atsouch Δημ. October 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (23 Οκτ. 2004 , 16:43) οκ Ανδρέα. ήμουν από wap και δεν μπορούσα να διαβάσω όλο το ποστ σου. να πω βέβαια ότι αναμένεται κάποια αναβάθμιση από την Μ$ σύμφωνα με άτομο μέσα από την ΗΡ στο brighthand που να βελτιώνει κάπως την κατάσταση (στον PIE, office, notes etc). και μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλή μεριά μιας και το wmp10 επιτρέπει επιτέλους fullscreen (real σε vga). τέλος να πω ότι και εγώ SE (απλό) χρησιμοποιώ αλλά με χακαρισμένες εφαμοργές. ειδικά ο Acrobat & netfront είναι αρκετά δύσκολοι στην 'στόχευση' και μάλιστα σε 4'αρα οθόνη. Όντως έρχονται σημαντικές αλλαγές και προσθήκες αλλά έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας... Έχεις δοκιμάσει το Acrobat Reader 2.0? objectref: Αυτά για τις εταιρείες δεν είναι δική μου άποψη. Είναι πληροφορίες... kplr: Οι φωτογραφίες είναι από το review του 720 στο mobile-review.com. Ελπίζω να ήταν από 720. ;) Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 To mobile-review.com λίγο καιρό πριν κάνει το review του Loox 720 είχε κάνει το review του Asus A730.. Φαίνεται ότι για να μη βγάζουν πολλές photo έβαλαν τις ίδιες και στο 720 :) Μια ματιά θα σας πείσει.. http://www.mobile-review.com/pda/review/asus-a730-en.shtml Προσωπικά μου φαίνονται ίδιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. October 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Διόλου απίθανο... Βγήκε και το πρώτο review στο PocketPCThoughts.com: Pros: * Screen is extremely sharp and bright; * Very compact for a full-featured unit; * Very speedy; * Lots of RAM; * Dual card slots; * WiFi and Bluetooth; * High quality construction and materials. Cons: * Flimsy battery door; * Mediocre camera; * Limited availability of accessories. The hardware side of Pocket PCs has been pretty quiet over the past year or so, and new models being introduced had very similar features in a given price range. But the hardware has gotten exciting again with the recent release of several new models from various manufacturers that feature screens with VGA resolution. Compared to the heavily promoted models from HP and Dell, the Loox 720 from Fujitsu Siemens is pretty much flying under the radar. Much of that is due to the fact that it’s not being marketed in the US or Canada. However, the 720 is widely available all over Europe in several languages, including German, French and Spanish, and it can be purchased from several vendors in the UK if you’re interested in an English language version. My take is that the Loox 720 may be the best Pocket PC that you’ve never heard of. Read on for the full story! http://www.pocketpcthoughts.com/articles.php?action=expand,33456:dont_paginate,1&sid=5b9f4fbb500b3f807a73e1c3108e0676 Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 ...Έχεις δοκιμάσει το Acrobat Reader 2.0?... άριστα παίζει :) φαίνονται ΟΛΑ τα γράμματα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Καλημέρα φίλοι, Έχοντας καιρό να χρησιμοποιήσω PPC, το τελευταίο μου ήταν το HP2210, σκέφτομαι το Loox 720 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις μήπως τυχόν με βοηθήσετε. Σαν βασικό σκοπό το θέλω για να παίρνω emails από τον εταιρικό μου server μέσω σταθερής κατά βάση γραμμής οπότε: 1. Πέραν της λύσης με CF Modem έχουν βγεί drivers για USB Modem? 2. Το Pocket Outlook μπορεί να συνδεθεί σε Remote Exchange Server, λογικά μπορεί αλλά ποτέ πριν δεν το είχα δοκιμάσει. 3. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή με το Active Sync να συγχρονίζονται και τα email γιατί τα emails θέλω να καταλήγουν στο laptop στο γραφείο και όχι να γεμίζουν το PPC. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Φιλικά Γιάννης Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Μπορώ να βάλω κάρτα sim και να μπω στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας ; Από κολήματα πως πάει ; Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 pantos egw esteila to e830 pou eixa pisw kai plewn eimai enas (pan) eutyxhs xrhsths enws loox 720. se sigkrish me to e830 to opoio htan full of bugs to loox douleuei roloi. na fantasthte oti syndethika apo to loox sto internet mesw gprs me p800 mono kanwntas pairing gia to bluetooth kai TIPOTE allo . einai kai koukli ... :cool: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 As einai kala bebaia kai ta Windows mobile SE !!!! Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (10 Νοέ. 2004 , 21:51) As einai kala bebaia kai ta Windows mobile SE !!!! που κολλάει αυτό όμως? το ε830 είχε ΣΕ :) όσο για τη σίμ μόνο μέσω cf gsm/gprs card. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (10 Νοέ. 2004 , 23:35) που κολλάει αυτό όμως? το ε830 είχε ΣΕ :) όσο για τη σίμ μόνο μέσω cf gsm/gprs card. αυτη η cf εχει καμια σχεση με την Audiovox Tri-Band GSM/GPRS CF Card ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrismasgr (10 Νοέ. 2004 , 21:15) Μπορώ να βάλω κάρτα sim και να μπω στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας ; Από κολήματα πως πάει ; Ευχαριστώ To Loox 720 δεν έχει ενσωματωμένο GSM/GPRS. Χρειάζεται μια πρόσθετη κάρτα (CF) ή μια Bluetooth σύνδεση με κινητό. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 βέβαια για σύνδεση στο νετ βολεύει πολύ και το wifi αρκεί να έχεις AP κοντά σου. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Με την cf gsm/gprs μπορεις και να τηλεφωνεις/να στελνεις sms ή μονο για gprs συνδεση και νετ; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 ανάλογα την κάρτα αν υποστηρίζει μόνο data ή και voice. βέβαια σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να πάρεις ένα 9090 παρά ένα 720. μιας και θα γίνει τέρας. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 00:01) ανάλογα την κάρτα αν υποστηρίζει μόνο data ή και voice. βέβαια σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να πάρεις ένα 9090 παρά ένα 720. μιας και θα γίνει τέρας. Δε θελω 9090 (εκτος του οτι κανει 850+ Ε και ειναι τεραστιο χωρις VGA υπαρχει και το Jam :D ).... :o Ενα τετοιο cf που μπορω να βρω και ποσο θα κοστησει; :worry: ειμαι οφ τοπικ ε; :lol: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 στο http://www.expansys.com για παράδειγμα αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατό με ΣΕ και ειδικά με το 720. ΔΕΝ αξίζει. θα γίνει ΠΟΛΥ πιο μεγάλο και δύσχριστο από το 9090. προτείνω 9090. η vga screen με τους παπάρες προγραμματιστές που υπάρχουν στον κόσμο (μια ζωή τρώνε λεφτά) θα μείνει για ακόμα αρκετό καιρό αχρείαστη... :!: :mad: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 γιατι το λες αυτο για τη vga? Ολα σχεδον τα προγραμματα, δουλευουν αψογα σε vga, να μην αρχισω λιστα συμβατων προγραμματων, γιατι θα παρει πολύ. Και κυριως υποστηριζουν vga ολα τα today add-ons. Δεν νομιζω οτι οι 'π@π@ρες προγραμματιστες' κοιμουνται Alex. Για δεστε ενα απλο today screen απο το Loox720, και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. http://briefcase.pathfinder.gr/download/panaros/24085/338896/0/Screen001.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) den to lew etsi. POLI LIGA INE TA PROGS PU IPOSTIRIZUN TIN VASIKI ARXI TIS VGA DLD 4 fores parapanw data. ke den milaw me hackes alla opws ine se pragmatika SE. to lene oloi oi reviewers. KSIPNISTE programatistes. den pernis ta SE gia kalitera ikonidia alla gia perissoteri data XWRIS na su vgenun ta matia (SE_VGA ETC). elpizw na egina safis ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Σήμερα που πέρασα το firmware 25 στο S65 κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ και στο ιντερνετ από το Loox720!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεγάλη ανακούφηση. Μέχρι τώρα έπρεπε να κάνω σύνδεση manual και να γράφω "χειροκίνητα" το atd*99***1# στο terminal window. Τώρα όμως δουλεύει αυτόματα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από DrMaslow Σήμερα που πέρασα το firmware 25 στο S65 κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ και στο ιντερνετ από το Loox720!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεγάλη ανακούφηση. Μέχρι τώρα έπρεπε να κάνω σύνδεση manual και να γράφω "χειροκίνητα" το atd*99***1# στο terminal window. Τώρα όμως δουλεύει αυτόματα :p kalo neo! les na paizei ke me alla ppc? P.S. i 25 exi night mode? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 ΌΧΙ Αλέξη. ΚΑΜΙΑ βελτίωση στην Κάμερα. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δω καμία διαφορά.... Οι μόνες διαφορές, είναι ότι το bluetooth έχει γίνει πιο σταθερό, το μενού πιο γρήγορο, και οι ήχοι λίγο καλύτεροι. ΜΟΝΟ αυτά :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από DrMaslow ΌΧΙ Αλέξη. ΚΑΜΙΑ βελτίωση στην Κάμερα. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δω καμία διαφορά.... Οι μόνες διαφορές, είναι ότι το bluetooth έχει γίνει πιο σταθερό, το μενού πιο γρήγορο, και οι ήχοι λίγο καλύτεροι. ΜΟΝΟ αυτά :wacko: eleos :p ke to exis akoma? tosa kala kinita kikloforun! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros (11 Νοέ. 2004 , 10:01) γιατι το λες αυτο για τη vga? Ολα σχεδον τα προγραμματα, δουλευουν αψογα σε vga, να μην αρχισω λιστα συμβατων προγραμματων, γιατι θα παρει πολύ. Και κυριως υποστηριζουν vga ολα τα today add-ons. Δεν νομιζω οτι οι 'π@π@ρες προγραμματιστες' κοιμουνται Alex. Για δεστε ενα απλο today screen απο το Loox720, και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. χμ... και ποιο today plug in ειναι αυτο που εχεις σην φωτογραφια ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 00:01) ανάλογα την κάρτα αν υποστηρίζει μόνο data ή και voice. βέβαια σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να πάρεις ένα 9090 παρά ένα 720. μιας και θα γίνει τέρας. auto einai swsto egw exw kai thn cf gprs karta alla ginete ligo ogkodes. etsi thn afhsa sthn akri kai plewn syndesh kanw me bluetooth kai p800. bebaia h cf eixe kai alla kala opws px fax alla den htan plewn na to exeis sthn tsepi eutyxws eixe kai pcmcia adaptora kai thn xrhsimopoiw sto laptop, katapliktikh. :D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 wisbar advance me to skin (blissfull), weatherpanel 2.0 kai pocketbreeze. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts