stratakisggiioo Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μπα... τίποτα, δοκίμασα τα πάντα... επιτέλους απάντησαν από το to2c.com, και θα τους το στείλω πίσω να το φτιάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 παιδια καλησπερα μετα απο ενα χρονο καλης λειτουργειας ξαφνικα σταματησε να ακουγεται το ακουστικο του τηλεφωνου το μεγαφωνο λειτουργει κανονικα και με handsfree ακουω κανονικα καμμια ιδεα και αν καηκε το ακουστικο που θα βρω ανταλακτικο και αν αλλαζει ευκολα??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Για όποιον θέλει πληκτρολόγιο με αυτόματο λεξικό μπορεί να εγκαταστήσει το Xperia πληκτρολόγιο http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/sony-z3-keyboard-lollipop-update-t3056448 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpgk Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδια αποφασισα να πουλησω το κινητο μου λογω upgrate.. Αν ενδιαφερεται κανεις επικοινωνια με ΠΜ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδιά οταν με καλούν και δεν προλάβω να απαντήσω, στέλνει από μόνο του sms ότι δεν είμαι διαθέσιμος και συνεχώς χρεώνομαι!!! Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κινητό να το απενεργοποιησω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδιά οταν με καλούν και δεν προλάβω να απαντήσω, στέλνει από μόνο του sms ότι δεν είμαι διαθέσιμος και συνεχώς χρεώνομαι!!! Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κινητό να το απενεργοποιησω;;; Nαι, δες τις ρυθμισεις SMS Mηπως εβαλες μια εφαρμογη για Sms περαν την κανονικη; ή μαυρη λιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δυςτυχως δεν εχω προσθεσει καποια εφαρμογη για sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Δυςτυχως δεν εχω προσθεσει καποια εφαρμογη για sms... Και μου λέει ότι έχει να κάνει με τον πάροχο και τις προωθήσεις κλήσεων. Κοίτα στο menu του τηλεφώνου όταν πας να κανείς κλήσεις τι παίζει με τις προωθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Αυτό συνέχεια στο κάνει ή μόνο όταν το έχεις στην τσέπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Είμαι στην Q. Στο νόκια που έχω επίσης στην Q ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα! Μου το κάνει όταν είμαι σε μέρος που δεν έχω σήμα. Έχει τύχει σε μία μέρα να στείλει και 4 sms... Ψάχνω σε όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να βρώ κάτι για να απενεργοποιήσω... Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω εντελώς τα μηνύματα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Είμαι στην Q. Στο νόκια που έχω επίσης στην Q ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα! Μου το κάνει όταν είμαι σε μέρος που δεν έχω σήμα. Έχει τύχει σε μία μέρα να στείλει και 4 sms... Ψάχνω σε όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να βρώ κάτι για να απενεργοποιήσω... Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω εντελώς τα μηνύματα;;; Δες στις ρυθμίσεις κλήσεις -προώθηση κλήση αν έχεις αλλάξει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Στις ρυθμισεις δεν εχει κατι για κλησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Στις ρυθμισεις δεν εχει κατι για κλησεις... Στην εφαρμογή κλήσεις δηλαδή εκεί που κάνεις κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Giannis12 με έσωσες φίλε!!!!!!! Σε ευχαριστώ ειλικρινά!!!!!!!!! Όντως έκανε προώθηση κλήσεων από μόνο του σε εναν αριθμό όταν δεν ήμουν διαθέσιμος και από εκεί στέλνονταν τα sms!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Giannis12 με έσωσες φίλε!!!!!!! Σε ευχαριστώ ειλικρινά!!!!!!!!! Όντως έκανε προώθηση κλήσεων από μόνο του σε εναν αριθμό όταν δεν ήμουν διαθέσιμος και από εκεί στέλνονταν τα sms!!!!!!! Ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα σου Edited October 24, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δυστυχώς επανέρχομαι... Παρά το ότι είναι απενεργοποιημένες όλες οι προωθήσεις σήμερα ξαναέστειλε μόνο του sms!!! Το περίεργο είναι ότι δεν με αφήνει να σβήσω τελείως τον αριθμό που έχει για προώθηση (6995554444... Προφανως της Q) Λέτε να φταίει η Q τελικά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δυστυχώς επανέρχομαι... Παρά το ότι είναι απενεργοποιημένες όλες οι προωθήσεις σήμερα ξαναέστειλε μόνο του sms!!! Το περίεργο είναι ότι δεν με αφήνει να σβήσω τελείως τον αριθμό που έχει για προώθηση (6995554444... Προφανως της Q) Λέτε να φταίει η Q τελικά;;; Κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών μπας και φταίει η Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiss Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδια καλησπερα, εστειλα μηνυμα στην doogee για το προβλημα με την μνηση στο γνησιο lollipop και μου απαντησε αυτο : It's appears that the new version will occupy in more internal storage space than previous.we suggest you delete the useless app and wipe the data cache. Το data cache τι ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παιδια καλησπερα, εστειλα μηνυμα στην doogee για το προβλημα με την μνηση στο γνησιο lollipop και μου απαντησε αυτο : It's appears that the new version will occupy in more internal storage space than previous.we suggest you delete the useless app and wipe the data cache. Το data cache τι ειναι ?σε ποιο mail εστειλες την ερωτηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiss Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 σε ποιο mail εστειλες την ερωτηση??? Στο info@doogee.cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Όταν είχε βγει η lollipop τους είχα στείλει και εγώ mail για την μνήμη και την μπαταρία και μου είχαν πει ότι θα το φτιάξουν, αλλά μέχρι τώρα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Όταν είχε βγει η lollipop τους είχα στείλει και εγώ mail για την μνήμη και την μπαταρία και μου είχαν πει ότι θα το φτιάξουν, αλλά μέχρι τώρα τίποταδεν εχουνε rom στο needrom με μεγαλυτερο partition??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 (edited) δεν εχουνε rom στο needrom με μεγαλυτερο partition??? Υπάρχει η aosp v3.0.1 και με ένα αρχείο MMC reformat στο needrom που αλλάζει σε 3,88 και 2,16, αυτήν τρέχω τώρα και είναι μια χαρα οποιος εχει την stock lollipop εχουν βγει καποια update και απο V17 εχει παει τωρα V35-20151016, εχουν διορθωθει καποια θεματα που ειχε απο αρχης, οπως το θεμα με την μπαταρια (τωρα δεν εχει καταναλωση οταν ειναι κλειστει η οθονη) μονο θεμα ειναι ο χωρος μνημης, δεν την εχουν αλλαξει. δυο μερες που την τρεχω δεν εχω δει καποιο θεμα μια χαρα παιζει Edited November 8, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Έχεις ανεβάσει καμία rom στο needrom.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Έχεις ανεβάσει καμία rom στο needrom.com? Αν ρωτας εμενα,ναι την τελευταια που εχει βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts