Jump to content

Nokia lumia 630DS or Samsung Galaxy Core I8262

FrappeMG
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα dual sim smartphone και θα ήθελα τη γνώμη σας ,έχω καταλήξει στο α) Nokia lumia 630DS και β) Samsung Galaxy Core I8262. τι εχετε να μου πείτε για τις επιλογές και αν εχετε και αλλο να μου προτεινετε?η 512ram του NOKIA καλυπτει τις αναγκες μιας μεσης χρησης,ειναι κατι που με απασχολει?ειχα παρει ενα κινέζικο doogee dg100 αλλα μου παρουσιασε αρκετά προβληματα και απογοήτευτηκα....

Κοίταξε λίγο και αυτό. Το σκέφτομαι να το αγοράσω στη σύζυγο μου. Καλό και εμφανίσιμο κινητό με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά σε καλή τιμή.

το core ουτε για πλακα....κοιτα απο κινα, σου ετυχε μια κακη συσκευη...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

ευχαριστω για τις απαντηησεις σας.Συμφωνω για το κινητο απο κινα απλα καπακι να παρω παλι κινεζικο ενω μου εβγαλε προβλημα ,ασε που το εστειλα στην κινα και μου το ξανα εστειλαν και καλα φτιαγμενο ,δν το ξανα περναω τοσο συντομα,για κανενα της αγορας προκειμενου να το εχω και συντομα ψαχνομαι και απλα νομιζω για dual sim αυτα ειναι απο τα καλα ,τι λετε?

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα dual sim smartphone και θα ήθελα τη γνώμη σας ,έχω καταλήξει στο α) Nokia lumia 630DS και β) Samsung Galaxy Core I8262. τι εχετε να μου πείτε για τις επιλογές και αν εχετε και αλλο να μου προτεινετε?η 512ram του NOKIA καλυπτει τις αναγκες μιας μεσης χρησης,ειναι κατι που με απασχολει?ειχα παρει ενα κινέζικο doogee dg100 αλλα μου παρουσιασε αρκετά προβληματα και απογοήτευτηκα....

Πας καρφί για Nokia τα Android αν δεν έχουν 3gb ram ειναι ασταθή, τα 512 του Nokia είναι σαν 16 gb ram του Android

Πας καρφί για Nokia τα Android αν δεν έχουν 3gb ram ειναι ασταθή, τα 512 του Nokia είναι σαν 16 gb ram του Android

Ακριβώς έτσι, πόσο μάλλον για τα galaxy:lol:

Γιατι δε παιρνεις το xiaomi-hongmi-1s-redmi πουτο εχουν δοκιμασει ενα σωρο ατομα απο εδω και λενε τα καλυτερα;
nokia3310,nokia3330,nokia3200,nokia7610,nokia7370,sonyerricsonk800i:w00t:,samsung s8300,nokiaN82,lg viewty,htc hero,s2, xiaomi Mi3,LgG4,Honor 8,Htc U11

και λιγα λες. εγω προσωπικα συσκευη με λιγοτερα απο 10gb ραμ δεν εχω...:wacko::wacko:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Παρε το lumia 630 1)γιατι το core κολλαει πολυ αν το φορτωσεις 2)θα εχεις εγγυημενες αναβαθμισεις μεχρι το 2017 3)τετραπυρηνος επεξεργαστης και μην φοβασαι για τα 512 mb ραμ του lumia,γιατι τα windows phone τρεχουν πολυ καλα και σε συσκευες με χαμηλοτερες δυνατοτητες