Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια είμαι κατοχος του κινητού εδω και δύο ημέρες...πολυ καλη συσκευη τρέχει απίστευτα γρήγορα...πολυ ποιοτικότερο απο zopo 980+ που ειχα...μπαταρία ως τωρα με χρήση συνεχή και βαριά οριακά μια μέρα...

το θέμα μου είναι ότι εχω παρατηρήσει κάποια περίεργα reboot στο ασχετο, δυο με τρεις φορες ανα χρηση...εχει κανεις καποια ιδέα που μπορει να οφειλετε τι να κοιταξω καπως να το αντιμετωπισω?? ευχαριστώ πολύ παίδες!

Παίδες κάπου διάβασα ότι στην official έχει θέμα το zoom της κάμερας γιαυτό και βγαίνουν λίγο χάλια οι φωτό.

Καμιά λύση πουθενά;

Αν το θέλεις για το GPS του, πάρτο είναι άψογο. Καμία σχέση με τα ΜΤΚ.

και εγω με τις φωτο δεν ειμαι ευχαριστημενος

και εγω με τις φωτο δεν ειμαι ευχαριστημενος

δεν είσαι ευχαριστημένος γενικά με τις φώτο ή με το zoom όπως γράφει και ποιο πάνω;

δεν είσαι ευχαριστημένος γενικά με τις φώτο ή με το zoom όπως γράφει και ποιο πάνω;

κοιτα εχω καταφερει να βγαλω και καλες φωτο, απλα δεν βγαζει υπο ολες τις συνθηκες καλες, ειδικα σε εσωτερικους χωρους δεν εχει καλα αποτελεσματα, υπαρχει μια θολουρα στις φωτο

κοιτα εχω καταφερει να βγαλω και καλες φωτο, απλα δεν βγαζει υπο ολες τις συνθηκες καλες, ειδικα σε εσωτερικους χωρους δεν εχει καλα αποτελεσματα, υπαρχει μια θολουρα στις φωτο

Aν αυτό είναι πρόβλημα software με τις επόμενες αναβαθμίσεις λογικά θα το φτιάξουνε....Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις φώτο με άλλο πρόγραμμα φωτογραφίας εκτός από το stock;;

Aν αυτό είναι πρόβλημα software με τις επόμενες αναβαθμίσεις λογικά θα το φτιάξουνε....Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις φώτο με άλλο πρόγραμμα φωτογραφίας εκτός από το stock;;

η αληθεια ειναι πως οχι, θα κανω μια δοκιμη, ελπιζω παντως να φτιαχτει σε μελλοντικα updates

η αληθεια ειναι πως οχι, θα κανω μια δοκιμη, ελπιζω παντως να φτιαχτει σε μελλοντικα updates

Πες μας και πια ακριβώς ρομ φοράς.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πες μας και πια ακριβώς ρομ φοράς.....

τωρα ειμαι με multilanguage 1.29 πιο παλια ρομ, αλλα τις εχω βαλει σχεδον ολες, στην 1.41 ηταν καλυτερη η κατασταση στις φωτο, αλλα δεν μπορουσα να κανω το youtube να παιξει οτι και αν δοκιμασα και πηγα σε πιο παλια

Υπαρχουν αρκετοι τροποι να περασεις gapps διαβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/android/help/help-zte-nubia-z7-max-t2832760 και αποφασησε με πιο τροπο θα το κανεις...στον 1 λειτουργει ο ενας τροπος στον αλλον ο άλλος κτλ....ξερω είναι 37 σελ αλλα δεν πειραζει θα μαθεις και αλλα πραγματα....

Ότι αφορα το Youtube τα παρακατω είναι από συνομηλια στο xda

Quote:

Originally Posted by tsiglas 

This is YouTube app problem....you will have to install again the old app

I did reinstall the old app but this time it is not working, hence me saying I cannot get it working no matter what I do.

Well I've just sorted the problem out.

Downloaded and installed version 5.0.21 and it now works again. Stupid thing.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!Καταφερα να περασω την Rom σχετικα ευκολα..Στο antutu ειδα σκορ μεχρι 44.600 παρα πολυ καλα πιστευω..Απλα πεταει πλεον το κινητο κ επισης δεν κανει reboot στο ασχετο οπως με την multi language που ειχα παραλαβει το κινητο..Το προβλημα με το YouTube ομως παραμενει..

Η λύση για το YouTube έχει δωθει πριν, παλιότερη έκδοση και όλα καλά :)

στην official 1.41 δοκιμασα 10 πιο παλιες εκδοσεις και δεν παιζαν μεχρι που βαρεθηκα, υπαρχει καμια που να εχει καποιος που να του παιζει στην 1.41?

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!Καταφερα να περασω την Rom σχετικα ευκολα..Στο antutu ειδα σκορ μεχρι 44.600 παρα πολυ καλα πιστευω..Απλα πεταει πλεον το κινητο κ επισης δεν κανει reboot στο ασχετο οπως με την multi language που ειχα παραλαβει το κινητο..Το προβλημα με το YouTube ομως παραμενει..

Περνά την έκδοση 5.0.21 που λέει ο φίλος παραπάνω και γράψε μας αν δουλεύει το YouTube.... Αν κατάλαβα καλά είσαι με την official 1.41 ch-en???

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Περνά την έκδοση 5.0.21 που λέει ο φίλος παραπάνω και γράψε μας αν δουλεύει το YouTube.... Αν κατάλαβα καλά είσαι με την official 1.41 ch-en???

Ναι περασα την official 1.41.Κατ'εμε πολυ καλη με λιγα σφαλματα..

παιδιά βάλτε το supercamera της Lenovo, μόλις βρήκα την τελευταία έκδοση 4

και κάντε καμιά δοκιμή

camera version 4.1.2.0199 http://d-h.st/CYf

gallery 4.3.141031 http://d-h.st/jr9

το zoom δείχνει να δουλεύει πολύ καλύτερα από τη stock εφαρμογή

Edited by Raven6681

Δηλαδή από ότι κατάλαβα η official 1.41 ch-en είναι πολύ ποιο σταθερή σε σχέση με της άλλες....;;

από τις official ναι, βασικά εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με την 1.41, custom δεν έχω δοκιμάσει

από τις official ναι, βασικά εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με την 1.41, custom δεν έχω δοκιμάσει

Ναι η αληθεια ειναι οτι ουτε κ εγω δοκιμασα καποια custom..Αλλα φαινεται πιο σταθερη απο αυτην που παρελαβα το κινητο την 9.29 multi language..

Καλημερα.επειδη βλεπω οτι σιγα σιγα το thread μεγαλωνει οσο περναει ο καιρος,λογικο ειναι,αλλοι που ενδιαφερονται,αλλα που το εχουν ηδη...

Το θεμα ειναι οτι εχουν μπει πολλα στο τραπεζι και οι περισσοτεροι,ειτε κατοχοι ειτε επιδοξοι αγοραστες να μπερδευονται...

Γραφουμε ρομ 1.29,1.41,5.0.21, προβλημα η μια στo youtube, reboot κανει η αλλη,η custom σταθερη,η αλλη ασταθης...

Καλο θα ειναι καπως να μπει μια ταξη,να γραφτει ποια ρομ ας πουμε,εχει τι προβληματα, πως κανουμε ροοτ, που τις βρισκουμε,προτασεις και λοιπα...

Κι εγω περιμενω να ερθει ,οπως και καποιο αλλοθ,και δεν ξερω τι να το κανω οταν το παραλαβω...

Dual sim είναι αλλά νομίζω όχι active

H συσκευη είναι dual sim standby(one party convertation) και όχι dual sim active......!!!!