tigreos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Επειδή το χρησιμοποιώ πολυ συχνά το Gps δεν εχω δει διαφορά ανάμεσα σε εκδόσεις των lightx πάντα όπως λες το gps δούλευε μια χαρά. Τωρα εχω lightx 3.77 και δουλεύει καλά όπως πάντα δοκίμασε την γιατί υποψιάζομαι μήπως δεν φταίει η ρομ αλλά το κινητό που έχεις τώρα.Λέω μηπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 κι εμενα εχουν αρχισει και μου μπαινουν τετοιες υποψιες...σημερα το πρωι την περασα την 3.77 ακολουθωντας τα wipe cache/dalvik. θα δοκιμασω παλι και θα σου πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εμένα με 3.77 μου κάνει τσαλιμακια στα δεδομένα, δεν έχει σταθερό σημα, και το γυρνάει σε Ε συχνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εμένα με 3.77 μου κάνει τσαλιμακια στα δεδομένα, δεν έχει σταθερό σημα, και το γυρνάει σε Ε συχνά ουπς!!!μου το εκανε κι εμενα σημερα,αλλα νομιζα συνεβη επειδη περασα κατω απο γεφυρα...μαλιστα...μας βλεπω για mokee 'η για 3.66 παλι..:):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σταθερό το βλέπω το 4G τι να πω μήπως είναι τυχαίο το γεγονός :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ...φλασαρα την 3.22 με nubia tool οπως ειπες tigreos,για να βαλω mokee..αποτελεσμα....δεν αναγνωριζει τη σιμ στην 3.22..ρε να βρασω....καινουριο αυτο,δεν μου εχει ξανατυχει.τι σημαινει? απο recovery την 3.0.0.0 περναω 'η την 2.8.7.0..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Γιατί φλασαρες την 3.22 με το tool για να ρίξεις την mokee....;;;την ρίχνεις απο recovery με wipes.Τώρα έχασες τα imei ελπίζω να έχεις κρατημένο backup η απο το emergency tool η απο twrp την NV μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) το εκανα γιατι στο needrom λεει οτι πριν την περασεις πρεπει να εχεις φλασαρει την 3.22 με το nubia tool. 1)Enter to TWRP Recovery v2.8.7.0. 2)Make full wipes. Wipe—> Advanced Wipe—> (Dalvik Cache – System – Data – Cache) 3)Install MK60.1-nx505j-201602101209-NIGHTLY.zip *Before installing this rom you should have preinstalled stock rom v3.22 with nubia tool. ..εκτος αν εννοει οτι πρεπει να εχεις περασει εστω μια φορα απο 3.22. εχω κρατησει backup απο imei-meid.πως κανω επαναφορα?απο recovery?τωρα εχω την 3.0.0.0. 'Η απο το emergency tool? edit:ακυρο δεν φοραω την 3...με γυρισε στοκ..το ποτε δεν το καταλαβα...θα περασω την 2.8.7.0 Edited February 10, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τουλάχιστο μια φορά εννοώ να έχει περάσει η 3.22 γιατι έχει αλλά partition κι σύμφωνα με τα καινούργια partition έχουν φτιαχτεί όλες οι καινούριες custom roms όπως η mokee παράδειγμα. Αν έχεις backup απο recovery κανε restore μονο την NV με όποια recovery θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ...δεν νομιζω οτι ειναι τετοιο backup απο my computer/c/nubia backup εχω κρατησει ενα zip .αυτο πως το κανω restore?extract και φλασαρω το nv.gcn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Όπως είναι το ζιπ το κάνεις restore με το emergency tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) ωραια,ειναι ηδη συνδεδεμενο το τηλεφωνο και οι πορτεσ ανοιχτες. εχει 3 το emergency tool: 1)backup params 2)recovery 3)recovery params απο που ακριβως κανω το restore?μην κανω καμια πατατα παλι... edit:εκανα απο το recovery params που φλασαρει .zip files αλλα μολις ξεκιναει η διαδικασια βγαζει κοκκινο μπαλακι με θαυμαστικο κα σταματαει edit 2: το εκανα τελικα με το nubia tool 2.0.0:) Edited February 10, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 :):):p..πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που εχει θεματακια με το κινητο απο οτι φαινεται..μονο εγω γραφω..αναθερμανα το τοπικ:lol: @tigreos,καταρχην σε ευχαριστω πολυ για τις υποδειξεις σου στα φλασαρισματα και για τη βοηθεια σου γενικως...:up: ...με τα πολλα,περασα τη mokee χθες με επιτυχια.γρηγορη και με αρκετη παραμετροποιηση μου φανηκε.. μολις περασα ομως τα gapps εμφανιστηκε το μηνυμα ''unfortunately installshield wizard has stopped working'' και μπλοκαρει το κινητο. εκανα wipe dalvik/cache...τπτ.ξανα τα ιδια.2 φορες συνεβη αυτο.. ετσι ξαναπερασα την 3.66lightx.. τι στο καλο εγινε παλι?;):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Όλα τα περίεργα σε εσένα συμβαίνουν....Δεν ξέρω τι πήγε στραβά μάλλον τα gapps δεν κάτσανε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ..με εχουν ματιασει φαινεται:):) και τις 2 φορες δεν κατσανε καλα?πρεπει να ακολουθησω καποια σειρα συγκεκριμενη? ..αλλο τωρα στην 3.66,δεν πιανει 3g.. μονο Ε.. ε ρεε θεε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Tην Mokke την έχω κάνει εγκατάσταση πολλές φορές για δοκιμές η σειρά που έκανα είναι: Μπαίνεις Recovery και κάνεις Wipes --- install rom --- install Gapps --- Reboot. Όλες τις φόρες δουλέψανε σωστά τα gapps. ..αλλο τωρα στην 3.66,δεν πιανει 3g.. μονο Ε.. ε ρεε θεε!! Δώσε του τον χρόνο του και θα πιάσει και 3G όλα θέλουν και λίγο χρόνο... Edited February 11, 2016 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ..εγω με τη mokee μπαινω twrp 2.8.7.0,wipes,reboot to twrp,install rom,reboot και μετα μπαινω και κανω install τα gapps ..τι χρονο?επιανε απο το πρωι κανονικα και κανω ενα search network operator και απο τοτε μονο Ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ..εγω με τη mokee μπαινω twrp 2.8.7.0,wipes,reboot to twrp,install rom,reboot και μετα μπαινω και κανω install τα gapps ..τι χρονο?επιανε απο το πρωι κανονικα και κανω ενα search network operator και απο τοτε μονο Ε... Το ίδιο έκανε και σε μένα, ώσπου ενεργοποίησα τα δεδομένα στην 2η SIM, και μετά η πρώτη δούλευε κανονικά από τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) ..δοκιμασα raven,αλλα τζιφος.. τι να πω,ειλικρινα δεν ξερω... edit:περασα την mokee οπως περιεγραψες tigreos και ολα πηγαν καλα.παλι ομως δεν βρισκει 3g παρα μονο Ε.. edit2:και με την στοκ 3.74 τα ιδια.. Edited February 12, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Γεια σας παιδια..Πρωτη παραγγελια απο κινα και γενικα απο εξωτερικο με z7 max αλλα απο την μια δεν πηγαν ολα κατευχην μιας και δεν λειτουργει ο φορτιστης του και απο την αλλη καποια πραγματα με εχουν βαλει σε σκεψεις.Εχω παρει αυτο με το λευκο καπακι μιας και δεν ειχαν το μαυρο που παρήγγειλα σε στοκ και εχω τα εξης ερωτηματα. 1)Ο φορτιστης τι ενδειξεις θα επρεπε να λεει μιας και ο δικος μου αντι να λεει 5.0v 1,5Α λεει 5.0v 1000mA 2)Στο καπακι διπλα απο τη καμερα δεν θα επρεπε να ειναι γραμμενο 13 mega pixel γιατι στο δικο μου δεν αναφερει τιποτα. 3)Στο μαυρο εχει στο καπακι την πλακετουλα για το nfc αν δεν κανω λαθος στο δικο μου το λευκο λειπει εντελως 4)Στο κουτι του δεν θα επρεπε να αναφερει στο πισω μερος τα χαρακτηριστικα του κινητου γιατι εμενα εχει μονο το αυτοκολητακι με τις imei..Ασε που αναφερει οτι ειναι το nx505j μοντελο αλλα στις πληροφοριες του τηλεφωνου και στο antutu λεει οτι ειναι το NX505H Εχω παρει το κινητο απο merimobiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Γεια σας παιδια..Πρωτη παραγγελια απο κινα και γενικα απο εξωτερικο με z7 max αλλα απο την μια δεν πηγαν ολα κατευχην μιας και δεν λειτουργει ο φορτιστης του και απο την αλλη καποια πραγματα με εχουν βαλει σε σκεψεις.Εχω παρει αυτο με το λευκο καπακι μιας και δεν ειχαν το μαυρο που παρήγγειλα σε στοκ και εχω τα εξης ερωτηματα. 1)Ο φορτιστης τι ενδειξεις θα επρεπε να λεει μιας και ο δικος μου αντι να λεει 5.0v 1,5Α λεει 5.0v 1000mA 2)Στο καπακι διπλα απο τη καμερα δεν θα επρεπε να ειναι γραμμενο 13 mega pixel γιατι στο δικο μου δεν αναφερει τιποτα. 3)Στο μαυρο εχει στο καπακι την πλακετουλα για το nfc αν δεν κανω λαθος στο δικο μου το λευκο λειπει εντελως 4)Στο κουτι του δεν θα επρεπε να αναφερει στο πισω μερος τα χαρακτηριστικα του κινητου γιατι εμενα εχει μονο το αυτοκολητακι με τις imei..Ασε που αναφερει οτι ειναι το nx505j μοντελο αλλα στις πληροφοριες του τηλεφωνου και στο antutu λεει οτι ειναι το NX505H Εχω παρει το κινητο απο merimobiles. ..υπολογισε οτι εχω και το μαυρο και το ασπρο μοντελο... 1)ο φορτιστης ειναι 5v 1000mA 2)οχι δεν γραφει τπτ 3)και στα 2 καπακια εχει nfc 4)οχι, δεν γραφει χαρακτηριστικα,μονο το αυτοκολλητο με τα ιmei το μοντελο ,nx505h , δειχνει οτι ειναι για αλλο παροχο στην κινα ,π.χ china unicom κλπ.δεν εχει διαφορες απο οτι ειδα και παιρνει τις ιδιες rom ..για το καπακι εχεις δικιο.πανω απο το αυτοκολλητο με τα imei επρεπε να εχει κολλημενη την πλακετα του nfc. θα σου ελεγα να μιλησεις μαζι τους στο chat πρωτα και θα σου πουν αυτοι που να απευθυνθεις.και τα 2 τα δικα μου απο εκει τα εχω παρει και δεν ειχα θεμα συννενοησης.βγαλε και καμια φωτογραφια να τους στειλεις απο το καπακι. αυτα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Σε ευχαριστω absatey θα επικοινωνησω μαζι τους και μακαρι να βρεθει λυση και για τον φορτιστη που δεν λειτουργει αλλα και για τo nfc.Στο εσωτερικο του καπακιου ουτε το αυτοκολλητο με τις imei εχει, κατι πρεπει να παιχτηκε με το καπακι αλλα κατα τα αλλα απο το λιγο που το χειριστηκα το τηλεφωνο και με τις π[ενιχρες μου γνωσεις καθοτι ασχετος εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο αυτα που προσφερει !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Γεια σας παιδια..Πρωτη παραγγελια απο κινα και γενικα απο εξωτερικο με z7 max αλλα απο την μια δεν πηγαν ολα κατευχην μιας και δεν λειτουργει ο φορτιστης του και απο την αλλη καποια πραγματα με εχουν βαλει σε σκεψεις.Εχω παρει αυτο με το λευκο καπακι μιας και δεν ειχαν το μαυρο που παρήγγειλα σε στοκ και εχω τα εξης ερωτηματα. 1)Ο φορτιστης τι ενδειξεις θα επρεπε να λεει μιας και ο δικος μου αντι να λεει 5.0v 1,5Α λεει 5.0v 1000mA 2)Στο καπακι διπλα απο τη καμερα δεν θα επρεπε να ειναι γραμμενο 13 mega pixel γιατι στο δικο μου δεν αναφερει τιποτα. 3)Στο μαυρο εχει στο καπακι την πλακετουλα για το nfc αν δεν κανω λαθος στο δικο μου το λευκο λειπει εντελως 4)Στο κουτι του δεν θα επρεπε να αναφερει στο πισω μερος τα χαρακτηριστικα του κινητου γιατι εμενα εχει μονο το αυτοκολητακι με τις imei..Ασε που αναφερει οτι ειναι το nx505j μοντελο αλλα στις πληροφοριες του τηλεφωνου και στο antutu λεει οτι ειναι το NX505H Εχω παρει το κινητο απο merimobiles. Άνοιξε case στο paypal και ζητά να σου στείλουν το εργοστασιακό φορτιστή η να σου επιστρέψουν την αξία του σαν αποζημίωση. 1)Ο εργοστασιακός φορτιστής είναι 5v 1,5Α αλλά και αυτός που εχεις το φορτίζει το κινητό. 2)Στο δικό μου καπάκι δεν έγραφε κάτι από την αρχή που το πήρα. 3)Ναι θα έπρεπε να έχει το αυτοκόλλητο για το NFC σε εμένα το έχει. 4)Δεν γράφει κάτι στο κουτί που το παρέλαβα από χαρακτηριστικά μόνο το IMEI έχει. NX505H μοντέλο δεν υπάρχει απλά η rom που εχεις είναι custom και αλλάξανε την ονομασία του μοντέλου καλό θα ήταν να φλασάρεις την stock rom απο την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Με τον φορτιστη καποια λυση θα βρεθει ειτε με απευθειας επικοινωνια ειτε μεσω paypal με το καπακι που δεν εχει ουτε το αυτοκολλητο με τις imei πως θα βρω το δικιο μου???Πως θα αποδειξω οτι ειναι απο το συγκεκριμενο κινητο???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 ...τι στο καλο tigreos...2 φορτιστες εχω και οι 2 ειναι 5v 1Α... οτι θελουν βαζουν μεσα δλδ?:) artinoss..αν μιλησεις μαζι τους στο chat,τους το ζητας να ψαξουν πρωτα για το καπακι το δικο του 'η ζητας να στειλουν ενα που να εχει το αυτοκολλητο για το nfc...'η να σου αποζημιωσουν το κοστος του(~20$).τα imei τα κολλας κι εσυ που λεει ο λογος...δεν ειναι τοσο σημαντικο.φορτιστες επισης βρισκονται ενα σωρο...καπακι αυθεντικο ομως...κοστιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts