Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και όμως ο δικός μου είναι 1.5A αυτόν είχε μέσα στο κουτί όταν ήρθε....

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160217/e5758e4050d83ce4011b0a43d2ac1ef1.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160217/8a6a0a51babb91d0fead22e3caf801b0.jpg

Edited by tigreos

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομιζω οτι ο 5.0v=1A ειναι του z7 mini απο λιγο που το εψαξα...Τους εστειλα mail για το φορτιστη και το καπακι και περιμενω απαντηση.Αν δεν βγαλω ακρη θα αναλαβει το paypal.

...παντως οι δικοι μου 2 στα 2 οι φορτιστες...τι να πω..

(δεν με αφηνει να ανεβασω φωτογραφιες...τι το επιασε?:)..ολο μου λεει οτι ξεπερναω το μεγεθος ενω δεν ειναι ετσι)

Αυτο μου απαντησανε στο mail

Hello,

Okay you don't have to buy an adapter. Perhaps you can just try bring charger there at store so you can test out adapter maybe they allow this.

Regarding the NFC sticker it's okay. Not all models have this but for sure it's brandnew phone and it has NFC function also. You can try it. Let us know if it don't work.

Kind regards,

Ace

Merimobiles Service Team

http://www.merimobiles.com

http://www.facebook.com/Merimobiles

Σαν να μην μας τα λενε καλα μου φαινεται δεν γινεται ολοι να εχετε το nfc στο καπακι και αλλο φορτιστη και να παιρνω αυτη την απαντηση..Με εχουν ζωσει τα φιδια

Πολύ φαντάζομαι ότι το κινητό πρέπει να είναι απο ανακατασκευής ή μεταχειρισμένο γι αυτο και δεν περιλαμβάνονται τα σωστά περιφερειακά εγώ στην θέση σου θα άνοιγα case στο PayPal και θα ζητούσα ή αποζημίωση ή επιστροφή του κινητού και πλήρης επιστροφή των χρημάτων.Απο ποιό κατάστημα το πήρες;

Σαν κατάστημα δεν είναι και πολύ αξιόπιστο...

Τώρα η μόνη λύση για να βρεις το δίκιο σου είναι μέσο PayPal απλά πάρε απόφαση τι θέλεις να κάνεις αν θα ζητήσεις αποζημίωση ή επιστροφή.

Σαν κατάστημα δεν είναι και πολύ αξιόπιστο...

Τώρα η μόνη λύση για να βρεις το δίκιο σου είναι μέσο PayPal απλά πάρε απόφαση τι θέλεις να κάνεις αν θα ζητήσεις αποζημίωση ή επιστροφή.

Μαλλον θα ζητησω να το επιστρεψω για καινουργιο πηγαινα οχι για μεταχειρισμενο-ανακατασκευασμενο απλα απο την μια δεν ξερω την διαδικασια πως γινεται μεσω paypal και απο την αλλη ξέρετε κανα τροπο να αποδειξω αν χρειαστει τα λεγομενα μου.Ειναι δυνατη απευθειας επικοινωνια με την ZTE για να επαληθευσουν το ολο θεμα???

Με φωτογραφίες θα το αποδείξεις θα ανοίξεις case στο PayPal και θα βάλεις φωτογραφίες απο το δικό σού καπάκι και απο τον φορτιστή και θα βάλεις και φωτογραφίες απο αλλά κινητά που έχουν διαφορετικό φορτιστή και στο καπάκι το nfc

Με φωτογραφίες θα το αποδείξεις θα ανοίξεις case στο PayPal και θα βάλεις φωτογραφίες απο το δικό σού καπάκι και απο τον φορτιστή και θα βάλεις και φωτογραφίες απο αλλά κινητά που έχουν διαφορετικό φορτιστή και στο καπάκι το nfc

Οκ σε ευχαριστω tigreos ελπιζω αν χρειαστω κατι αλλο να δωσετε καμια βοηθεια γιατι οπως ειπα ειναι η πρωτη μου αγορα εκτος ελλαδας και δεν ξερω τις διαδικασιες!!!

...μπορεις επισης να μιλησεις και στο chat μαζι τους(ειναι online τωρα) και να τους πεις οτι θες τα χρηματα σου πισω.εχουν ''45 Day Money Back Guarentee''.

και απο εκει να κανεις μια κουβεντα για το γιατι...

πες τους οτι προτιθεσαι να ανοιξεις και στο paypal case...

Στο ψηατ μου ειπανε τα εξης:

You — Please update your info

hello i received my phone but it seems to be used or refurbished not brandnew..People from greek z7 max forum who bought the phone told me that the same model of the phone they bought has the nfc sticker but mine doesnt have it and the factory charger they received is a 5.0v 1500mA but the charger you send me is 5.0v 1000mA this is not z7 max charger, is z7 mini charger.They told me that the phone might be used or refurbished.I want to return the phone and refund my money or i will proceed throught paypal.

Ren joined the chat

Ren

hi

we don't sell refurbished phone. we get brandnew items from our distributors. if you don't like the phone you can return it. For this please email us at techhelp@merimobiles.com so our support can give you rma form with our address

You — Please update your info

I like the phone but the differences with other buyers phone is critical..I have may doubts about brandnew.thank you i will contact with them.

Ren

don't worry it's brandnew because we do not sell refurbished items but yes please contact our office techhelp, thank you

Ε τι θα λεγανε οτι σου δωσαμε μεταχειρισμενο αναμενομενη απαντηση..Θα χρεωθω την επιστροφη αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα:(

Απογοητευση μεγαλη!!!

..κριμα οντως..μεγαλη ξενερα.πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα.

το σημαντικο ειναι να παρεις πισω τα χρηματα σου και μια συσκευη που θα την ευχαριστηθεις χωρις περαιτερω σκοτουρες..

Την ν3.78 που την βρήκε ο ιταλός;Στην επίσημη σελίδα δεν έχουν κάποιο update.... Εκτός αν πρόκειται για κάποια close beta έκδοση.

Την ν3.78 που την βρήκε ο ιταλός;Στην επίσημη σελίδα δεν έχουν κάποιο update.... Εκτός αν πρόκειται για κάποια close beta έκδοση.

αυτο δεν το ξερω tigreos.παντως εβαλε και screenshots.https://mega.nz/#!plw1TKqQ!NsZp4RaRFaDvkvx7pM_wgAorm6cA08nnIAq0iUQUNeA

ωραια φαινεται.μενει να δουμε και ποσο καλη ειναι η ρομ:)

επιτέλους διαφορετική συντόμευση ενεργοποίησης δεδομένων για κάθε σιμ

λινκ εχουμε?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

λινκ εχουμε?

όχι δεν την έχω περάσει, δεν νομίζω να έχει βγει ακόμα για κατέβασμα, από τα screenshots το είδα

...ειδα την ανεβασες @tigreos στο needrom.

μηπως τη δοκιμασες κιολας?εντυπωσεις?

εχει καποια θεματακια απο οτι διαβαζω,αλλα ειναι beta ακομα...

Ναι είναι close beta έχει κάποια θέματα όχι σημαντικά,αλλά είναι πολυ όμορφη Rom έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα εικονίδια,χρώματα,κ.τ.λ την χρησιμοποιώ κανονικά εδώ και δυο μέρες.

Ναι είναι close beta έχει κάποια θέματα όχι σημαντικά,αλλά είναι πολυ όμορφη Rom έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα εικονίδια,χρώματα,κ.τ.λ την χρησιμοποιώ κανονικά εδώ και δυο μέρες.

τι θέματα δλδ;

Μόλις την πέρασα και μου έβγαλε ειδοποίηση για 3.94

Ασταθής... ωραία όμορφη ρομ αλλά ασταθής... κλείνει το SystemUI... δεν παίζει το Swiftkey...

Γυρνάω στην 3.66

Edited by Raven6681

...βγαινει η 3.80 λενε..

την 3.79 τη πηδηξανε:)

αληθεια @tigreos, αυτη η mokee θα βγαλει καμια stable?καθε μερα και αλλη ρομ βγαζουν.

η 3.63 του ιταλου που χρησιμοποιω παντως,απο μπαταρια ειναι χαλια.πρωτη φορα αγχωνομαι αν θα με βγαλει το κινητο...αν ειναι δυνατον!!

Edited by asbatey

Άσε οι ιταλικές Rom έχουν τέτοια θέματα και με μπαταρία και απο σταθερότητα...Με εξαίρεση του paolo που είναι σαφώς καλύτερες.

Όσο για την mokee παλεύουν να κάνουν κάτι καλό οι φίλοι μας οι κινέζοι και πειραματίζονται ακόμα θα φανεί το αποτέλεσμα, αν και εγώ προτιμώ την mokee σε σχέσει με του paolo.

Σήμερα έβαλα την ν3.80 close beta έγιναν πάλι κάποιες αλλαγές οπτικά,την δοκιμάζω και σας λέω.