Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Meta to proto elatomatiko 6260 poy pira to allaxa gia allo(den diavaze to Rs mmc sosta to proto poy pira meta pira to torino poy eho ehoume kai leme///////Eipame to Bluetooth einai LOCKED..paei ayto to eipa kai sto Mirrorofsorrow simera...2... DEN yparhei epilogi gia na pas i na metafereis ta eiserhomena/exerhomena minimata sto Rs mmc pane kateftheian sto Phone memory(vlakeia megali ayto gia osous den ehoune memory card reader,epeidi me to hot swap ta LARGE files ta vazeis sto Rs mmc me to memory card reader)Den trehoune oles i efarmoges to FS caller,to camera fx (genika apps me camera apps den trehoune epeidi i camera toy 6260 vgazei anti gia 640x480 einai 480x640 (kalitera einai me 640x480)to 6260 ta vgazei makrostena..blahhhh Kala nea ola ta psiloc doulevoune KANONIKA eidika to ir remote epeidi kapoios rotise gia ayto milame gia version 1.41 poy vazeis tin imeromineia piso ktl ktl.I fotografies einai idies me to 6600 alla stin othoni kamia shesei o othoni toy 6260 einai to idio me to 7610 FOTEINOTATO..to Radio einai ola ta lefta epitelouys Radio se Nokia symbian kinito (i alitheia ean to 6600 eihe built in radio den tha to apohorousa tora)einai ena Anavathmismeno 6600 to 6260 alla ligo pio dyshristo alla me 24 ores poy to eho to eho synithisei pleon..to mono poy me halaei ligo einai to megethos toy(einai omos poly chic tilefono)Ta mms kai gprs vodafone evala ta idia me to 6600 alla den doulovoune,mipos xerei kapoios giati?Kati allo sto koyti toy me to RS MMC 32ara den eihe to diko moy MMC Adapter,opoios allo to pire mporei na moy to vevaiosei??
Greek Android & iOS users (FB group)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιάννη, και στα δύο κομμάτια 6260 που πέρασαν απο τα χέρια σου, δεν υπήρχε αντάπτορας στην συσκευασία;

Πες μου πιο απο όλα τα ακουστικά της παρακάτω σελίδας, περιλαμβάνονατι στην συσκευασία.

http://www.nokia.com/nokia/0,6771,58700,00.html

telika na rotiso kati otan lete to bluetooth einai kleidomeno enoeite oti gia na steilo apo to ena tilefono sto allo? h akoma kai apo to pc den ginete? kai akoma iparxei kapoio programma pou mas dinei ti dinatotita na to kseklidosoume?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (13 Οκτ. 2004 , 09:47)

telika na rotiso kati otan lete to bluetooth einai kleidomeno enoeite oti gia na steilo apo to ena tilefono sto allo? h akoma kai apo to pc den ginete? kai akoma iparxei kapoio programma pou mas dinei ti dinatotita na to kseklidosoume?

Απο το τηλεφωνο σε αλλο τηλεφωνο ή pc αρχεια τυπου midi,sis κλπ.

Aς δοκιμασει καποιος που το εχει το τηλεφωνο , να στελει με το

mobiluck ή το Symbian expo Networker που κυκλοφορει.

http://www.mobiluck.com/symbianexpo/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το χειρίστηκα για λίγο και γω, δυστυχώς όμως για πολύ λίγο. Το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο έχει μεγάλα πλήκτρα τα οποία όμως δεν προεξέχουν καθόλου. Η αίσθηση αφής ήταν πολύ μέτρια. Κατα την σύνταξη κειμένου, είναι αρκετά δύσκολο να πατήσεις τα ειδικά πλήκτρα που βρίσκονται στο πάνω μέρος. Όχι γιατί είναι μεγάλη η απόσταση, ίσα ίσα που είναι πολύ πιο μικρή απ'ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά γιατί δεν ανήκουν στο ίδιο κομμάτι μα αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη αντίσταση και να χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται, απλά σε καθυστερεί σημαντικά κατα την σύνταξη.

Κατα την πλοήγηση στο μενού, παρατήρησα το εξής δυσάρεστο: To κεντρικό πλουπλήκτρο είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, στο τεσσάρων κατευθύνσεων και ένα κεντρικό κουμπί. Όσες φορές λοιπόν, προσπαθούσα να πατήσω το κεντρικό πλήκτρο για να μπω σε κάποιο μενού, πατιώταν ή το πάνω ή το κάτω βελάκι. Προεξέχει ελάχιστα απο το υπόλοιπο πολυπλήκτρο και το σίγουρο είναι οτι θα κουράσει κάποιον μεχρι να το συνηθίσει.

Το κινητό απο κοντά είναι πραγματικά πανέμορφο. Η οθόνη καταπληκτρική, ισάξια και ίσως καλύτερη απο αυτή του 7610. Η ποιότητα κατασκευής όμως, δεν μου έκανε και την καλύτερη εντύπωση. Μου έδωσε την αίσθηση της πλαστικούρας. Σα να κρατούσα ένα dummy στο χέρι μου και όχι το πραγματικό μοντέλο.

Προσπάθησα στο browser mode να ενεργοποιήσω την κάμερα αλλά δεν τα κατάφερα. Ίσως να απαιτέιται η ενεργοποίηση του σε διαφορετική μηχανική κατάσταση, και κατόπιν να γυρίσουμε την οθόνη στο browser mode για να φωτογραφίσουμε. Αρκετά δύσχρειστο θα έλεγα.

Κρίμα που δεν είχα περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ μαζί του.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (13 Οκτ. 2004 , 13:19)

οποτε η μονη λύση για να περναμε κατι μέσα ειναι το card reader-writer?

Aν καταλαβα καλα τι λες, οχι, δεν υπαρχει προβλημα με την αποστολη απο pc ή αλλο κινητο στο 6260 αλλα το αναποδο.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yanni (13 Οκτ. 2004 , 16:21)

ξέρει κανείς εάν υπάρχει διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας ή κάπου κοντά..?

Ευχαριστώ

Μα καλα τοσο δυσκολο ειναι να πας σε καποιο καταστημα και να ρωτησεις; :o

Ειπαμε το internet ειναι πηγη πληροφοριων αλλα μην το παρακανουμε ωρες ωρες... :)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

χίλια συγγνώμη εάν η ερώτηση μου ενόχλησε...

απλά είμαι στο γραφείο από της 9:30 μέχρι της 20:30 και σκέφτηκα μήπως κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει...

τεσπα δεν έγινε και τίποτα...μην ταράζεσαι :D όλα καλά-όλα ωραία...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yanni (13 Οκτ. 2004 , 18:35)

χίλια συγγνώμη εάν η ερώτηση μου ενόχλησε...

απλά είμαι στο γραφείο από της 9:30 μέχρι της 20:30 και σκέφτηκα μήπως κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει...

τεσπα δεν έγινε και τίποτα...μην ταράζεσαι :D όλα καλά-όλα ωραία...

Δεν ενοχλησε κανενα η ερωτηση σου φιλε Yanni .

Δεν παιρνεις αυριο ενα τηλεφωνο στο Νοκια shop της Γλυφαδας?

Τα Νοκια shops εχουν και καλυτερες τιμες.

Ι.ΜΕΤΑΞΑ 24-26, τηλ 210-8981511-2

iPhone 5S Space Grey

Σήμερα που μ' έπιασε η μανία να το πάρω μιας και στη voda δεν έχουν ιδέα οι άσχετοι ούτε πότε θα το φέρουν ούτε αν θα το φέρουν μόνο live δεν υπάρχει πουθενά, πήρα 6 club nokia και δε το είχαν...

Μου είπαν η αύριο ή τη Δευτέρα, άχ ποιος περιμένει τώρα...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

πρώτη φορα βλέπω τόσο μειωμένο το ενδιαφέρον του κοινού για μια καινούρια series60 συσκευή...

και πρώτη φορα βλέπω μετά από τόσες μέρες κυκλοφορίας του το thread να μην έχει γίνει επίσημο.

το πρώτο το καταλαβαίνω...

το δεύτερο όμως όχι :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (14 Οκτ. 2004 , 12:15)

πρώτη φορα βλέπω τόσο μειωμένο το ενδιαφέρον του κοινού για μια καινούρια series60 συσκευή...

και πρώτη φορα βλέπω μετά από τόσες μέρες κυκλοφορίας του το thread να μην έχει γίνει επίσημο.

το πρώτο το καταλαβαίνω...

το δεύτερο όμως όχι :)

Κάποιος λόγος θα υπάρχει για το δεύτερο... Δεν σε αφορά νομίζω... Αφορά αντιθέτως τους Moderators του forum. Αυτοί καθορίζουν τι ανάγκες υπάρχουν και τι πρέπει να γίνει... ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

οντως πεσμενο το ενδιαφερον για το συγκεκριμενο κινητο ισως επειδη οι πιο πολλοι δεν το χουν καν πιασει στα χερια τους οποτε πιστευω αν το παρουν αρκετα ατομα θα ανεβει η δημοτικοτητα του,σημερα το πουλησα οχι επειδη δε μου αρεσε αλλα απλα γιατι αυριο περιμενω το p-910 το κινητο παντως μου αρεσε με 1 μελανο σημειο το κεντρικο πληκτρο τελικα θελει καλη εκπαιδευση για να το μαθεις γιατι το ok δε το χουν και πολυ εξω σε σχεση με το υπολοιπο πολυπληκτρο με αποτελεσμα αλλα να θες να πατας κι αλλα να πατας.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (14 Οκτ. 2004 , 14:20)

οντως πεσμενο το ενδιαφερον για το συγκεκριμενο κινητο ισως επειδη οι πιο πολλοι δεν το χουν καν πιασει στα χερια τους

Yπάρχει και πουθενά για να το πάρουμε;; Έχω πάρει όλα σχεδόν τα nokia shops του νομού και έχει εξαντληθεί από παντού, ούτε στα κεντρικά της nokia δεν υπάρχει. Μα καλά πάντα είχα την απορία γιατί δε φέρνουν επαρκής ποσότητες αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πουλήσει και ειδικά η nokia έπρεπε να το ξέρει αυτό.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw