giannnis12 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, Με αφορμή την αγορά του κινητού αυτού, έκανα την εγγραφή σε αυτό το forum. Για να αναφέρω τα προβλήματα που έχω και αν μπορούν να λυθούν με κάποιον τρόπο. Λοιπόν, τα προβλήματα μου έχουν ως εξής: α) Όταν παίζω παιχνίδια (συγκεκριμένα το Stick Hero) όταν έχω την ένταση στο πιο χαμηλό, αυτό σταδιακά αυξάνεται, ενώ κάποια στιγμή μπορεί να επανέλθει. β) Έχω παρατηρήσει αρκετές φορές ότι όταν ακούω μουσική (χωρίς ακουστικά) η ένταση παραμένει ως έχει. Για παράδειγμα, όταν την ένταση την έχω στην μέση και την κατεβάσω στο ελάχιστο, αυτή παραμένει στην μέση ή αργεί να χαμηλώσει. γ) Καθώς έχω κλειδωμένο την οθόνη (μαύρη) και περάσω με το δάχτυλο από πάνω του, αυτό ανοίγει και μου ζητάει το μοτίβο που έχω ορίσει. Δεν χρειάζεται να πατάω το πλαινό κουμπί του όπως θα έπρεπε για να ανοίξει η οθόνη. Αν και μερικές φορές το πλαινό κουμπί ξεκλειδώματος δεν λειτουργεί με την πρώτη. Είναι θέμα της συσκευής μου ή συμβαίνει σε όλους; Δεν μου έρχεται άμεσα κάποιο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει. Το έχω σχεδόν έναν μήνα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα. Η κάμερα, όπως έχει προαναφερθεί, είναι λίγο αδύναμη και αργεί στην κίνηση. Αλλά δεν πειράζει. Κινητό πήραμε, όχι φωτογραφική. Μια απορία που έχω είναι πόσο αναβαθμίζεται το λογισμικό του (χωρίς root). Lollipop παίζει; αναβαθμιση, ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-συρματη ενημερωση, καθε φορα κατεβαζεις το αρχειο και αυτο κανει εγκατασταση μονο του, λογικα αν δεν το εχεις ξανα κανει θα εχει αρκετες ενημερωσεις. για lollipop εχει βγει αλλα με καποια θεματακια και περιμενουμε καποιες ενημερωσεις να βγαλει http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=110.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampere Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Έκανα την αναβάθμιση σε android 5.0 με τα νέα EBR του χρήστη voliotisgr. όπου όλα δούλευαν καλά (εκτός από προβλήματα που αναφέρθηκαν και αλλού σε σχέση με την μνήμη και την μπαταρία). Το πρόβλημα είναι ότι μετά από boot μου βγάζει No sim card detected. Ξαναγύρισα σε 4.4 αλλά και εκεί πλέον μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα! (upgrade και downgrade έγινε με flash tool και update firmware) Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Αναγκαστικά έκανα flash το γνήσιο update για lollipop και τουλάχιστον τώρα η συσκευή δουλεύει αλλά μπορώ να εγκαταστήσω λίγες εφαρμογές λόγω έλλειψης χώρου (σχεδόν το 50% των apps που είχα σε kitkat δεν μπορούν να εγκατασταθούν). Edited June 2, 2015 by tampere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Οι εφαρμογές με την lollipop μεταφέρονται στην sd που πριν δεν γινόταν, Τώρα με χωρίς το τροποποιημένο ebr δεν σου βγάζει σφάλμα στην sim; Αναμένουμε απο την doogee νέα rom με διορθώσεις και στο χώρο μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampere Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ακριβώς. Χωρίς το τροποποιημένο ebr όλα είναι μια χαρά. Στην sd μετέφερα όσες εφαρμογές μπόρεσα αλλά ακόμα πολλές μένουν στην εσωτερική μνήμη και μετά δεν μπορώ να εγκαταστήσω άλλα. Υπάρχει κάποια λύση ή υπομονή μέχρι να βγει update; Τα 4GB που έχει σαν phone storage είναι μόνο για αρχεία χρήστη και όχι apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ακριβώς. Χωρίς το τροποποιημένο ebr όλα είναι μια χαρά. Στην sd μετέφερα όσες εφαρμογές μπόρεσα αλλά ακόμα πολλές μένουν στην εσωτερική μνήμη και μετά δεν μπορώ να εγκαταστήσω άλλα. Υπάρχει κάποια λύση ή υπομονή μέχρι να βγει update; Τα 4GB που έχει σαν phone storage είναι μόνο για αρχεία χρήστη και όχι apps? Με την μπαταρία πως τα πας; Έχει μεγάλη κατανάλωση; Η cpu δουλεύει ψηλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Νεα EBR 3074 mb τροποποιημενα με διαφορετικο τροπο για lollipop http://www.easybytez.com/6p39o58t9okr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 http://www.needrom.com/download/aosp-v3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampere Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας για απλή χρήση μιας και είναι το 2ο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 οπως το βρήκα στο xda από τον sivis1 μεταφρασμένο: UPDATE 1.κατεβαστε το sp flash tool: http://www.mediafire.com/download/5f5h3owa7s7y6g2/SP-Flash-Tool-v5.1352.01.zip 2. το update Android5.0 και καντε αποσυμπίεση: https://docs.google.com/uc?id=0Bziqh7RXsn-DeV9MWjIxbTZaMVk&export=download 3. ανοιξτε το sp flash tool και επιλέξτε το scatter αρχείο που θα βρείτε μέσα στο αποσυμπιεσμένο update. 4.επιλέξτε firmware upgrade και όχι download only θα πρέπει να δείχνει κάπως έτσι: http://prntscr.com/79rwz8 5.κλείστε το κινητό, (μην αφαιρέσετε μπαταρία), πατήστε download στο sp flash και συνδέστε το κιν. 6.περιμέντε να ολοκληρωθεί DONE! οποιος έχει τα 8 και το pc δε του αναγνωρίζει το κινητό, ακολουθήστε αυτό.. https://learn.sparkfun.com/tutorials/disabling-driver-signature-on-windows-8/disabling-signed-driver-enforcement-on-windows-8 ROOT 1.κατεβάστε όλα τα παρακάτω αρχεία : -kingroot- http://www.kingroot.net/down -Android Terminal Emulator- https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm -Es File Explorer- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop - http://www.mediafire.com/download/jw7hpaf1dgz8g65/Replace_Kinguser_with_SuperSU-v1.7.zip 2.κάνετε root με kingroot 3.αποσυμπιέζετε το Replace_Kinguser_with_SuperSU-vx.x.zip μέσα στην /sdcard/ 4.ανοιγετε terminal emulator και γράφετε: su πατάτε enter 5. ζητάει root permission και κάνετε allow 6. γράφετε στο terminal sh /sdcard/mrw/root.sh πατατε enter 7.περιμένετε να τελειώσει και κάνετε normal update στο super su reboot και είστε έτοιμοι! ελπίζω να βοήθησα! φιλε μου βοηθησες παρα πολυ!!! με οτι κι αν προσπαθησα να του βαλω το κινητο απλα κλοτσαγε και δεν δεχοταν τιποτα!!! με τις δικιες σου οδηγιες αμεσα και γρηγορα εκανα την αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα!!! σε ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 http://www.needrom.com/download/aosp-v3/ + update που βγαλανε το τηλεφωνο δουλευει σφαιρα, με μικροτερο ποσοστο στην cpu και καλυτερη διαχειρηση μπαταριας (μεχρι τωρα) και custom recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) + update που βγαλανε το τηλεφωνο δουλευει σφαιρα, με μικροτερο ποσοστο στην cpu και καλυτερη διαχειρηση μπαταριας (μεχρι τωρα) και custom recovery Τερμα το αγχος με την μπαταρια, εχουν κανει καλη δουλεια. φωτο απο την μπαταρια μετα απο 1+ ημερες Μιαμιση ωρα στην φορτηση απο 13% πηγε στο 66% Edited June 10, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Για οποιον θελει να εγκαταστησει την aosp lollipop καλο ειναι πριν να κανει backup τα imei του γιατι μετα δεν επαναφεροντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Γιατι το κινητο μου χρειαζεται ενα τεταρτο για να μπουταρει? Το κανει και σε αλλους αυτο? Εχω βαλει την μαμισια lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Γιατι το κινητο μου χρειαζεται ενα τεταρτο για να μπουταρει? Το κανει και σε αλλους αυτο? Εχω βαλει την μαμισια lolipop. Αργει με την lollipop αλλα οχι πανω απο μισο λεπτο, απλα αργει παραπανω απο την kitkat, τωρα με το δικο σου δεν ξερω την γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Έχω ένα dg 310 το οποίο όταν πας να το ανοίξεις κολλάει στην αρχική οθόνη με το λογότυπο doogee . έχω βγάλει βάλει πολλές φορές την μπαταρία έβαλα 2-3 rom εκτός την lolipop το sp flash tool λέει ότι έγινε επιτυχώς η εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει κανείς καμιά ιδέα πως να το ζωντανέψω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Γιατι το κινητο μου χρειαζεται ενα τεταρτο για να μπουταρει? Το κανει και σε αλλους αυτο? Εχω βαλει την μαμισια lolipop. Τελικα εκανα την εγκατασταση απο την αρχη και τωρα μπουταρει κανονικα. Το μονο που παρατηρω ειναι οτι το σημα της κινητης τηλεφωνιας ειναι χαμηλο και συχνα χανεται σε κλειστους χωρους. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Τελικα εκανα την εγκατασταση απο την αρχη και τωρα μπουταρει κανονικα. Το μονο που παρατηρω ειναι οτι το σημα της κινητης τηλεφωνιας ειναι χαμηλο και συχνα χανεται σε κλειστους χωρους. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω γι αυτο? αφού το κινητό έρχεται μια χαρά βρε παιδιά τι χρειάζονται τα περιττά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander123520 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Γεια σας, υπαρχει περιπτωση να αναεωθει μονο του σε lollipop το κινητο χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιησουμε υπολογιστη στο μελλον ; Παράθεση πολύ γέλιο :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 το lolipop εχει βγει επίσημα και περνιέται απο υπολογιστή μονο. οπότε δε νομίζω να ασχοληθούν να το βγάλουν σε ΟΤΑ/ τώρα απο κει και πέρα, αν βγάλουν κι άλλα update και έχεις ήδη lolipop, λογικά θα είναι ΟΤΑ. (ota=over the air, δηλαδη κατευθείαν από το κινητό με wifi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) Με την aosp v3.0.1 μπορω να πω οτι το τηλεφωνο δουλευει παρα πολυ καλα, χωρις κολληματα, καλυτερη διαχειρηση της cpu και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας, με την recovery εγκατεστησα και το xposed v65 3.0 alpha4, ολα μια χαρα Edited July 11, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Δουλευει κανεις την stock lollipop? Εχει βγαλει καποιο update; ρωταω γιατι ενας στο xda λεει οτι τωρα το αγορασε με V22-20150617 lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Σημερα μου ηρθε το κινητο σε χρονο ρεκορ απο το dx.com. εχει Android 5.0, Lollipop ολα λειτουργουν καλα μεχρι που χρειαστηκε να το φορτισω......απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι απο 22% πηγε με το ζορι 50 με τον δικο του φορτιστη.στο σπιτι το φορτισα με αλλον φορτιστη του redmi 2 λιγο καλυτερα αλλα και παλι αργα......τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Σημερα μου ηρθε το κινητο σε χρονο ρεκορ απο το dx.com. εχει Android 5.0, Lollipop ολα λειτουργουν καλα μεχρι που χρειαστηκε να το φορτισω......απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι απο 22% πηγε με το ζορι 50 με τον δικο του φορτιστη.στο σπιτι το φορτισα με αλλον φορτιστη του redmi 2 λιγο καλυτερα αλλα και παλι αργα......τι να φταιει? H lollipop φταιει, εχει μεγαλη καταναλωση μπταριας και ας μην το χειρίζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratakisggiioo Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Παιδιά καλησπέρα. έχω το κινητό εδώ και 8 μήνες, ξαφνικά λοιπόν, δεν μπορώ να το φορτίσω ενώ είναι ανοιχτό, ούτε να το συνδέσω με το usb καλώδιο και να το δει ο υπολογιστής... Φορτίζει μόνο όταν είναι κλειστό... έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό??? ξέρετε πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα??? Τέλος, το πήρα από t02c.com, τους έστειλα μήνυμα με το πρόβλημα, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα (2 μέρες μετά)... τι παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Το χω παθει 2 φορές με 2 διαφορετικά iphone. Να φορτίζουν μόνο κλειστά και εφταιγε το καλώδιο. Αν δε φταιει το καλώδιο checkare στη θυρα που φορτίζει μηπως έχει στραβώσει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts