stamkouts Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 γιασας.να ρωτησω κατι μηπως με αυτα τα χρηματα ειναι καλυτερα να παρεις ενα samsung s2 2015? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 γιασας.να ρωτησω κατι μηπως με αυτα τα χρηματα ειναι καλυτερα να παρεις ενα samsung s2 2015? Ναι είναι πολύ καλύτερο αν και κάπως πιο ακριβό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αξίζει ή αγορά του; Από θέμα ταχύτητας και επιδόσεων; Δε παίζω παιχνίδια, έχω ένα smsung με 1gb μνήμη και κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αξίζει ή αγορά του; Από θέμα ταχύτητας και επιδόσεων; Δε παίζω παιχνίδια, έχω ένα smsung με 1gb μνήμη και κολλάει Φίλε μου σε πιο αναφέρεσαι; Στο 1 ή στο 2; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αξίζει ή αγορά του; Από θέμα ταχύτητας και επιδόσεων; Δε παίζω παιχνίδια, έχω ένα smsung με 1gb μνήμη και κολλάει Το ταμπλετάκι είναι πάρα πολύ καλό και ποιοτικό για τα λεφτά του. Το έχω πάρει για τη γυναίκα μου που δεν παίζει παιχνίδια και είναι κατενθουσιασμένη. Δεν το έχω δει να κολλάει ποτέ Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Για το 2 μιλάω, ελληνικά έχει ή έστω υπάρχει rom με ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Έχει μπορέσει κανείς να συνδέσει το mipad2 με κάποιο controller μέσω otg φυσικά; Εμένα δεν μου παίζει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Για το 2 μιλάω, ελληνικά έχει ή έστω υπάρχει rom με ελληνικά; Επίσημη Rom με ελληνικά δεν υπάρχει μόνο custom Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Καλησπέρα, δεν μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω twrp στο mi pad 2. είμαι με την τελευταία official dev(6.5.26). έχω ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό καθώς και με το win droid toolkit αλλά όταν κάνω reboot στην recovery με πάει στην stock. έχω ξεκλειδώσει bootloader. αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει edit: δοκίμασα και με αυτό τον τρόπο https://xiaomi.eu/community/threads/instruction-how-to-flash-twrp.30787/ αλλά όταν κάνει reboot Μου βγάζει σφάλμα BOOTLOADER ERROR CODE 02 και δεν με αφήνει να μπω στην recovery Edited August 3, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φλασαρεις fastboot rom μέσω mi flash tool για να το επαναφέρεις Δες και σε βίντεο πως γίνεται Εδω η ρομ και το tool http://en.miui.com/a-234.html Μετά Κατέβασε αυτό και αποσυμπίεσε το στον υπολογιστή. Βαλε το tablet σε fastboot mode τρέξε από τον υπολογιστή το install_TWRP.bat. Θα περάσει μόνο του το TWRP και θα το ξεκινήσει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φλασαρεις fastboot rom μέσω mi flash tool για να το επαναφέρεις Δες και σε βίντεο πως γίνεται Εδω η ρομ και το tool http://en.miui.com/a-234.html Μετά Κατέβασε αυτό και αποσυμπίεσε το στον υπολογιστή. Βαλε το tablet σε fastboot mode τρέξε από τον υπολογιστή το install_TWRP.bat. Θα περάσει μόνο του το TWRP και θα το ξεκινήσει μόνο του. όχι δεν μου έχει κολλήσει το tablet. ανοίγει κανονικά, την twrp δεν μπορώ να περάσω με τίποτα. θα κατεβάσω την τελευταία stable και θα δοκιμάσω ξανά από την αρχή. edit: ούτε με την τελευταία stable κατάφερα να περάσω twrp. όλο μου βγάζει αυτό το error και δεν φορτώνει την recovery. edit2: δοκίμασα και με τον τρόπο που μου είπες, δοκίμασα να περάσω και κάποια πιο παλιά έκδοση dev αλλά το error κάθε φορά που πάω να περάσω twrp δεν λέει να φύγει. Edited August 3, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Σού είπα να φλασαρεις fastboot rom μέσω mi flash tool για να το επαναφέρεις απο το error και μετά με τον τρόπο που σου είπα βάλε το TWRP. Edited August 3, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Σού είπα να φλασαρεις fastboot rom μέσω mi flash tool για να το επαναφέρεις απο το error και μετά με τον τρόπο που σου είπα βάλε το TWRP. ναι μετά κατάλαβα τι εννοούσες. 'Εκανα αυτά που μου είπες και μετά από χίλιους συνδυασμούς κατάφερα τελικά να έχω την τελευταία stable από eu 7.5.2.0, με gapps που λειτουργούν(μόλις εγκαταστήσετε μέσω twrp τα gapps πρέπει μόλις ανοίξει το τάμπλετ να κατεβάσετε μέσω ίντερνετ αυτό το αρχείο και να το κάνετε εγκατάσταση, αλλιώς θα έχετε force close) καθώς και root (με την 46 έκδοση και όχι την 76 καθώς οδηγεί σε bootloop)! μου έφαγε όλη την μέρα το άτιμο, θέλει αρκετή δουλειά για να έρθει στα ίσια του, δεν έχω ταλαιπωρηθεί έτσι ξανά με άλλη συσκευή. Σε αποζημιώνει όμως η ποιότητα κατασκευής του και η πάρα πολύ ωραία οθόνη του! Σε ευχαριστώ kos, αν δεν ήταν οι οδηγοί σου θα το είχα πετάξει κατά πάσα πιθανότητα. Κλείνοντας επειδή είδα να υπάρχει κάποιο θέμα με αναπαραγωγή βίντεο, να πω ότι το vlc beta τα παίζει όλα τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ναι η αλήθεια είναι ότι θέλει αρκετή ταλαιπωρία για να το φτιάξεις αλλά αυτό γίνεται μία φορά. Να'σαι καλά και να χαρείς το tablet σου. Με την απενεργοποίηση του MIUI optimization έχει βελτιωθεί η απόδοση του tablet σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 [ROM] RemixOS 2.0 for MiPad 2, installation and download! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 [ROM] RemixOS 2.0 for MiPad 2, installation and download! Την πέρασες/Σκεφτεσαι να την περάσεις; Φαίνεται πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Σκάφτομαι να την περάσω. Μου φαίνετε πολύ καλή. Περιμένω να δω feedback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ναι το remix το παρακολουθώ εδώ και καιρό και είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον κονσεπτ. Αν δεν με είχε ταλαιπωρήσει τόσο το ταμπλετ να το στησω θα την είχα περάσει ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 [ROM] RemixOS 2.0 for MiPad 2, installation and download! Δάσκαλε μου εσύ! Ρε συ θα τρελαθώ τελείως. Εκεί που νόμιζα ότι δεν είχα πρόβλημα, έκατσα μετά από μέρες να δω μια σειρά σε 480 ανάλυση! Και πάλι μου έκανε τα γνωστά νερά το Vlc. Μετά απο 15 λεπτά αλλού ο ήχος αλλού η εικόνα! Έβαλα το Bs player και είδα ότι πήγε καλά στο ίδιο επεισόδιο. Ρε συ μπορείς να το περάσεις και συ να μου πεις τι γίνεται; Με τον player που μου πρότεινες και έχεις, δεν μπόρεσα να βρω άκρη με την κωδικοποίηση των υποτίτλων. Οπότε θα μείνω στο Bs να δω πως θα πάει αν και χάλια το User interface του. Άμα ξανά αγοράσω ταμπλετ Xiaomi..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ο KMplayer έχει πρόβλημα με ελληνικές γραμματοσειρές βγάζει χ ορισμένα γράμματα και δεν κανει για αυτό που θες δεν υπάρχει λύση. Το VLC λες να περάσω; Αν ναι, το πέρασα τι θες να δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ο KMplayer έχει πρόβλημα με ελληνικές γραμματοσειρές βγάζει χ ορισμένα γράμματα και δεν κανει για αυτό που θες δεν υπάρχει λύση. Το VLC λες να περάσω; Αν ναι, το πέρασα τι θες να δω; Ρε τρελέ εσύ δεν μου είχες πει ότι με τον Kmplayer στα τρέχει όλα νερό και οι υπότιτλοι μια χαρά; Εκτός και αν δεν θυμάμαι καλά. Λοιπόν οπότε δεις σειρά η ένα μεγάλο βίντεο, 30λεπτο σίγουρα, θέλω να μου πεις αν μετά από κάποια ώρα αποσυγχρονιζεται η εικόνα από τον ήχο. Σαν να βλέπεις βραζιλιανικη σειρά ένα πράμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) Είχα πει ότι τα βίντεο μου τα παίζει μία χαρά καί γενικά μου αρέσει το interface του και χρησιμοποιώ αυτόν. Δεν του βάζω υπότιτλους και δεν βλέπω μεγάλα βίντεο με το ταμπλετ. Με κάποιες δοκιμές που έκανα αυτές τις μέρες σε βίντεο με σειρές ο VLC μου φάνηκε πίο σταθερός. Στα mkv x265 10bit δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με κανένα player το tablet. Πιστεύω ότι επειδή ανεβάζει θερμοκρασία ρίχνει στροφές και για αυτό γίνεται αυτό που λες μετά από κάποια ώρα. Αυτό που παρατηρώ όταν το φορτιζω και παίζω ένα παιχνίδι κολλάει πάρα πολύ σε σχέση με όταν το παίζω χωρίς να το φορτιζω. Με την φόρτιση ανεβάζει θερμοκρασία και τα κολλήματα είναι πιό έντονα. Edited August 11, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Είχα πει ότι τα βίντεο μου τα παίζει μία χαρά καί γενικά μου αρέσει το interface του και χρησιμοποιώ αυτόν. Δεν του βάζω υπότιτλους και δεν βλέπω μεγάλα βίντεο με το ταμπλετ. Με κάποιες δοκιμές που έκανα αυτές τις μέρες σε βίντεο με σειρές ο VLC μου φάνηκε πίο σταθερός. Στα mkv x265 10bit δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με κανένα player το tablet. Πιστεύω ότι επειδή ανεβάζει θερμοκρασία ρίχνει στροφές και για αυτό γίνεται αυτό που λες μετά από κάποια ώρα. Αυτό που παρατηρώ όταν το φορτιζω και παίζω ένα παιχνίδι κολλάει πάρα πολύ σε σχέση με όταν το παίζω χωρίς να το φορτιζω. Με την φόρτιση ανεβάζει θερμοκρασία και τα κολλήματα είναι πιό έντονα. RemixOS_mix 2.0 for MiPad 2 Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν είναι θέμα θερμοκρασίας και ότι πολύ απλά δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο επεξεργαστής; Ήθελα να μάθω όσοι το έχουν με Windows έχουν τα ίδια προβλήματα; Φαντάζομαι πως ναι, αλλά καλό θα ήταν να μας το επιβεβαιώσει κάποιος. Με τη φόρτιση το έχω και γω αυτό το θέμα. Βασικά και στο Honor 6 που είχα και στο Redmi Note 3 pro, Mipad 1 όταν το είχα και στο 2 τώρα , όταν τα φορτιζω και τα χειρίζομαι έχουν προβλήματα απόδοσης και θέμα με το touch της οθόνης. Την ερωτεύτηκα αυτή τη Rom, μου φαίνεται είναι θέμα χρόνου να τη βάλω. Θα το κάνουμε το βήμα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Το δικό μου ήταν windows και μετά του πέρασα MIUI και εκεί είχε προβλήματα. Ερωτιάρη! :love:Η αλήθεια είναι ότι την γλυκοκοιταω:baby: αυτές τις μέρες αλλά δεν την περνώ μένω με την όρεξη:food:. Περιμένω κάποιον τολμηρό από εδώ να την βάλει να πει εντυπώσεις πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Έβαλα το RemixOS και δεν μου άρεσε δεν αξίζει εχει πολλά προβλήματα και άδικα έχασα όλη μου την μέρα. Edited August 11, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts