά, (αν εξαιρέσεις το Class 6 GPRS και τη μικρή μνήμη του 6260, και την απουσία Radio από το Χ700)... και απέχουν πολύ απο την πληρότητα! Tώρα το ποιος θα πάρει τι, λίγο με ενδιαφέρει... ;) Τέλος το off topic απο εμένα. ;) δεν θα το συνεχίσω ούτε κι εγω ελαχιστα με ενδιαφέρει για το ποιο ειναι καλύτερο και ποιο όχι. το θέμα μας δεν είναι αυτο... τελος off topic κι απο μενα :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geokaza ( 9 Οκτ. 2004 , 01:19) Τελικα περα απ' ολα τ' αλλα, σε σχεση με την camera του 6600 ειναι ΙΔΙΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ή ΚΑΛΥΤΕΡΗ;; Και επισης σε εσενα WORD1983 , σου κανει αυτες τις γραμμες στην οθονη του κινητου (για τις οποιες αναφερθηκε ο Mythozz), οταν τραβας φωτογραφιες;; Οι γραμμές που αναφέρω εμφανίζονται περιοδικά, αλλά αρκετά συχνά. Σε προηγούμενο ποστ ανέφερα και την έκδοση firmware του κινητού, μπας και σε κάποιο νεώτερο έχει διορθωθεί. Δεν είναι κάτι το σπαστικό, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει. Καμπάνα 100% καθαρό frame rate ΔΕΝ έχει η οθόνη. ;) Επίσης ανέφερα πως-ευτυχώς οι κάθετες αυτές γραμμές ΔΕΝ μεταφέρονται στις φωτογραφίες. Δεν είναι θέμα κάμερας επομένως αλλά λογισμικού και οθόνης συσκευής... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Aντε περαστικά μας... Όλοι εδωμέσα γράφανε περίμενε κ περίμενε να βγεί το μαματο 6260... Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Da_Boss ( 9 Οκτ. 2004 , 02:42) Aντε περαστικά μας... Όλοι εδωμέσα γράφανε περίμενε κ περίμενε να βγεί το μαματο 6260... Γιατί περαστικά;; το κινητάκι αν εξαιρέσεις το αμφιλεγόμενο design του που σε κάποιους αρέσει (σε μένα πολύ και ο word1983 όπως έγραψε θέμα συνήθειας είναι η ευχρηστία) και σε κάποιους άλλους όχι είναι μαμάτο σε όλα του. Μικρή ατέλεια η κάμερα, θετικό το stereo fm radio που για πολλούς είναι σημαντικό. Η κάμερα ναι μεν πιο χάλια από το 7610 αλλά το κινητό κάνει 100+€ πιο κάτω οπότε από κάπου έπρεπε να περικοπεί κόστος φαίνεται, επέλεξαν τη κάμερα καλώς η κακώς, εγώ έχω τη μινι ψηφιακή μου οπότε με καίει να έχει απλά ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε αυτό το τομέα και όχι τις επιδόσεις του 7610. Οπότε όσοι δε καίγονται για την άριστη κάμερα θα το προτιμήσουν και όσοι το δείτε θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ όμορφο και μουράτο όπως είπε και o mythozz (εμένα ιστορικά πρώτη φορά μου αρέσει εμφανισιακά clamshell τηλέφωνο). Γι' αυτό και εξαντλήθηκε και από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και σε πλαίσιο και σε nokia shops. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Παιδια γεια και απο μενα.Διαβαζω αυτα που γραφονται και πολλοι μου θυμιζετε τον εαυτο μου περυσι που επαιζα αναμεσα σε sx1 6600 και π900.Τεσπα,πηγα απο φιλο που δουλευει σε Nokia Shop και εχω να πω τα εξης.Το κινητο ειναι μια ψηλοαρπαχτη της Νοκια οπως μαλλον θελει να πει κι ο Μυθος.Συνδιαζει ολα τα καλα της s60 αλλα μεχρι εκει.Stereo mp3 προφανως δεν ηθελε η Νοκια να ακουμε απο το 6260(ισως θα εκοβε πωλησεις?)Αν ηθελε θα ηταν απλο.Καμερα και βιντεο?Μετρια προς το παρον αλλα με την 1η αναβαθμιση θα στρωσει στα γνωστα προτυπα της Νοκια.Βασικα η φωτοεθαισθησια ειναι αισχος.Εργονομια?Εχει περασει και το sx1 apo ta χερια μου αλλα το 6260 εινια μαλλον χειροτερο.Το ολο πονημα δοθλεεθι για τα CameraBrowser mode αλλα στο work χωλαινει.Τα soft keyes ειναι σε διαφορετικο επιπεδο και μαλιστα τεμνομενο με το πλατω των πληκτρων.Γενικα δεν εχει κατι ιδιαιτερο σε σχεση με το 7610/6600.Συμβουλη μου:Περιμενετε 2-3 μηνακια που θα πεσει το 7610 και χτυπηστε το.Mp3 me radio υπαρχουν πολλα με 128mb και αρχιζουν στα 70 ευρω(οσο περιπου μια rs-mmc)Οπως ειπα το θεωρω αρπαχτη και σε κανενα 8μηνο θα χει ξεχαστει.Δυσυχως η τιμη του ηταν η μονη ευχαριστη εκπληξη.Για μπαταρια και τεστ φωτος θα επανελθω αλλα μην περιμενετε πολλα.Γυρω στις 150-200 ωρες δινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 σε μένα πολύ και ο word1983 όπως έγραψε θέμα συνήθειας είναι η ευχρηστία Εγω θα συμφωνησω αλλα η εργονομια ειναι προβλημα του κατασκευαστη κι οχι του καταναλωτη. εγώ έχω τη μινι ψηφιακή μου οπότε με καίει να έχει απλά ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε αυτό το τομέα και όχι τις επιδόσεις του 7610. Παντα φιλικα,αυτο ειναι προσωπικο πορισμα σου,σεβαστο αλλα δεν σκεφτονατι ολοι ετσι.Γιατι η Sharp και η Casio σπασαν τα 3 mp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Το τηλεφωνάκι σίγουρα δεν προσφέρει κατι νεότερο, αλλά δεν ε'ιναι και αρπαχτή. Έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με το 7610, όχι και λίγα και υστερεί σε κάποια άλλα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αρπαχτή. Για μένα βασικό ρόλο, στην συγκεκριμένη συσκευή, παίζουν η ευχρησία (πράγμα αμφιλεγόμενο στο 6260, αν και μόνο όταν το πιάσω εγώ στα χέρια μου θα καταλήξω σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα), το hotswap στην κάρτα μνήμης, και η σταθερότητα. Τα δύο απο τα 3 τα προσφέρει απλόχερα. Όποιος καταφέρει να καλυφθεί και στο τρίτο, τότε το τηλεφωνάκι, είναι άψογο για αυτόν. Καιόλα αυτά σε συνάρτηση με την απίστευτα χαμηλή του τιμή, μας κάνουν ένα άριστο συνολάκι. Παιδιά, δείτε το λίγο αντικειμενικά το θέμα. Αν θέλατε στέρεο ήχο, ισάξια κάμερα με το 7610, πολύ μικρότερο μέγεθος και κάποια άλλα που αναφέρθηκαν, θα πρέπει να είσασταν έτοιμοι να δώσετε τουλάχιστον 150 ευρώ παραπάνω απο την τιμή που προσφέρεται αυτή τη στιγμή η συσκευή. Δεν είναι δυνατόν να τα έχουμε όλα στην χαμηλότερη τιμή. Εξάλλου το 6260, αποτελεί μια ακόμα αξιόλογη πρόταση στην κατηγορία των smartphones. Προτιμάτε δηλαδή να γυρίσουμε στις εποχές που λέγαμε ή 3650 ή τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 ( 8 Οκτ. 2004 , 16:27) παιδια δεν ανοιγεται κανενα vs στους διαξιφισμους?εδω θελουμε να μαθουμε κανενα νεο για το κινητο κι οχι αν το φτωχο series 40 ειναι καλυτερο απο το ηγετικο και παντοδυμανο series 60 ολοι ξερουμε πιο ειναι καλυτερο οποτε καλυτερα να το πατε στους διαξιφισμους το θεμα KAI MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ 6260 ΕΧΕΙ "ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟ" ΜΡ3 PLAYER :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -ΤΟ 6230 ΕΧΕΙ "STEREO" MP3 PLAYER ;) (TO ΦΤΩXO MOY ΤΟ SERIES 40) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 ( 8 Οκτ. 2004 , 20:25) to idio kai me afti th foto. ta simperasmata dikasas ΡΕ ΦΙΛΕ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 6260? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 telika den evgala akri akoma krima. oti thelei o kathenas leei ti na po o enas pire to 6260 kai mas milaei gia to 6230 o allos sigrinei ena tilefono pou einai stin paragogi kai pouliete me ena tilefono pou den kseroume akoma an THA vgei (panasonic) kai an THA vgei mporei na einai kai xeirotero apo to sx1(pios kserei?). Ego pantos perasa xthes apo to plaisio epiasa to tilefono sta xeria mou kai mou fanike pio omorfo kai mikrotero apo oti to fantazomoun vlepontas tis fotografies. (eixa to sx1). signomi gia tin paratirisi alla endiaferome na agoraso to 6260 kai pros to paron tha ithela an mporeite na milate ligo giauto. filika tron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Μόλις ήρθε έφυγε, αλλά απο το λίγο που το μελέτησα το κύριο αρνητικό σημείο του είναι η κάμερα, όπως επίσης και το video. Κατά τ'άλλα καμπάνα ράδιο και πολύ δυνατό, υπέροχη οθόνη και εργονομία που μετά από μισή ωρίτσα μαζί του δεν σε ενοχλεί καθόλου... Αυτά τα λίγα από μένα... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Βασικά η εργονομία του πληκτρολογίου είναι το μόνο που μένει να δω. Για να το διαπιστώσω όμως αυτό πρέπει να το πιάσω στα χέρια μου και να το χειριστώ. Αν περάσει και αυτό το τέστ, το πήρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Ego to pira horis na to do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts