Jump to content

Xiaomi Mipad

Saleakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το πήρα και εγω από Merimobiles με το απλό ταχυδρομειο china/HK post.Ελπίζω να μην έχω θεμα...

Καλώς να το δεχτείς!Πως και δεν περίμενες το κίτρινο ή πράσινο; :p

• Απαντήσεις 946
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγω δεν αντεξα παρηγγειλα απο vickmall την προηγούμενη εβδομάδα ! Θα ηθελα καποιος να μου πει για τα παιχνιδια του playstation πως τα κατεβαζει με ποιον emulator και πως χωρανε καθοτι πηρα τα 16gb εκδοση(μπορω να τα μεταφερω στην καρτα μνημης?).

Καλώς να το δεχτείς!Πως και δεν περίμενες το κίτρινο ή πράσινο; :p

Ευχαριστώ!Έκανα ερώτηση και δεν είχαν καν ενημέρωση το πότε θα έρθουν και αν....Και δεν είμαι να περιμένω κανένα μηνά ακόμα + το οσο κάνει να έρθει.Το πολύ πολύ να του αλλαξω καπάκι αργότερα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Ποτέ δεν μου άρεσε το miui,θα του αλλαζω Launcher με το που θα το πάρω....

Με το να αλλάξεις τον launcher δεν αλλάζει κάτι.

Με το να αλλάξεις τον launcher δεν αλλάζει κάτι.

Αλλάζει τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος της αλληλεπίδρασης του με το tablet.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

διαβασα ολο το νημα

και οπως και αλλου ψιλομπερδευομαι

με απλα λογια

ο γιος μου 11 χρονων που ξερει τα παντα στο ipad

μπορει να το δυλεψει απροσκοπτα με παιχνιδια και τετοια?

αυτο ειναι το ποιντ για μενα

κουκουρουκου

Αν θα μπορέσει να κάνει το ίδιο με ένα Android tablet, είναι αυτό...

Λόγω miui, είναι ο,τι πιο κοντά σε iOS.

και μενα μαρεσει

και εχω και το 1s

λεω να χτυπησω το 64αρι

αλλα να μην μπλεκω με ρομ και ξερομ

και αναβαθμισεις καθε λιγο και λιγακι

να βαλουμε μεσα καμμια 50 αρια παιχνιδια

γιουτιουμπ και τελος

κουκουρουκου

Παίδες με ρωτάνε από το κατάστημά εάν θέλω να το στείλουν με DHL h EMS και 25$ επιβάρυνση για ποιο σίγουρα λένε...Εσείς με απλό ταχυδρομειο δεν το κάνατε?

Παίδες με ρωτάνε από το κατάστημά εάν θέλω να το στείλουν με DHL h EMS και 25$ επιβάρυνση για ποιο σίγουρα λένε...Εσείς με απλό ταχυδρομειο δεν το κάνατε?

Απλό ταχυδρομείο πες τους. Είσαι καλυμμένος ούτως η άλλως από paypal και δεν ρισκάρεις και τελωνείο!

Συμφωνώ με beholder.Αν στο στείλουν με DHL θα περάσει τελωνείο 100% .Με EMS η πιθανότητα να περάσει είναι απειροελάχιστη αλλά δεν θα σου πρότεινα να το ρισκάρεις οπότε επέλεξε με Singapore post και θεωρώ σε 15 μέρες θα είναι εδώ.Εγώ το περιμένω με Singapore.Εχει φύγει από τις 18 και θεωρώ μες την εβδομάδα να είναι δω.

Edited by GKako

Χρεωνουν παραπάνω με Singapore αναγκαστικά η με china h Hk....Οκ τωρα που μιλάω με έναν μου λέει οτι Singapore/china ειναι το ίδιο ταχυδρομειο...Και ειναι φρεε. Μου λέει ειναι τυχαίο σε ποιο από τα 2 8α πάει δεν μπορούν να διαλέξουν σε ποιο. Edited by arfi-gorgona

Χρεωνουν παραπάνω με Singapore αναγκαστικά η με china h Hk....

Πάρτο από το pandawill τότε στα ίδια λεφτά χωρίς να πληρώσεις μεταφορικά μέσω Singapore post.

16GB: http://www.pandawill.com/xiaomi-mi-pad-tablet-pc-tegra-k1-79-inch-android-44-retina-ips-screen-2gb-16gb-white-p91099.html

64GB: http://www.pandawill.com/xiaomi-mi-pad-tablet-pc-tegra-k1-79-inch-android-44-retina-ips-screen-2gb-64gb-white-p91744.html

Ασχημη περίοδος πάντως για μεγάλες αγορές αφού το ευρώ έχει πάρει τον κατήφορο.

Edited by GKako

Τελικά δεν χρεώνουν....άπλα ειναι τυχαίο με ποιο απο τα 2 θα παει.Μου είπε οτι ειναι ίδια και τα 2....

Τελικά δεν χρεώνουν....άπλα ειναι τυχαίο με ποιο απο τα 2 θα παει.Μου είπε οτι ειναι ίδια και τα 2....

Το ίδιο δεν είναι.Με China post ενδέχεται να κάνει καμιά εβδομάδα παραπάνω αλλά εαν δεν το βιάζεσαι μην ασχοληθείς περαιτέρω.

Από προσωπική εμπειρία το πιο γρήγορο είναι το Singapore,μετά το Hong Kong και τελευταίο το China.Γι' αυτό και συνήθως επιλέγω το pandawill.

Edited by GKako

Όσο γρηγορότερα τόσο το καλυτερο,αλλα τωρα δεν μπορώ να κάνω κατι.Μου είπαν οτι όταν πάρουν τρακινγ θα ξέρουν κ με ποιο από τα δυο ειναι.

εγω με ems πηρα απο merimobiles, δεν ειχα κανενα προβλημα, και με απλο που εχω παρει παντως απο αυτους δεν ειχα ποτε θεμα

Καλη τιμη το 64

Με τρωει το χερι μου......

Να δουνε και τα παιδια πως δεν ειναι μονο το αιπαντ

Για αμα κολλησουνε με το μηλο

Θα ξεπαραδιαζομαστε καθε τοσο

κουκουρουκου

Και εγω δεν αντεξα παρηγγειλα απο vickmall την προηγούμενη εβδομάδα ! Θα ηθελα καποιος να μου πει για τα παιχνιδια του playstation πως τα κατεβαζει με ποιον emulator και πως χωρανε καθοτι πηρα τα 16gb εκδοση(μπορω να τα μεταφερω στην καρτα μνημης?).
Εγω εχω κατεβασει το pppsspp για το psp,το epsx για το ps1 και το reicast για το dreamcast.Εχω το 64αρι αλλα εχω παρει και 128 γιγα καρτα μνημης και τα εχω περασει ολα εκει.Αλλα θα παρεις και αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/161383820019?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Για να τα ευχαριστηθεις τα παιχνιδια.Πραγματικα εχω παθει πλακα,ακομη και του psp τρεχουν απροβληματιστα...

Ελπιζω να δουμε αξιολογα παιχνιδια ειδικα για το ταμπλετακι μας στο μελλον...Ευχαριστουμε ρε Xiaomi...

Η τιμη για της δυνατοτητες του μηχανηματος ειναι απιστευτη...

Ξέρει κανείς αν είναι συμβατά τα wsm tools? Επίσης πως μπορώ να συνδέσω το τάμπλετ με την τηλεόραση; Προσπάθησα με τις ρυθμίσεις του wlan χωρίς αποτέλεσμα...

Εγω εχω κατεβασει το pppsspp για το psp,το epsx για το ps1 και το reicast για το dreamcast.Εχω το 64αρι αλλα εχω παρει και 128 γιγα καρτα μνημης και τα εχω περασει ολα εκει.Αλλα θα παρεις και αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/161383820019?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Για να τα ευχαριστηθεις τα παιχνιδια.Πραγματικα εχω παθει πλακα,ακομη και του psp τρεχουν απροβληματιστα...

Ελπιζω να δουμε αξιολογα παιχνιδια ειδικα για το ταμπλετακι μας στο μελλον...Ευχαριστουμε ρε Xiaomi...

Η τιμη για της δυνατοτητες του μηχανηματος ειναι απιστευτη...

αυτο το ipega κανει κ για το half life 2, trine κτλ? γενικα για τα exslusive παιχνιδια του nvidia shield? δοκιμασε το με αθτα τα παιχνιδια κ πες μου σε παρακαλω

Μόλις πήρα το 64 gb από merimobiles στα 280 ευρώ με παραλαβή εντός 2 ημερών με DHL...μήπως γνωρίζει κανείς που έχει παραλάβει από εξωτερικό με την εν λόγω εταιρεία αν υπάρχει κίνδυνος να μπλέξω με τελωνείο και εν τέλει να το πληρώσω όσο θα το πλήρωνα Ελλάδα;

Μόλις πήρα το 64 gb από merimobiles στα 280 ευρώ με παραλαβή εντός 2 ημερών με DHL...μήπως γνωρίζει κανείς που έχει παραλάβει από εξωτερικό με την εν λόγω εταιρεία αν υπάρχει κίνδυνος να μπλέξω με τελωνείο και εν τέλει να το πληρώσω όσο θα το πλήρωνα Ελλάδα;

ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑ 99% ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. :X

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro