Jump to content

Loox 720

atsouch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (23 Οκτ. 2004 , 16:43)

οκ Ανδρέα. ήμουν από wap και δεν μπορούσα να διαβάσω όλο το ποστ σου.

να πω βέβαια ότι αναμένεται κάποια αναβάθμιση από την Μ$ σύμφωνα με άτομο μέσα από την ΗΡ στο brighthand που να βελτιώνει κάπως την κατάσταση (στον PIE, office, notes etc).

και μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλή μεριά μιας και το wmp10 επιτρέπει επιτέλους fullscreen (real σε vga).

τέλος να πω ότι και εγώ SE (απλό) χρησιμοποιώ αλλά με χακαρισμένες εφαμοργές. ειδικά ο Acrobat & netfront είναι αρκετά δύσκολοι στην 'στόχευση' και μάλιστα σε 4'αρα οθόνη.

Όντως έρχονται σημαντικές αλλαγές και προσθήκες αλλά έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας...

Έχεις δοκιμάσει το Acrobat Reader 2.0?

objectref: Αυτά για τις εταιρείες δεν είναι δική μου άποψη. Είναι πληροφορίες...

kplr: Οι φωτογραφίες είναι από το review του 720 στο mobile-review.com. Ελπίζω να ήταν από 720. ;)

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

• Απαντήσεις 140
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To mobile-review.com λίγο καιρό πριν κάνει το review του Loox 720 είχε κάνει το review του Asus A730..

Φαίνεται ότι για να μη βγάζουν πολλές photo έβαλαν τις ίδιες και στο 720 :)

Μια ματιά θα σας πείσει..

http://www.mobile-review.com/pda/review/asus-a730-en.shtml

Προσωπικά μου φαίνονται ίδιες!

Διόλου απίθανο...

Βγήκε και το πρώτο review στο PocketPCThoughts.com:

Pros:

* Screen is extremely sharp and bright;

* Very compact for a full-featured unit;

* Very speedy;

* Lots of RAM;

* Dual card slots;

* WiFi and Bluetooth;

* High quality construction and materials.

Cons:

* Flimsy battery door;

* Mediocre camera;

* Limited availability of accessories.

The hardware side of Pocket PCs has been pretty quiet over the past year or so, and new models being introduced had very similar features in a given price range. But the hardware has gotten exciting again with the recent release of several new models from various manufacturers that feature screens with VGA resolution. Compared to the heavily promoted models from HP and Dell, the Loox 720 from Fujitsu Siemens is pretty much flying under the radar. Much of that is due to the fact that it’s not being marketed in the US or Canada. However, the 720 is widely available all over Europe in several languages, including German, French and Spanish, and it can be purchased from several vendors in the UK if you’re interested in an English language version.

My take is that the Loox 720 may be the best Pocket PC that you’ve never heard of. Read on for the full story!

http://www.pocketpcthoughts.com/articles.php?action=expand,33456:dont_paginate,1&sid=5b9f4fbb500b3f807a73e1c3108e0676

Andreas Tsouchlaris

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

...Έχεις δοκιμάσει το Acrobat Reader 2.0?...

άριστα παίζει :)

φαίνονται ΟΛΑ τα γράμματα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Καλημέρα φίλοι,

Έχοντας καιρό να χρησιμοποιήσω PPC, το τελευταίο μου ήταν το HP2210,

σκέφτομαι το Loox 720 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις μήπως τυχόν με βοηθήσετε.

Σαν βασικό σκοπό το θέλω για να παίρνω emails από τον εταιρικό μου server μέσω σταθερής κατά βάση γραμμής οπότε:

1. Πέραν της λύσης με CF Modem έχουν βγεί drivers για USB Modem?

2. Το Pocket Outlook μπορεί να συνδεθεί σε Remote Exchange Server, λογικά μπορεί αλλά ποτέ πριν δεν το είχα δοκιμάσει.

3. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή με το Active Sync να συγχρονίζονται και τα email γιατί τα emails θέλω να καταλήγουν στο laptop στο γραφείο και όχι να γεμίζουν το PPC.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Φιλικά

Γιάννης

Samsung Galaxy Note 9

• 3 weeks later...
Μπορώ να βάλω κάρτα sim και να μπω στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας ; Από κολήματα πως πάει ; Ευχαριστώ
London for ever

pantos egw esteila to e830 pou eixa pisw kai plewn eimai enas (pan) eutyxhs

xrhsths enws loox 720.

se sigkrish me to e830 to opoio htan full of bugs to loox douleuei roloi.

na fantasthte oti syndethika apo to loox sto internet mesw gprs me p800

mono kanwntas pairing gia to bluetooth kai TIPOTE allo .

einai kai koukli ...

:cool:

:ninja:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (10 Νοέ. 2004 , 21:51)

As einai kala bebaia kai ta Windows mobile SE !!!!

που κολλάει αυτό όμως? το ε830 είχε ΣΕ :)

όσο για τη σίμ μόνο μέσω cf gsm/gprs card.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (10 Νοέ. 2004 , 23:35)

που κολλάει αυτό όμως? το ε830 είχε ΣΕ :)

όσο για τη σίμ μόνο μέσω cf gsm/gprs card.

αυτη η cf εχει καμια σχεση με την Audiovox Tri-Band GSM/GPRS CF Card ? :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrismasgr (10 Νοέ. 2004 , 21:15)

Μπορώ να βάλω κάρτα sim και να μπω στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας ; Από κολήματα πως πάει ; Ευχαριστώ

To Loox 720 δεν έχει ενσωματωμένο GSM/GPRS. Χρειάζεται μια πρόσθετη κάρτα (CF) ή μια Bluetooth σύνδεση με κινητό.

Andreas Tsouchlaris

βέβαια για σύνδεση στο νετ βολεύει πολύ και το wifi αρκεί να έχεις AP κοντά σου.

Alex = the best!

Με την cf gsm/gprs μπορεις και να τηλεφωνεις/να στελνεις sms ή μονο για gprs συνδεση και νετ;
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

ανάλογα την κάρτα αν υποστηρίζει μόνο data ή και voice. βέβαια σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να πάρεις ένα 9090 παρά ένα 720. μιας και θα γίνει τέρας.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 00:01)

ανάλογα την κάρτα αν υποστηρίζει μόνο data ή και voice. βέβαια σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να πάρεις ένα 9090 παρά ένα 720. μιας και θα γίνει τέρας.

Δε θελω 9090 (εκτος του οτι κανει 850+ Ε και ειναι τεραστιο χωρις VGA υπαρχει και το Jam :D ).... :o

Ενα τετοιο cf που μπορω να βρω και ποσο θα κοστησει; :worry:

ειμαι οφ τοπικ ε; :lol:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

στο http://www.expansys.com για παράδειγμα αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατό με ΣΕ και ειδικά με το 720. ΔΕΝ αξίζει. θα γίνει ΠΟΛΥ πιο μεγάλο και δύσχριστο από το 9090. προτείνω 9090. η vga screen με τους παπάρες προγραμματιστές που υπάρχουν στον κόσμο (μια ζωή τρώνε λεφτά) θα μείνει για ακόμα αρκετό καιρό αχρείαστη... :!: :mad:

Alex = the best!

γιατι το λες αυτο για τη vga? Ολα σχεδον τα προγραμματα, δουλευουν αψογα σε vga, να μην αρχισω λιστα συμβατων προγραμματων, γιατι θα παρει πολύ. Και κυριως υποστηριζουν vga ολα τα today add-ons. Δεν νομιζω οτι οι 'π@π@ρες προγραμματιστες' κοιμουνται Alex. Για δεστε ενα απλο today screen απο το Loox720, και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/panaros/24085/338896/0/Screen001.jpg

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

den to lew etsi. POLI LIGA INE TA PROGS PU IPOSTIRIZUN TIN VASIKI ARXI TIS VGA DLD 4 fores parapanw data. ke den milaw me hackes alla opws ine se pragmatika SE. to lene oloi oi reviewers. KSIPNISTE programatistes. den pernis ta SE gia kalitera ikonidia alla gia perissoteri data XWRIS na su vgenun ta matia (SE_VGA ETC). elpizw na egina safis ;)

Alex = the best!

Σήμερα που πέρασα το firmware 25 στο S65 κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ και στο ιντερνετ από το Loox720!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάλη ανακούφηση.

Μέχρι τώρα έπρεπε να κάνω σύνδεση manual και να γράφω "χειροκίνητα" το atd*99***1# στο terminal window.

Τώρα όμως δουλεύει αυτόματα :p

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

Αρχικό Μήνυμα από DrMaslow

Σήμερα που πέρασα το firmware 25 στο S65 κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ και στο ιντερνετ από το Loox720!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάλη ανακούφηση.

Μέχρι τώρα έπρεπε να κάνω σύνδεση manual και να γράφω "χειροκίνητα" το atd*99***1# στο terminal window.

Τώρα όμως δουλεύει αυτόματα :p

kalo neo! les na paizei ke me alla ppc? P.S. i 25 exi night mode?

Alex = the best!

ΌΧΙ Αλέξη. ΚΑΜΙΑ βελτίωση στην Κάμερα. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δω καμία διαφορά....

Οι μόνες διαφορές, είναι ότι το bluetooth έχει γίνει πιο σταθερό, το μενού πιο γρήγορο, και οι ήχοι λίγο καλύτεροι. ΜΟΝΟ αυτά :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αρχικό Μήνυμα από DrMaslow

ΌΧΙ Αλέξη. ΚΑΜΙΑ βελτίωση στην Κάμερα. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δω καμία διαφορά....

Οι μόνες διαφορές, είναι ότι το bluetooth έχει γίνει πιο σταθερό, το μενού πιο γρήγορο, και οι ήχοι λίγο καλύτεροι. ΜΟΝΟ αυτά :wacko:

eleos :p ke to exis akoma? tosa kala kinita kikloforun!

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros (11 Νοέ. 2004 , 10:01)

γιατι το λες αυτο για τη vga? Ολα σχεδον τα προγραμματα, δουλευουν αψογα σε vga, να μην αρχισω λιστα συμβατων προγραμματων, γιατι θα παρει πολύ. Και κυριως υποστηριζουν vga ολα τα today add-ons. Δεν νομιζω οτι οι 'π@π@ρες προγραμματιστες' κοιμουνται Alex. Για δεστε ενα απλο today screen απο το Loox720, και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

χμ... και ποιο today plug in ειναι αυτο που εχεις σην φωτογραφια ? :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 00:01)

auto einai swsto egw exw kai thn cf gprs karta alla ginete ligo ogkodes.

etsi thn afhsa sthn akri kai plewn syndesh kanw me bluetooth kai p800.

bebaia h cf eixe kai alla kala opws px fax alla den htan plewn na to exeis sthn tsepi

eutyxws eixe kai pcmcia adaptora kai thn xrhsimopoiw sto laptop,

katapliktikh.

:D

:ninja:

• The title was changed to Loox 720