giannnis12 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Με sp flash tool Κατέβασε στο pc σου την τελευταία rom απο το επισιμο site doogee και το flash tool και αποθήκευσε το σε ενα φάκελο, αποσυμπίεση την rom, άνοιξε το flash tool, πατά δεξια στο scatter-loading και επέλεξε απο τον φάκελο της rom το mt6582 android scattes, κλείσε το τηλέφωνο πατά πανω αριστερά download και σύνδεσε το τηλέφωνο στο pc, μετα Κάτο χαμηλά θα αρχίσει μια μπάρα να γεμίζει, όταν γεμίσει θα είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ευχαριστώ. Ανεβασαν χτες στο .need ROM μια lollipop ROM Πολύ καλη έως τώρα Αλλά σεευχαρσιτω. Θα φλασαρω κάποια στιγμη tη γνήσια rom Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σε σχέση μς την μαμά rom είναι πιο γρήγορη; Είναι lolipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Είναι πιο smooth To touch είναι το ίδιο όμως Ναι lollipop einai Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ποια cm recovery εχεις flashαρει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με το τατσ δεν μπορω να το καταλάβω, πως το καταλαβαινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ποια cm recovery εχεις flashαρει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με το τατσ δεν μπορω να το καταλάβω, πως το καταλαβαινετε; TWRP φοραω Για το τατς απλή προσωπική αισθηση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Παιδια Επέστρεψα σε στοκ ρομ Λίγο χειρότερο τό τατς αλλά καλύτερη η διαχείριση μπαταριας Edited April 6, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να το παρω δωρο για την κοπελα μου δεν εχει ιδιετερεσ απαιτησεισ ιντερνετ και φεισ βοοκ πιστευω ειναι καλη επιλογη στα 70€ ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο elephone g4 με καλυτερη αναλυση οθονησ 720 ips. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να το παρω δωρο για την κοπελα μου δεν εχει ιδιετερεσ απαιτησεισ ιντερνετ και φεισ βοοκ πιστευω ειναι καλη επιλογη στα 70€ ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο elephone g4 με καλυτερη αναλυση οθονησ 720 ips. Πάρε το doogee Εξαιρετικό Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πάρε το doogee Εξαιρετικό Αυτο καλοβλεπω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αυτο καλοβλεπω ευχαριστω Μη δώσεις πάνω από 70_75 ευρω όμως...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 θέλω να βάλω στο κινητό μου το CM Launcher μόνο έγκατασταση από pray store ή και root στο κινητό ;;;δεν έχω ιδεα για αυτά (:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Exw ένα πρόβλημα με το slidding της οθόνης. Ενώ το κάνω προς τα πάνω καμία φορά αυτό πάει κάτω.... Και ταναποδο Καμία ιδέα;;; ; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 θέλω να βάλω στο κινητό μου το CM Launcher μόνο έγκατασταση από pray store ή και root στο κινητό ;;;δεν έχω ιδεα για αυτά (:(:(:( Κανονικά απο το play store η' κάποιο άλλο store ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Exw ένα πρόβλημα με το slidding της οθόνης. Ενώ το κάνω προς τα πάνω καμία φορά αυτό πάει κάτω.... Και ταναποδο Καμία ιδέα;;; ; Αυτό το αρχείο που βρηκες για το τατσ το δοκιμασες; Σε εμένα κάτι έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αυτο καλοβλεπω ευχαριστω Δες απο το efox, απο Γερμανία το έχει στα 83€ και αν ησχυει ακόμα το κουπόνι " myphone " είναι μείον 10€ και έρχετε σε μια εβδομαδα περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Κανονικά απο το play store η' κάποιο άλλο store ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το αρχείο που βρηκες για το τατσ το δοκιμασες; Σε εμένα κάτι έκανε ευχαριστώ το κατεβάζω!! και κάτι άλλο το ίδιο Launcher μπορώ και σε tablet ;ή κάποιο άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Οπου android ναι Υπαρχουν παρα πολύ launcher να δοκιμασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αυτό το αρχείο που βρηκες για το τατσ το δοκιμασες; Σε εμένα κάτι έκανε Πώς το πέρασες;;;; -Απλά έκανες, copy paste? -Μειωσες τα κενά ανάμεσα στις γραμμές όταν το έκανες επικόλληση;;; ;;; -το έβαλες στην αρχή του αρχείου build prop, ή στο τέλος;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374068 Όπως λέει εδώ το εκανα, ειναι κατι αντιστοιχο ,θέλει προσοχη ομως ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το αρχείο που το βρηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Με βοηθησατε πολυ με τισ απαντησεισ σασ το πηρα απο gear best με κουπονι που αναφερετε πιο πριν στην σελιδα 25 νομιζω απο 97$ στα 69,90$ καπου στα 64€ τιμια τιμη νομιζω .. Χρωμα ειχε μονο στο σκουρο μπλε ειδομεν τωρα ακομα περιμενω το trucking numper 3 μερεσ που θα παει θα το στειλουν . Μηπωσ γνωριζει καποιοσ με δωρεαν αποστολη που διαλεξα θα περασει τελωνειο με τι το στελνουν ευχαριστω . Edited April 9, 2015 by panos666 λαθοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μηπωσ γνωριζει καποιοσ με δωρεαν αποστολη που διαλεξα θα περασει τελωνειο με τι το στελνουν ευχαριστω . Με απλό ταχυδρομειο, λογικά δεν θα περάσει, πολύ σπάνια με το ταχυδρομείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Με απλό ταχυδρομειο, λογικά δεν θα περάσει, πολύ σπάνια με το ταχυδρομείο Πιστευω ολα θα πανε καλα ....αλλιωσ θα εχω γκρηνια:) ξεχασα να πω να μου στειλουν ευρωπαικο ανταπτορα για φορτιση ...ευχομαι να στειλουν ευρωπαικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπερα εχω παρει το κινητο απο gear best εδω και 4 μερεσ και δεν μου εχουν στειλει ακομα τrucking numper το στατουσ λεει (shipped out) τουσ εχω στειλει μηνυμα τιποτα. Τι να πω πια πρωτη φορα φερνω απο το συγκεκριμενο σαιτ στο aliexpress σε 2 μερεσ εχεισ τον αριθμο αποστολησ και απαντανε στα μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπερα εχω παρει το κινητο απο gear best εδω και 4 μερεσ και δεν μου εχουν στειλει ακομα τrucking numper το στατουσ λεει (shipped out) τουσ εχω στειλει μηνυμα τιποτα. Τι να πω πια πρωτη φορα φερνω απο το συγκεκριμενο σαιτ στο aliexpress σε 2 μερεσ εχεισ τον αριθμο αποστολησ και απαντανε στα μηνυματα. Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Θά σου το στείλουν. Είναι αξιόπιστο μαγαζί. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Θά σου το στείλουν. Είναι αξιόπιστο μαγαζί. Ναι αλλα χωρισ trucking numper εχει παραλαβει κανεισ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts