unbreakable83 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για σας παιδιά, παράγγειλα από vickmall το mipad 2 64gb αν και μου είπαν σε ένα μήνα θα μου το στείλουν περίπου γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, το 16αρι που είχαν διαθέσιμο είναι πολύ μικρό για τη χρήση μου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν έρθει το εργαλείο και έχω κάποια απορία μπορώ να τη γράψω εδώ γιατί δεν βρήκα thread που να αφορά το mipad 2 αποκλειστικά. Ευχαριστώ Παράθεση «Οι προπάτορες ημών ήσαν Ηπειρώτες , εκ των οποίων ηγέρθη εκείνος ο Πύρρος». Γεώργιος Καστριώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Εγώ περιμένω να βγει η έκδοση με τα windows 10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εντυπώσεις άπο κάποιον που έχει το Xiaomi Mi Pad 2? To 16 με το 64 εκτός απο τον αποθηκευτικό χώρο έχουν καμία άλλη διαφορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εγώ περιμένω να βγει η έκδοση με τα windows 10... Ποτε βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Αρχές 2016 είχαν πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδιά καλή χρονιά. Είμαστε λίγο υποτονικοί είναι η αλήθεια. Μου ήρθε μία θήκη που κλείνει και από μπροστά από eBay. Όταν το κλείνω κλειδώνει και το tablet μαγνητικά. Το πρόβλημα είναι όμως πως όταν την γυρνάω από την πίσω πλευρά για να χειριστώ το tablet πιάνει και από κει ο μαγνήτης και κλειδώνει! Ουσιαστικά γίνεται μη πρακτική. Άρα έχουμε. Υπάρχει μενού που να μην κλειδώνει καθόλου με τη θήκη αλλά μόνο όταν θέλω εγώ; Υπάρχει κάποια πατέντα που έχει κάνει κάποιος να μην κλειδώνει και από την πίσω μεριά του tablet ; Και τέλος, υπάρχει κάποιος που έχει παρει κάποια καλή να μην έχει αυτό το πρόβλημα να την παραγγείλω; τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 2015 High Quality 7.9" Xiaomi Mi Pad Leather Flip Case Colorful Xiaomi Mipad Case 7.9" Xiaomi Tablet Protect Cover http://s.aliexpress.com/JRV3iQFR (from AliExpress Android). Εξαιρετική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 2015 High Quality 7.9" Xiaomi Mi Pad Leather Flip Case Colorful Xiaomi Mipad Case 7.9" Xiaomi Tablet Protect Cover http://s.aliexpress.com/JRV3iQFR (from AliExpress Android). Εξαιρετική! Ευχαριστώ πολύ! Όντως φαίνεται εξαιρετική και πολύ φθηνή αλλά εγώ ψάχνω κάτι πιο λιτό σαν θήκη, σαν αυτή http://www.ebay.com/itm/Luxury-High-quality-Smart-Flip-Leather-Case-Cover-For-Xiaomi-Mi-Pad-Mipad-Tablet-/161916976296?var=&hash=item25b300fca8:m:m8ge654yTmEacVbLa_zBsjQ απλά ή να μην έχει καθόλου μαγνητικό κλείσιμο ή τουλάχιστον αν έχει να μην πιάνει και από πίσω όταν το γυρνάς! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την Baseus αλλά επειδή κάηκε η γούνα μου με το μαγνητικό τη φοβάμαι να τη παραγγείλω μόνο για δοκιμή, καθώς είναι και ακριβή. Αν καποιο παιδί την έχει, ή έχει κάποια χωρίς μαγνητάκι θα του ήμουν υπόχρεως . Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Mipad 2 64gb παίζει πουθενά διαθέσιμο αυτή τη στιγμή; Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasoulas13 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Mipad 2 64gb παίζει πουθενά διαθέσιμο αυτή τη στιγμή; http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_268672.html μετα τις 24/01 ξεκιναει αποστολες... (και το πιο φθηνο που εχω βρει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_268672.html μετα τις 24/01 ξεκιναει αποστολες... (και το πιο φθηνο που εχω βρει!) Αυτό πως δουλεύει όμως? Αν βάλω εγώ παραγγελία μου τραβάνε τα λεφτά, 24 ξεκινάνε να στέλνουν και μπορεί το δικό μου να φύγει μετά από 15-20 μέρες? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasoulas13 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Αυτό πως δουλεύει όμως? Αν βάλω εγώ παραγγελία μου τραβάνε τα λεφτά, 24 ξεκινάνε να στέλνουν και μπορεί το δικό μου να φύγει μετά από 15-20 μέρες? λογικα μεσα σε 1-2 μερες θα το στειλουν, λενε preorder αρα στις 24 θα τα εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Έχει βάλει κανείς την Developer 6.1.8; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πάντως το ταμπλετακι είναι αααάψογο για τα λεφτά του. Το πήρα 145 ευρώ από fastcardtech, του πεταξα την τελευταία stable από mui.gr και όλα καλά. Super vfm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πάντως το ταμπλετακι είναι αααάψογο για τα λεφτά του. Το πήρα 145 ευρώ από fastcardtech, του πεταξα την τελευταία stable από mui.gr και όλα καλά. Super vfm! πιο λες; το 1 ή το 2; τέτοια τιμή δεν βρήκα εγώ.. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 To 1, πρέπει να υπάρχει ακόμα σε αυτή την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά επειδή είμαι στο ψάξιμο για ταμπλετάκι, κατά την γνώμη σας windows ή Android; βλέπω εδώ το xiaomi σε windows μια καλή περίπτωση σύμφωνα και με τα γραφώμενα σας και άρχισε ναα με ενδιαφέρει για να είμαι ειλικρινής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Χαλαρα το windows ... Εξαρτάται και τι θες να κανεις βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontinos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Χαλαρα το windows ... Εξαρτάται και τι θες να κανεις βεβαια. Δεν ξερω αν προκειται για λαθος, ή απλα ειναι καποιο leak, αλλα εδω φαινεται πως ισως υπαρχει και dual os version. Δεν ξερω πως μπορει να επαληθευτει. Edited February 23, 2016 by kontinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Γεια σας παιδια, θελω να παρω το ταμπλετ και βρηκα οτι υπαρχει στο gearbest στην τιμη των 165 ευρω περιπου. Δεν γραφει καπου αν ειναι refubrished η καινουργιο. Ρωτησα αλλα δεν απαντησαν ακομα . Ξερετε κατι εσεις; Επισης ποια θηκη προτεινεται; Ευχαριστω πολυ Edited February 24, 2016 by BASILISP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλημέρα παρήγγειλα σήμερα το Xiaomi mi pad 2 16GB από το Geekbying. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ζητήσω από το κατάστημα; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλημέρα παρήγγειλα σήμερα το Xiaomi mi pad 2 16GB από το Geekbying. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ζητήσω από το κατάστημα; ποιο παρήγειλες; κάπου παραπάνω αναφέρεται πως υπάρχει και αυτό με τα δύο λειτουργικά (Android + Windows) υπάρχει κάτι τέτοιο, ρώτησες; και σε ποια τιμή το παρήγγειλες φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 ποιο παρήγειλες; κάπου παραπάνω αναφέρεται πως υπάρχει και αυτό με τα δύο λειτουργικά (Android + Windows) υπάρχει κάτι τέτοιο, ρώτησες; και σε ποια τιμή το παρήγγειλες φίλε μου; Παρήγγειλα αυτό, με κουπόνι μου βγήκε 159€ Δεν ρώτησα για άλλη έκδοση Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το mi pad 2 δεν βγαίνει με 3g 4g σε καμία έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το mi pad 2 δεν βγαίνει με 3g 4g σε καμία έκδοση; όχι , μόνο εκδόσεις ανάλογα με την εσωτερική μνήμη και το λειτουργικό π.χ. 16GB ή 64GB και windows ή android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts