Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) 2GB Ram - 32GB Rom

2) Ναι.

3) Ναι.

4) Ναι.

5) Ναι αλλά είναι custom CM13 έκδοση και όχι official rom.Official έχει την Lollipop v5.1.1

ευχαριστω!! θα παρει 6.0? και πως γινεται το repartition?

Και αν το κανω βαζω-βγαζω roms χωρις προβλημα? ειναι μονιμο και ακινδυνο δηλαδη?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω!! θα παρει 6.0? και πως γινεται το repartition?

Και αν το κανω βαζω-βγαζω roms χωρις προβλημα? ειναι μονιμο και ακινδυνο δηλαδη?

Επίσημα δεν γνωρίζω αν πάρει android 6.Το repartition γίνεται με το nubia flash tool.

Βάζεις βγάζεις όσες Rom θέλεις αρκεί να είναι για το καινούριο partition και είναι μόνιμο,ακίνδυνο είναι το μόνο που μπορείς να πάθεις είναι να χάσεις τα IMEI για αυτό κανε ένα backup την NV από την recovery TWRP καλού κακού.

Βέβαια καλό είναι να το κάνεις σε laptop μην γίνει καμιά διακοπή ρεύματος και το μπρικάρεις εντελώς.

Edited by tigreos

παιδια,σημερα το πρωι,για να δοκιμασω,το συνδεσα σε φορτιστη αυτοκινητου(5v,0.8A) ενος φιλου.αποτελεσμα, να εχω στεναχωρηθει σε υπερβολικο βαθμο γιατι μολις το συνδεσα εβγαλε κατι χρωματα στην οθονη(σαν να θολωσε) και εσβησε αμεσως.επισης εκαιγε αρκετα για πολλη ωρα ,χωρις να το εχω χρησιμοποιησει καθολου πριν απο αυτο.

απο εκεινη τη στιγμη ,μεχρι και τωρα(ειναι ενταξει απο θερμοκρασια τωρα) δεν δινει σημαδια ζωης.κανενα απολυτως.το συνδεσα και στο δικο του φορτιστη,στην πριζα και στο pc,τα ιδια.

καμια ανταποκριση...

τι συμπεραινουμε απο αυτα?εκαψε μητρικη 'η μπαταρια?

περιττο να σας πω οτι απο εκεινη τη στιγμη εχω ενα κομπο στο στομαχι και εχω ανεβασει πιεση.:(:(:mad::(

παιδια,σημερα το πρωι,για να δοκιμασω,το συνδεσα σε φορτιστη αυτοκινητου(5v,0.8A) ενος φιλου.αποτελεσμα, να εχω στεναχωρηθει σε υπερβολικο βαθμο γιατι μολις το συνδεσα εβγαλε κατι χρωματα στην οθονη(σαν να θολωσε) και εσβησε αμεσως.επισης εκαιγε αρκετα για πολλη ωρα ,χωρις να το εχω χρησιμοποιησει καθολου πριν απο αυτο.

απο εκεινη τη στιγμη ,μεχρι και τωρα(ειναι ενταξει απο θερμοκρασια τωρα) δεν δινει σημαδια ζωης.κανενα απολυτως.το συνδεσα και στο δικο του φορτιστη,στην πριζα και στο pc,τα ιδια.

καμια ανταποκριση...

τι συμπεραινουμε απο αυτα?εκαψε μητρικη 'η μπαταρια?

περιττο να σας πω οτι απο εκεινη τη στιγμη εχω ενα κομπο στο στομαχι και εχω ανεβασει πιεση.:(:(:mad::(

Αν ο φορτιστής ήταν όντος 5v 0.8Α δεν υπάρχει πρόβλημα ήταν σωστός ο φορτιστής.

Εκτός αν τα είχε παίξει και έβγαζε περισσότερα volt από ότι έγραφε,στην περίπτωση που έβγαζε περισσότερα έκαψες πλακέτα σίγουρα.

Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα βολτόμετρο και θα μετρούσα πρώτα τον φορτιστή να δω ότι ήταν όντως εντάξει και κατόπιν θα άνοιγα το κινητό και θα μετρούσα την μπαταρία να δω αν έχει τάση.

Αν ο φορτιστής ήταν όντος 5v 0.8Α δεν υπάρχει πρόβλημα ήταν σωστός ο φορτιστής.

Εκτός αν τα είχε παίξει και έβγαζε περισσότερα volt από ότι έγραφε,στην περίπτωση που έβγαζε περισσότερα έκαψες πλακέτα σίγουρα.

Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα βολτόμετρο και θα μετρούσα πρώτα τον φορτιστή να δω ότι ήταν όντως εντάξει και κατόπιν θα άνοιγα το κινητό και θα μετρούσα την μπαταρία να δω αν έχει τάση.

...αν το ανοιξω tigreos,για να μετρησω την μπαταρια χανω την εγγυηση...βολτομετρα κλπ δεν εχω τπτ...

εμενα με φοβιζει οτι δεν αντιδρα οταν το βαζω στην πριζα.νεκρο μιλαμε...τελειως.

με αυτα τα δεδομενα μπορουμε να κανουμε κατι?καμια ιδεα μηπως και αναστηθει?:(

Έτσι και αλλιώς την έχεις χάσει την εγγύηση φιλε μου το έχεις ψήσει και αν το στείλεις πίσω θα το καταλάβουν και δεν θα πιάσουν στην εγγύηση...τώρα η είναι η πλακέτα η είναι η μπαταρία αν είναι η μπαταρία παραγγέλνεις μια και τελειώνει το δράμα σου αλλά χωρίς να την μετρήσεις δεν θα το ξέρεις ότι κάηκε....

λες δλδ οτι ειναι δωρον αδωρο να το στειλω πισω και οτι δεν εχω να κερδισω κατι...μπορει να εχεις και δικιο τι να πω..θα προσπαθησω να μιλησω μαζι τους και θα δω τι θα γινει...

πως θα το καταλαβουν ρε γμτ...τεσπα..

μπαταρια πως μετραμε αν ειναι οκ και δινει ρευμα?

Ότι θα το καταλάβουν είναι σίγουρο γιατί στο σέρβις εκεί έχουν μηχάνηματα που μπορούν να κάνουν μετρήσεις ακρίβειας.

Τώρα αν θες να το ρισκάρεις μιλά μαζί τούς στείλε το και ότι κάτσει....Εκτός του ότι θα κάνει περίπου 2 μήνες πήγανε έλα αν το καταλάβουν θα σου ζητήσουν και χρήματα για την επισκευή.Σου τα λέω όλα αυτά για να σε προετοιμάσω τι μπορεί να συναντήσεις επειδή τα εχω περάσει και εγώ αυτά Όχι με αυτο το κινητό με ενα THL.

Την μπαταρία όπως σου είπα και παραπάνω θα πρέπει να την βγάλεις απο το κινητό και να την μετρήσεις με ενα βολτομετρο αν έχει σωστή τάση τότε είναι καλη επίσης μπορείς να την σύνδεσης με εξωτερικό φορτιστή και να δεις αν φορτίζει σωστά.Αν δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά η σου φαίνονται δύσκολα τότε δεν έχεις άλλη επιλογή στείλε το πίσω για σέρβις και ότι γίνει.

ναι,tigreos,την ξερω τη διαδικασια πως εχει.μου εχει τυχει αυτο που λες οτι θα ζητησουν χρηματα για επισκευη και οντως εχεις δικιο, ετσι ειναι.

νομιζω οτι πρεπει να μιλησω μαζι τους πρωτα,να βολιδοσκοπησω τι παιζει και αναλογως να πραξω.

ποια ειναι η σωστη ταση της μπαταριας?παρεπιπτοντως..

εχει ενα μαγαζακι εδω διπλα μου που πρεπει να κανει τετοια πραματα...

Είναι περίπου απο 3.7ν μέχρι 4.2ν

Ναι κανε μια ερώτηση πρώτα να δεις τι θα σου πούνε απλά αν είναι η μπαταρία παραγγελνεις μια και θα περιμένεις περίπου ενα μήνα και Όχι δυο πήγανε - έλα για αυτο το είπα μέτρα την τάση της μπαταρίας.

Όπως και να έχει ενημέρωσε μας τι σου είπαν απο το κατάστημα όταν επικοινωνήσεις μαζί τους.

..ενημερωσα απο χθες το πρωι το τεχνικο τμημα με email οπως μου ειπαν στο chat και περιμενω απαντηση..

οπως και να 'χει παντως,λογω χρονου και επειδη το χρειαζομαι,θα παραγγειλω καινουριο.Λεω σε ασπρο αυτη τη φορα ετσι θα εχω 2 καπακια να αλλαζω:)

Ακομη και τωρα που εριξα μια ματια τριγυρω δεν βρηκα κατι αλλο πιο ολοκληρωμενο απο το nubia,σε αυτο το ευρος τιμης παντα.Ειδικα στα ~190$ που εχει τωρα πιστευω ειναι εξαιρετικη επιλογη.

Μολις εχω νεα θα γραψω..

..ενημερωσα απο χθες το πρωι το τεχνικο τμημα με email οπως μου ειπαν στο chat και περιμενω απαντηση..

οπως και να 'χει παντως,λογω χρονου και επειδη το χρειαζομαι,θα παραγγειλω καινουριο.Λεω σε ασπρο αυτη τη φορα ετσι θα εχω 2 καπακια να αλλαζω:)

Ακομη και τωρα που εριξα μια ματια τριγυρω δεν βρηκα κατι αλλο πιο ολοκληρωμενο απο το nubia,σε αυτο το ευρος τιμης παντα.Ειδικα στα ~190$ που εχει τωρα πιστευω ειναι εξαιρετικη επιλογη.

Μολις εχω νεα θα γραψω..

Σε αυτό θα διαφωνήσω πλέον τα κινητά παίζουν αλλού όπως για παράδειγμα αυτό

LETV X600

Μιλάμε πλέον για 64Bit επεξεργαστή,καλύτερη "κάρτα" γραφικών,3gb Ram,μεταλλική κατασκευή,USB Type-C και τιμη $179.99

υπερτερεί σε όλα σε σχέση με το Z7 Max...

Όπως επίσης και αυτό με 9 δολάρια παραπάνω $198.99 XIAOMI REDMI Note 3

Νομίζω ότι τα specs μιλάνε από μόνα τους δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. ;)

Edited by tigreos

...:) για το xiaοmi δεν θα φερω πολλες αντιρησεις,αν και πιστευω οτι το δικο μας ειναι πιο ολοκληρωμενη συσκευη.

μη μενουμε μονο στα specs..

αλλα δεν ειναι της ωρας.να δουμε τι απαντηση θα λαβω και το ξανασυζηταμε.παντως δεν διαφερουν και πολυ τα γουστα μας:happy::cool:

...μολις ελαβα απαντηση απο το τεχνικο τμημα του merimobiles.πανω κατω οτι ειπες tigreos..

ειμαστε πλεον σε αναζητηση νεας συσκευης...

[Hello,

I'm sorry but basing from what you said, the warranty will not cover this.

But you can send it back so zte can check. We will not tell them what happened though I think the board is toasted or burnt and they will probably figure it out. But that's just my guess.

If you want to send back fill out the attached RMA form, print it out and place it inside the package that you will send back to us so we will know who is the owner of the phone.

It is also important that you just send the defective phone without the accessories as it might get lost while in the middle of the process. Please ship it via regular mail, otherwise it will not reach our office in China. If possible send it via regular registered mail so you can get a tracking number. Just don't send it via express or any private couriers as customs in China will ask you to pay expensive customs tax and could cause further delays.

On the RMA form you will have the address where you will ship the package.

Before you send it back please check our return policy first http://merimobiles.com/help-secureshipping/.

For further questions or clarifications, please get in touch with us.

Thank you,

Ace

Merimobiles Service Team

http://www.merimobiles.com

http://www.facebook.com/Merimobiles]

Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενη η απάντηση τους....

Τώρα η πέρνεις ίδιο και το έχεις το παλιό για ανταλλακτικά αν χρειαστείς κάτι στο μέλλον π.χ οθόνη,πλαστικά κ.λ.π ή πας για άλλη μάρκα κινητού.

κοιτα,λεω να παρω το ιδιο γιατι δεν ηταν επιλογη μου να το αλλαξω.η κακια στιγμη βλεπεις....και δεν το ειχα ''χορτασει'' ειτε βαρεθει.

το ειχα επιλεξει με βαση το gps,radio fm,infrared,battery,nfc.

και το redmi note 2/3 εχει αρκετα απο αυτα...ειλικρινα,επειδη ειχα παψει να ''ασχολουμαι'' με το ποιο κινητο θα ηθελα να αγορασω κλπ,εχω λιγο μπερδευτει.ειναι και η στεναχωρια μαζι...

βασικα πιο μετα,λεω να αγορασω πλακετα και μπαταρια και να το φτιαξω αν γινεται.θα δω...

θα ανοιξω αλλο θεμα στην καταλληλη ενοτητα γιατι εδω βγαινουμε εκτος μου φαινεται και θα μας φωναξουν:)

...τους ρωτησα μηπως το αναλαβουν αυτοι,σαν merimobiles,για επισκευη ειτε αντικατασταση.οχι οτι περιμενα κατι..μου απαντησαν αυτο

[Hello,

Very sorry the warranty is not from us. We do not repair or replace phone. All item we have comes with manufacturer warranty.

In cases like this it's always motherboard but there's also a chance battery is busted.

Rarely a screen gets busted too but we encountered this on a really toasted phone.

Anyway I highly suggest you send it back so ZTE can fully check it.

But if you really want to order the parts only you can try search for them at aliexpress.

Kind regards,

Ace

Merimobiles Service Team]

νορμαλ απαντηση,τπτ το ιδιαιτερο..

• 2 weeks later...

Τελευταίες ενημερώσεις Tools και Roms.

Z7 Max All In One Tool Created By Tigreos v2.0.0

http://s25.postimg.org/ieiyf99nz/image.jpg

Download: Z7 Max All In One Tool Created By Tigreos v2.0.0

Nubian emergency tool v1.0.6

http://s25.postimg.org/pond0aypb/image.jpg

Download: Nubian emergency tool v1.0.6

Stock Rom v3.74 (UI3.8)

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/12/911423-281x500.pnghttp://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/12/801806-281x500.pnghttp://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/12/688492-281x500.png

Download: Stock Rom v3.74

LightX v3.74 (UI3.8)

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/12/358849-280x500.jpghttp://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/12/541849-281x500.pnghttp://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/12/22981-281x500.png

Download: LightX v3.74 (UI3.8)

:up::up::up::up::up::up:

Καλησπέρα παιδιά.Έχω κατεβάσει την τελευταία 12αρα CM και ψάχνω στο μενού την προγραμματισμένη ενεργοποίηση κι απενεργοποίηση του κινητού αλλά δεν μπορώ να τη βρω.Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ;Ευχαριστώ πολύ!

keynes, δεν εβαλα ποτε cm στο κινητο οποτε δεν μπορω να βοηθησω δυστυχως...

tigreos,raven, τη δοκιμασατε την 3.74?πειτε εντυπωσεις...ειναι ενταξει,δουλευουν ολα,μπαταρια οκ κλπ?

Εγώ έχω την LightX v3.74 και δουλεύουν όλα μια χαρά,μπαταρία καμία αλλαγή είναι το ίδιο με την 3.70.

...εφτασε και το ασπρακι απο merimobiles..10 εργασιμες με euroline shiping για οποιον ενδιαφερεται..

φοραει την 1.48 και του εχουν περασει τα gapps και το kingroot,χωρις να το εχω ζητησει.

πως παω στην 1.64?με το nubia tool 2.0 'η απο recovery?.μου βγαζει και ota αναβαθμιση στην 1.59..

λεω να κανω και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πρωτα...

.edit:..με τι στο καλο ρουταρουμε την 1.48? towelroot v1,v3 δεν κανουν κατι....

εχει κινεζικη cwm και θελω να περασω την στοκ αγγλικη για να κανω τα υπολοιπα..

EDIT 2: οκ,θυμηθηκα τη διαδικασια και ειμαι στην 2.13 για να περασω στην 3.09->3.15->3.22->3.74

@tigreos πρεπει να κανω ..

1)Enter to TWRP Recovery v2.8.7.0.

2)Make full wipes. Wipe—> Advanced Wipe—> (Dalvik Cache – System – Data – Cache)

3)Install LightX v3.74.zip.

...ta full wipes με ανυσηχουν,ειδικα το wipe system :)την πρωτη φορα ειχε κολλησει πολυ ωρα μετα απο wipe system γι αυτο ρωταω,οχι οτι σε αμφισβητω..

(πηρα και imei-meid backup..)

Edited by asbatey

Πας απο ν2.13 που είσαι στην ν3.22 με nubia tool και μετα στην ν3.74 απο recovery.

Ναι κάνεις full wipes για την 3.74

Πρώτη φορά βλέπω τόση ώρα οθόνη http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-02-05-00-34-07_zpsmoukyhza.png

http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-02-05-00-34-11_zpsu8z8w1oc.png

http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-02-05-00-34-16_zps91dydmbf.png