Jump to content

Hair Styling - Περιποίηση μαλλιών

bill_viper
 Κοινοποίηση

Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?  

600 members have voted

1. 1. Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?

• Gel
      297
    • Κερί
      96
    • Αφρός
      83
    • Άλλο
      124

Recommended Posts

ρε παιδια ..τωρα τελευταια ,εχω παρατηρησει οτι τραβωντας τα μαλλια μου, βγαινουν ευκολα! ....αρχιζω να ανησυχω... :(

εχω πυκνο μαυρο μαλλι...και συνηθιζα παλια να βαζω πολυ ζελε..αλλα τα τελευταια χρονια βαζω λιγο...οταν λουζομαι βγαινουν πολλες τριχες..λουζομαι 3 φορες την βδομαδα..

IPHONE 4 The Ultimate

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

-οταν λουζομαστε φυσικο ειναι να πεφτουν μετα λιγο τα μαλλακια μας..τωρα αν εσυ μαδας υπερβολικα,δε το ξερω.

στα ορια του φυσιολογικου ειναι να χανουμε μεχρι 100 τριχουλες την ημερα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ρε παιδια ..τωρα τελευταια ,εχω παρατηρησει οτι τραβωντας τα μαλλια μου, βγαινουν ευκολα! ....αρχιζω να ανησυχω... :(

εχω πυκνο μαυρο μαλλι...και συνηθιζα παλια να βαζω πολυ ζελε..αλλα τα τελευταια χρονια βαζω λιγο...οταν λουζομαι βγαινουν πολλες τριχες..λουζομαι 3 φορες την βδομαδα..

uparxoune xapia eidika gia auth thn periptwsh se farmakeia ta opoia blepeis amesa apotelesmata.pantws mhn to afhneis allo giati de blepw se 2xronakia xwris mallakia.kai otan phgame gia kafe me gemises trixes.....:D :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

uparxoune xapia eidika gia auth thn periptwsh se farmakeia ta opoia blepeis amesa apotelesmata.pantws mhn to afhneis allo giati de blepw se 2xronakia xwris mallakia.kai otan phgame gia kafe me gemises trixes.....:D :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

foltene? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ δε χρησιμοποιώ τίποτα!Χύμα και εγώ και σχετικά μακρύ μαλλί!Αν βάλω καμοιά φορά βάζω taft και τα κάνω wet style!

Εγώ κάποια περίοδο έβαζα πολλά...

Κερί, ζελέ, πυλό και λακ...

Ακόμα τα μαλλάκια μου δεν έχουν πάθει τίποτα!!!! Και έχω και μπόλικα!

Ευτυχώς :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

TONI&GUY texture paste (με λίγα λόγια πηλός) από κομμωτήριο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και είναι το καλύτερο προιόν για τα μαλλιά που έχω δοκιμάσει γιατί δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν χαλάει την τρίχα.

TONI&GUY texture paste (με λίγα λόγια πηλός) από κομμωτήριο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και είναι το καλύτερο προιόν για τα μαλλιά που έχω δοκιμάσει γιατί δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν χαλάει την τρίχα.

Που το βρήκες αυτό?Είναι μόνο για σκληρά χτενίματα?Ή και για wet style?

egw bazw krema diamorfwshs l'oreal.polu kalo oute kollaei oute afhnei aspradia[augwn]xaxaxaxa.to mono kako einai oti ama ta peirakseis menoune meta opws ta afhses kai oxi opws ta htheles na htane...ara einai megalo problhma ws pros tis gunaikes pou peirazoune sunexeia ta mallia mou!!!:p :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

high hair απο την wella-πηλος-..:up:

απλα απαιχτο..μου το προτεινε ο κομμωτης και απο τοτε εχει γινει το δεξι μου χερι..η τιμουλα του ειναι ομως παραπανω απο τα κοινα ζελε-πηλους..

high hair απο την wella-πηλος-..:up:

απλα απαιχτο..μου το προτεινε ο κομμωτης και απο τοτε εχει γινει το δεξι μου χερι..η τιμουλα του ειναι ομως παραπανω απο τα κοινα ζελε-πηλους..

kai egw ayto xrisimopoiw poly kalo kratima exei!:)

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Σιγα να μην αρχισω απο τωρα να χαπακωνομαι...για να κανω φαλακρα σαν και σενα.!!!.!!!!! οσο για τις τριχες που σε γεμισα,, θυμισου, οτι δεν ηταν δικες μου..αλλα δικες σου!!!χιχιχιχιχιιχιχ

οff topic..oταν αλλαζουμε avatar κινητου...προΰπόθεση ειναι να αλλαζουμε και κινητο..(αυτο που φαινεται) off topic

IPHONE 4 The Ultimate

Σιγα να μην αρχισω απο τωρα να χαπακωνομαι...για να κανω φαλακρα σαν και σενα.!!!.!!!!! οσο για τις τριχες που σε γεμισα,, θυμισου, οτι δεν ηταν δικες μου..αλλα δικες σου!!!χιχιχιχιχιιχιχ

οff topic..oταν αλλαζουμε avatar κινητου...προΰπόθεση ειναι να αλλαζουμε και κινητο..(αυτο που φαινεται) off topic

tha sou proteina gia na mhn bgazeis trixes na pas fantaros kai na ta ksuriseis gouli wste na mhn uparxei problhma....:D :D :D pera apo thn plaka twra phgaine se kanena dermatologo mporei na se exei faei to stress.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε το stress και το αγχος του τελευταιου καιρου ειναι...το ξερω...το θεμα ειναι τι μπορω να κανω..εκτος απο το να ηρεμησω...
IPHONE 4 The Ultimate

Ρε το stress και το αγχος του τελευταιου καιρου ειναι...το ξερω...το θεμα ειναι τι μπορω να κανω..εκτος απο το να ηρεμησω...

ναι και μένα μου πέφτουν αρκετές τρίχες τώρα τελευταία που άρχισε το σχολείο απο το στρες που είμαι όλο στη τσίτα!:lol: Αλλά τί κάνουμε με αυτό?!

Τον τελευταιο καιρο απο το ζελε που εβαζα εμφανισα ξηροδερμια. Με την πρωτη φορα που εβαλα το φυσικο ζελε του κορρε, κετευθειαν ειδα βελτιωση :cool:

Το λεω απλα μηπως υπαρχουν κ αλλοι με το ιδιο προβλημα

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

αυτο το ζελε ειναι καλο?ποσο κοστιζει?αυτο το κορρε το χω ακουσει πολλες φορες..:confused:

αυτο το ζελε ειναι καλο?ποσο κοστιζει?αυτο το κορρε το χω ακουσει πολλες φορες..:confused:

To ειχα παρει πριν αρκετο καιρο, 6.5€

Ειναι αρκετα καλο. Με δυνατο κρατημα (οχι εξτρα-εξτρα, αλλα πολυ καλο), υπεροχη μυρωδια. Το κακο ειναι επειδη ειναι φυσικο προιον, αμα βραχει το μαλλι, πεφτει.

Σε γενικες γραμμες σαν ζελε ειναι αρκετα καλο, αλλα απο πλευρας περιποιησης κ ποιοτητας ειναι τελειο!

Α, φευγει κ πανευκολα το βραδακι μετα την εξοδο!

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

με νοιαζει να ειναι καλο για τα μαλλια..και το δικο μου φευγει μετα ευκολα..

αυτο με τις τριχες τι θα γινει ρε παιδια?:p

• 2 weeks later...
re paidia exw psilo makri adriko malli(oxi kotsida) kai thelw mia lak(hair spray) wste na mhn kolaei poly sta mallia wste na borw toulaxiston na ta xtenizw me ta xeria mou,se kati lak poy exw dokimasei sklhrinan poly ta mallia mou,enw tha ithela n apogygw kai to thabwma poy prokaloun sta mallia polles lak...Kserete kati kalo na mou proteinete?