Mythozz Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Απόψε μάλλον ή αύριο θα ανέβει και το πρώτο ελληνικό Review... απο το Myphone φυσικά :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Άντε επιτέλους. Γιατί έχω διαβάσει πολλές ανακρίβειες. Πχ το bluettoth και οι υπέρυθρες είναι κλειδωμένες. Τα μηνύματα δεν μπορούν να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης κα. Πρόβλημα unicode στην αποστολή sms δεν υπάρχει ευτυχώς. Όπως δείχνουν τα πράγματα πάω και εγώ για 6260. Το hotswap και η υποστήριξη στερεοφωνικών εξαρτημάτων είναι αρκετά για να το αλλάξω με το 7610 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 EAN THELEI KAPOIOS NA AGORASEI 6260 EXEI 2 KOMMATIA STON GERMANO KIFISIA! Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Ξέρεις τιμή; Γιατί συνήθως ο Γερμανός τα χτυπάει. Πάντως καλύτερη τιμή απο τα 385-390 ευρώ των nokia shops δεν νομίζω να υπάρξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 414 EURO! Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 λοιπον σημερα το πηρα κι εγω και θα γραψω ενα μικρο preview,η πρωτη εντυπωση οταν το ειδα για να πω την αληθεια ηταν αρνητικη δε μου γεμισε το ματι γιατι ισως να ειναι κατι πρωτοεμφανιζομενο στυλ κινητου για smartphone σιγα σιγα ομως με το περασμα της ωρας ζεσταθηκε λιγο η καρδια μου και τωρα πλεον μπορω να πω οτι δε μετανιωσα που το πηρα το κινητο το βρηκα σε ασημι χρωμα και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο εχει καποια πολυτελεια το ολο συνολο η οθονη του παιδια ειναι φανταστικη προσωπικα εμενα μου φαινεται πιο φωτεινη απο του 7610 στο θεμα καμερας εκει σιγουρα θελει καποια εκπαιδευση ο μελλοντικος αγοραστης αλλα οι φωτος που βγαζει δεν ειναι και τοσο χαλια ρε παιδια εμενα μου φανηκαν ισες με του 6600 για να μη πω οτι ειναι λιγο καλυτερες το πληκτρολογιο αρκετα καλο αν και κανει λιγα τριξιματα αλλα δε προβληματιζει οσο για την αποσταση πληκτρων με πληκτρων οθονης δεν ειναι τραγικη και θα ελεγα οτι δε θελει και ιδιαιτερο ζορι το να το μαθει κανεις εκτος κι αν ειναι 1 ποντος το δαχτυλο του χρηστη οποτε εκει αλλαζει το θεμα,οι εφαρμογες τρεχουν κανονικοτατα διχως προβλημα το μενου του μεχρι τωρα δε μου χει κανει το παραμικρο κολλημα οσο κι αν το προσπαθησα οι ηχοι κλησης ειναι σαν του 7610 σε ενταση και λιγο πιο δυνατοι σαν συσκευη ειναι στιβαρη διχως να φοβιζει οτι θα ξεκολλησει καποιο κομματι και γενικα πιστευω οτι τα αξιζει τα λεφτα του α και κατι αλλο το μεγεθος ειναι αρκετα καλο δεν ειναι και τεραστιο αξιζει παντως να το κοιταξει οποιος θελει μια πολυ καλη συσκευη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Οκτ. 2004 , 15:35) Άντε επιτέλους. Γιατί έχω διαβάσει πολλές ανακρίβειες. Πχ το bluettoth και οι υπέρυθρες είναι κλειδωμένες. Τα μηνύματα δεν μπορούν να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης κα. Πρόβλημα unicode στην αποστολή sms δεν υπάρχει ευτυχώς. Όπως δείχνουν τα πράγματα πάω και εγώ για 6260. Το hotswap και η υποστήριξη στερεοφωνικών εξαρτημάτων είναι αρκετά για να το αλλάξω με το 7610 μου. φιλε μου αξιζει αλλαξε το και το κινητο δεν εχει κανενα κλειδωμα ολα ανοιχτα ;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (12 Οκτ. 2004 , 15:47) φιλε μου αξιζει αλλαξε το και το κινητο δεν εχει κανενα κλειδωμα ολα ανοιχτα ;) Μου φαίνεται ότι το κινητό έχει αρχίσει να έχει πολλά υπέρ!! Με όλα ξεκλείδωτα δείχνει ακόμα καλύτερο μιας και το 7610 δεν έχει καν υπέρυθρες. Ήμουν λίγο σκεπτικός λόγω 7610 αλλά από τι βλέπω πολλούς με 7610 το αλλάζουν σε 6260 οπότε πλέον δεν έχω κανένα κόλλημα. Και αν οι φώτο είναι υποφερτές και το λέει αυτό και ο ταξιδιώτης που είχε 7610 ε τότε λέει τρελλά το τηλεφωνάκι. Για vodafone-shops έμαθε κανείς πότε έρχεται; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 EIPANE TELOS TOU MHNA ALLA THA TO EXEI PIO AKRIBAA APO OLOUS!!! Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (12 Οκτ. 2004 , 16:00) Μου φαίνεται ότι το κινητό έχει αρχίσει να έχει πολλά υπέρ!! Με όλα ξεκλείδωτα δείχνει ακόμα καλύτερο μιας και το 7610 δεν έχει καν υπέρυθρες. Ήμουν λίγο σκεπτικός λόγω 7610 αλλά από τι βλέπω πολλούς με 7610 το αλλάζουν σε 6260 οπότε πλέον δεν έχω κανένα κόλλημα. Και αν οι φώτο είναι υποφερτές και το λέει αυτό και ο ταξιδιώτης που είχε 7610 ε τότε λέει τρελλά το τηλεφωνάκι. Για vodafone-shops έμαθε κανείς πότε έρχεται; κοιταξε δε θελω να το συγκρινω με το 7610 παντως το 6260 εχει οντως πολλα πραγματακια που υπερτερει καπως οι φωτογραφιες του ειναι σε καλα επιπεδα στο κατω κατω βρε παιδια γι αυτο υπαρχουν κι οι ψηφιακες αλλα ειναι πολυ καλο :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 SYMFONO ME TON TAKSIDIOTI. TO 6260 EXEI TA PANTA SE XAMHLH TIMH EAN DEN SE IKANOPOIEI H PHOTO TOTA PAIRNEIS PSIFIAKI ! Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος red (12 Οκτ. 2004 , 16:03) EIPANE TELOS TOU MHNA ALLA THA TO EXEI PIO AKRIBAA APO OLOUS!!! To ξέρω αυτό αλλά έχω μια ρημαδοεπιδότηση και επειδή συνήθως στα nokia φέρνει και τις δύο εκδόσεις η voda ελπίζω μπας και πάρω με επιδότηση τη non-live συσκευή. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qns Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 απο μπαταρια πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Καλα, θα με τρελάνετε; Πριν λίγο μίλαγα με τον john74 και μου είπε με βεβαιότητ αοτι έχει Bluetooth και υπέρυθρες κειδωμένες. Του γράφει protacted files. Ότι καριβώς και στο 7610. Ταξιδιώτη, προσπάθησες να στείλεις αρχεία sis και jar και τα έστειλε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Οκτ. 2004 , 17:31) Καλα, θα με τρελάνετε; Πριν λίγο μίλαγα με τον john74 και μου είπε με βεβαιότητ αοτι έχει Bluetooth και υπέρυθρες κειδωμένες. Του γράφει protacted files. Ότι καριβώς και στο 7610. Ταξιδιώτη, προσπάθησες να στείλεις αρχεία sis και jar και τα έστειλε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα; Όπως έχω ξαναγράψει στο θέμα των αναβαθμίσεων του 6600: Πληροφοριακά, για όσους έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι το κλείδωμα οφείλεται σε bug, ή ότι πιθανώς θα διορθωθεί σε μελλοντική έκδοση, παραθέτω απόσπασμα από έγγραφο της Nokia με τίτλο "DRM Developer's Guide for Nokia Devices v2" στο οποίο περιγράφεται η τεχνολογία Digital Rights Management της Nokia, σύμφωνα με την οποία κάθε παροχέας περιεχομένου θα μπορεί να κλειδώνει τα αρχεία που διαθέτει ώστε να μη μπορούν να μεταφέρονται από τους χρήστες. Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται καθαρά ότι έως ότου αυτή γίνει ευρέως αποδεκτή, τα κινητά της θα έχουν κλειδωμένα όλα τα αρχεία των παρακάτω τύπων: A.1 Closed Content List - How It Works Nokia is currently supporting a forward-lock solution called the Nokia Closed Content List (CCL) in all devices. With the introduction of OMA DRM technology, the existing solution will be modified to ensure a flexible transition period for content providers to adapt to OMA DRM. The solution will eventually be removed from Nokia devices when OMA DRM is widely adopted. Nokia CCL is a so-called Device Policy forward-lock solution, which means the device is hard coded from the factory not to forward certain content. The implemented solution works based on MIME type recognition and allows the terminal to register content as copy protected based on this information. To understand how Nokia CCL works, a little background information on MIME types is needed. [b]Nokia Closed Content List 1.0[/b] [b]Content Type Name File Extension MIME Type[/b] DRM Message .dm application/vnd.oma.drm.message OMA rights .dr application/vnd.oma.drm.rights+xml OMA rights, binary .drc application/vnd.oma.drm.rights+wbxml MRV .mrv application/x-mrv.xml application/x-mrv.wbxml MRM .mm application/x-mrm-text Ringing tone .ott application/vnd.nokia.ringing-tone AMR-WB (SAAT) .awb audio/amr-wb MIDI .mid audio/sp-midi audio/midi audio/mid audio/x-midi audio/rmf audio/x-rmf 3D screensaver .c3d image/vnd.nok-3Dscreensaver Wallpaper .gif/.jpg/.jpeg/.png image/vnd.nok-wallpaper Operator logo .opl image/vnd.nok-oplogo Operator logo color .gif/.jpg/.jpeg image/vnd.nok-oplogo-color ISA ame pack .ngd application/x-NokiaGameData Java archive .jar application/java application/java-archive application/x-java-archive text/vnd.sun.j2me.app-descriptor Symbian game pack .ngd application/x-NokiaGameData Symbian installation package .sis application/vnd.symbian.install [b]A.2.2 Nokia Closed Content List 2.0[/b] [b]Content Type Name File Extension MIME Type[/b] DRM message .dm application/vnd.oma.drm.message OMA rights .dr application/vnd.oma.drm.rights+xml OMA rights, binary .drc application/vnd.oma.drm.rights+wbxml Ringing tone .ott application/vnd.nokia.ringing-tone AMR-WB (SAAT) .awb audio/amr-wb MIDI .mid audio/sp-midi 3D screensaver .c3d image/vnd.nok-3Dscreensaver Wallpaper .gif/.jpg/.jpeg/.png image/vnd.nok-wallpaper Operator Logo .opl image/vnd.nok-oplogo Operator Logo Colour .gif/.jpg/.jpeg image/vnd.nok-oplogo-color JAVA Archive .jar application/java application/java-archive application/x-java-archive text/vnd.sun.j2me.app-descriptor Symbian Game Pack .ngd application/x-NokiaGameData Symbian installation package .sis application/vnd.symbian.install Μην απατάσθαι! Η Nokia μας έχει "κλειδώσει" για τα καλά! Δεν είναι άσκοπη η εικόνα στην υπογραφή μου...:angry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Όντως ρε παιδιά, για δοκιμάστε άλλη μία, γιατί και ο word1983 αλλά και ο ταξιδιώτης22 μιλάνε για ξεκλείδωτες υπέρυθρες και ΒΤ. Και ειδικά ο ταξιδιώτης έχει εμπειρία από 7610 οπότε δύσκολα θα κάνει λάθος. Για δείτε το πάλι ρε παιδιά να μας λυθεί η απορία και μας Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junkularas2004 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 to kinhto exei erthei ellada?polu poulane sto buy and sell alla den to vrisko sta site ton katasthmaton...ti ginete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunder Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 καλησπερα ειμαι ο ταξιδιωτης και στελνω απο το pc ενος φιλου μου που ειναι μελος,λοιπον το κινητο απ οσο εψαξα δε στελνει sis αρχεια μου βγαζει αν θυμαμαι καλα file protected Παράθεση ζησε το σημερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hunder (12 Οκτ. 2004 , 18:30) καλησπερα ειμαι ο ταξιδιωτης και στελνω απο το pc ενος φιλου μου που ειναι μελος,λοιπον το κινητο απ οσο εψαξα δε στελνει sis αρχεια μου βγαζει αν θυμαμαι καλα file protected Οποτε mobiluck ή Symbian expo Networker η λυση οπως παντα. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος junkularas2004 (12 Οκτ. 2004 , 18:10) to kinhto exei erthei ellada?polu poulane sto buy and sell alla den to vrisko sta site ton katasthmaton...ti ginete? Εχει ερθει αλλα σε περιορισμενες ποσοτητες Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (12 Οκτ. 2004 , 17:47) Μην απατάσθαι! Η Nokia μας έχει "κλειδώσει" για τα καλά! Δεν είναι άσκοπη η εικόνα στην υπογραφή μου...:angry: Σωστα φιλε petran, η Νοκια το αναφερει και στα specifications : Digital Rights Management: OMA DRM forward lock Delivery Method: WAP download MMS http://www.forum.nokia.com/main/0,6566,016-1931,00.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 To κινητό διατηρεί τους περιορισμούς στην αποστολή sis και άλλου είδους αρχείων από τη NOkia. Έλειπα και δεν είδα την ερώτηση αυτή... Η Nokia και μόνο αυτή, οντως συνεχίζει να συμπεριφέρεται πολύ άσχημα στους πελάτες της... :down: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Η Nokia και μόνο αυτή, οντως συνεχίζει να συμπεριφέρεται πολύ άσχημα στους πελάτες της... οποιος θέλει αγοράζει ,οποιος δεν θέλει προσπερνάει... αυτό στην περίπτωση που ο αγοραστής πιστεύει ότι είναι τόσο μεγάλο το ελάττωμα αυτό στην συσκευή του. οποιος πιστεύει ότι μπορεί να ζήσει και μ αυτό αγοράζει nokia. επειδή η συντριπτική πλειοψηφία όλων τον παρευρισκομένων στην συζήτηση πιστεύουν στο δεύτερο (μιας και η λύση βρέθηκε) τότε άδικα δίνετε τοσο βάση στο συγκεκριμένο θέμα.... sorry αλλα όλο αυτό το θέμα με τα "κλειδώματα" με κάνει να γελάω... όχι και τόσο άδικα...νομίζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys (11 Οκτ. 2004 , 09:36) Mia kai yparxei elipsi stin agora eipa na voithiso ligaki kai ego loipon osoi endiafereste gia agora toy nokia 6260 stin ftinoteri timi tis agoras <<<<<<390 europoula>>>>>> simioste Kiprou 17 Ag Anargiroi 210 2693308 pisteyo na voithisa ligo.....................! Δεν είναι και η φθηνότερη τιμή αλλά είναι καλή... Τιμή Nokia Shops 385 και υπάρχει διαθεσιμότητα. Σήμερα έδωσα 2... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Άμα κάποιος το μετάνοιωσε κ δεν του αρέσει ας στείλει PM με τιμή. Τhx! :) Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts