johnnyman25 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 παιδια απο πιο site προτεινεται να γινει αγορα?ενδιαφερομαι για το 64αρι!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shabe Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 παιδια απο πιο site προτεινεται να γινει αγορα?ενδιαφερομαι για το 64αρι!! minideal.net με διαφορά. Περίμενα συνολικά 10 μέρες για να το παραλάβω!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαιρετικό θα ήταν αν δεν του έλειπαν αρκετές εφαρμογές.Mε την κυκλοφορία του miui v6 θα δούμε όλη την μαγεία! Αμήν και πότε! Το τάμπλετάκι θυμίζει beta version του MIUI6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 minideal.net με διαφορά. Περίμενα συνολικά 10 μέρες για να το παραλάβω!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμήν και πότε! Το τάμπλετάκι θυμίζει beta version του MIUI6. με τι το στελνει το minideal.net? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutsk Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το δικο μου μετα απο 2 βδομαδες χρησης ξαφνικα παρεδωσε πνευμα. Εσβησε η οθονη κ δεν μου βγαζει καμια ενδειξη ακομα και οταν το συνδεω στο φορτιστη. Καμια γνωμη ?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ....Kαι μετα απο μια ωρα, μολις ξανανοιξε. Περιεργα πραγματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shabe Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 με τι το στελνει το minideal.net? Singapore Post (απλό ταχυδρομείο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Singapore Post (απλό ταχυδρομείο) Ευχαριστω αλλα βλεπω οτι το εχει σχεδον 20 δολαρια πιο ακριβο απο το merimobiles.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το δικο μου μετα απο 2 βδομαδες χρησης ξαφνικα παρεδωσε πνευμα. Εσβησε η οθονη κ δεν μου βγαζει καμια ενδειξη ακομα και οταν το συνδεω στο φορτιστη. Καμια γνωμη ?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ....Kαι μετα απο μια ωρα, μολις ξανανοιξε. Περιεργα πραγματα..... Μηπως το αφησες αφορτιστο και εσβησε απο μπαταρια; μερικες φορες αν το κανεις αυτο αργει να ξανανοιξει το ταμπλετ, οχι μονο αυτο, ισχυει και για αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 "Gorgona" δεν έχει ράδιο; "Ωραία"! Οπότε σημείωνε: No FM Radio,No Camera Flash,No Dual SIM,No 3G/LTE,No NFC,No GPS,ελλιπές OS.... Πάω στοίχημα ότι του χρόνου ίδια εποχή θα μιλάμε για το διαδοχό του που θα έχει τα παραπάνω με τα ίδια λεφτά που δώσαμε να πάρουμε αυτό. Ας σταματήσω όμως την γκρίνια γιατί το μηχάνημα είναι κορυφαίο και χωρίς αυτά τα features (σε αναμονή της V6) δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Οσο αφορά το Minideal θα πω ότι είναι πάρα πολύ καλό eshop με συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Του χρόνου θα έχει βγει Κ2 που θα σπέρνει πάλι όπως ο Κ1,ειδικά σε GPU πολύ δύσκολα θα ξεπεράσουν οι άλλες την Nvidia. Edited September 7, 2014 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ευχαριστω αλλα βλεπω οτι το εχει σχεδον 20 δολαρια πιο ακριβο απο το merimobiles.. ΤΟ vickmall ειναι ακομα φτηνοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutsk Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Μηπως το αφησες αφορτιστο και εσβησε απο μπαταρια; μερικες φορες αν το κανεις αυτο αργει να ξανανοιξει το ταμπλετ, οχι μονο αυτο, ισχυει και για αλλα Οχι, δεν ηταν αφορτηστο. Μου κοπηκαν τα ποδια οταν εγινε. Σε ξενο φορουμ ειδα οτι κανα 2 κατοχοι mipad ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα, στις 2 βδομαδες χρησης επισης, αλλα απο τοτε δεν αντιμετωπισαν ξανα κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Είμαι μεταξύ αυτού και του Shield, για να δούμε τι λέει και ο Κ1, κλείνω όμως προς το nvidia γτ το παραξεχείλωσε η xiaomi με το design της.. δεν θέλω επιτέλους ούτε ipad, ούτε iOS clone..:mad: Και μένα μου άρεσε το Shield αλλά η διάφορα τιμης σε ευρωπη θα ειναι δυστυχώς αρκετά μεγάλη...Επισεις με ξενέρωσε η οθονη που εβαλαν,ειναι κατώτερη απο του Μι Παντ και δεν εννοώ μονο σε ανάλυση. Ρίξε μια μάτια εδω και θα καταλάβεις. Και το επίμαχο για έμενα σημείο. The saturation test is where things start to fall apart. Unfortunately, it’s quite clear that the backlight used in this device just doesn’t have pure enough wavelengths for red and blue, and the result is that the gamut is well below sRGB, around what we see for the iPhone 4/4s and iPad mini line. This may be an attempt to improve power consumption, but I suspect that most are willing to forgo some battery life for a higher quality display. NVIDIA’s sRGB calibration is good up to the 80% saturation mark, but everything else past that point will have the same color, so it’s clear that NVIDIA’s display calibration tries to make do with what it has. http://www.anandtech.com/show/8296/the-nvidia-shield-tablet-review/8 Όπως πάντα εγω θα με ο γκαντέμης σε όλους φάνηκε στις 10 μέρες έμενα τίποτα..... http://prntscr.com/4lj4qs Edited September 10, 2014 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Κι εμένα που φάνηκε, ακόμα και σήμερα στο αεροδρόμιο είναι! ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2014 13:47 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-09-2014 10:07 IPS Ξέρει κανείς γιατί είναι δύο μέρες εκεί? Η αποστολή ήτα με SG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Κι εμένα που φάνηκε, ακόμα και σήμερα στο αεροδρόμιο είναι! ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2014 13:47 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-09-2014 10:07 IPS Ξέρει κανείς γιατί είναι δύο μέρες εκεί? Η αποστολή ήτα με SG Όλο τον μήνα Αύγουστο υπήρχαν καθυστερήσεις με δέματα που έφταναν στο αεροδρόμιο και καθυστερούσαν να μπουν στο κέντρο διαλογής του.Ολοι καταλαβαίναμε ότι αυτό οφειλόταν σε άδεις που θα είχαν πάρει οι υπάλληλοι. Τέτοια περίοδο όμως δεν θεωρώ ότι είναι αυτός ο λόγος αλλά για μια ακόμη φορά η καθυστέρηση συνεχίζεται.Μην σε ανησυχεί όμως το γεγονός.Το πολύ μέχρι την Τριτη θα δεις ότι έφυγε από το ΚΔ Αεροδρομίου και βρίσκεται στο ΚΔ Αθηνων στο Κρυονέρι κοκ Υ.Γ Γοργόνα παρέλαβες επιτέλους? Edited September 12, 2014 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Τίποτα ακόμα περιμένω,οτι λέει στο παιδί επάνω λέει και σε έμενα..... ΥΓ¨.Τωρα ειδα οτι δεν ειναι ιδιο,εμένα δεν έχει μπει καν στην χώρα.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Τωρα ειδα οτι δεν ειναι ιδιο,εμένα δεν έχει μπει καν στην χώρα.... Αυτό είναι ανησυχητικό αλλά σίγουρα άμα έχεις tracking number δεν χάνεις τα λεφτά σου.Η αγωνία παρατείνεται. Σου εύχομαι να έρθει πριν..... http://en.miui.com/thread-43694-1-1.html ...την v6!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Το κουπόνι για την έκπτωση στο merimobiles ποιο είναι; Γιατί βάζω MIUI και το βγάζει expired... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το κουπόνι για την έκπτωση στο merimobiles ποιο είναι; Γιατί βάζω MIUI και το βγάζει expired... Αν θέλεις εκπτωση βάλε τον κωδικό seth9 για να κόψει 10$.Το γραφει στο site τους και σε μένα λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Δε βιάζονται :lol: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2014 13:47 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-09-2014 10:07 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 14-09-2014 10:47 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 15-09-2014 02:33 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Έχει κανείς δοκιμάσει να συνδέσει USB 3G Modem με OTG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Δε βιάζονται :lol: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2014 13:47 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-09-2014 10:07 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 14-09-2014 10:47 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 15-09-2014 02:33 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πήγαινε να το παρεις απο κεντρο διαλογής.θα γλιτώσεις κανα 2 μέρες....Εμενα ουτε καν στην χωρα δεν μπήκε ακομα. Απο ποιο κατάστημα το πήρες και με τι τρόπο στο έστειλαν? Μπήκε στην χώρα σήμερα το πρωί,αρα λογικά δε θα αργήσει πολύ να μου έρθει. Edited September 16, 2014 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 vickmall με Singapore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ρε παιδια γιατι δεν ψωνιζετε απο spemall να το εχετε το πολυ σε 10 μερες και πατε και περνετε απο αναξιοπιστα μαγαζια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ρε παιδια γιατι δεν ψωνιζετε απο spemall να το εχετε το πολυ σε 10 μερες και πατε και περνετε απο αναξιοπιστα μαγαζια; Φίλε μου όταν ερχεται με απλό ταχυδρομειο το 10 μέρες που λες δεν ειναι εγγυημενο από κανέναν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ρε παιδια γιατι δεν ψωνιζετε απο spemall να το εχετε το πολυ σε 10 μερες και πατε και περνετε απο αναξιοπιστα μαγαζια; Με τέτοια ratings που διαβάζω ότι έχει δεν το εμπιστεύεσαι εύκολα να αγοράζεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts