Guest Cue Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Γνωρίζει κανείς αν δέχεται την μπαταρία BL-5C γιατί στο site της Nokia δε το έχει σαν υποστηριζόμενο μοντέλο? Ίδια με την BL-4C (εκτός χωρητικότητας) δεν είναι ή κάνω λάθος? Επίσης αν γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει να αλλάξεις το περίβλημα. Thx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 h bl-4c einai elaxista pio lepti...opote den prepei na dexetai bl-5c Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Παιδια καλημερα. Χρειαζομαι λιγη βοηθεια. Το εχω 10 μηνες το τηλεφωνο και τη Παρασκευη το χτυπησα λιγο σε ενα τραπεζι με αποτελεσμα η οθονη του να παει missing in action. Με το backup phone memory into memory card κανει backup contacts, messages, calendar και notes ωστε μετα το service να τα κανω resotore η θα πρεπει να παρω καλωδιο συνδεσης με pc και να κανω backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris1 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Καλησπέρα ! Έχω προβλημα με το 6260 ! το μεσήμερι πρασπάθησα να στείλω ενα SMS και τότε μου εβγαλε τ ο ακόλουθο μνμ : ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(-1) :wacko: Το έκανα επανεκίνηση τίποτα ! όποτε μπαίνω στα μηνύματα το ιδιο σφαλμα μου βγάζει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα !:wacko: Ξερει κανείς τι πρόβλημα υπάρχει ! PLEASE HELP ME ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Καλησπέρα ! Έχω προβλημα με το 6260 ! το μεσήμερι πρασπάθησα να στείλω ενα SMS και τότε μου εβγαλε τ ο ακόλουθο μνμ : ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(-1) :wacko: Το έκανα επανεκίνηση τίποτα ! όποτε μπαίνω στα μηνύματα το ιδιο σφαλμα μου βγάζει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα !:wacko: Ξερει κανείς τι πρόβλημα υπάρχει ! PLEASE HELP ME ! Δυστυχώς κάτι το πείραξε (μήπως έκανες καμιά εγκατάσταση προγράμματος τελευταια;;). Και γω το είχα πάθει και μόνο με format λύνεται γιατί απ' ότι θυμάμαι ακόμα και χωρίς κάρτα μνήμης σε πετούσε έξω στα sms. Αν δεν έχεις όρεξη για format βάλε προσωρινά ένα πρόγραμμα για sms (πχ. mumsms) και από κει θα μπορείς να στέλνεις και να διαβάζεις κανονικά. Και όταν βρεις ευκαιρία κάνε και το format Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris1 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Φίλε μου δεν εγκατέστισα κανενα προγραμμα ! Μολις πηγα να στείλω ενα sms και το έπαθε ! Την ΜΜC την έβγαλα αλλά το ίδιο πρόβλημα ! Μπορώ να κάνω μόνος μου FORMAT ή πρέπει να παώ σε NOKIA CLUB, ΓΕΡΜΑΝΟ κ.τ.λ.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Φίλε μου δεν εγκατέστισα κανενα προγραμμα ! Μολις πηγα να στείλω ενα sms και το έπαθε ! Την ΜΜC την έβγαλα αλλά το ίδιο πρόβλημα ! Μπορώ να κάνω μόνος μου FORMAT ή πρέπει να παώ σε NOKIA CLUB, ΓΕΡΜΑΝΟ κ.τ.λ.:!: Βασικά κι εγώ από τι θυμάμαι δεν είχα εγκαταστήσει κάτι πρόσφατα όταν το είχε πάθει και το παράλογο είναι ότι και χωρίς τη κάρτα πάλι το ίδιο παθαίνει. Φορμάτ και μόνος σου πατώντας με κλειστό το κινητό " *, πράσινο, 3 " και ταυτόχρονα το κουμπί που ανοίγει μέχρι να γράφει formating, θέλει κόπο για να πετύχει πάντως, δε πιάνει αμέσως Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 πως μπορω να ξεπερασω την ελλειψη του series60 scalable skins support και να εγκαταστησω τα θεματα που εχω κατεβασει και μου αρεσουν εμφανισιακα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 πως μπορω να ξεπερασω την ελλειψη του series60 scalable skins support και να εγκαταστησω τα θεματα που εχω κατεβασει και μου αρεσουν εμφανισιακα? δε μπορεις, δυστυχως :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 πως μπορω να ξεπερασω την ελλειψη του series60 scalable skins support και να εγκαταστησω τα θεματα που εχω κατεβασει και μου αρεσουν εμφανισιακα? Δεν μπορεις φιλε μου .Εχει αμεση σχεση με την εκδοση του λειτουργικου symbian . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Δεν μπορεις φιλε μου .Εχει αμεση σχεση με την εκδοση του λειτουργικου symbian . με αναβαθμιση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 με αναβαθμιση λογισμικου? Οχι ,δεν μπορεις να αναβαθμισεις το λειτουργικο. Δεν γινεται αναβαθμιση απο Symbian OS v7.0s σε Symbian OS v8.1a (scalable skins support) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Καλησπέρα. Στα 6260 υπάρχει ενεργη οθόνη αναμονής (που εμφανίζει πχ.τις συναντήσεις του calendar οπως στο 6270)? Ευχαριστώ και συγνώμη εαν εχει απαντηθεί ξανά..:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Δυστυχώς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 παιδιά γειά χαρά! χρόνια πολλά! παρατήρησα οτι το τηλέφωνό μου δεν παίζει midis ξαφνικά. παίζει mp3, μερικά wav, αλλά καθόλου mid λέει οτι δεν αναγνωρίζει αυτό το αρχείο και βγάζει τον αριθμό 12003, λεει κάτι αυτό; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Καλησπέρα. Στα 6260 υπάρχει ενεργη οθόνη αναμονής (που εμφανίζει πχ.τις συναντήσεις του calendar οπως στο 6270)? Ευχαριστώ και συγνώμη εαν εχει απαντηθεί ξανά..:O Υπαρχει το Active Desk. Δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 παιδιά, δεν ξέρω άν σας έχει συμβεί, αλλά το 6260 τα έχει παίξει. δεν αναγνωρίζει midi βγάζει λάθος 12003, ουτε ταινίες ούτε τίποτα. μόνο φωτογ. βλέπει. με το ringtone paizei αλλα με explorer bg;azei λάθος. τι γίνεται; θέλει to format tou? an σε περίπτωση θέλει ξεκλείδωμα η κάρτα, και έχω ξεχάσει τον κωδικό τί γίνεται τότε; λέτε να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 παιδια καιγομαι εχω ενα nokia 6260 και σε 2 ωρες ειπα σε ενα φιλο μου να μου παρει απο ενα καταστημα την Kingston 1GB RS MMC Mobile στα 41 ευρο αλλα τους πηρα τωρα τηλεφωνο και μου λενε πως στο site της Kingston υποστηριζεται μονο η 512 για το 6260 μου.Η 1gb ενδεχεται δηλαδη να μην κανει... Μπηκα στο site και οντως δεν το εχει το τηλεφωνο μου στα συμβατα .σε αλλα 9 site που μπηκα ομως λεει πως υποστηριζεται κανονικα,πιστευετε οτι απλα ξεχασε να το σημειωσει? αν την παρω και δεν κανει δεν μου δινουν τα λεφτα πισω ....τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 παιδια καιγομαι εχω ενα nokia 6260 και σε 2 ωρες ειπα σε ενα φιλο μου να μου παρει απο ενα καταστημα την Kingston 1GB RS MMC Mobile στα 41 ευρο αλλα τους πηρα τωρα τηλεφωνο και μου λενε πως στο site της Kingston υποστηριζεται μονο η 512 για το 6260 μου.Η 1gb ενδεχεται δηλαδη να μην κανει... Μπηκα στο site και οντως δεν το εχει το τηλεφωνο μου στα συμβατα .σε αλλα 9 site που μπηκα ομως λεει πως υποστηριζεται κανονικα,πιστευετε οτι απλα ξεχασε να το σημειωσει? αν την παρω και δεν κανει δεν μου δινουν τα λεφτα πισω ....τι λετε?ean den sta dosoun then balto sto buy now h sto ebay th memory card kai tha ta pareis piso:rolleyes: ........Ta lefta enoo:D Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ BUCKUP ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ PC ΑΠΟ 6600 ΣΕ 6260(ΕΠΑΦΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ). ΑΠΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση mntounetas@irisprinting.gr:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallx Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 επειδη θελω να παρω ενα 6260 θελω να ξερω για την καρτα μνημης ξερει κανεις αν εχει καποιο οριο το τηλ δηλ δουλευει κ με 2mb η κρασσαρει? μεχρι τι μεγεθος δουλευει κανονικα? thnx:superman: Παράθεση gimme gimme shelter :ninja: and i've been putting out the fire with gasoooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ποια είναι η τκδοση του total IrRemote που ειναι συμβατή με το κινητο μήπως την εχει κανενας free with ***** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 pos diagrafete apo to kin?kolise xthes alla oxi apo mms.den ksero pos kolise. me tin anavathmisi den egine tpt. yparxei kapio antivirus gai afton ton io? helpppp:cry: Trendmicro.com BitDefender.com Το συγκεκριμενο ειναι σε Beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Trendmicro.com BitDefender.com Το συγκεκριμενο ειναι σε Beta. file mou sefxaristo gia tin voithia alla to epsaksa to thema kalitera kai vrika alli lisi.thanx pantos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 παιδια σορρυ που γραφω σε αυτο το topic,αλλα δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο ηια ενα ασημαντο ζητημα. εχω ενα κινητο νοκια,παλιο μοντελο,δε θυμαμαι πως το λενε και θελω να αγορασω ενα hands free,για να προστατευομαι απο την ακτινοβολια. τι να ζητησω απο το καταστημα?εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts