Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (30 Νοέ. 2004 , 00:48)

ego tote me to 6260 to eiha kai douleve mia hara :p

Μα δεν είχες πει ότι το εγκατέστησες μέσω του 6600 και απλά έβαλες τη κάρτα στο 6260 και έτρεχε;; Εγώ λέω αν υπάρχει κάποιος που να το έτρεξε απευθείας στο 6260 με επιτυχία.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalimera paidia mia voithia kai mia gnomi skeftomai simera na paro to 6260.symfonite me tin agora ?exei sxetika kali foto kalyteri apo 6600 kai genika ti na prosexo?eyxaristo poly

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gvg (30 Νοέ. 2004 , 10:54)

kalimera paidia mia voithia kai mia gnomi skeftomai simera na paro to 6260.symfonite me tin agora ?exei sxetika kali foto kalyteri apo 6600 kai genika ti na prosexo?eyxaristo poly

φιλε μου καλυτερα να προτιμησεις καποιο αλλο κινητο το 6260 το ειχα κι εγω ευτυχως ομως το εδωσα αμεσως ενας φιλος μου που το χει εχει απογοητευτει καταρχην το πολυπληκτρο που εχει δε μπορεις να το χρησιμοποιησεις οσο εκπαιδευση κι αν κανεις δευτερο και πιο βασικα τα πλαστικα του τριζουν και γενικα το κομματι που ειναι πανω η οθονη ειναι ετοιμο να ξεκολλησει,η καμερα του ειναι λιγο πιο χαμηλης ποιοτητας απο του 6600 γενικα θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις για το συγκεκριμενο κινητο,δες και το 7610 :) η ακομα καλυτερα το καλυτερο ολων το 6630 ;)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

paaaaaaaaaaaaaaaaarto mnh akous kanena etsi thn pathsa kai go phra to motorola mpx200 giati oloi mou legan pos to p900 einai akrivo kai siga to kinhto kai tora kleo ta lefta mou.aaaaaaaa atimh koinonia
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

παιδια ευχαριστω πολυ το πηρα σημερα 290 € μεταχειρισμενο μια χαρα ειναι το κινητο εκτος απο τα πλαστικα βεβαια αλλα δεν μπορεις να τα εχεισ ολα σ αυτη τη ζωη ευχαριστω ολους για τις συμβουλες.

Αλήθεια .txt στα ελληνικά πως μπορούμε να διαβάσουμε στέλνωντας ένα από το pc για παράδειγμα χωρίς να μας το βγάλει στα κινέζικα;;

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 ( 1 Δεκ. 2004 , 12:39)

Αλήθεια .txt στα ελληνικά πως μπορούμε να διαβάσουμε στέλνωντας ένα από το pc για παράδειγμα χωρίς να μας το βγάλει στα κινέζικα;;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=644333#post644333 :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gvg ( 1 Δεκ. 2004 , 08:39)

παιδια ευχαριστω πολυ το πηρα σημερα 290 € μεταχειρισμενο μια χαρα ειναι το κινητο εκτος απο τα πλαστικα βεβαια αλλα δεν μπορεις να τα εχεισ ολα σ αυτη τη ζωη ευχαριστω ολους για τις συμβουλες.

σε καλη τιμη το πηρες φιλε μου καλοριζικο :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος red ( 3 Δεκ. 2004 , 15:14)

EXEI BGEI ANAVATHMISI GIA 6260?

Αυτη αν δεν κανω λαθος ειναι η τελευταια:

6260

RM-25 v3.0436.0

Δεν γνωριζω ποια ειχε αρχικα πανω το τηλεφωνο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος red ( 3 Δεκ. 2004 , 16:02)

και εγω αυτην εχω nervous. μηπως εχει αγορασει κανεις την θηκη για το 6260 της νοκια? Η ξερει εαν υπαρχει?

Pros to paron mono crusseltha vreis apo plaisio ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (29 Νοέ. 2004 , 21:04)

ΥΓ: Αλήθεια ρε παιδιά κατάφερα να τρέξει κανένας το slovoEd στο 6260;

Ναι επιτέλους τα κατάφερα!!!! Κατέβασα από το irc την mini έκδοση του λεξικού (με τις 9000 περίπου λέξεις) που είναι εξ΄ολοκλήρου σε sis μορφή. Αυτή δημιούργησε και το φάκελο slovoEd και τον slovoEDdicts και τρέχει κανονικά. Στη συνέχεια πέρασα από το pc τα full λεξικά (.prc) και επέλεξα μέσα από το λεξικό τη full έκδοση και δούλεψε κανονικά (αυτή έχει κοντά στις 140.000λέξεις)

George Bernard Shaw

Paidia kanena SIMANTIKO provlima sto NOKIA 6260 pou na me kanei na min to piasw? Tha mou parei polli wra na diavasw oles tis 37 selides pou eginan post...

Mporei kapios na mou pei kati sinoptika?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demis_CY ( 6 Δεκ. 2004 , 12:13)

Paidia kanena SIMANTIKO provlima sto NOKIA 6260 pou na me kanei na min to piasw? Tha mou parei polli wra na diavasw oles tis 37 selides pou eginan post...

Mporei kapios na mou pei kati sinoptika?

Plhn twn fthnwn plastikvn , olla ta alla einai apsoga ...

παιδια εγω το τηλέφωνο το έχω 4 μέρες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου έπεσε και κάτω και ούτε που το κατάλαβε (μη το ματιασω). Όσο για την ευχρηστία του σας λέω οτι ενώ στην αρχή νόμιζα οτι θα μου σπάσει τα νεύρα τώρα δεν μπορώ να χειριστώ άλλο κινητό. Ειναι σχετικά όλα. Η camera όντως δεν ειναι πολυ καλή αλλα έχει όλα τα άλλα που το καλύπτουν νομίζω. Άλωστε εγώ προσωπικά δεν το πήρα για την κάμερα του αλλα για όλα τα άλλα. προβλήματα με γραμμές, οθόνη στραβή δεν είδα. ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει με το pc γιατι δεν έχω πάρει ακόμα το καλώδιο ή κάποιο άλλο μέσο. το πήρα απο Γερμανό 114 euro.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm ( 9 Δεκ. 2004 , 21:44)

re paidia pos kanoyme hard reset sto 6260?????

helppppp

Hard reset: κρατάς πατημένα τα *,3,πράσινο ακουστικο και το ανοίγεις χωρίς να αφήσεις τα κουμπια

με φορτισμενη μπαταρια παντα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (11 Δεκ. 2004 , 13:21)

Εχω το call control αλλα εχω το εξης προβλημα , πολλες φορες για να μην πω σχεδον παντα, δεν δουλευει σωστα . Ειδικα οταν οριζεις να μην σε παιρνουνε οσοι εχουν αποκριψη

Ξερεις κανεις τιποτα? κανενα αλλο αντιστοιχο και ποιο αξιοπιστο?

το black list αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργει και στο 6260

Wirelessly posted (MOT-V3/0E.40.3ER MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

files k filoi kalispera.imoyn enas apo toys protoys!!! katoxoys toy 6260 omos stis 4 meres to allaxa giati eixe arketa provlimata.othoni - restart k.l.p. tespa. tora apofasisa na to xanagoraso. alla sas parakalo peite moy pros to paron mexri na to paro 2 pragmata. 1) poio einai to pio kainoyrgio software? eixa to: V.3.0436.0/3.9.04/RM-25 yparxei neotero? k 2) kykloforei h tha kykloforisei se mayro xroma? sygnomi gia to megalo post k eyxaristo ek ton proteron. filika. giannis.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yiannis64 (12 Δεκ. 2004 , 14:09)

Wirelessly posted (MOT-V3/0E.40.3ER MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

files k filoi kalispera.imoyn enas apo toys protoys!!! katoxoys toy 6260 omos stis 4 meres to allaxa giati eixe arketa provlimata.othoni - restart k.l.p. tespa. tora apofasisa na to xanagoraso. alla sas parakalo peite moy pros to paron mexri na to paro 2 pragmata. 1) poio einai to pio kainoyrgio software? eixa to: V.3.0436.0/3.9.04/RM-25 yparxei neotero? k 2) kykloforei h tha kykloforisei se mayro xroma? sygnomi gia to megalo post k eyxaristo ek ton proteron. filika. giannis.

Η έκδοση είναι αυτή δεν έχει βγει νεώτερη ενώ από χρώματα μάλλον μόνο το ασημί υπάρχει το μαυρο υποτίθεται θα ερχόταν αργότερα αλλά στην Ελλάδα δε ξέρω αν έχει έρθει. Ρώτα και σε κάποια καταστήματα να είσαι σίγουρος

George Bernard Shaw

file pan82 se eyxaristo poly gia tis apantiseis soy an k fovamai oti an exei to idio s.w mipos exei k ta idia kollimata. k oso gia mayro nokia shops katexaki leei tha erthei alla den xeroyn pote k stin kifisia oti mallon den tha erthei. ante tora vgale akri. tespa.

[sIGPIC][/sIGPIC]