SSkorpionSS Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Τις RS-MMC παιρνει το 6260.Υπαρχουν και οι dual voltage rs-mmc αλλα δεν ξερω αν τις παιρνει το κινητο, ομως οι τελευταιες ειναι και πιο ακριβες.Εγω τη δικια μου 512 mb την πηρα απο http://www.play247.gr γυρω στα 65 ευρω.Μαρκα kingmax και δουλευει μια χαρα...Ελπιζω να βοηθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Τις RS-MMC παιρνει το 6260.Υπαρχουν και οι dual voltage rs-mmc αλλα δεν ξερω αν τις παιρνει το κινητο, ομως οι τελευταιες ειναι και πιο ακριβες.Εγω τη δικια μου 512 mb την πηρα απο http://www.play247.gr γυρω στα 65 ευρω.Μαρκα kingmax και δουλευει μια χαρα...Ελπιζω να βοηθησα... Kανονικά το κινητό παίρνει τις dual voltage RS-MMC όπως γράφει ξεκάθαρα και στο manual απλά τελικά όπως αποδείχτηκε και στη πράξη λειτουργεί κανονικά και με τις απλές RS-MMC. Φίλε dvdforsale όπως ανέφερα και στο post μου δε κατάφερα να τα επαναφέρω τα μηνύματα πάλι. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Βοήθησες πάρα πολύ κ σε ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Επίσης αντιμετωπίζω κ κάτι μικροπροβλήματα με το blacklist : Το κατέβασα από το aiv*νετ κ προσπαθώ να το θέσω σε λειτουργία. α) Παρόλο που έχω στο πρώτο TAB την ρύθμιση στο ΟΝ, στο 2ο επιλεγμένη την black list (κ το τηλέφωνο του σπιτιού, προκειμένου να κάνω δοκιμή - η ένδειξη κάτω δεξιά σε αυτό το ΤΑΒ είναι στο ON) το τηλέφωνο χτυπάει κανονικότατα. Δεν μπορώ με τίποτα να το θέσω σε λειτουργία. β) Η έκδοση είναι δοκιμαστική. Μέσα στο .zip βρήκα κ άλλο ένα αρχείο (.app) που πρέπει προφανώς να αντικαταστήσει αυτό που έγκατέστησε η δοκιμαστική. Αυτό πως μπορώ να το κάνω ; Αρχικά, δοκίμασα να στείλω το συγκεκριμένο file μέσω bluetooth USB, μπήκε στα μηνύματα αλλά από εκεί κ πέρα δεν ξέρω πως να το μετακινήσω ! (Έχω το SeleQ). Ευχαριστώ, Υ.Γ. Επιχείρησα μέσα στα forums να βρω κάποιο αντίστοιχο post εγκατάστασης αλλά ή δεν υπάρχει ή μέσα σε όλο αυτό το μεγάλο χάος πληροφοριών, μου διέφυγε :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 β) Η έκδοση είναι δοκιμαστική. Μέσα στο .zip βρήκα κ άλλο ένα αρχείο (.app) που πρέπει προφανώς να αντικαταστήσει αυτό που έγκατέστησε η δοκιμαστική. Αυτό πως μπορώ να το κάνω ; Αρχικά, δοκίμασα να στείλω το συγκεκριμένο file μέσω bluetooth USB, μπήκε στα μηνύματα αλλά από εκεί κ πέρα δεν ξέρω πως να το μετακινήσω ! (Έχω το SeleQ). Με εναv file manager θα το βρεις πρωτα απο τα μυνηματα ,δηλαδη /system/mail ,θα το κανεις copy και μετα paste στο system/apps/ονομα εφαρμογης :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 ki ego to idio epatha alla ta mhnymata xathhkan opote douleyei...xerei kaneis pos ta xana briskoume? Nai ta minimata xathikane alla metafera mp3 megethous 5.3MB kai to evale stin mnimi tou tilefwnou kai oxi stin karta.... Na ypenthimisw to provlima pou antimetwpizoun apoti fenetai ki alloi me to sigkekrimeno programma... Yparxei lysi??? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 KALIMERA se olous.. Ekama install to UltraMP3 sto 6260 mou.. yparxei kapios kaliteros player ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Παίζει να μοιράσω ιντερνετ από το pc στο κινητό μέσω σύνδεσης καλωδίου και bluetooth?Περισσότερο καίγομαι για μέσω καλωδίου Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Κανείς για να με βοηθήσει με το πρόβλημα του Black List παιδιά ; :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Κανείς για να με βοηθήσει με το πρόβλημα του Black List παιδιά ; :-) Oi eidikoi fenetai den vlepoun to thread.. kai egw exw kapia erwtimata pio panw.. :O Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Oi eidikoi fenetai den vlepoun to thread.. kai egw exw kapia erwtimata pio panw.. :O Ένας ένας ρε παιδιά δε προλαβαίνουμε, άλλωστε μια κοινότητα είμαστε όποιος ξέρει βοηθάει όποιος όχι δεν απαντάει καθόλου. KALIMERA se olous.. Ekama install to UltraMP3 sto 6260 mou.. yparxei kapios kaliteros player ? Mάλλον είναι ο καλύτερος αλλά για δες και τον mp3player 3.02 θα σου ανταποδώσει δυνατότερη ένταση αλλά ίσως χάνει σε ποιότητα, βέβαια για τραγούδια που από μόνο τους είναι χαμηλής έντασης αξίζει. Κανείς για να με βοηθήσει με το πρόβλημα του Black List παιδιά ; :-) το blacklist αν θυμάμαι καλά ούτε σε εμένα δούλευε απλά επειδή είχα δοκιμάσει δύο προγράμματα (νομίζω blacklist και blackballer )το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το ένα δε δούλευε και το άλλο απέρριπτε αλλά δε σου κρατούσε τις κλήσεις. Οπότε ίσως δε φταίς εσύ αν θες θα το δοκιμάσω και θα γράψω τι παίζει με το καθένα. mp3 megethous 5.3MB kai to evale stin mnimi tou tilefwnou kai oxi stin karta.... Na ypenthimisw to provlima pou antimetwpizoun apoti fenetai ki alloi me to sigkekrimeno programma... Yparxei lysi??? Εγώ και 30ΜΒ μετέφερα άψογα!! Ποιο πρόβλημα λες;; Για τα μηνύματα;; Τόνισα παραπάνω ότι ίσως αυτά δεν επαναφέρονται, μόνο μέσω pc suite ή backup αν έχει κρατηθεί. Διαφορετικά εγώ δε το πέτυχα να τα δω ούτε και όταν απεγκατέστησα το πρόγραμμα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Sorry, ό,τι κ να πεις έχεις δίκιο. Απλά, έτυχε τώρα κ έπεσαν πολλές απορίες μαζεμένες :-P Ναι, αν θες κ δεν σου κάνει κόπο κάποια στιγμή, δοκιμασέ το κ πες μου αν είχες κάποιο (επιτυχές) αποτέλεσμα. Σ'ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 @pan82: to point mou itan oti to ekane stin mnimi tilefonou kai oxi stin card kateuthian! Afou evala to programmataki pou protiname. To provlima pou anafera den einai gia ta minimata alla gia to ERROR pou vgazei.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvdforsale Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 mporei kapoios na mou dosei ta onomata ton programmaton pou einai egkatesthmena ,apo thn ora pou perneis to kinhto, sthn mmc,ta onomata thelo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Sorry, ό,τι κ να πεις έχεις δίκιο. Απλά, έτυχε τώρα κ έπεσαν πολλές απορίες μαζεμένες :-P Ναι, αν θες κ δεν σου κάνει κόπο κάποια στιγμή, δοκιμασέ το κ πες μου αν είχες κάποιο (επιτυχές) αποτέλεσμα. Σ'ευχαριστώ. Λοιπόν οι δοκιμές έγιναν και που καταλήξαμε;; Αποτυχία δυστυχώς και εξηγώ αναλυτικά. (Δοκιμή Α) BlackList v.1.02: κατά ένα περίεργο τρόπο το πρόγραμμα δουλεύει αλλά μόνο με τη δυνατότητα accept only list, δηλαδή αν ενεργοποιήσεις τη λίστα αυτών που αποδέχεσαι τότε αν σε πάρει κάποιος άλλος τον απορρίπτει άμεσα χωρίς να μπορεί ο άλλος να καταλάβει ότι έφαγε πόρτα αφού βουίζει αμέσως. Παρόλα αυτά η ενεργοποίηση της blacklist δε δικαιολογεί το τίτλο της αφού και να πάρει κάποιος που τοποθετείς στη μαύρη λίστα κα να πάρει κάποιος άσχετος το ίδιο και το αυτό, δεν τον απορρίπτει με τίποτα χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς φταίει. Πρόβλημα αποτελεί ότι τις κλήσεις που απέρριψες δε στις δείχνει αφού γράφει πάντα unknown όταν δεις ποιους απέρριψε, οπότε δώρο άδωρο. (Δοκιμή Β) BlackBaller v.1.1: ναι μεν το πρόγραμμα τρέχει με απόλυτη επτυχία φτιάχνεις τη μαύρη λίστα σου και τους απορρίπτει όλους κανονικότατα όμως μέχρι να τους απορρίψει σε πήρανε χαμπάρι αφού χτυπάει το πρώτο μισό χτύπο και φαίνεται καθαρά ότι κάποιος σε απέρριψε. Αποτυχία λοιπόν και εδώ... Άλλο πρόγραμμα παιδιά;; @pan82: to point mou itan oti to ekane stin mnimi tilefonou kai oxi stin card kateuthian! Afou evala to programmataki pou protiname. To provlima pou anafera den einai gia ta minimata alla gia to ERROR pou vgazei.. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει, εγκατέστησες το πρόγραμμα στην μνήμη της MMC και όχι στην εσωτερική;; Μόνο αυτός ο περιορισμός υπάρχει δε ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει, δοκίμασε να το σβήσεις και να ξανακάνεις εγκατάσταση. mporei kapoios na mou dosei ta onomata ton programmaton pou einai egkatesthmena ,apo thn ora pou perneis to kinhto, sthn mmc,ta onomata thelo. Υπάρχουν μέσα στο συμπληρωματικό φυλλάδιο που δίνει η nokia με το κινητό και αναφέρει αναλυτικά τις try&buy εφαρμογές απ' όπου και αντιγράφω. Wayfinder PDF+ MobileFAX Active Desk Photobase Rockit Pinball Oυφ τελειώσα... :up: Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Να 'σαι καλά για τον κόπο pan82, τελικά όπως αποδείχτηκε, το πρόγραμμα είναι μούφα οπότε το σουτάρω απευθείας. Ευχαριστώ κ πάλι για όλη αυτή τη μανούρα της εγκατάστασης-απεγκατάστασης ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει, εγκατέστησες το πρόγραμμα στην μνήμη της MMC και όχι στην εσωτερική;; Μόνο αυτός ο περιορισμός υπάρχει δε ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει, δοκίμασε να το σβήσεις και να ξανακάνεις εγκατάσταση. To ekana install stin mnimi tou tilefwnou. Pali to idio provlima. Otan paw na to anoixw apo to icon tou vgazei to error pou pro-anafera. :( Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Τελικά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ακούμε τα Mp3 μας stereo? Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Τελικά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ακούμε τα Mp3 μας stereo? Βασικα δεν ειναι θεμα software ,αλλα hardware :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvdforsale Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 thanx pan82. exei kaneis thn full version apo to ultra mp3?pls kapoios as mou to pei na tou doso to email mou na to steilei,h an exete kapoio link na to kateyaso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 thanx pan82. exei kaneis thn full version apo to ultra mp3?pls kapoios as mou to pei na tou doso to email mou na to steilei,h an exete kapoio link na to kateyaso. Sto site tis aivanet koitaxes? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Έχω την εντύπωση ότι βγήκε firmware 4.XX στα Nokia Club. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Kati anaferthike se proigoumena posts alla kanenas den xerei pou mporoume na to vroume... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Series80/2.0 Nokia9500/4.34.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)) Gia na mathete,kante to pio aplo,ena tilefono sta kentrika tis Nokia :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nOnLiner Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 ATP Redused Size MultiMedia Card RS-MMC 1GB 16x mporei to 6260 na dektei ayth thn mnimi 1Gb ?????? thnks Παράθεση neted d&d team Official Page Our FaceBook Official Page [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts