Jump to content

Προβλήματα με μηχανήματα Acer

bezoss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε bezoss, λοιποί συνλατοπίτες.....

Συνηθίζετε όταν κλείνετε την λειτουργία του λαπ τοπ να κλείνετε και την οθόνη; Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το λαπ τοπ σαν κύρια υπολογιστική μονάδα και έχοντάς το μόνιμα τοποθετημένο στο γραφείο μου, σαν ντεσκ τοπ, αφήνω σχεδόν πάντα την οθόνη ανοιχτή...Έχω ένα qompaq presario 700, περίπου τρία χρόνια, και πέρα απο μερικά φορματ (τρια στο νούμερο) που έκανα στο λειτουργικό δεν θυμάμαι να μου παρουσίασε κάτι άλλο...

Όμως σκέφτομαι αυτές τις μέρες να τον αντικαταστήσω με κατι νεώτερο και καλύτερο και η best value επιλογή, καταλήγω μετα από συζήτηση με γνωστούς και καταστηματαρχες, πως είναι το acer aspire 1692wlmi στα 1400 Ευρώ....

Σήμερα το είδα και απο κοντά και το ερωτεύτηκα...Είναι μεταλικό, λεπτό, πανέμορφο και το κυριώτερο τα έχει όλα - ο ανταγωνισμός τα δίνει σε τιμές ανω των 2000 Ευρώ- και πιστέυω πως θα περάσω μαζί του αρκετό καιρό, απροβληματιστα...Άκουσα πολύ καλά λόγια για την Αcer...

Θα με ενδιέφερε πάντως η αποψή σας...Διάβασα για τα προβλήματα που κάποιοι αντιμετωπίσατε και θα με ενδιέφερε ακόμα να μου πείτε αν το εξουσιοδοτημένο σέρβις παρέχεται μόνο από την αντιπροσωπεία του "δρόμου με τις λεύκες" ή και από άλλα πιό κεντρικά σημεία...(όχι καταστήματα που αναλαμβάνουν την διαμετακόμιση!)

Ακόμα μερικές πληροφορίες για την plus εγγύηση και αν είναι πληρωμένα σε αυτή και τα έξοδα μεταφοράς....

Ευχαριστώ.... :)

Αφού λοιπόν κράτησα το pc για ένα μισό μήνα περίπου...μια μέρα έπεσε τυχαία φώς πάνω στο κάλυμα του και είδα μια μικρή ρωγμή στο σημείο όπου η οθόνη «δένεται» με το υπόλοιπο μέρος του υπολογιστή

Εννοείς ότι η ρωγμή εμφανίστηκε στην πλευρά της οθόνης ή στην εξωτερική πλευρά; Επίσης σου ξαναπαρουσιάστηκε στο ίδιο σημείο;

Εννοείς ότι η ρωγμή εμφανίστηκε στην πλευρά της οθόνης ή στην εξωτερική πλευρά; Επίσης σου ξαναπαρουσιάστηκε στο ίδιο σημείο;

i rwgmi parousiastike sto ekswteriko meros tis othonis...sto kallima pws na sto pw?? :)

ksanaparousiastike meta se diaforetiko simeio! to allaksa 2-3 fores to kallima...alla twra eftixws den exei ksanaragisei.

Μιας που μιλάμε για service ,εγώ είμαι καταευχαρσιτημένος απο την Fujitsu Siemens.Πήρα ένα Scaleo και στης 15 μέρες χάθηκε ο card reader .Εψαξα απο εδώ απο εκεί ,install &unistall κτλ κτλ .Τους πέρνω τηλ ,τους λέω το πρόβλημα ,πάω απο εκεί αν και μακριά {μένω Βουλιαγμένη -αυτοί είναι Ε.Ο Αθηνών -Λαμίας}.Πάω στο υπεύθυνο του λέω το και το. Μου λέει άστο εδώ και θα το πάρεις σε 1 βδομάδα.Του εξιστορώ ότι πρέπει να φταίει το card reader ,και ότι δεν μπορώ να κάνω 1 1/2 ώρα να πάω εκεί και άλλο τόσο να γυρίσω.

Μου λέει οκ περίμενε ,φωνάζει ενα τεχνικό το πέρνει και σε 20 λεπτά ήταν έτοιμο.Πράγματι είχε χαλάσει το card reader.

Απο τότε κανένα πρόβλημα .

Είναι να μην είμαι ευχαριστήμενος απο την εταιρεία και απο την οργάνωση της?

Οσο για τα acer τί να πώ?

Και ήθελα να πάρω κάποια στιγμή ένα laptop και να είναι aCER......

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Μιας που μιλάμε για service ,εγώ είμαι καταευχαρσιτημένος απο την Fujitsu Siemens.Πήρα ένα Scaleo και στης 15 μέρες χάθηκε ο card reader .Εψαξα απο εδώ απο εκεί ,install &unistall κτλ κτλ .Τους πέρνω τηλ ,τους λέω το πρόβλημα ,πάω απο εκεί αν και μακριά {μένω Βουλιαγμένη -αυτοί είναι Ε.Ο Αθηνών -Λαμίας}.Πάω στο υπεύθυνο του λέω το και το. Μου λέει άστο εδώ και θα το πάρεις σε 1 βδομάδα.Του εξιστορώ ότι πρέπει να φταίει το card reader ,και ότι δεν μπορώ να κάνω 1 1/2 ώρα να πάω εκεί και άλλο τόσο να γυρίσω.

Μου λέει οκ περίμενε ,φωνάζει ενα τεχνικό το πέρνει και σε 20 λεπτά ήταν έτοιμο.Πράγματι είχε χαλάσει το card reader.

Απο τότε κανένα πρόβλημα .

Είναι να μην είμαι ευχαριστήμενος απο την εταιρεία και απο την οργάνωση της?

Οσο για τα acer τί να πώ?

Και ήθελα να πάρω κάποια στιγμή ένα laptop και να είναι aCER......

Oλοι τα ίδια είναι φίλε μου...

Η Siemens-Fujitsu, για την ακρίβεια το σέρβις τους εν Ελλάδι δεν είχε ζητήσει από έναν φίλο εδώ μέσα (άνοιξε θέμα, ψάξτο) 275 ευρώ (!) :wacko: για την aαγορά και τοποθέτηση μιας μνήμης 256mb...!

Δουλειά των 60 ευρώ βαριά.... :w00t:

Ι need a six month vacation, twice a year.

i rwgmi parousiastike sto ekswteriko meros tis othonis...sto kallima pws na sto pw?? :)

ksanaparousiastike meta se diaforetiko simeio! to allaksa 2-3 fores to kallima...alla twra eftixws den exei ksanaragisei.

Συνηθίζεις να ανοιγοκλείνεις την οθόνη ή την έχεις μόνιμα σταθερά ανοιχτή; Η χρήση του λαπ τοπ είναι για κεντική υπολογιστική μονάδα ή το χρησιμοποιείς κατά βάση εφεδρικά και γιά χρήση εκτός οικίας;

Τέλος απο ό,τι είδα στο χάρτη η οδός Ορτανσίας είναι κάθετος στην Λ. Κύμης (την οποία και διασχίζει) δηλ. στον κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στο Ολυμπιακό χωριό, ενώ η πρόσβαση σε αυτή είναι άμεση από οποιαδήποτε σημείο της Αθήνας μεσω της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας, ακολουθώντας τις ταμπέλες προς Ολυμπιακό χωριό.... :)

Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος προσέγγισης είναι σίγουρα δύσκολος και ενίοτε εφιαλτικός.... :X

Συνηθίζεις να ανοιγοκλείνεις την οθόνη ή την έχεις μόνιμα σταθερά ανοιχτή; Η χρήση του λαπ τοπ είναι για κεντική υπολογιστική μονάδα ή το χρησιμοποιείς κατά βάση εφεδρικά και γιά χρήση εκτός οικίας;

Η χρήση του λαπ τοπ είναι για κεντική υπολογιστική μονάδα

Η χρήση του λαπ τοπ είναι για κεντική υπολογιστική μονάδα

Γιατί μου απαντάς με το τσιγκέλι;;;:shock:

Δηλ. επιτέλους (τρίτη ερώτηση για να λάβω μια καθαρή απάντηση, νομίζω πως σκόπιμα υπεκφεύγεις....) ανοιγοκλείνεις ή ανοιγόκλεινες την οθόνη κάθε φορά που κλείνεις (switch off) τον υπολογιστή;;;

Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένα λόγο φθοράς στο συγκεκριμένο σημείο, ιδίως αν το ανοιγόκλεισμα γίνεται πολλές φορές την ημέρα, κάθε ημέρα.... :O

Γιατί μου απαντάς με το τσιγκέλι;;;:shock:

Δηλ. επιτέλους (τρίτη ερώτηση για να λάβω μια καθαρή απάντηση, νομίζω πως σκόπιμα υπεκφεύγεις....) ανοιγοκλείνεις ή ανοιγόκλεινες την οθόνη κάθε φορά που κλείνεις (switch off) τον υπολογιστή;;;

Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένα λόγο φθοράς στο συγκεκριμένο σημείο, ιδίως αν το ανοιγόκλεισμα γίνεται πολλές φορές την ημέρα, κάθε ημέρα.... :O

anoigokleinw to kallima kathe fora pou kanw switch off ton ipologisti. ok? epipleon epeidi einai laptop afto simainei pws metaferetai eksw kai doulevetai kai anoigokleinetai sixna. afto den simainei pws prepei na ragizei. epeisis meta apo 2-3 fores allagma kapakiou dwksa to theo exei strwsei kai den ragizei kai to anoigokleinw me tin idia sixnotita kai min sou pw pio poli mias pou vlepw oti einai ok.

an thes na dikaiologiseis tin acer allou.

exw dei na ferontai se laptop les kai einai game boy kai apla na exei gratzounies kai oxi rwgmes.

afta.

Eίσαι λάθος!

Εχω μέχρι στιγμής αλλάξει 2 laptop, είμαι στο 3ο τώρα.Τα έχω τα 2 παλαιά και τα δουλέυω κανονικά.

Το ένα είναι HP και το άλλο Toshiba.Ε λοιπόν καθημερινα τα ανοιγοκλείνω εδώ και 4 χρόνια το HP και 2 χρόνια το Toshiba και δεν μου εμφάνισαν την φθορά του φίλου.

Για αυτό κατασκευάστηκαν άλλωστε, για να κλείνει ο οθόνη όποτε θες!

Απλά η Acer έβγαλε ελατωμματικά κομμάτια τα οποία εν τέλει τα αντικατέστησε και έλυσε το πρόβλημα!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Eίσαι λάθος!

Εχω μέχρι στιγμής αλλάξει 2 laptop, είμαι στο 3ο τώρα.Τα έχω τα 2 παλαιά και τα δουλέυω κανονικά.

Το ένα είναι HP και το άλλο Toshiba.Ε λοιπόν καθημερινα τα ανοιγοκλείνω εδώ και 4 χρόνια το HP και 2 χρόνια το Toshiba και δεν μου εμφάνισαν την φθορά του φίλου.

Για αυτό κατασκευάστηκαν άλλωστε, για να κλείνει ο οθόνη όποτε θες!

Απλά η Acer έβγαλε ελατωμματικά κομμάτια τα οποία εν τέλει τα αντικατέστησε και έλυσε το πρόβλημα!

Φίλε μου, δεν είμαι λάθος....Μιλάω δυνητικά σε σχέση με τη χρήση...Σαφώς αν ανοιγοκλείνεις την οθόνη του υπολογιστή κάθε λιγο και λιγάκι, έχεις περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσεις πρόβλημα σε ό,τι έχει να κάνει με την κίνηση αυτή....Πέρα από αυτό, με δεδομένη την προσωπική χρήση του λαπ τοπ από εμενα, αυτό δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα, ακόμα και με το ενδεχόμενο να υπάρχει ελάττωμα κατασκευαστικό, δηλ. μη σωστή πρόβλεψη των ορίων ανοιγοκλεισίματος από τον κατασκευαστή ....

Φίλε μου, δεν είμαι λάθος....Μιλάω δυνητικά σε σχέση με τη χρήση...Σαφώς αν ανοιγοκλείνεις την οθόνη του υπολογιστή κάθε λιγο και λιγάκι, έχεις περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσεις πρόβλημα σε ό,τι έχει να κάνει με την κίνηση αυτή...
Ναι σίγουρα, αλλά μην ξεχνάς ότι υποτίθεται πως το μηχάνημα είναι φτιαγμένο για να ανοιγοκλείνει.

Ναι σίγουρα, αλλά μην ξεχνάς ότι υποτίθεται πως το μηχάνημα είναι φτιαγμένο για να ανοιγοκλείνει.

Δεν αντιλέγω, απλώς όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια και κάπου εκεί όλα δοκιμάζονται και κρίνονται...Το να λέμε όμως ότι ένα πράγμα έχει πρόβλημα χωρίς να λέμε το πώς δημιουργήθηκε αυτό ή τί χρήση κάνουμε, είναι σαν να προσπαθούμε να καταδικάσουμε το μαχαίρι επειδή είναι ένοχο για σφαγή.... :rolleyes:

Vasika oloi panw-katw exete dikio..apla efxomai na min mpleksete pote me ellinika service :) tpt allo...kai as iparxoun eksaireseis...panta tha iparxoun apla einai liges...kai epeidi egw gkantemis panta tha talaiporoumai............perastika mou.

Ρε παιδιά συγγνώμη αν έχει αναφερθεί ήδη αλλά τελικά ποια μοντέλα Acer είναι που παρουσιάζουν το πρόβλημα με το καπάκι??

Διαβασα για 1511, 1513... Υπάρχει κανένα άλλο?? Ήταν Aspire - Travelmate? Μπορεί να έχει κάποια σχέση αυτό? Ψήνομαι για να πάρω Acer και με αυτά που διαβάζω εδώ τρομάζω!!

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Ρε παιδιά συγγνώμη αν έχει αναφερθεί ήδη αλλά τελικά ποια μοντέλα Acer είναι που παρουσιάζουν το πρόβλημα με το καπάκι??

Διαβασα για 1511, 1513... Υπάρχει κανένα άλλο?? Ήταν Aspire - Travelmate? Μπορεί να έχει κάποια σχέση αυτό? Ψήνομαι για να πάρω Acer και με αυτά που διαβάζω εδώ τρομάζω!!

oxi den itan travelmate....itan aspire....sketo. pare mwre ti na sou pw...

Επειδή κάπου παρατράβηξε το θέμα τα άσχετα posts αφαιρέθηκαν. Θα σας παρακαλέσω για άλλη μια φορά, να προσέχετε όλοι πολύ πως γράφετε και να μην είσαστε εριστικοί.

Το topic υπάρχει για τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί με μηχανήματα Acer. Δεν είναι για συζήτηση για laptops και για τα χαρακτηριστικά τους. Για όλα αυτά, υπάρχει το επισημασμένο topic: Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές όπου και μεταφέρθηκαν τα άσχετα posts.

Exw to Acer Aspire 1524lmi kai meta apo 2 mhnes xrhshs einai sto service edw k mia bdomada... ka8ws phgaina na to kanw recover me to pou ebaza to cd ekleine mono tou ! Telika meta apo polles prospa8eia to recover xekinhse k ekleise kata th diarkeia...

file eho ton 1522 apo tin idia seira kai moy ekane akrivos to idio provlima meta apo prospatheia gia recoveri me to poy ksekinoyse ekleine, ayto to ekane 2-3 fores.

ypopteythika oti kati tha paizei kai to myalo pige sti thermokrasia ( eihe anapsei kyriolektika to mihanima) ton afisa na kryosei kai telika egine i egatastasi.!!!

pao meta na peraso ta linux... mia apo ta idia, ekei (apo to idio to leitoyrgiko moy evgaze kai to mynima "critical temperatur 80 C shutt down, ara provlima yperthermansis.

ton afisa na kryosei kai pali kai ekana tin egatastasi kanonika.

erotisi: kserei kaneis ti paizei se aytin tin periptosi?

esena poy to piges sto service ti soy eipan?

to pires? poso kairo to eihan/ehoyn?

poy to piges?

Εχω 2 laptop acer αν και δεν εχω το πρόβλημα να κλείνει στο recovery, εχω παρατηρήσει οτι την ωρα που το κάνει τσιτώνει πολύ και αναβει..

ayto to provlima den to eiha an kai eho kanei kai egatastaseis polles kai format dokimazontas diafora leitoyrgika kai nomizo oti einai kati to aparadekto...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...