Jump to content

Πρόβλημα με πολυμηχάνημα

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόκειται για το hp psc 1315 το οποίο ξαφνικά αποφάσισε να μην αναγνωρίζει τα μελάνια!!

Πότε βγάζει σφάλμα δοχείου μελάνης, πότε οτι δεν έχει τοποθετηθεί σωστά το δοχείο μελάνης και πότε οτι δεν υπάρχει μελάνι.

Φυσικά και τα 3 ενδεχόμενα αποκλείονται καθώς δοκίμασα και με καινούργια και με παλιά δοχεια, τα οποία τοποθετούνται σωστα.

Καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω??:O:cry::ninja::confused:

Παρε τηλεφωνο στην hp,θα μιλησεις με τεχνικο και θα σου δωσει λυση αμμεσα.Πριν λιγο καιρο που ειχα παρομοιο προβλημα με το δικο μου hp πολυμηχανημα,επικοινωνησα με το τεχνικο τμημα τηλεφωνικα και αφου δοκιμασαμε διαφορα βηματα που μου υπεδεικνε ο τεχνικος και δεν λυθηκε το προβλημα μου ειπε αμμεσα ο ανθρωπος θα σου στειλουμε καινουριο μηχανημα (κι ετσι εγινε) !!!!! Να πω οτι η συσκευη ηταν ηδη 3 μηνων.Ενα μεγαλο μπραβο στην hp για το after sales support της :)

μπράβο στη hp που έκανε αυτό που όφειλε να κάνει, αλλά στην περίπτωση μου, έχουν περάσει χρόνια, η εγγύηση έχει περάσει.

Για όσους επιμένουν για τα μελάνια, εχω ήδη πει πως αγόρασα ολοκαίνουρια μπας και είχαν κάποιο πρόβλημα αυτά που είχε πάνω το μηχάνημα και πάλι έβγαζε το ίδιο σφάλμα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μπράβο στη hp που έκανε αυτό που όφειλε να κάνει, αλλά στην περίπτωση μου, έχουν περάσει χρόνια, η εγγύηση έχει περάσει.

Για όσους επιμένουν για τα μελάνια, εχω ήδη πει πως αγόρασα ολοκαίνουρια μπας και είχαν κάποιο πρόβλημα αυτά που είχε πάνω το μηχάνημα και πάλι έβγαζε το ίδιο σφάλμα.

Παρτους βρε συ ενα τηλεφωνο αυριο στο τεχνικο τμημα,ειναι πολυ εξυπηρετικοι και αμμεσοι,δεν εχεις να χασεις κατι.

• 2 weeks later...
Εφόσον δεν έχεις εγγύηση και απο το να σπας τα νεύρα σου πάρε ένα καινούργιο. Έχουν πέσει και οι τιμές τους. Αν δεν σε ικανοποίησε η HP δοκίμασε την Canon όπως πχ το Pixma MX 395. Από μαγαζιά που κάνω βόλτα που και που έχουν γίνει ανάρπαστα. Εγώ έχω ένα J5780 το οποίο μου κάνει παρόμοια κόλπα και περιμένω πότε θα με αφήσει. Σίγουρα το επόμενο θα είναι ένα Pixma!