oasisAthens Δημοσιεύτηκε July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2014 Καλησπέρα σας φίλοι μου είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 4 κινητά τηλέφωνα για την σύζυγο και ίσως σκέφτομαι και το s4 mini . Θα ήθελα λίγο τις σκέψεις σας σας παρακαλώ. Η χρήση τους θα είναι λίγο από όλα όχι κάτι το ιδιαίτερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 LG g 2 mini που βγαίνει και σε χρυσό και κόκκινο και θα χει επιλογές Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 LG G2 mini LG L9 ii Moto G 16GB Moto G LTE οχι Moto G με 8GB χωρις card slot Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μπορω να σου πω για το moto G οτι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητο! αυτες τις μερες πηρε και 4.4.4 :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Και εγώ προς τα εκεί προσανατολιζομαι μιας και στη γυναίκα επαρκούν τα 8 gb . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παρε το 16αρι ή το 4G καλυτερα αν σε παιρνει οικονομικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 LG G2 mini ή Moto G... Ισοδύναμα σε επεξ/κη ισχύ, καλύτερο σε οθόνη το Moto, καλύτερο σε κάμερα το LG. Για γυναίκα καλύτερα LG γιατί και καλά θα έχει το mini του πολύ φημισμένου μεγάλου G2 (καμία σχέση βέβαια)...θα έχει ωστόσο σχεδόν ίδια εμπειρία χρήσης σε επίπεδο Software. Εγώ αυτό πήρα για την κάμερα πιο πολύ, το μόνο που με ξενέρωσε είναι που δεν έχει led ειδοποίηση και light sensor, πράγματα που τα είχε το Motorola Defy Mini μου των 139€ το 2012!!! Αλλά τα έλυσα και τα 2 με το Prof Reminder και το Lux, ελπίζω μόνο μην μου κάνουν battery drain, αν και έχει πολύ δυνατή μπαταρία! Το LG πήρε 4.4.2, και απ'ότι διαβάζω η 4.4.4 δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο πέραν των bug fix σε Google συσκευές (όπως το Moto), οπότε δεν νομίζω να μας αφορά και πολύ, την 5 θα την πάρουν και τα 2 σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Χμμμ τελικά μάλλον ανάμεσα στα 2 αυτά θα παίξω πρρισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλυτερα το g2 mini παρε...Εχει καλυτερη φωτογραφικη απο το μοτο g.Παντως και τα δυο θα παρουν android L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγώ ανάμεσα από αυτά τα δύο ήμουν και επέλεξα το Motorola γιατί είναι πιο ποιοτικό από όπου και να το δεις. Η κάμερα αν και 5αρα με εξέπληξε θετικά. Πολύ καλές φωτο. Παναλαφρο aosp λειτουργικό χωρίς εφαρμογές που ούτως ή αλλιώς τις βρίσκεις στο play. Το nano coating που είναι πεσμένη η πλακέτα του σου δίνει μια προστασία παραπάνω σε νερά και υγρασία. Για μένα το Moto είναι κινητό που θα κρατήσεις. Αλλά αφού είναι για γυναίκα θα σου έλεγα να τους τα δείξεις και τα 2 και όποιος της γυαλίζει πάρ το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εσύ το επέλεξες γιατί είχες το πολύ καλό Defy! Χωρίς πλάκα τώρα, πράγματι είναι πολύ καλές συσκευές (για τα λεφτά τους!) και τα δύο! Οπότε καλά τα λες, όποιο γυαλίσει καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παρε το 16αρι ή το 4G καλυτερα αν σε παιρνει οικονομικα πληροφοριακά και μόνο δεν είναι 8gb, από τα 8 περίπου 4 (ίσως και λιγότερα) είναι διαθέσιμα για χρήση (ούτε για να φτύσεις δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Επειδή έχω και τα 2 στα χέρια μου αυτή τη στιγμή, πληροφοριακά, το Moto είναι ένα κλικ γρηγορότερο (βέβαια το G2mini το έχω φορτωμένο με τις εξής εφαρμογές: Facebook, Viber, Tunein, Evernote, Lux Lite που τρέχουν και τρώμε μνήμη, ενώ το moto G είναι άδειο)... Καλές συσκευές και τα 2! Πιο "ζωντανή" η οθόνη του Moto G, αλλά δεν βλέπεις και καμία τεράστια διαφορά! Ίσως μετά από κάποια ώρα σερφάρισμα κ' διάβασμα κειμένων, να είναι πιο ξεκούραστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts