tigreos Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μην βιάζεστε......Η v3.53 είναι close beta και διέρρευσε,ήδη έχω στα χέρια μου την v3.54 καλό είναι να μην κάνετε εγκατάσταση μια από της close beta περιμένετε μέχρι τέλος του μήνα που θα βγάλουν μια σταθερή έκδοση όπως υποσχέθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλή φάση, λίγες μέρες υπομονή λοιπόν ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis-7- Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Στο needrom ανεβηκε η 3.54 http://www.needrom.com/download/update-nubia-z7-max-v3-54/ Γνωριζει κανενας απο cyanogenmod 12.1 μπορω να παω απλα με wipe/install zip ή πρεπει να περασω την 1.64 και να ανεβω σιγα σιγα με τους οδηγους του tigreos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Στο needrom ανεβηκε η 3.54 http://www.needrom.com/download/update-nubia-z7-max-v3-54/ Γνωριζει κανενας απο cyanogenmod 12.1 μπορω να παω απλα με wipe/install zip ή πρεπει να περασω την 1.64 και να ανεβω σιγα σιγα με τους οδηγους του tigreos? Καμία σχέση με 1.64 Εγω την πέρασα πάνω απο την 3.22 του tigreos με ολα τα wipe πρώτα.... :) Οσο για την 3.54, οτι beta βρουν στο κινέζικο φόρουμ την ανεβάζουν!!! :ninja: μόλις κυκλοφορήσει η τελική έκδοση (από το δικό μας παιδί :)) θα την δούμε.... :rolleyes: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis-7- Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Αποστόλη, ρωταω γιατι στο παρον νημα διαβασα οτι για να περασεις απο cm12.1 σε 3.22 πρεπει να πας πρωτα σε παλια rom (1.64) και απο εκει να κανεις τις αναβαθμισεις οι οποιες ειναι με το nubia updater. Για την 3.54 η οποια ειναι zip, δεν χρειαζεται κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ποιά cm12 εχεις με την χωρισμένη εσωτερική μνήμη ή με την ενιαία εσωτερική μνήμη;; Α έχεις με την ενιαία τοτε πας κατευθείαν σε ν 3.54 με full wipes. Αν έχεις με την χωρισμένη τότε πας στην ν 1.64 με το nubia tool και μετα στην v3.22 πάλη με το nubia tool. Εγώ δεν προτείνω να αναβαμησετε πανω από την ν3.22 γιατι όλες η άλλες είναι close beta που σημαίνει ότι δεν είναι πλήρως λειτουργικές bug κ.τ.λ περιμένετε μέχρι να βγει μια σταθερή έκδοση και από ότι φαίνεται θα είναι σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ποιά cm12 εχεις με την χωρισμένη εσωτερική μνήμη ή με την ενιαία εσωτερική μνήμη;; Α έχεις με την ενιαία τοτε πας κατευθείαν σε ν 3.54 με full wipes. Αν έχεις με την χωρισμένη τότε πας στην ν 1.64 με το nubia tool και μετα στην v3.22 πάλη με το nubia tool. Εγώ δεν προτείνω να αναβαμησετε πανω από την ν3.22 γιατι όλες η άλλες είναι close beta που σημαίνει ότι δεν είναι πλήρως λειτουργικές bug κ.τ.λ περιμένετε μέχρι να βγει μια σταθερή έκδοση και από ότι φαίνεται θα είναι σύντομα. Tigreos εσύ που την έβαλες και είδες τι παίζει...λες να βαλουν Ελληνικα? Η 3.54 περνιεται και απο recovery σαν zip? Θα μπορούμε να κρατησουμε τα data του τηλεφώνου back up και να τα επαναφερουμε όταν θα βάλουμε την 5.1? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis-7- Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ποιά cm12 εχεις με την χωρισμένη εσωτερική μνήμη ή με την ενιαία εσωτερική μνήμη;; Α έχεις με την ενιαία τοτε πας κατευθείαν σε ν 3.54 με full wipes. Αν έχεις με την χωρισμένη τότε πας στην ν 1.64 με το nubia tool και μετα στην v3.22 πάλη με το nubia tool. Εγώ δεν προτείνω να αναβαμησετε πανω από την ν3.22 γιατι όλες η άλλες είναι close beta που σημαίνει ότι δεν είναι πλήρως λειτουργικές bug κ.τ.λ περιμένετε μέχρι να βγει μια σταθερή έκδοση και από ότι φαίνεται θα είναι σύντομα. Exω του Ιταλου, του Παολο, την cm12.1 H εσωτερικη μνημη οταν συνδεω το nubia στο pc, ειναι ενιαια, με capacity 25.8 gb Eαν ηταν χωρισμενη θα μου το εβγαζε στο pc σαν δυο, σωστα? Στο file manager του κινητου μου βγαζει εσωτερικος χωρος αποθηκευσης και ασφαλης χωρος αποθηκευσης. Και τα δυο /storage/emulated/0/ ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tigreos εσύ που την έβαλες και είδες τι παίζει...λες να βαλουν Ελληνικα? Η 3.54 περνιεται και απο recovery σαν zip? Θα μπορούμε να κρατησουμε τα data του τηλεφώνου back up και να τα επαναφερουμε όταν θα βάλουμε την 5.1? Περνιεται απο το recovery σαν zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Exω του Ιταλου, του Παολο, την cm12.1 H εσωτερικη μνημη οταν συνδεω το nubia στο pc, ειναι ενιαια, με capacity 25.8 gb Eαν ηταν χωρισμενη θα μου το εβγαζε στο pc σαν δυο, σωστα? Στο file manager του κινητου μου βγαζει εσωτερικος χωρος αποθηκευσης και ασφαλης χωρος αποθηκευσης. Και τα δυο /storage/emulated/0/ Σωστά είσαι, έβαλες και το fix της κάμερας που δεν έπαιζε στην v8; Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Tigreos εσύ που την έβαλες και είδες τι παίζει...λες να βαλουν Ελληνικα? Η 3.54 περνιεται και απο recovery σαν zip? Θα μπορούμε να κρατησουμε τα data του τηλεφώνου back up και να τα επαναφερουμε όταν θα βάλουμε την 5.1? Προς το παρόν δεν έχουνε βάλει Ελληνικά αλλά είπαν Προς η τελική Rom θα είναι πολύγλωσση. Περνιεται από recovery σαν update η ν3.54. Ναι μπορείς να επαναφέρεις τα data από την 5 στην 5.1. Exω του Ιταλου, του Παολο, την cm12.1 H εσωτερικη μνημη οταν συνδεω το nubia στο pc, ειναι ενιαια, με capacity 25.8 gb Eαν ηταν χωρισμενη θα μου το εβγαζε στο pc σαν δυο, σωστα? Στο file manager του κινητου μου βγαζει εσωτερικος χωρος αποθηκευσης και ασφαλης χωρος αποθηκευσης. Και τα δυο /storage/emulated/0 Κάνεις εγκατάσταση κατευθείαν την ν3.54. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis-7- Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Σωστά είσαι, έβαλες και το fix της κάμερας που δεν έπαιζε στην v8; Oxι, δεν προλαβα να παω στην v8, παντως προς καθε ενδιαφερομενο, η cm12.1 πεταει. Δεν ειχα κανενα προβλημα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μπορεί να πετάει αλλά από θέμα μπαταρίας έχει θέμα,διαβάζω ότι η cm12 βγάζει 1,5 ώρα λιγότερη οθόνη σε σχέσει με την stock v3.22. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Την είχα βάλει και εγω.....4 ώρες άντεξα....καλύτερο το Nubia Ui...... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μπορεί να πετάει αλλά από θέμα μπαταρίας έχει θέμα,διαβάζω ότι η cm12 βγάζει 1,5 ώρα λιγότερη οθόνη σε σχέσει με την stock v3.22. Όντως κάπως έτσι είναι!!! Την είχα βάλει και εγω.....4 ώρες άντεξα....καλύτερο το Nubia Ui...... Απο την πέμπτη ώρα και μετά την συνηθίζεις..... :p εγω την αφήνω μέχρι να έχουμε μια σταθερή νέα έκδοση :ninja: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Σταθερή έκδοση της v3.55 Android 5.1.1 η οποία γίνετε εγκατάσταση από TWRP recovery. Stock v3.55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Σταθερή έκδοση της v3.55 Android 5.1.1 η οποία γίνετε εγκατάσταση από TWRP recovery. Stock v3.55 root παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Root κάνεις από την TWRP recovery όταν πας να κάνεις επανεκκίνηση και είσαι στην recovery σε ρωτάει να εγκαταστήσω το root.Μετά την επανεκκίνηση κάνεις εγκατάσταση το SuperSU το τρέχεις το κάνεις εγκατάσταση normal επανεκκίνηση και έτοιμο το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Root κάνεις από την TWRP recovery όταν πας να κάνεις επανεκκίνηση και είσαι στην recovery σε ρωτάει να εγκαταστήσω το root.Μετά την επανεκκίνηση κάνεις εγκατάσταση το SuperSU το τρέχεις το κάνεις εγκατάσταση normal επανεκκίνηση και έτοιμο το root. Με Gapps τι παίζει; εχω δοκιμάσει διάφορα που βρήκα αλλα κανένα δεν μου έκανε την χάρη!!! Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Σταθερή έκδοση της v3.55 Android 5.1.1 η οποία γίνετε εγκατάσταση από TWRP recovery. Stock v3.55 Είναι official ή beta Που προορίζεται να γίνει....γιατί στο σάιτ της Nubia Έχει ακόμα την 3.22.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Με Gapps τι παίζει; εχω δοκιμάσει διάφορα που βρήκα αλλα κανένα δεν μου έκανε την χάρη!!! gapps-511-base-20150818-1-signed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 gapps-511-base-20150818-1-signed Ούτε με αυτό έγινε κάτι!!! παρόλο που ξαναπέρασα την ρομ απο την αρχή..... :wacko: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ούτε με αυτό έγινε κάτι!!! παρόλο που ξαναπέρασα την ρομ απο την αρχή..... :wacko: εμένα δουλεύουν κανονικά με αυτό, πέρασμα από TWRP https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347796692 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) εμένα δουλεύουν κανονικά με αυτό, πέρασμα από TWRP https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347796692 Αυτό ακριβώς κατέβασα και γω.... θα το κοιτάξω πάλι :) @edit Λοιπόν μετά και την τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια συμβαίνει το εξής: μετά τις πρώτες ρυθμίσεις γλωσσα, σύνδεση wi fi κλπ φορτώνει τα gapps και ξαναρχίζει απο την αρχή επιλογή γλώσσας ρύθμιση καρτών σιμ και εκεί βγάζει σφάλμα και κολλάει!!! Την τρίτη φορά έκανα και format την εσωτερική μνήμη αλλά είχα το ίδιο αποτέλεσμα :ninja: Edited August 29, 2015 by apozafeir Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Είναι official ή beta Που προορίζεται να γίνει....γιατί στο σάιτ της Nubia Έχει ακόμα την 3.22.... Είναι η official που έχει δώσει επίσημα η nubia στην σελίδα της.(Πότε δεν θα έδινα ανακριβή στοιχεία) http://bbs.nubia.cn/thread-526895-1-1.html Αυτό ακριβώς κατέβασα και γω.... θα το κοιτάξω πάλι :) @edit Λοιπόν μετά και την τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια συμβαίνει το εξής: μετά τις πρώτες ρυθμίσεις γλωσσα, σύνδεση wi fi κλπ φορτώνει τα gapps και ξαναρχίζει απο την αρχή επιλογή γλώσσας ρύθμιση καρτών σιμ και εκεί βγάζει σφάλμα και κολλάει!!! Την τρίτη φορά έκανα και format την εσωτερική μνήμη αλλά είχα το ίδιο αποτέλεσμα :ninja: Φλάσαρε την v3.55 ξανά από την αρχή από recovery με full wipes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Φλάσαρε την v3.55 ξανά από την αρχή από recovery με full wipes. Έτσι την φλασάρω πάντα!!! μέχρι που την ξανακατέβασα απο την αρχή αλλά δεν θέλει...... Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts