asymvivastos Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc ( 5 Ιαν. 2005 , 14:35) Eimai stin douleia.Perno til sto mgazi (Ote-shop Pirea stin Mpoumpoulinas) kai bgazei oti i grammi einai off prosorina.Perno sto nokia Pirea1 o enas mou leei na paro ena til stin Bouliagmenis o Pirea2 mou leei na paro til stin Siggrou opou kaneis den to sikonei!Apo to 131 mou dosane ena 9203700 pou einai leei ta kentrika opou perimeno anamoni kai den to sikonei kaneis!8a ta kanw lampogialo ola...den mporei re file na skas tosa lefta na sou dinoun xrisimopoihmeno (kai les afou itan ok ai na to katapiw) alla kai me stravo display!!Oso mikro kai an einai ayto elatoma den agorasa tsixles.Pite ti prepei na kanw.Pio poli den einai i zimia alla tsantizomai otan nomizoun oti mporoun na me koroideyoyn kai na me pernane gia m@#&ka.... Μπορεις να στειλεις ενα e-mail στην Επισημη Nokia (οχι της Ελλαδας) εξηγωντας αναλυτικα τι εχει γινει και αν εχεις ορεξη να το τραβηξεις μπορεις να απευθυνθεις και στο ΙΝΚΑ . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Kala ola ayta...alla katse na peraso mia bolta apo ekei pou to pira na toys xeso! Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 kalispera egw to exw 2 mines kai den exw kanena provlima me tin othoni.mia xara isia einai. oson afora gia to an tha prepei na pas kai na sou to allaksoun,pigaine kai kantous na xoropidane. prin 5 xronia kinito esvise den anoige me tipota kai mou eipan oti eixa petaksei nera panw tou.egw den eixa petaksei tipota tous piga sto inka kai meta mou edwsan eggiisi apo monoi tous kai mou tilefwnousan na doun an leitoyrgei.... koinws kai o agios, h nokia stin periptwsi mas, fovera thelei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc ( 5 Ιαν. 2005 , 11:09) Kapou eixa dei oti kai alloi eixan antimetopisei problems me straves o8ones. Δικιο εχεις ,ειχε ακουστει στην αρχη αυτο απο καποια παιδια ,ισως η αρχικη παρτιδα να ειχε προβλημα ,μηπως ειναι απο αυτα αυτο που αγορασες Βεβαιως και να ζητησεις αντικατασταση . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 8a pao tin Paraskeyi to proi mias kai den douleyo.Magkes exo ksenerosei me tin zoi mou.To perimena pos kai pos na to paro to kinitaki kai den exo oreski na asxoli8o mazi toy.To exo se mia gonia.Merxi pou skeftomai na to balo sto kouti kai xrisimopoihso pali to 3310!Pragmatika mou exei xalasei i dia8esi.Profanos to eixan dosei se kapion allon o opoios to gurise piso.Kai to aytokolito tou IMEI pou kolane sto simboleo einai emfanos talaiporimeno kai aytokolito prostateytiko stin kamera den brika kai brika kai 2 syskeyes perasmenes apo to bluetooth.Einai a8lioi!Ayti einai i Ellada kyrioi.Ta idia ekane kai o Bamialis stin Rainbow.Eixe 6 mines ena i-amc stin bitrina kai epeze kai to poulouse meta gia kainourio.Edo eixe balei to i-book tis koris toy gia na simplirosei tin dekada pou eixe paraggeilei i Goodys apo tin 8essaloniki.ALHTES!!!! Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc ( 5 Ιαν. 2005 , 22:50) 8a pao tin Paraskeyi to proi mias kai den douleyo.Magkes exo ksenerosei me tin zoi mou.To perimena pos kai pos na to paro to kinitaki kai den exo oreski na asxoli8o mazi toy.To exo se mia gonia.Merxi pou skeftomai na to balo sto kouti kai xrisimopoihso pali to 3310!Pragmatika mou exei xalasei i dia8esi.Profanos to eixan dosei se kapion allon o opoios to gurise piso.Kai to aytokolito tou IMEI pou kolane sto simboleo einai emfanos talaiporimeno kai aytokolito prostateytiko stin kamera den brika kai brika kai 2 syskeyes perasmenes apo to bluetooth.Einai a8lioi!Ayti einai i Ellada kyrioi.Ta idia ekane kai o Bamialis stin Rainbow.Eixe 6 mines ena i-amc stin bitrina kai epeze kai to poulouse meta gia kainourio.Edo eixe balei to i-book tis koris toy gia na simplirosei tin dekada pou eixe paraggeilei i Goodys apo tin 8essaloniki.ALHTES!!!! KAtarxas mhn trelenese me to tsampouka sou tha to pas pisw kai tha apaithseis ta xrhmata sou pisw oute kan allagh ths syskevhs apeilhsetous me kataggelies sta kentrika ths NOKIA & INKA & periodika plhroforikhs kai tha deis gia pote se exyperetoun.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Υπάρχει τρόπος να επισυνάψω φωτογραφία σε επαφή έτσι ώστε όταν με καλούν να φαίνεται η φωτογραφία? Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που μπορώ να κατεβάσω για να το καταφέρω? :confused: Ευχαριστώ πολύ :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 H δικιά μου οθόνη δεν είναι στραβή, μια χαρά είναι! Αγοράστηκε στις 3/1/05. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα ενώ στέλνω κανονικά MMS με Q δεν μπορώ να λάβω. Κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει το εξής μήνυμα: MMS reception off.Reception must be "Always on" to receive messages while roaming. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roberto_30 ( 6 Ιαν. 2005 , 10:30) Υπάρχει τρόπος να επισυνάψω φωτογραφία σε επαφή έτσι ώστε όταν με καλούν να φαίνεται η φωτογραφία? Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που μπορώ να κατεβάσω για να το καταφέρω? :confused: Ευχαριστώ πολύ :) :) Xρειάζεσαι το Full Screen Caller, η τελευταία έκδοση είναι η 3.01. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Τζόνερ που υπάρχει να το κατεβάσουμε? Επίσης υπάρχει κάποιο prog για να βλέπω περισσότερο στην οθόνη την φωτογραφία που θα τραβήξω...γιατί το πλαίσιο που υπάρχει default είναι πολύ μικρό ρε γμτ σε τόσο μεγάλη οθόνη... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Ιαν. 2005 , 11:13) Τζόνερ που υπάρχει να το κατεβάσουμε? Επίσης υπάρχει κάποιο prog για να βλέπω περισσότερο στην οθόνη την φωτογραφία που θα τραβήξω...γιατί το πλαίσιο που υπάρχει default είναι πολύ μικρό ρε γμτ σε τόσο μεγάλη οθόνη... Στο IRC υπάρχουν απλά τα πάντα! :) Aν έχεις κάποιο πρόβλημα στο downloading ρώτησε με στο chan. #aivanet στον server Efnet. Camera programs υπάρχουν πολλά, αλλά δεν έχω κάποιο υπόψιν μου που να χρησιμοποιείται σε full screen όταν βγάζεις photo. Δοκίμασε το Camera FX, νομίζω έχει αρκετά μεγάλο πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 4 Ιαν. 2005 , 21:17) Απο τα -σχεδόν κανένα δε με χαλάει!Μεγάλος όγκος?έχω 6600,τι να κλάσει :p Απουσία εξωτερικής οθόνης όντως πρόβλημα γιατί αν την έχεις γυρισμένη είναι εκτεθειμένη και τρώει και μπαταρία γιατί απ ότι ξέρω δεν σβήνει Μέτρια υλικά,οκ,φαίνεται κλασάτο και πιστεύω είναι καλύτερο απο 6600! Η κάμερα με χαλάει γιατί το βρίσκω απ τα βασικότεραα! Εργονομία οκ,συνηθίζεται Η μπαταρία απ' ότι ξέρω πάει 1.5 μέρα!Το 6600 μου πάει 1 μέρα και δεν έχω πρόβλημα γιατί παει 1 με πολλή χρήση!Με νορμαλ χρήση περίπου 2!1.5 μέρα δεν είναι κακή,θα διορθωθεί και η διαχείριση με μεταγενέστερα updates!Ελπίζω και η κάμερα! Βασικά ψιλοαπογοητεύτηκα!Προχθές μιλούσα με τον γρηγόρη που το πήρε και με κανε να πω αύριο το παίρνω!Αλλά τώρα,πίσω στα παλιά δυλλήματα! Τα υλικά εξωτερικά φαίνονται πολύ φτηνά, όταν όμως το ανοίξεις πραγματικά δείχνει και είναι πολύ glamour...! H μπαταρία εμένα τώρα στην αρχή που είναι καινούριο μου βγάζει 2 μερόνυχτα.Δεν έχω παράπονο αλλά γιατί να μην βάλουν την 850άρα?:blink: Η κάμερα του είναι χειρότερη από του 6230 και τα 2 vga έχουν, τι να φταίει άραγε? :blink: Η εργονομία του συνηθίζεται αλλά δεν παύει να σου σπάει τα νεύρα!Κρατάς ένα clamshell όπως ένα candybar κινητό αν μπορείς να καταλάβεις! Τέλος η οθόνη όταν γυρνά στην κατάσταση πλοήγησης δηλ τελείως, μικραίνει σημαντικά το κινητό και μάλιστα έχει τον κλασικό screensaver με το ρολογάκι που σημαίνει ότι λειτουργεί όπως τα κανονικά Series 60. Ειναι αρκετά βολικό έτσι...και πραγματικά το χρησιμοποιώ έτσι συχνά! Αυτά Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 6 Ιαν. 2005 , 11:34) Στο IRC υπάρχουν απλά τα πάντα! :) Aν έχεις κάποιο πρόβλημα στο downloading ρώτησε με στο chan. #aivanet στον server Efnet. Camera programs υπάρχουν πολλά, αλλά δεν έχω κάποιο υπόψιν μου που να χρησιμοποιείται σε full screen όταν βγάζεις photo. Δοκίμασε το Camera FX, νομίζω έχει αρκετά μεγάλο πλαίσιο. Δεν έχω IRC αλλά τώρα θα τον κατεβάσω... :whistle: :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Ayrio proi proi 8a pao apo ekei...8a sas exo nea...alli mia mera pou to exo sto grafeio kai den to koitao kan... Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 6 Ιαν. 2005 , 11:05) Xρειάζεσαι το Full Screen Caller, η τελευταία έκδοση είναι η 3.01. ;) Στο mirc έχω βρεί το Full Screen Caller, έκδοση 3.00 δυστυχώς την 3.01 δεν την βρίσκω πουθενά). Αυτο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί μου το εμφανίζει στο pc ως αρχείο .rar και όχι .sis. Η trial έκδοση που έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνο βλέπω ότι ειναι αρχείο .sis Τι να κάνω? Ψιλοφοβάμαι να το εγκαταστήσω. Τι λετε? :cry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 roberto_30 τα *.rar αρχεια ειναι συμπιεσμενα οπως ακριβως και τα *.zip.Θα κατεβασεις το WinRAR και θα αποσυμπιεσεις το αρχειο και μεσα θα εχει το *.sis που θα χρειαστεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 6 Ιαν. 2005 , 16:06) roberto_30 τα *.rar αρχεια ειναι συμπιεσμενα οπως ακριβως και τα *.zip.Θα κατεβασεις το WinRAR και θα αποσυμπιεσεις το αρχειο και μεσα θα εχει το *.sis που θα χρειαστεις. Σε ευχαριστώ πολύ! Κατέβασα το winrar έκανα extract και εγκατέστησα το αρχειο .sis στην κάρτα μνήμης του κινητού. Δυστυχώς όμως η εφαρμογή δεν ανοίγει καθόλου :mad: H trial εκδοση ομως 3.01 δούλεψε (αντίθετα με αυτή την 3.00 δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Ιαν. 2005 , 10:57) Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα ενώ στέλνω κανονικά MMS με Q δεν μπορώ να λάβω. Κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει το εξής μήνυμα: MMS reception off.Reception must be "Always on" to receive messages while roaming. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω? Αλλαξε τα settings των mms MMS reception ---> Always on Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 6 Ιαν. 2005 , 17:36) Αλλαξε τα settings των mms MMS reception ---> Always on Πολύ γενικό nervous...την λύση την έδωσε ο φίλος liogr Στις ρυθμίσεις των mms, kάνε αυτήν την αλλαγή: Το "Allow Multimedia Reception" σε Yes, και όχι "in home network" thnx anyway... :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Ιαν. 2005 , 17:51) Πολύ γενικό nervous...την λύση την έδωσε ο φίλος liogr thnx anyway... :) Παρακαλω :) Οκ γενικα το εδωσα ,αλλα υπεθεσα οτι μπορεις να το διαβασεις και στο manual,για αυτο το δινουν αλλωστε . ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 6 Ιαν. 2005 , 17:55) Παρακαλω :) Οκ γενικα το εδωσα ,αλλα υπεθεσα οτι μπορεις να το διαβασεις και στο manual,για αυτο το δινουν αλλωστε . ;) Δεν διαβάζω ποτέ τα μάνουαλς...είμαι αυτοδίδακτος! Σοβαρά τώρα δεν τα διαβάζω γιατί μου αρέσει να ανακαλύπτω μόνος μου την συσκευή (όποια και αν είναι αυτή)... ;) :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos123 Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 paidia i eikona kalountos bgainei mikri i megali? sto minima dixnei fotografia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akaliptos123 ( 6 Ιαν. 2005 , 18:31) paidia i eikona kalountos bgainei mikri i megali? sto minima dixnei fotografia? Mικρη βγαινει αλλα χρησιμοποιεις το Full Screen Caller 3.01 για να βγαινει μεγαλη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=713403#post713403 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akaliptos123 ( 6 Ιαν. 2005 , 18:31) paidia i eikona kalountos bgainei mikri i megali? sto minima dixnei fotografia? Με την 3.01 η φωτογραφία του καλούντος είναι μεγάλη. Σε μήνυμα δεν εμφανίζεται η φωτογραφία του αποστολέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roberto_30 ( 6 Ιαν. 2005 , 20:06) Με την 3.01 η φωτογραφία του καλούντος είναι μεγάλη. Σε μήνυμα δεν εμφανίζεται η φωτογραφία του αποστολέα Mε το smsface βγαίνει μια μικρή φώτο αυτού που σου στέλνει sms απευθείας στην οθόνη μαζί με το όνομα του όταν λαμβάνεις κάποιο sms. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts