kyrliot Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Ευχαριστώ φίλε, κρίμα πάντως ενώ είμαι φαν και εχω ένα κάρο προϊόντα τους... εκτός από τηλέφωνο ξενέρωσα. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Τώρα κατάλαβα τί γίνεται. Θα ακολουθήσω αρχικά την πρώτη λύση. Αν μπορείς στείλε μου οδηγίες. Υ. Γ με την 6.4.7 με 2-3 επανεκκίνησεις δεν δουλεύει το Home button. Ενώ ακούγεται ο ήχος ότι το πατάς δεν σε πάει στο Home. Επίσης στην αρχική οθόνη χάνονται οι εφαρμογές. Δεν τις εμφανίζει έως ότου πατήσεις κάπου στην οθόνη και ως δια μαγείας τις βλέπεις. Κάτι δεν πάει καλά. Αν κάνεις τα παρακάτω θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου για αυτό κάνε ένα back up πρώτα και το αρχείο πέρασε το στον υπολογιστή. Κατεβάζεις αυτό και το αποσυμπιέζεις. Κατεβάζεις αυτό και το βάζεις μέσα στον προηγούμενο φάκελο. Πας στον φάκελο και πατάς Shift και δεξί κλικ και μετά άνοιγμα παραθύρου εντελών εδώ. γράφεις adb reboot bootloader fastboot flash data userdata.img Θα πρέπει να σε ρωτήσει κάτι επέλεξε yes αν κοπεί η εικόνα μην περιμένεις 20 λεπτά όπως την άλλη φορά αλλά κρατά πατημένο το power button. Άστο να ανοίξει σύνδεσε το με τον υπολογιστή και πέρνα μέσα το αρχείο με την Rom 6.4.7. Μετά γράφεις adb reboot bootloader fastboot oem reboot recovery Μετά πρέπει να μπει σε TWRP και κάνεις install την Rom. Edited July 2, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Αν κάνεις τα παρακάτω θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου για αυτό κάνε ένα back up πρώτα και το αρχείο πέρασε το στον υπολογιστή. Κατεβάζεις αυτό και το αποσυμπιέζεις. Κατεβάζεις αυτό και το βάζεις μέσα στον προηγούμενο φάκελο. Πας στον φάκελο και πατάς Shift και δεξί κλικ και μετά άνοιγμα παραθύρου εντελών εδώ. γράφεις adb reboot bootloader fastboot flash data userdata.img Θα πρέπει να σε ρωτήσει κάτι επέλεξε yes αν κοπεί η εικόνα μην περιμένεις 20 λεπτά όπως την άλλη φορά αλλά κρατά πατημένο το power button. Άστο να ανοίξει σύνδεσε το με τον υπολογιστή και πέρνα μέσα το αρχείο με την Rom 6.4.7. Μετά γράφεις adb reboot bootloader fastboot oem reboot recovery Μετά πρέπει να μπει σε TWR και κάνεις install την Rom. OK το κάνω άμεσα και ενημερώνω. Πέθανα με το 20λεπτο στην κομμένη εικόνα. Διευκρίνηση: Πριν πατήσω τις εντολές θα πρέπει να έχω βάλει το tablet σε fastboot και να το συνδέσω στο pc ; Οπότε όταν λογικά κόψει την εικόνα κρατώ πατημένο το power κάνει επαννεκίνηση και περνάω μέσα τη ROM. Αν περάσω άλλη ρομ, πιο καινούργια ας πούμε θα έχω θέμα; Οπότε κάνω ξανά επανεκκίνηση σε fastboot για να πατήσω τις εντολές ώστε να με βαλει σε TWR; Σόρι για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρέπει να διευκινήσω. Δέκα μέτρα, μία κόβε που λέει και ο λαός. Edited July 2, 2016 by Stakantzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 OK το κάνω άμεσα και ενημερώνω. Πέθανα με το 20λεπτο στην κομμένη εικόνα. Διευκρίνηση: Πριν πατήσω τις εντολές θα πρέπει να έχω βάλει το tablet σε fastboot και να το συνδέσω στο pc ; Οπότε όταν λογικά κόψει την εικόνα κρατώ πατημένο το power κάνει επαννεκίνηση και περνάω μέσα τη ROM. Αν περάσω άλλη ρομ, πιο καινούργια ας πούμε θα έχω θέμα; Οπότε κάνω ξανά επανεκκίνηση σε fastboot για να πατήσω τις εντολές ώστε να με βαλει σε TWR; Σόρι για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρέπει να διευκινήσω. Δέκα μέτρα, μία κόβε που λέει και ο λαός. Ναι σε fastboot ή πρώτη εντολή αυτό κάνει άν είναι ανοικτό το tablet το κάνει restart καί τό βάζει σε fastboot αν μπεις με συνδιασμό πλήκτρων δεν χρειάζεται ή εντολή. Όχι πέρνα την 6.4.7. καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Και αίτηση για ξεκλείδωμα να κάνεις το unlock tool δεν δουλεύει με το mipad 2. Μόνο με εντολή το ξεκλειδώνεις ή για να μην παιδεύεσαι κατεβάζεις το WinDroid Toolkit v3.1 και τα κάνει μόνο του αλλά μετά θα έχεις 963 error στο play. Εγώ είμαι αυτός που τους είπα να σβήνουν τον φάκελο Whetstone από το zip και να το φλασάρουν μετά. Δοκίμασε αυτό να κάνεις αλλά μαλών δεν θα αφήσει το recovery της xiaomi να φλασάρεις. Επειδή είναι και καινούργιο αν δεν πιάσει το προηγούμενο περνά την προηγούμενη stable όπως είναι που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα με το Whetstone δεν χάνεις και τίποτα ουσιώδεις. Φυσικά είχες απόλυτο δίκαιο, η προηγούμενη stable δεν μου έκλεισε μέχρι τώρα καμία εφαρμογή :) Τώρα πως καταφέρνουν να χαλάνε αντί να βελτιώνουν, τι να πω... Ευχαριστώ και πάλι. Υ. Γ Και κάτι ευχάριστο, που δεν το ήξερα, έχει fm radio. Edited July 3, 2016 by kyrliot Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έχει πάρει κανείς το mi pad 2 από banggood; από ότι διαβάζω περνάνε μια δικιά τους ρομ. Είναι εύκολο να περάσω από αυτή σε κάποια Official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Φυσικά είχες απόλυτο δίκαιο, η προηγούμενη stable δεν μου έκλεισε μέχρι τώρα καμία εφαρμογή :) Τώρα πως καταφέρνουν να χαλάνε αντί να βελτιώνουν, τι να πω... Ευχαριστώ και πάλι. Υ. Γ Και κάτι ευχάριστο, που δεν το ήξερα, έχει fm radio. Να'σαι καλά! Τελικά το zip αν το πειραξεις δεν σε αφήνει να το φλασαρεις ε; Δεν χάνεις τίποτα αν μείνεις στην προηγούμενη η καινούρια έχει το νέο bootlogo νέο καιρό και διαφορετικά γράμματα στην status bar. Έχει πάρει κανείς το mi pad 2 από banggood; από ότι διαβάζω περνάνε μια δικιά τους ρομ. Είναι εύκολο να περάσω από αυτή σε κάποια Official; Δεν το πείρα από εκεί αλλά σε μερικά καταστήματα γράφεις στα σχόλια τις παραγγελίας ότι δεν το θέλεις με custom Rom το στέλνουν με την αυθεντική. Edited July 3, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ναι σε fastboot ή πρώτη εντολή αυτό κάνει άν είναι ανοικτό το tablet το κάνει restart καί τό βάζει σε fastboot αν μπεις με συνδιασμό πλήκτρων δεν χρειάζεται ή εντολή. Όχι πέρνα την 6.4.7. καλύτερα. Δυσκολεύτηκα λίγο για να δει σε fastboot ο υπολογιστής μου το ταμπλετ αλλά τα κατάφερα και φλασαρα το userdata αλλά δεν μου έβγαλε επιλογή yes. Έκανα επανεκκίνηση σε recovery και πέρασα τη Ρομ. Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα ήταν να πάω στο play store και αυτή τη φορά δεν ξεκινούσε καθόλου η λήψη οποιαδήποτε εφαρμογής. Σε κάποια φάση μου έβγαλε μήνυμα για error 920 αν θυμάμαι καλά. Μετά από επανεκκίνηση, όλα δούλεψαν ρολόι , μέχρι την ώρα που γράφω, αλλά το θέμα που είχα στα παιχνίδια παραμένει. Ο λόγος που έβαλα άλλη Ρομ φεύγοντας από την επίσημη ήταν γιατί κολλούσε πολλά παιχνίδια στιγμιαία και γενικά ακόμα και σε βίντεο είχα θέματα! Δοκίμασα τα ίδια παιχνίδια και πάλι το ίδιο.... Ενώ σε κινητό με χειρότερο hardware τα παίζει νερό. Επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τον kos για την βοήθειά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σού είχα πει μήν κάνεις την διαδικασία θα ταλαιπωρηθεις και θα έχεις το 963. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και γλυτωσα το ξύλο. Πάλι καλά που δεν σε ρώτησε για yes θα έχανες μία μέρα :lol:. Είναι καλό που έχεις TWRP recovery. Κάνε υπομονή να βγει η 8 μπας και βελτιωθεί. Για βίντεο κατέβασε το KMplayer από το play και στίς ρυθμίσεις του απενεργοποίησε τα gesture. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Σού είχα πει μήν κάνεις την διαδικασία θα ταλαιπωρηθεις και θα έχεις το 963. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και γλυτωσα το ξύλο. Πάλι καλά που δεν σε ρώτησε για yes θα έχανες μία μέρα :lol:. Είναι καλό που έχεις TWRP recovery. Κάνε υπομονή να βγει η 8 μπας και βελτιωθεί. Για βίντεο κατέβασε το KMplayer από το play και στίς ρυθμίσεις του απενεργοποίησε τα gesture. Χαχα κορόιδευε εσύ αλλά τα κατάφερα! Το πρόβλημα είναι ότι έχω ακόμη ένα καινούργιο, ζελατίνα, για συνάδελφο και αυτός θέλει οπωσδήποτε ελληνικά! ΥΓ Δεν υπάρχει κάποιο αρχείο να φλασαρουμε για να βελτιώσουμε τα κολλήματα του επεξεργαστή; Δεν ξέρω αν παίζεις παιχνίδια και τα έχεις και συ... Edited July 4, 2016 by Stakantzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δες πίσω την σελίδα 52 στα είχα πεί για τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δυστυχώς. Αφού τώρα το παίζεις στα δάκτυλα το tablet θα του πάρεις 100 ευρώ φιλική τιμή και θα του περάσεις την Rom αφού έκανε το λάθος και το αγόρασε :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δες πίσω την σελίδα 52 στα είχα πεί για τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δυστυχώς. Αφού τώρα το παίζεις στα δάκτυλα το tablet θα του πάρεις 100 ευρώ φιλική τιμή και θα του περάσεις την Rom αφού έκανε το λάθος και το αγόρασε :lol:. Σωραιος εσύ τελικά! Άκου 100 ευρώ! Το κατέβασα το kmplayer αλλά επιλογή gesture δεν βρήκα.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/6ed790a3c330a7ba1ecf6b900eeac393.jpg Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Είναι εκείνα τα τρία συνεχόμενα επιλεγμένα sound control brightness seek αν θες βγαλτα θα παίζει καλύτερα. Αυτά είναι ρυθμίσεις όταν παίζει το βίντεο να κουνας τα δάκτυλα σου και να κάνεις λειτουργίες. Ειδες καμία βελτίωση με τον KMplayer; Σε μένα τα παίζει όλα τέλεια ακόμα και τα 4Κ. Edited July 4, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Είναι εκείνα τα τρία συνεχόμενα επιλεγμένα sound control brightness seek αν θες βγαλτα θα παίζει καλύτερα. Αυτά είναι ρυθμίσεις όταν παίζει το βίντεο να κουνας τα δάκτυλα σου και να κάνεις λειτουργίες. Ειδες καμία βελτίωση με τον KMplayer; Σε μένα τα παίζει όλα τέλεια ακόμα και τα 4Κ. Στραβομάρα έχω μωρέ; ( Μπροστά μου ήταν!) Πέρασα σε 1080 το τελευταίο επεισόδιο του Game of thrones (MKV) και άλλο ένα MKV και δεν έχει λέει codec για τον ήχο! Δηλαδή κάτι να δουλέψει, out of the box δεν υπάρχει; Το MX Player που το θεωρώ κορυφαίο, όταν πάω να ανοίξω αρχεία μου κρασάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Οδηγός εγκατάστασης Stable 7.5.2.0 eu Rom 1) Κατεβάζουμε την Rom από εδώ. Ανοίγουμε το αρχείο zip πάμε στο system -> app folder και σβήνουμε τον φάκελο whetstone. Κάνουμε το αρχείο install με το TWRP. 2) Αφού ανοίξει το tablet πάμε εδώ και επιλεγούμε x86_64 - 5.1 – pico το κατεβάζουμε και το κάνουμε install με το TWRP και μετά κάνουμε με προσοχή Wipe cache and dalvik/ART. Η Ρομ έχει ελληνικά και είναι λίγο καλύτερη από την 6.4.7. την χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα και δεν έχει κανένα bug. Αν είμαστε σε 6.4.7 ή σε αλλη παρόμοια δεν χρειάζεται back up γιατί δεν χάνουμε τίποτα θα είναι όλα όπως τα είχαμε. Edited July 5, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Οδηγός εγκατάστασης Stable 7.5.2.0 eu Rom 1)Κατεβάζουμε την Rom από εδώ. Ανοίγουμε το αρχείο zip πάμε στο system -> app folder και σβήνουμε τον φάκελο whetstone. Κάνουμε το αρχείο install με το TWRP. 2)Αφού ανοίξει το tablet πάμε εδώ και επιλεγούμε x86_64 - 5.1 – pico το κατεβάζουμε και το κάνουμε install με το TWRP και μετά κάνουμε με προσοχή Wipe cache and dalvik/ART. Η Ρομ έχει ελληνικά και είναι λίγο καλύτερη από την 6.4.7. την χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα και δεν έχει κανένα bug. Αν είμαστε σε 6.4.7 ή σε αλλη παρόμοια δεν χρειάζεται back up γιατί δεν χάνουμε τίποτα θα είναι όλα όπως τα είχαμε. Μάλιστα.... Στο σημείο που λες κάνουμε το αρχείο install με Twrp φαντάζομαι εννοείς μπαίνουμε σε twrp recovery και κάνουμε install το zip της Ρομ με διεγραμενη πλέον το φάκελο whetstone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Μάλιστα.... Στο σημείο που λες κάνουμε το αρχείο install με Twrp φαντάζομαι εννοείς μπαίνουμε σε twrp recovery και κάνουμε install το zip της Ρομ με διεγραμενη πλέον το φάκελο whetstone. Ναι! Και μετά πάλι σε TWRP recovery και για το άλλο αρχείο. Από την εφαρμογή updater έχει επιλογή να μπει σε recovery πατώντας στις 3 τελείες πάνω ψηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ναι! Και μετά πάλι σε TWRP recovery και για το άλλο αρχείο. Από την εφαρμογή updater έχει επιλογή να μπει σε recovery πατώντας στις 3 τελείες πάνω ψηλά. Δάσκαλε, θα φταίω εγώ τώρα, αν θα ζητήσω τα φώτα σου να περάσω TWRP ; Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ναι! Και μετά πάλι σε TWRP recovery και για το άλλο αρχείο. Από την εφαρμογή updater έχει επιλογή να μπει σε recovery πατώντας στις 3 τελείες πάνω ψηλά. Done! Θα επανέλθω με εντυπώσεις! Φαίνεται να είναι αρχικά πιο...material. Y.Γ Το γεγονός ότι, ότι κωδικοποίηση και να βάλω στους υπότιτλους στο kmplayer δεν μου τους εμφανίζει σωστά, έχουμε κάποια σκέψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δάσκαλε, θα φταίω εγώ τώρα, αν θα ζητήσω τα φώτα σου να περάσω TWRP ; Η διαδικασία που πρέπει να κάνεις είναι 1) Back up και μεταφορά του αρχείου στον υπολογιστή 2) Unlock bootloader 3) Install TWRP 4) Install costum Rom 5) Θα πρέπει να έχεις 963 error και θα θες να το φτιάξεις Αυτά γίνονται μια φορά. Σκέψου και αν αποφασίσεις εδώ είμαστε. Ρωτά και τον Stakantzi αν αξίζει γιατί αυτός τα έκανε πρόσφατα και θυμάται την διάφορα της xiaomi με τις customs Rom. Done! Θα επανέλθω με εντυπώσεις! Φαίνεται να είναι αρχικά πιο...material. Y.Γ Το γεγονός ότι, ότι κωδικοποίηση και να βάλω στους υπότιτλους στο kmplayer δεν μου τους εμφανίζει σωστά, έχουμε κάποια σκέψη; Δεν φτάνει που κατεβάζεις παράνομα σειρές από το Internet μας κάνεις και ερωτήσεις να γίνουμε συνένοχοι και εμείς:p. Για τα mkv αρχεία τα δικά μου τα παίζει τέλεια μάλλον η πηγή που τα κατεβάζεις χρησιμοποιεί κάποιον codec που δημιουργεί το πρόβλημα. Υποτίτλους δεν έχω βάλει ποτέ για να σου απαντήσω. Δεν μας είπες ειδές καμία διάφορα στα βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Η διαδικασία που πρέπει να κάνεις είναι 1) Back up και μεταφορά του αρχείου στον υπολογιστή 2) Unlock bootloader 3) Install TWRP 4) Install costum Rom 5) Θα πρέπει να έχεις 963 error και θα θες να το φτιάξεις Αυτά γίνονται μια φορά. Σκέψου και αν αποφασίσεις εδώ είμαστε. Ρωτά και τον Stakantzi αν αξίζει γιατί αυτός τα έκανε πρόσφατα και θυμάται την διάφορα της xiaomi με τις customs Rom. Δεν φτάνει που κατεβάζεις παράνομα σειρές από το Internet μας κάνεις και ερωτήσεις να γίνουμε συνένοχοι και εμείς:p. Για τα mkv αρχεία τα δικά μου τα παίζει τέλεια μάλλον η πηγή που τα κατεβάζεις χρησιμοποιεί κάποιον codec που δημιουργεί το πρόβλημα. Υποτίτλους δεν έχω βάλει ποτέ για να σου απαντήσω. Δεν μας είπες ειδές καμία διάφορα στα βίντεο; Ναι ναι ρώτα τον stakantzi που έχει καεί η γούνα του τρεις μέρες τώρα! Παιδεύτηκα ρε kos αλλά είχα πάρα πολύ δυνατή υποστήριξη και φαίνεται ότι καταφέραμε κάτι καλό!:p:p Άκου κει παράνομα, έχω Nova το γράφω, το μετατρέπω σε ψηφιακή μορφή και το βλέπω στο ταμπλετ. Αμέσως το νού σου να πάει εκεί. Δεν πρέπει να σε έπεισα και πολύ έτσι; Το βράδυ στη δουλειά θα το δουλέψω λίγο να δω πως πάει η ROM κτλ και θα σε ενημερώσω, αν προλάβω και χαζέψω καμιά σειρά θα σου πω....ένα δεκάλεπτο που είδα πάντως το έτρεχε νεράκι το 1080. VLC τελικά γιατί με το KMplayer δεν βρήκα άκρη με την κωδικοποίηση. MX Player κρασάρει πριν ανοίξει. Απότι διάβασα έχει θέμα συμβατότητας ο επεξεργαστής της Intel. Ωραία πράγματα. Που σε ρε Tegra K1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τελικα ειχα δεν ειχα το ξεπαστρεψα.Εβαλα twrp αλλα internal storage ειναι 0 ΜΒ.Τωρα ψαχνω να δω αν μπορω να κανω κατι :( Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τελικα ειχα δεν ειχα το ξεπαστρεψα.Εβαλα twrp αλλα internal storage ειναι 0 ΜΒ.Τωρα ψαχνω να δω αν μπορω να κανω κατι :( Δώσε περισσότερες πληροφορίες τι έκανες και πιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Μπαινω σε twrp αλλα δεν βλεπει αποθηκευτικο χωρο .Παντως δεν νομιζω να εκανα wipe internal storage.Aν βαλω otg το βλεπει ..Το tablet, φορτίζει, μπορεί να μπει σε fastboot και σε TWRP αφού πρώτα βγάλει error 3 και πατήσω vol+. Edited July 6, 2016 by kyrliot Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Μπαινω σε twrp αλλα δεν βλεπει αποθηκευτικο χωρο .Παντως δεν νομιζω να εκανα wipe internal storage.Aν βαλω otg το βλεπει ..Το tablet, φορτίζει, μπορεί να μπει σε fastboot και σε TWRP αφού πρώτα βγάλει error 3 και πατήσω vol+. Δεν θα πέρασες το σωστό TWRP μάλλον. Για δοκίμασε να βάλεις το αρχείο με τήν ρομ σε ένα usb και να το κάνεις install αφού βλέπει otg το TWRP. Αν δεν πιάσει το προηγούμενο που μάλλον δεν θα πιάσει Κατέβασε αυτό και αποσυμπίεσε το στον υπολογιστή. Βαλε το tablet σε fastboot mode και τρέξε το install_TWRP.bat (διπλο πατημα με το ποντικη πανω στο install_TWRP.bat) Θα περάσει μόνο του το TWRP και θα το ξεκινήσει μόνο του. Edited July 6, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts