teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σκοπός είναι να ενσωματώνεται στη συσκευη Εκεί φεύγουμε αρκετά... Εκτός θέματος... Σε 5.7 οθόνη χωρίς πενάκι? Iocean x8 5,7... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με πενάκι και κοντά στο 200αρι μόνο κλώνο θα βρεις.αλλά δεν συνιστώ να πάρεις κλώνο παρά το γεγονός ότι εγώ αυτή την στιγμή είμαι με mtk6589 n3 κλώνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Huawei g750!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με πενάκι και κοντά στο 200αρι μόνο κλώνο θα βρεις.αλλά δεν συνιστώ να πάρεις κλώνο παρά το γεγονός ότι εγώ αυτή την στιγμή είμαι με mtk6589 n3 κλώνο Λες ε? Ο λόγος? Huawei g750!! Πόσο βγαίνει τούτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Λες ε? Ο λόγος? ο λογος ν αμην πάρεις κλονο? ο κλώνος είναι οτι χειρότερο υπάρχει με κακό software με άθλια ποιότητα κατασκευής και πολλές φορές με θέματα στο harware Κλπ (κοινός πετάμε λεφτά στων αέρα ) Πόσο βγαίνει τούτο? 200 eyro το απλο και 230 το pro http://www.to2c.com/huawei-g750-honor-3x-smartphone-octa-core-1-7ghz-android-4-2-dual-sim-with-5-5-inch-hd-screen-13-0mp.html http://www.to2c.com/huawei-g750-honor-3x-smartphone-octa-core-1-7ghz-android-4-2-dual-sim-with-5-5-inch-hd-screen-13-0mp-3611.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Διάβασε πρώτα , για να μην κλαις μετά ... ώστε να ξέρεις τι αγόρασες ... :cool: Huawei Honor 3X G750 και Huawei Honor 3C και Xiaomi Redmi Note Edited July 27, 2014 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 5ιντσο είναι αυτό. Θέλω μεγαλύτερη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Άκυρο παιδια. Τζάμπα το ψάξιμο. Ο φίλος δε θα πάρει το zte μου οπότε δε βρίσκω λόγο να πάρω άλλη συσκευή. :( Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 για να επαναφερω ξανα το τοπικ μπας και φιλοτιμηθω να αλλαξω συσκευη. τα κριτηρια ειναι τα ιδια με το αρχικο ποστ. για χρηματα, οσο πιο κατω τοσο το καλυτερο! μαξ μαξ μαξ τα 180 τι επιλογες υπαρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Jiayu S3 3GB RAM http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000ma-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html Jiayu S3 2GB RAM http://www.vickmall.com/jiayu-s3-4g-fdd-lte-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-black.html Lenovo K3 Note http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html Meizu M1 Note http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 το κ3νοτε σκεφτομαι. το s3 με 3g αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Έχω ακούσει ότι η ποιότητα οθόνης του K3 Note είναι κακή αλλά κακού κακού ρώτα και στο νήμα της συσκευής. Το Jiayu χάνει μόνο στο όνομα της εταιρείας (των υπολοίπων είναι γνωστά) Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 το ονομα δε με πειραζει καθολου. αρκει να μη βγει μαπα η συσκευη. εχω μερες να ασχοληθω με το λενοβο. εχω χασει επισοδεια. με την πρωτη ευκαιρια θα διαβασω τα τοπικς να μαθω ινφο. αλλες συσκευες? (μπορει να πηγαινα και σε wp αν εβρισκα σε αυτα τ χρηματα με αυτα που ζηταω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Οκ πάντως υπάρχει και το Huawei Honor 3C που είναι πολύ αξιόπιστο απ'όσο ξέρω και πολύ best-seller απλά δεν είναι octa core ούτε 5.3''+ http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-smartphone-white.html. Αλλιώς πας από Ελλάδα και ανεβάζεις budget για να πάρεις κάτι καλύτερο σε android ή όπως είπες μόνος σου πας σε windowsphone. Για να σου βάλω και ένα άλλο best-seller και από τα πιο αξιόπιστα κινέζικα είναι το Coolpad F1 το οποίο αν πας στο νήμα του έχει περίπου 1000σελίδες και αν είσαι φαν του φλασαρίσματος ρομ έχει πάρα πολλές ειδικά στην modaco http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html. Και σου μένουν περίπου 50€. Edited June 11, 2015 by Alex_90 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 5αρι δε κοιταω καθολου. το βαρεθηκα. θελω 5μιση κυριως. απο ελλαδα με 2σιμ δεν εχω πολλες επιλογες. για αυτο κοιταω απ εξω. σε wp κανα 640xl(?) αλλα πρπει να ξεφευγει σε τιμη αρκετα απ το budget μου. αρα η λυση κινα+android ειναι μονοδρομος. επισης περι φλασαρισματος. είμαι και δεν ειμαι φαν. θελω στοκ android καταστασεις. ουτε εφε, ουτε αχρηστες (κατ εμε) εφαρμογες με το ζορι να εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Δεν ξεφευγει πολυ φιλε μου το Lumia 640XL Dual απο το budget σου καμια 15αρια ευρω...εδω εισαι: http://www.bestprice.gr/item/2154559488/microsoft-lumia-640-xl-dual.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 elephone p8000 καλο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 elephone p8000 ή lenovo k3 note ή xiaomi redmi note 2? ποιο πιστευεται ειναι καλυτερο απ ολα; (δινω ενα + στα 3gb ram του elephone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 elephone p8000 ή lenovo k3 note ή xiaomi redmi note 2? ποιο πιστευεται ειναι καλυτερο απ ολα; (δινω ενα + στα 3gb ram του elephone) Και άλλο ενα + στο P8000 γιατί είναι το μόνο που υποστηρίζει την 800 μπάντα για το LTE. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 και τι πειραζει που τα αλλα δεν την υποστηριζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 αν ολα παν καλα, σε κανα μηνα απο τωρα θα παραγγειλω το elephone p8000 ή το xiaomi redmi note 2(ισως το prime) η τελικη αποφαση θα παρθει λογο τιμης κυριως. elephone: +: η μπαταρια, 3gb ram, fingerprint scanner -: οχι τοσο γνωστη οσο η xiaomi, επεξεργαστης xiaomi: +: επεξεργαστης, υποστηριξη, γνωστη εταιρια, υπερυθρες -: μπαταρια, 2gb ram, miui θυσιαζω μπαταρια και ραμ για να παω στο note? ή επεξεργαστη και υποστηριξη για να παρω το p8000? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Τα elephone είναι καρακινεζιες...εξακριβωμένο. Το ρισκαρεις να πάρεις αξιόλογη κατά τ αλλα συσκευή, αλλά καρακινεζια? Στην αρχή μου φάνηκε κ μένα μια χαρά το p6000 που είχα πάρει για τη γυναίκα μου κ τελικά κράτησαν εγω, μια χαρα σχεδόν είναι, αλλά στην πορεία προσγειωθηκα στην πραγματικότητα. Gps "δεν έχει", κάμερα " δεν έχει" (υποτίθεται την φτιάξανε στο pro), γραμμάρια μπολικα έχει, κατά τ' άλλα είναι τέλειο! :lol: Από τη μια δεν το μετανιωσα γιατί με ένα κατοσταρικο τι παίρνεις, από την άλλη όμως θα προτιμούσα να δώσω αλλά 100 να πάρω Κινεζο της προκοπης, γιατί ναι, υπάρχουν κ τέτοια...ή κάνα lumia 640xl που αν και wp, φαίνεται εξαιρετικό! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 κοιταξε, θελω να παρω καλυτερο απ το ζτε που εχω. σε ολους τους τομεις(ειδικοτερα στην μπαταρια του- που ειναι ΤΕΡΑΣ, μετρια χρηση μπορει να φτασει 8 ωρες sot) η ποιοτητα του π8000 παντως διαβαζω οτι ειναι πολυ καλη! καμερα δε με ενδιαφερει, gps αρκει να δουλευει οποτε και αν το χρειαζομαι. usb otg θα ηθελα αλλα το χρησιμοποιω σπανιοτατα (σε λουμια θα παω καποια στιγμη, εστω και σαν back up. περιμενω να περπατησουν λιγο τα wp10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 και εγω έχω καεί από elephone. elenone επρεπε να την λενε :D το prime φαινεται καλη επιλογή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 99% παω για το xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts