Jump to content

Πρόβλημα με πολυμηχάνημα

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόκειται για το hp psc 1315 το οποίο ξαφνικά αποφάσισε να μην αναγνωρίζει τα μελάνια!!

Πότε βγάζει σφάλμα δοχείου μελάνης, πότε οτι δεν έχει τοποθετηθεί σωστά το δοχείο μελάνης και πότε οτι δεν υπάρχει μελάνι.

Φυσικά και τα 3 ενδεχόμενα αποκλείονται καθώς δοκίμασα και με καινούργια και με παλιά δοχεια, τα οποία τοποθετούνται σωστα.

Καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω??:O:cry::ninja::confused:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πολύ παράξενο,μίλησες με την αντιπροσωπεία ;

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυθεντικά τα μελάνια!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Γιατί, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα του εκτυπωτή πχ στις επαφές;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Γιατί, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα του εκτυπωτή πχ στις επαφές;

Ξαφνικά?

Λίγο δύσκολο, όχι όμως ότι και δεν είναι δυνατό. Αλλά μάλλον για μαϊμού (και ας είναι μέσα στο σακουλάκι ή ξεραμένο μελάνι) μου κάνει !

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα δικό μου Lexmark. Επίσης, λέει δοκίμασε και παλιά μελάνια:)

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα δικό μου Lexmark. Επίσης, λέει δοκίμασε και παλιά μελάνια:)

Ναι ίσως να είναι ξερά και απλά να μην αναγνωρίζονται. Ίσως έχεις δίκαιο, τι να πω. Αφού δεν έχουμε το μηχάνημα μπροστά μας, κάνουμε υποθέσεις.

Παντως και κανουργια μελανια, να ειναι ξερα, απο τη στιγμη που βρισκονται κλεισμενα αεροστεγως μεσα στο σακουλακι, δυσκολο.

Μπορει το προβλημα να ειναι και στις κεφαλες του εκτυπωτη. Οπως ειπε και ο George_Kont υποθεσεις κανουμε.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

παιδια, είχα μελανάκια και επειδή ακριβώς υπέθεσα πως μπορεί να έχουν κάποιο θέμα, πήγα και αγόρασα καινούρια.του κουτιού πως το λένε!!

αν το πρόβλημα είναι στις επαφές τι κάνω?

σε έναν μάστορα που το πήγε ο αδερφός μου- δικό του είναι- του είπε πως δεν ξέρει τι μπορεί να φταίει..

Στη σελίδα της hp ακολουθήσαμε όλα τα troubleshooting αλλά χαίρι δεν είδαμε...

Edited by FREAK_OF_NATURE

παιδια, είχα μελανάκια και επειδή ακριβώς υπέθεσα πως μπορεί να έχουν κάποιο θέμα, πήγα και αγόρασα καινούρια.του κουτιού πως το λένε!!

αν το πρόβλημα είναι στις επαφές τι κάνω?

σε έναν μάστορα που το πήγε ο αδερφός μου- δικό του είναι- του είπε πως δεν ξέρει τι μπορεί να φταίει..

Στη σελίδα της hp ακολουθήσαμε όλα τα troubleshooting αλλά χαίρι δεν είδαμε...

Πόσο καιρό είχες τα προηγούμενα μελάνια στην συσκευή?

Αν μπορείς να φτάσεις τις μεταλλικές επαφές, ξυσ' τες λίγο με μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο.

Συνήθως οι εκτυπωτές όταν παρουσιάζουν προβλήματα, ειδικά οι φτηνοί για οικιακή χρήση, πάνε για πέταμα. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Πόσο καιρό είχες τα προηγούμενα μελάνια στην συσκευή?

Αν μπορείς να φτάσεις τις μεταλλικές επαφές, ξυσ' τες λίγο με μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο.

Συνήθως οι εκτυπωτές όταν παρουσιάζουν προβλήματα, ειδικά οι φτηνοί για οικιακή χρήση, πάνε για πέταμα. :(

τα μελάνια είναι μονιμα πάνω στη συσκευή η οποία χρησιμοποιείται συχνά πυκνά.Δε νομίζω να έχει περάσει διάστημα 3-4 ημερών χωρίς κάποια εκτύπωση.

Τις μεταλλικές επαφές τις βλέπω και μου φαίνονται καθαρές..

Τσέκαρε άλλη μια φορά τα παρακάτω common mistakes:

• μήπως καταλάθος έχεις ξεχάσει να βγάλεις την ταινία (σαν σελοτεϊπ που λέμε εμείς) σε κάποιο από τα μελάνια?
  • μήπως κάποιο μελάνη δεν έχει κουμπώσει καλά στην θέση του? ακούστηκε το χαρακτηριστικο click κουμπώματος όταν τα έβαζες?
  • το μελάνη είναι σίγουρα συμβατό με τον εκτυπωτή σου? γιατί το ότι κουμπώνει δεν σημαίνει πάντα το ότι είναι συμβατό.
    Αν δεν κάνω λάθος αυτά πρέπει να είναι τα συμβατά μελάνια αλλά δες το και εσύ
    Compatible cartridges
    Cartridge type | Standard yield | High yield
    Black cartridge | HP 27 | HP 56
    Tri-color cartridge| HP 28 | HP 57
    Photo cartridge| HP 58 | n/a
  • έλεγξε από την HP ενα ενα τα βήματα εαν έχουν γίνει σωστά: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01577355&tmp_track_link=ot_faqs/top_issues/en_us/c01577355/loc:3&cc=us&dlc=en&lang=en&lc=en&product=374568
  • Reboot everything
  • δοκίμασες τον εκτυπωτή σε άλλο pc?(αν δεν έχεις άλλο pc πρέπει να απεγκαταστήσεις drivers να καθαρίσεις την registry και να εγκατασταθεί πάλι)
  • δες τα FAQ απο το σιτε: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?tmp_task=solveCategory&cc=us&dlc=en&lang=en&lc=en&product=374568

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

προφανώς και τα έκανα όοοοολα αυτά απο 2-3 φορές το καθένα...

Γιατί δεν το στέλνεις πίσω? Εγγύηση δεν έχεις ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Θα σου ελεγα να κανεις ενα reset στον printer εχει στο internet οδηγιες πως το κανεις.

Θα σου ελεγα να κανεις ενα reset στον printer εχει στο internet οδηγιες πως το κανεις.

αν εννοείς αυτό που πατάω συγχρόνως και διαδοχικά κουμπιά, το έκανα χτες το βράδυ.

αν εννοείς αυτό που πατάω συγχρόνως και διαδοχικά κουμπιά, το έκανα χτες το βράδυ.

Δεν ξερω πως γινεται στο συγκεκριμενο μοντελο reset, αν το εψαξες και ειναι ετσι οκ.

Η εσχατη λυση ειναι να αγορασεις νεα μελανια και να δεις πως θα συμπεριφερθει. Αν δεν παιξει μαλλον καποιο προβλημα ειναι στις κεφαλες και μαλλον ασυμφορο στο φτιαξιμο.

είπα πιο πάνω πως αγόρασα και καινούργια μελάνια και εξακολουθεί να μην τα βλέπει.

να δοκιμάσω να ξύσω με μαχαίρι την κεφαλή όπως πρότεινε κάποιος πιο πάνω;

Δοκιμασε, ειναι πιθανο. Ξυσιμο η και καθαρισμα με οινοπνευμα

Δοκιμασε, ειναι πιθανο. Ξυσιμο η και καθαρισμα με οινοπνευμα

Οχι με οινόπνευμα. Βάλε τις κεφαλές κάτω από την βρύση έχοντας την στο καυτό νερό. Αλλά είπες ότι δεν τις αναγνωρίζει όχι ότι δεν εκτυπώνει έτσι δεν είναι? Επιμένω. Είναι γνήσια τα μελάνια? :confused::confused::confused:

Οινόπνευμα στις μεταλλικές επαφές εννοούσα