kolabrou Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 ρε παιδια ..τωρα τελευταια ,εχω παρατηρησει οτι τραβωντας τα μαλλια μου, βγαινουν ευκολα! ....αρχιζω να ανησυχω... :( εχω πυκνο μαυρο μαλλι...και συνηθιζα παλια να βαζω πολυ ζελε..αλλα τα τελευταια χρονια βαζω λιγο...οταν λουζομαι βγαινουν πολλες τριχες..λουζομαι 3 φορες την βδομαδα.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 -οταν λουζομαστε φυσικο ειναι να πεφτουν μετα λιγο τα μαλλακια μας..τωρα αν εσυ μαδας υπερβολικα,δε το ξερω. στα ορια του φυσιολογικου ειναι να χανουμε μεχρι 100 τριχουλες την ημερα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 kolabrou μετρα τριχες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 ρε παιδια ..τωρα τελευταια ,εχω παρατηρησει οτι τραβωντας τα μαλλια μου, βγαινουν ευκολα! ....αρχιζω να ανησυχω... :( εχω πυκνο μαυρο μαλλι...και συνηθιζα παλια να βαζω πολυ ζελε..αλλα τα τελευταια χρονια βαζω λιγο...οταν λουζομαι βγαινουν πολλες τριχες..λουζομαι 3 φορες την βδομαδα.. uparxoune xapia eidika gia auth thn periptwsh se farmakeia ta opoia blepeis amesa apotelesmata.pantws mhn to afhneis allo giati de blepw se 2xronakia xwris mallakia.kai otan phgame gia kafe me gemises trixes.....:D :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 uparxoune xapia eidika gia auth thn periptwsh se farmakeia ta opoia blepeis amesa apotelesmata.pantws mhn to afhneis allo giati de blepw se 2xronakia xwris mallakia.kai otan phgame gia kafe me gemises trixes.....:D :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 uparxoune xapia eidika gia auth thn periptwsh se farmakeia ta opoia blepeis amesa apotelesmata.pantws mhn to afhneis allo giati de blepw se 2xronakia xwris mallakia.kai otan phgame gia kafe me gemises trixes.....:D :rolleyes: foltene? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Εγώ δε χρησιμοποιώ τίποτα!Χύμα και εγώ και σχετικά μακρύ μαλλί!Αν βάλω καμοιά φορά βάζω taft και τα κάνω wet style! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Εγώ κάποια περίοδο έβαζα πολλά... Κερί, ζελέ, πυλό και λακ... Ακόμα τα μαλλάκια μου δεν έχουν πάθει τίποτα!!!! Και έχω και μπόλικα! Ευτυχώς :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 TONI&GUY texture paste (με λίγα λόγια πηλός) από κομμωτήριο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και είναι το καλύτερο προιόν για τα μαλλιά που έχω δοκιμάσει γιατί δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν χαλάει την τρίχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 TONI&GUY texture paste (με λίγα λόγια πηλός) από κομμωτήριο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και είναι το καλύτερο προιόν για τα μαλλιά που έχω δοκιμάσει γιατί δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν χαλάει την τρίχα. Που το βρήκες αυτό?Είναι μόνο για σκληρά χτενίματα?Ή και για wet style? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 egw bazw krema diamorfwshs l'oreal.polu kalo oute kollaei oute afhnei aspradia[augwn]xaxaxaxa.to mono kako einai oti ama ta peirakseis menoune meta opws ta afhses kai oxi opws ta htheles na htane...ara einai megalo problhma ws pros tis gunaikes pou peirazoune sunexeia ta mallia mou!!!:p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 high hair απο την wella-πηλος-..:up: απλα απαιχτο..μου το προτεινε ο κομμωτης και απο τοτε εχει γινει το δεξι μου χερι..η τιμουλα του ειναι ομως παραπανω απο τα κοινα ζελε-πηλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 high hair απο την wella-πηλος-..:up: απλα απαιχτο..μου το προτεινε ο κομμωτης και απο τοτε εχει γινει το δεξι μου χερι..η τιμουλα του ειναι ομως παραπανω απο τα κοινα ζελε-πηλους.. kai egw ayto xrisimopoiw poly kalo kratima exei!:) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 uparxoune xapia eidika gia auth thn periptwsh se farmakeia ta opoia blepeis amesa apotelesmata.pantws mhn to afhneis allo giati de blepw se 2xronakia xwris mallakia.kai otan phgame gia kafe me gemises trixes.....:D :rolleyes: Σιγα να μην αρχισω απο τωρα να χαπακωνομαι...για να κανω φαλακρα σαν και σενα.!!!.!!!!! οσο για τις τριχες που σε γεμισα,, θυμισου, οτι δεν ηταν δικες μου..αλλα δικες σου!!!χιχιχιχιχιιχιχ οff topic..oταν αλλαζουμε avatar κινητου...προΰπόθεση ειναι να αλλαζουμε και κινητο..(αυτο που φαινεται) off topic Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Σιγα να μην αρχισω απο τωρα να χαπακωνομαι...για να κανω φαλακρα σαν και σενα.!!!.!!!!! οσο για τις τριχες που σε γεμισα,, θυμισου, οτι δεν ηταν δικες μου..αλλα δικες σου!!!χιχιχιχιχιιχιχ οff topic..oταν αλλαζουμε avatar κινητου...προΰπόθεση ειναι να αλλαζουμε και κινητο..(αυτο που φαινεται) off topic tha sou proteina gia na mhn bgazeis trixes na pas fantaros kai na ta ksuriseis gouli wste na mhn uparxei problhma....:D :D :D pera apo thn plaka twra phgaine se kanena dermatologo mporei na se exei faei to stress.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ρε το stress και το αγχος του τελευταιου καιρου ειναι...το ξερω...το θεμα ειναι τι μπορω να κανω..εκτος απο το να ηρεμησω... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ρε το stress και το αγχος του τελευταιου καιρου ειναι...το ξερω...το θεμα ειναι τι μπορω να κανω..εκτος απο το να ηρεμησω... ναι και μένα μου πέφτουν αρκετές τρίχες τώρα τελευταία που άρχισε το σχολείο απο το στρες που είμαι όλο στη τσίτα!:lol: Αλλά τί κάνουμε με αυτό?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 telika plaka plaka h falakra exei kai gohteia!!!!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Τον τελευταιο καιρο απο το ζελε που εβαζα εμφανισα ξηροδερμια. Με την πρωτη φορα που εβαλα το φυσικο ζελε του κορρε, κετευθειαν ειδα βελτιωση :cool: Το λεω απλα μηπως υπαρχουν κ αλλοι με το ιδιο προβλημα Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 αυτο το ζελε ειναι καλο?ποσο κοστιζει?αυτο το κορρε το χω ακουσει πολλες φορες..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 αυτο το ζελε ειναι καλο?ποσο κοστιζει?αυτο το κορρε το χω ακουσει πολλες φορες..:confused: To ειχα παρει πριν αρκετο καιρο, 6.5€ Ειναι αρκετα καλο. Με δυνατο κρατημα (οχι εξτρα-εξτρα, αλλα πολυ καλο), υπεροχη μυρωδια. Το κακο ειναι επειδη ειναι φυσικο προιον, αμα βραχει το μαλλι, πεφτει. Σε γενικες γραμμες σαν ζελε ειναι αρκετα καλο, αλλα απο πλευρας περιποιησης κ ποιοτητας ειναι τελειο! Α, φευγει κ πανευκολα το βραδακι μετα την εξοδο! Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 με νοιαζει να ειναι καλο για τα μαλλια..και το δικο μου φευγει μετα ευκολα.. αυτο με τις τριχες τι θα γινει ρε παιδια?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 re paidia exw psilo makri adriko malli(oxi kotsida) kai thelw mia lak(hair spray) wste na mhn kolaei poly sta mallia wste na borw toulaxiston na ta xtenizw me ta xeria mou,se kati lak poy exw dokimasei sklhrinan poly ta mallia mou,enw tha ithela n apogygw kai to thabwma poy prokaloun sta mallia polles lak...Kserete kati kalo na mou proteinete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Paidia kaneis na me vithisei?:worry: please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 H μαμά μου παίρνει χρόνια τώρα,μία της Pantene Pro-V σε πράσινο χρώμα και είναι πολύ ικανοποιημένη.Αν θες δοκίμασέ τη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts