mcstefan7 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Την δοκίμασες? Είδες καμία διαφορά σε σχεση με την 48? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Έκδοση 1.50, που από ότι αναφέρεται λύνει το θέμα με το 4G https://mega.co.nz/#!6MwyWC7b!N8nUFCV6OLkl_tT-QBwhB5CwCtuDGvcQCXMwmtDozE0 ωραιος, κατεβαζω. μπορω να την βαλω πανω απο την 1.41 official που εχω ? η πρεπει να βαλω την 1.48 πρωτα; και αν χρειαζεται υπαρχει καποιο λινκ και για την 1.48 η να την κατεβασω μεσω οτα που μου την βγαζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Οι κινέζοι δεν έχουν βγάλει κάποιο changelog... αλλά σε κάτι σχόλια που διαβάζω, αναφέρθηκε πως διορθώνεται το θέμα με το 4G... Δεν τα βγάζω πέρα με τη μετάφραση, είναι λίγο ότι νάναι, αλλά κάτι ανέφερε να μην την περάσεις από ότι έκδοση να είναι... Εγώ τέλος πάντων την 1.48 είχα και την πέρασα με CWM. Η 1.48 είναι στο needrom Το πρωί την εγκατέστησα, δεν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά... Δεν αξίζει πιστεύω η αναβάθμιση, ειδικά για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί 4G... (όπου υπάρχει κάλυψη τουλάχιστον δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Οι κινέζοι δεν έχουν βγάλει κάποιο changelog... αλλά σε κάτι σχόλια που διαβάζω, αναφέρθηκε πως διορθώνεται το θέμα με το 4G... Δεν τα βγάζω πέρα με τη μετάφραση, είναι λίγο ότι νάναι, αλλά κάτι ανέφερε να μην την περάσεις από ότι έκδοση να είναι... Εγώ τέλος πάντων την 1.48 είχα και την πέρασα με CWM. Η 1.48 είναι στο needrom Το πρωί την εγκατέστησα, δεν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά... Δεν αξίζει πιστεύω η αναβάθμιση, ειδικά για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί 4G... (όπου υπάρχει κάλυψη τουλάχιστον δλδ) στις αναβαθμισεις απο cwm εκανες καποιο wipe πριν τις περασεις; θελει παλι περασμα gapps ? το root να υποθεσω χανεται ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Την 1.50 την εγκατέστησα από χτες δεν έχει καμία διαφορά (οπτικά τουλάχιστον) με την 1.48.Ακόμα και στο 4G για να ενεργοποιηθεί πρέπει να πας Preferred network type και να βαλεις China Unicom οστε να βρει 4G όπως δηλαδή και στην 1.48. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Την 1.50 την εγκατέστησα από χτες δεν έχει καμία διαφορά (οπτικά τουλάχιστον) με την 1.48.Ακόμα και στο 4G για να ενεργοποιηθεί πρέπει να πας Preferred network type και να βαλεις China Unicom οστε να βρει 4G όπως δηλαδή και στην 1.48. με το double tap, εγινε τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 με το double tap, εγινε τιποτα; Όχι έκανα πολλές δοκιμές αλλά τίποτα,λειτουργεί όποτε θέλει. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Κανένα νέο από την καινούρια 1.50 έχουμε....?Δηλαδή στην 1.50 αν επιλέξεις "China unicom" και ανοιγοκλησεις το 4G θα γυρίσει πάλι το μένουν στο "Other" όπως στην 1.48? Edited December 3, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Κανένα νέο από την καινούρια 1.50 έχουμε....?Δηλαδή στην 1.50 αν επιλέξεις "China unicom" και ανοιγοκλησεις το 4G θα γυρίσει πάλι το μένουν στο "Other" όπως στην 1.48? Ναι...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Έχει παρατηρήσει κάνεις με την 1.48 (η και με κάποια άλλη ρομ) με ενεργοποιημενω το 4g στην σιμ2 (μιας και στην 2 μόνο λειτουργεί το μενού Other) αλλά τα δεδομένα κλειστά.... να μην έχει καθόλου σήμα??? Μου το έχει κάνει 3 φορές μέσα σε 1 εβδομάδα και για να στρώση θέλει επανεκκίνηση.... Το περίεργο είναι ότι σήμερα ενώ ήμουν στο Internet με WiFi ξαφνικά πρόσεξα ότι όχι μόνο δεν είχε σήμα αλλά είχε βγάλει και "x" στην σιμ2 και τρεμοεπεζαν τα σήματα στο "status bar" σαν να αναβοσβήναν..... Έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε πάλι....... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAROS111 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Παιδια καλησπερα. Προσφατα αποκτησα το ZTE Z7 NUBIA MAX . Για να μην πολυλογω δεν εχω πιασει καλυτερη συσκευη στα χερια μου. Το μοναδικο μου προβλημα ειναι το εξης : εδω και μια εβδομαδα 2-3 φορες την ημερα μου εμφανιζει στην οθονη για περιπου 5 δευτερολεπτα το εξης "ΤΑ WIDGETS ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ". Ξερει καποιος να με βοηθησει ; Τι εχει συμβει ; Ευχαριστω εκ των προτερων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcstefan7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 εχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό? Z7 Max 4G telecommunications single card version V1.07 Brush Pack link Το είδα στο φορουμ της Nubia οπου έδινε τη 1.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 εχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό? Z7 Max 4G telecommunications single card version V1.07 Brush Pack link Το είδα στο φορουμ της Nubia οπου έδινε τη 1.50 Ναι το είδα και εγώ και από ότι κατάλαβα είναι aosp Android (δηλαδή χωρίς NUBIA UI) 4.4.4 αλλά υποστηρίζει μόνο 1σιμ (η 2η δεν λειτουργεί καθόλου) και από κατάλαβα έχει και αρκετά προβλήματα..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcstefan7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ναι το είδα και εγώ και από ότι κατάλαβα είναι aosp Android (δηλαδή χωρίς NUBIA UI) 4.4.4 αλλά υποστηρίζει μόνο 1σιμ (η 2η δεν λειτουργεί καθόλου) και από κατάλαβα έχει και αρκετά προβλήματα..... Μάλιστα. Οτι δουλεύει μονο η 1σιμ δν είναι θέμα. Απότι διάβασα τελη Δεκέμβρη 8α βγεό η lolipop σαν beta, οπότε λογικά θα είναι σε τέτοιο style Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolislaskos Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ρε παιδια manual καπου??Εχω φαει το δικτυο να βρω αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ρε παιδια manual καπου??Εχω φαει το δικτυο να βρω αλλα τιποτα Και ουτε προκειτε........δεν νομιζω να υπαρχει καπου......το manual ειμαστε ολοι εμεις εδώ που βοηθάμε ανα πασα στιγμη σε ότι αποριες υπαρχουν...... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Πολύ ησυχια επεσε στο θεμα μας.......η ολες οι συσκευες λειτουργουν τελεια η ολοι περιμενουμε καμια αναβαθμηση της προκοπης μπας και αυξηθεί το ενδιαφερον για το τηλεφωνο μας..... Μαλλον το δευτερο!!!!!!!! Προσεξα ότι στο 4pda εχει μεσα στις Official roms και την 1.51 (και όχι την betta 1.50)?????? Τι θελει να πει ο ποιητης......την εχει βαλει κανεις???? Edited December 8, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πολύ ησυχια επεσε στο θεμα μας.......η ολες οι συσκευες λειτουργουν τελεια η ολοι περιμενουμε καμια αναβαθμηση της προκοπης μπας και αυξηθεί το ενδιαφερον για το τηλεφωνο μας..... Μαλλον το δευτερο!!!!!!!! Προσεξα ότι στο 4pda εχει μεσα στις Official roms και την 1.51 (και όχι την betta 1.50)?????? Τι θελει να πει ο ποιητης......την εχει βαλει κανεις???? Μάλλον θα πρόκειται για κάποιο λάθος..Που την είδες για δώσε κάποιο λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μάλλον θα πρόκειται για κάποιο λάθος..Που την είδες για δώσε κάποιο λινκ. το λινκ θελει μεταφραση και είναι αυτό http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=603266 πας στις Official και αν πατησεις στο ''yadi.sk'' σου ανοιγει ένα folder με ολες τις Official....δηλαδή το λινκ που εχω βαλει παρακατω.... Εδώ εχει ολες τις Official μαζεμένες https://yadi.sk/d/TbXsOKpLcu3mv Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 το λινκ θελει μεταφραση και είναι αυτό http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=603266 πας στις Official και αν πατησεις στο ''yadi.sk'' σου ανοιγει ένα folder με ολες τις Official....δηλαδή το λινκ που εχω βαλει παρακατω.... Εδώ εχει ολες τις Official μαζεμένες https://yadi.sk/d/TbXsOKpLcu3mv Αν πατήσεις να μπεις μέσα στον φάκελο 1.51 είναι άδειος :p ενώ όλες οι άλλες εκδόσεις υπάρχουν κανονικά...Προφανώς και πρόκειται για λάθος όνομα,δεν υπάρχει η έκδοση 1.51. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Αν πατήσεις να μπεις μέσα στον φάκελο 1.51 είναι άδειος :p ενώ όλες οι άλλες εκδόσεις υπάρχουν κανονικά...Προφανώς και πρόκειται για λάθος όνομα,δεν υπάρχει η έκδοση 1.51. Δίκαιο έχεις.... Δε βαριέσαι τουλάχιστον μας έμεινε το λινκ με μαζεμενες όλες τις ρομ για όποιον ενδιαφέρεται.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εγώ αυτήν την στιγμή φοράω την 1.50 είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το Double tap δεν λειτουργεί πάντα σωστά.:mad: Επίσης ακούστηκε ότι στο τέλος Δεκεμβρίου θα βγάλουνε την Lollipop για το Ζ7 Max σε beta μορφή για δοκιμή :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εγώ αυτήν την στιγμή φοράω την 1.50 είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το Double tap δεν λειτουργεί πάντα σωστά.:mad: Επίσης ακούστηκε ότι στο τέλος Δεκεμβρίου θα βγάλουνε την Lollipop για το Ζ7 Max σε beta μορφή για δοκιμή :D. Την έχεις βρει για πέρασμα από Cwm recovery η την έκανες update από την συσκευή..... και αν την πέρασες από recovery την έβαλες πάνω από την 1.48 χωρίς wipe data? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Την έχεις βρει για πέρασμα από Cwm recovery η την έκανες update από την συσκευή..... και αν την πέρασες από recovery την έβαλες πάνω από την 1.48 χωρίς wipe data? Την εγκατέστησα μέσα από την Recovery TWRP 2.8.1.0 πάνω από την 1.48 με wipe data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Την εγκατέστησα μέσα από την Recovery TWRP 2.8.1.0 πάνω από την 1.48 με wipe data. Για δωσε λινκ από εκει που την κατεβασες!!!!Το wipe data είναι υποχρεωτικο και αν ναι μετα την εγκατασταση μπορεις μεσω recovery να κανεις restore το data μονο της 1.48????....όχι τιποτα άλλο να μην ξαναστεινουμε την συσκευη συνεχεια..... Και για τους πιο τολμηρούς LOLLIPOP 5.0 prerelease..... link: http://bbs.nubia.cn/thread-377271-1-1.html από ότι διαβασα αυτή η εκδοση δεν θα παρει κανενα update και καμια διορθωση σε bugs....η ολοκληρωμενη Lollipop εκδωση θα είναι με Nubia UI η οποια και θα υποστοιριχθει....... διαβαστε και μονοι σας την μεταφραση..... ''Dear little friends! Hello everyone! Thank you very much attention and support for Nubia, now nubia Z7 series phones have started nubia UI update program is based on the Android L. Some users want to be able to experience the early adopters of Android L advance in this, we offer a native version for Android L experience of early adopters who are interested junior partner experience. In particular that: 1, this version only Z7 Max Android L native early adopters experience Edition , unofficial version , does not make the appropriate push, it will not be maintained late update , only this one version, only interested in a small partner experience We will not be any problems exist in this release were collected and corrected . 2, the original version Andoird L were only voice and data services commissioning, there is great instability in nature, and did not make any third-party software adaptation , using the Android L native camera is not optimized , based on appropriate optimization will follow conduct of the nubia UI Android L . 3, since the brush across the Android version, make sure to double clear after the upgrade , double clear will clear out all the user data in advance before you upgrade the relevant backup data to the PC. 4, in addition to the known matter, because the system did not complete the test, but also there may be other unknown risks. 5, since this version will not be maintenance updates, so any problems we will not exist in this version collected and corrected. Please consider carefully whether the experience of that version. '' Edited December 9, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts