Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά νέα για όλους επίσημη ανακοίνωση από την σελίδα bbs.nubia.cn ότι μέχρι τέλη Αυγούστου θα γίνει update σε android v5.1 :w00t: :w00t:

Κείμενο από μετάφραση google.

''Parental love cowboys:

Hello, everyone, through the efforts of the engineers, the new nubia UI 3.5 (based on Android 5.1) coming on-line, now we have released Z7 mini's nubia UI 3.5 beta version, follow-up will be gradually adapted to the relevant models.

Following the 7.10 release, planned August 28 will open a new round of release, the specific release plan is as follows:

1. Release Z7 Max, Z7 mini, Z9 mini, Z9 Max's nubia UI 3.5 beta version;

2. Release Z7, Z9's nubia UI 3.0 beta version (later updated to UI 3.5);

3. Release the X6 nubia UI 3.0 official version (later updated to UI 3.5).

nubia UI 3.5 will focus on enhancing the user experience, please look forward to Oh!

Early nubia UI version in question , welcome to continue to nubia UI area or required by the proposed forum feedback, we will promptly issues related to improvements in the new version under the circumstances.

Everyone has been grateful for the support, Nubian because you are more exciting!''

Πηγή:http://bbs.nubia.cn/thread-514804-1-1.html

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά νέα για όλους επίσημη ανακοίνωση από την σελίδα bbs.nubia.cn ότι μέχρι τέλη Αυγούστου θα γίνει update σε android v5.1 :w00t: :w00t:

Κείμενο από μετάφραση google.

Πάντα απορία είχα γιατί δεν φτιάχνουν μια σελίδα στα Αγγλικά τόσο γραμμένους έχουν τον κόσμο εκτός κίνας; :confused:

Πάντα απορία είχα γιατί δεν φτιάχνουν μια σελίδα στα Αγγλικά τόσο γραμμένους έχουν τον κόσμο εκτός κίνας; :confused:

Γιατί η σειρά Nubia δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα εκτός Κίνας όλοι οι developers και το support λογικό είναι να είναι στα κινέζικα.

Μην κοιτάς που εμείς οι υπόλοιποι το αγοράσαμε από μεσάζοντες "κινεζομάγαζα".

Γιατί η σειρά Nubia δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα εκτός Κίνας όλοι οι developers και το support λογικό είναι να είναι στα κινέζικα.

Μην κοιτάς που εμείς οι υπόλοιποι το αγοράσαμε από μεσάζοντες "κινεζομάγαζα".

Σωστό το σκεπτικό αλλά το λογιστικό τους δεν έχει επιλογή για Αγγλικά; Σε ποιους απευθύνονται;

Σωστό το σκεπτικό αλλά το λογιστικό τους δεν έχει επιλογή για Αγγλικά; Σε ποιους απευθύνονται;

Στην κλειστή αγορά της κίνας και μόνο..... :rolleyes:

Εχω εδω και καιρο την lollipop και εχω καποια θεματακια. Δεν ξέρω αν τα εχετε κι εσεις

1) συχνα πυκνα οταν ακουω ραδιόφωνο και μπαινω Facebook η καπου αλλου, κλεινει. Ξαναμπαινω το ανοιγω, μετα ξανακλεινει. Οχι πάντα με την ιδια συχνότητα. Αυτό ισως ειναι και θεμα σαν το 2...

2) πολλες εφαρμογές, κυριως το messenger facebook, ενω μιλαω με καποιον, και εχω το εικονίδιο στην επιφάνεια, εξαφανίζεται, σαν να εκανα exit...πρεπει να την ξαναανοιξω

3) παρατηρώ τελευταία οταν βγαινω απο μια εφαρμογή, να συχνα loading τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας.

4) μου κραταει οποτε θελει τα passwords απο τα wifi, οπως θελει αυτο, με αποτέλεσμα να βαζω και να ξαναβαζω τα passwords, αλλα οχι σε ολα τα wifi... Υπάρχει τρόπος να τα σβησω ολα απο την μνημη; μαλλον κατι εγινε οταν εκανα επαναφορα απο titanium τα passwords και διπλομπηκαν καποια... Αν και παλι εφοσον εκανα διαγραφή καποιο και το ξαναεβαλα, θα έπρεπε να μεινει...

5) δεν μου έρχονται παντα οι ειδοποιήσεις απο το tapatalk οταν εχω απάντηση σε ενα θεμα που παρακολουθώ. Αυτο βεβαια μπορει παλι να ειναι αποτέλεσμα του (2)...αν την ανοιξω την εφαρμογη μεχρι και λιγο μετα, αν δοθει απάντηση, μου ερχεται, μετα γιοκ...

6) λιγο με την εφαρμογή Facebook. Ξερει κανενας γιατι στα κομμάτια, οταν πατας ενα link απο την εφαρμογη, την μια να στο δειχνει με τον εσωτερικό browser του, και την αλλη να σε παραπέμπει σε εξωτερικό; το σπασιμο ειναι οταν πας σε εξωτερικό browser, οταν γυρνάς πισω στην εφαρμογή, δεν σε παει στο σύνδεσμο που εβλεπες, αλλα στην νεοτερη ενημερωση... Και φτου και απο την αρχη scrolling...

Μήπως φταίει καμια κινεζια πρόγραμμα και μου κλεινειστο background τις εφαρμογές χωρις να το καταλαβαινω; μου βγαινει που και που μια κινεζια, αλλα δεν καταλαβαίνω τι λεει... :(:(

Edited by lacta13

Εχω εδω και καιρο την lollipop και εχω καποια θεματακια. Δεν ξέρω αν τα εχετε κι εσεις

1) συχνα πυκνα οταν ακουω ραδιόφωνο και μπαινω Facebook η καπου αλλου, κλεινει. Ξαναμπαινω το ανοιγω, μετα ξανακλεινει. Οχι πάντα με την ιδια συχνότητα. Αυτό ισως ειναι και θεμα σαν το 2...

2) πολλες εφαρμογές, κυριως το messenger facebook, ενω μιλαω με καποιον, και εχω το εικονίδιο στην επιφάνεια, εξαφανίζεται, σαν να εκανα exit...πρεπει να την ξαναανοιξω

3) παρατηρώ τελευταία οταν βγαινω απο μια εφαρμογή, να συχνα loading τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας.

4) μου κραταει οποτε θελει τα passwords απο τα wifi, οπως θελει αυτο, με αποτέλεσμα να βαζω και να ξαναβαζω τα passwords, αλλα οχι σε ολα τα wifi... Υπάρχει τρόπος να τα σβησω ολα απο την μνημη; μαλλον κατι εγινε οταν εκανα επαναφορα απο titanium τα passwords και διπλομπηκαν καποια... Αν και παλι εφοσον εκανα διαγραφή καποιο και το ξαναεβαλα, θα έπρεπε να μεινει...

5) δεν μου έρχονται παντα οι ειδοποιήσεις απο το tapatalk οταν εχω απάντηση σε ενα θεμα που παρακολουθώ. Αυτο βεβαια μπορει παλι να ειναι αποτέλεσμα του (2)...αν την ανοιξω την εφαρμογη μεχρι και λιγο μετα, αν δοθει απάντηση, μου ερχεται, μετα γιοκ...

6) λιγο με την εφαρμογή Facebook. Ξερει κανενας γιατι στα κομμάτια, οταν πατας ενα link απο την εφαρμογη, την μια να στο δειχνει με τον εσωτερικό browser του, και την αλλη να σε παραπέμπει σε εξωτερικό; το σπασιμο ειναι οταν πας σε εξωτερικό browser, οταν γυρνάς πισω στην εφαρμογή, δεν σε παει στο σύνδεσμο που εβλεπες, αλλα στην νεοτερη ενημερωση... Και φτου και απο την αρχη scrolling...

Μήπως φταίει καμια κινεζια πρόγραμμα και μου κλεινειστο background τις εφαρμογές χωρις να το καταλαβαινω; μου βγαινει που και που μια κινεζια, αλλα δεν καταλαβαίνω τι λεει... :(:(

Βήμα πρώτο κάνεις Root το κινητό και σβήσιμο όλων τον κινέζικων προεγκατεστημένον εφαρμογών.

Το πρόβλημα 1,2,3,5 είναι κοινό πρέπει να πας πατώντας το home κουμπί στης εφαρμογές που έχεις άνοιξη και εκεί στην κάτω μεριά της οθόνης θα δεις ένα Χ μέσα σε ένα κύκλο κράτα το πατημένο θα σου επανεμφανίσει την white list από δεξιά ενεργοποιησε ποια apps θες να τρέχουν πάντα.Αν κάποιο από τα apps που θες δεν είναι στην λίστα τρέξτο το και κανε την διαδικασία από την αρχή.

Το 4 δεν ξέρω να σου δώσω λύση μάλλον κάτι έκανες εσύ γιατί σε έμενα δεν αντιμετώπισα ποτε κάτι παρόμοιο.

Το 6 πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές καρτέλα όλα και βρες την εφαρμογή facebook πάτα επάνω και καντην clear data και clear cache.

Το 6 το εκανα, αλλα παλι τα ιδια. Τεσπα, αυτο ειναι θεμα εφαρμογης...

Το θεμα ειναι αλλο. Τωρα δεν μπορω να κατεβασω τίποτα απο play store. Μου βγαζει error 491. Το θεμα ειναι επειτα απο αναζήτηση στο Google, εκανα διαφορα που λενε,, clear cache, data και λοιπα, αλλα τιποτα δεν εγινε. Μεχρι και wipe cache και dalvin cache εκανα, αλλα τιποτα. Σε αλλη συσκευή που εχω δεν εχω πρόβλημα. Αρα κατι πεχτυκε σε αυτην... Βέβαια εχω και αλλα store που κατεβαζω, αλλα ειναι σπαστικό οσο να ναι...

Delete το Google account πως κανουμε στην συσκευή, μιας και δεν υπάρχει το αντίστοιχο menu;

Μεσα απο τις επαφες υπαρχει το μενου acounts οπου απο εκει βλέπεις τους λογαριασμους σου και μπορεις να τους επεξεργαστεις
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μεσα απο τις επαφες υπαρχει το μενου acounts οπου απο εκει βλέπεις τους λογαριασμους σου και μπορεις να τους επεξεργαστεις

ευχαριστω,αν και παλι δεν βοηθησε...ακομα μου βγαζει error 491...:mad::mad::mad:

ισως θα περιμενω να βγει η 5.1, την περασω και λυθει το θεμα

Δοκιμασες να ξανα περάσεις τα gapps απο recovery....?και πες μας πια εγκατεστησες....ηταν αυτα που δεινει στο Needrom ο tigreos?
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Τα δοκιμασα...παλι τα ίδια... Το θεμα ειναι οτι στο google που εψαξα, οι περισσότεροι για λυση λενε σβησιμο λογαριασμού Google, clear data kau cache, τα εχω κανει ολα, αλλα τιποτα. Για error 491 δεν εχω βρει κατι αλλο. Στο ταμπλετ που εχω κατεβαζει κανονικα, αρα δεν ειναι θεμα λογαριασμού γενικα, αλλα κατι που σκαλωσε στο zte...

Στην συλλογή, σας εμφανιζει φωτογραφιες και βίντεο απο ολο το κινητό ή μονο απο την sd? Γιατι εμενα κανει το 2ο και δεν εχει επιλογη απο που να βλεπει...

Απο ότι θυμάμαι φωτογραφίες πρέπει να μου εμφανίζει απο ολο το τηλέφωνο αλλα στα βίντεο εχει θεμα και εμφανίζει μονο οσο ειναι στο φακελο DCIM..... Και αυτός ηταν ο λόγος που εβαλα το Quick pic

Απο ότι θυμάμαι φωτογραφίες πρέπει να μου εμφανίζει απο ολο το τηλέφωνο αλλα στα βίντεο εχει θεμα και εμφανίζει μονο οσο ειναι στο φακελο DCIM..... Και αυτός ηταν ο λόγος που εβαλα το Quick pic

πολυ καλη εφαρμογη φαινεται.

να σε ρωτησω, στα add accounts , σου εχει το Facebook? γιατι διαβασα οτι πρπει να το εχει,σε εμενα δεν το εμφανιζει...ή το βγαλαν?

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτην CM12.1 Lollipop 5.1.1

http://www.needrom.com/download/cm-12-1/comment-page-14/#comments

Εχει παρα πολυ καλα σχολια και μαλιστα ενσωματωνει πολλα καλούδια από την Nubia UI......

Και από ότι καταλαβα Ελληνικα παντου.......

Αν την εχει βαλει καποιος ας μας πει πως παει από μπαταρια-καμερα κτλ και φυσικα τι χανουμε από την Official Nubia rom

Edited by tsiglas

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτην CM12.1 Lollipop 5.1.1

http://www.needrom.com/download/cm-12-1/comment-page-14/#comments

Εχει παρα πολυ καλα σχολια και μαλιστα ενσωματωνει πολλα καλούδια από την Nubia UI......

Και από ότι καταλαβα Ελληνικα παντου.......

Αν την εχει βαλει καποιος ας μας πει πως παει από μπαταρια-καμερα κτλ και φυσικα τι χανουμε από την Official Nubia rom

Δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά ναι έχει Eλληνικά παντού και από ότι διαβάζω είναι πολύ αξιόλογη Rom.

Ο paolo αυτός δηλαδή που την έχει φτιάξει είναι από Ιταλία,είναι πολύ καλός προγραμματιστής και πανέξυπνος έχω συνομιλήσει μαζί του και με εντυπωσίασε με της γνώσεις του :).

Νομίζω ότι αξίζει σίγουρα μια δοκιμή απλά δεν βρήκα χρόνο ακόμα να το κάνω...Αν την δοκίμασε κάποιος ας μας πει την γνώμη του.

εφοσον εχουμε κανει backup (τικαροντας τα ολα), απο twrp ,ειναι σαν να εχουμε κανει αντιγραφο καθρεπτη; δλδ οτι αλλη rom αν βαλουμε και δεν κατσει καλα ή δεν μας αρεσει,κανουμε restore απο recovery και ειμαστε κομπλε;

το λεω αυτο γιατι μα αυτα και μ αυτα, κοντεψα να το κολλησω το θηριο,αλλα τελικα το επανεφερα...

να φανταστητε καταφερα και εσβησα ολο το λειτουργικο , και μπορεσα με τα κοπων, να ξαναβαλω την 1.64 (ενω ειχα lollipop) και στα καπακια την 3.09...

εντωμεταξυ ειχε φτασει σε σημειο να μην μου ανοιγει καθολου και μπηκα στην διαδικασια να το ανοιξω, για βρω το καλωδιο της μπαταριας ,ωστε να το βγαλω μπας και ανοιξει,οπως και και εγινε.

μετα καταφερα,αφου μονο σε recovery εμπαινε ,να μπορεσει να το αναγνωρισει ο υπολογιστης,ωστε να κανω οτι εκανα...

εν ολιγις ξαφνικα δεν μπορουσα να ανοιξω το wifi και εγινε ολη η ιστορια...το ανοιγα και μετα απο 5δευτ. μου εκλεινε....ειχα κανει πρωτα διαφορα wipes,αλλα τιποτα....μετα εκανα wipe system και εκει αρχισε το κακο...

ετσι στην ουσια αφου ξαναεβαλα το γλυφιτζουρι,ολα καλα πλεον με το wifi, ξανακατεβαζω απο playstore που ειχα θεμα και εφου εφτιαξα του φακελους παλι και εκανα backup απο recovery για να μην εχουμε αλλες αναγουλες στο μελλον....

γι αυτο ρωταω, αν ειμαι κομπλε απο αποψη backup, ωστε και να μπορω να δοκιμαζω ισως καποια αλλη rom, και να ειμαι καλυμμενος

Με το fm radio εχετε παρατηρησει οτι σαν κλεινει οταν βγαίνετε απι κει και μπαίνετε αλλου; ας πούμε viber, Facebook; το κανει οπότε θελησει. Πρεπει να ξαναμπεις στην εφαρμογή και να πατησεις play... Στην whitelist το εχω ενεργοποιημενο το ραδιόφωνο.

Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις απο την 5.11

?????????????

Tι έγινε παιδιά κανένα νεο απο την καινούρια ρομ έχουμε?

Edited by tsiglas