Jump to content

Ανάμεσα σε 2 επιλογές για αγορά κινητού

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω κινητό, μέχρι 200-230 ευρώ. Έκανα μια πρόχειρη έρευνα αγοράς και μου άρεσαν 2 κινητά, το Sony Xperia SP 8GB και το LG Optimus L7 II 4GB. Τι να προτιμήσω από τα 2? Καμιά άλλη ιδέα για κάποιο άλλο κινητό?

Ευχαριστώ πολύ!

Xiaomi MI3 16Gb για τα λεφτά που δίνεις από Κίνα. Το κινητό είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή και δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά! Η τελική του είναι κάπου στα 220€ υπόψιν

Ρε παιδιά πείτε με γραφικό αλλά δεν θέλω να πάρω κινέζικο,προτιμώ ένα πιο αξιόπιστο και γνωστό όνομα.

Το μακρυά από αυτό το κινητό που το στηρίζεις ακριβώς,διάβασα λίγα πράγματα στο φόρουμ όπως ότι παίζει πρόβλημα με το wifi,αλλά τι άλλο πρόβλημα παίζει??

Το samsung core είναι καλύτερη επιλογή ή το LGoptimus L9 II???

Ρε παιδιά πείτε με γραφικό αλλά δεν θέλω να πάρω κινέζικο,προτιμώ ένα πιο αξιόπιστο και γνωστό όνομα.

Το μακρυά από αυτό το κινητό που το στηρίζεις ακριβώς,διάβασα λίγα πράγματα στο φόρουμ όπως ότι παίζει πρόβλημα με το wifi,αλλά τι άλλο πρόβλημα παίζει??

Το samsung core είναι καλύτερη επιλογή ή το LGoptimus L9 II???

κλασσικότατα γραφικός............

ωραία τότε θα βρούμε κατι στα μέτρα σου εδώ και μερικές συμβουλής

όχι καποιο samsung low end Και mid range μονο να βλέπεις ναυαρχίδες (s4/s5/note3) γιατί λόγο του κακογραμμένο και άθλιου software της samsung σέρνεσαι για τα καλά μετά

όχι xperia sp γιατί εχει αρκετά μικρά (αλλα σπαστικά) θέματα με software που δεν λύθηκαν πότε ακομι και μετά από 4 αναβαθμίσεις εχει και ενα θεμα με wifi το οποίο το έχουν περισσότερες συσκευές το οποίο δεν το παρουσιάζει με όλα τα routers αλλα όποτε γουστάρει

να αποφύγεις γενικός οτι xperia έχουν 1 gb ram και κάτω (περίπου για των ίδιο λόγο με την samsung)

ετσι μας μένει μόνο και μονο LG (την μοτορολα δεν την θέλεις λογικά την έχει αγοράσει η lenovo και έγινε κινέζικη ούτε huawei ούτε zte ουτε alcatel φαντάζομαι κλπ)

σε lg έχουμε

LG Optimus L9 II 150 ευρω (δες καποιο μαγαζί που σαρεσει στο skrouts)

http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html

LG G2 mini LTE 190 eyro

http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html

Πριν αποφασίσεις θα σου πρότεινα να κάτσεις να ψάξεις λίγο την διαδρομή της XiaoMi μέχρις στιγμής αλλά και των άλλων επώνυμων κινέζικων εταιριών, και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τις προτιμήσεις. Ειδικά XiaoMi..

Motorola Moto G από μένα. Το καλύτερο σε ταχύτητα, μπαταρία και αναβαθμίσεις.
Φιλικά Γιώργος

Motorola Moto G από μένα. Το καλύτερο σε ταχύτητα, μπαταρία και αναβαθμίσεις.

4gb storage και δεν είμαι καλά :lol:

αλλα από ότι είπε θέλει επώνυμες και μεγάλες μάρκες (αφου motorola έγινε lenovo δεν θα του αρέσει και πολυ)

4gb storage και δεν είμαι καλά :lol:

αλλα από ότι είπε θέλει επώνυμες και μεγάλες μάρκες (αφου motorola έγινε lenovo δεν θα του αρέσει και πολυ)

Ναι αλλά η Motorola ειναι πιο αξιόπιστη από τη Samsung

Ίσως να ήταν πριν, τώρα που πλέον θεωρείται κινέζικη δύσκολο το κόβω..

Ίσως να ήταν πριν, τώρα που πλέον θεωρείται κινέζικη δύσκολο το κόβω..

Η Motorola έγινε Lenovo, πρώην IBM, που θεωρείται η μεγαλύτερη κινέζικη εταιρεία!

και xiaomi είναι ποιο αξιόπιστη απο την samsung αλλα το άτομο θέλει όνομα εδώ δεν μπορείς να κάνεις τπτ

κλασσικότατα γραφικός............

ωραία τότε θα βρούμε κατι στα μέτρα σου εδώ και μερικές συμβουλής

όχι καποιο samsung low end Και mid range μονο να βλέπεις ναυαρχίδες (s4/s5/note3) γιατί λόγο του κακογραμμένο και άθλιου software της samsung σέρνεσαι για τα καλά μετά

όχι xperia sp γιατί εχει αρκετά μικρά (αλλα σπαστικά) θέματα με software που δεν λύθηκαν πότε ακομι και μετά από 4 αναβαθμίσεις εχει και ενα θεμα με wifi το οποίο το έχουν περισσότερες συσκευές το οποίο δεν το παρουσιάζει με όλα τα routers αλλα όποτε γουστάρει

να αποφύγεις γενικός οτι xperia έχουν 1 gb ram και κάτω (περίπου για των ίδιο λόγο με την samsung)

ετσι μας μένει μόνο και μονο LG (την μοτορολα δεν την θέλεις λογικά την έχει αγοράσει η lenovo και έγινε κινέζικη ούτε huawei ούτε zte ουτε alcatel φαντάζομαι κλπ)

σε lg έχουμε

LG Optimus L9 II 150 ευρω (δες καποιο μαγαζί που σαρεσει στο skrouts)

http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html

LG G2 mini LTE 190 eyro

http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html

Γραφικός γιατί δεν θέλει να πάρει κινέζικο; Δεν είπε ότι θέλει να πάρει κινητό για το brand name του αλλά ότι θέλει να πάρει κάποιο πιο γνωστό στον ίδιο από τα xiaomi και τον κάθε Κινέζο. Τους έχουμε θεοποιήσει και όποιος πει κάτι ενάντια στα κινέζικα τον στέλνουμε στην πυρα.

Η αλήθεια είναι ότι καθώς τα τελευταία χρόνια οι κινέζικες εταιρείες φτιάχνουν αξιοπρεπή κινητά, είναι λογικό κάποιος που δεν έχει ενημερωθεί να τα φοβάται, και ναι κακώς κάποιος που έχει ενημερωθεί να στέλνει στην πυρά κάποιον που δεν ξέρει.. Και νομίζω, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, για να πειστεί κάποιος για την ποιότητα π.χ της XiaoMi, θα το καταφέρει μόνο κοιτάζοντας την μέχρι τώρα πορεία της διαπιστώνοντας πως ικανοποιεί κάθε κριτήριο μιας καλής,επώνυμης και αξιόπιστης εταιρείας.

Φίλε μου egodemis οσο και να θέλω να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές σου, δεν μπορώ γιατί το έχεις ρίξει στην ειρωνεία το θέμα λίγο. Δεν θέλω να πάρω με 200 ευρώ ένα κινητό όπου να έχει τις δυνατότητες που έχει η πλειονότητα αυτών που κάνει 600 ευρώ γι αυτό είπα ότι δεν ψάχνω κάτι κινέζικο.Και όταν λέω κινέζικο δεν εννοώ μοτορόλα και λένοβο που έχουν διαγράψει μια ιστορία αλλά μάρκες όπως huatai, xiamao, humax, fuji,suriken,nagasaki και άλλα ονόματα σαμουράι. Δεν θέλω να τις υποτιμήσω γιατί δεν ασχολούμαι με το αντικείμενο απλά θα ήταν καλό να μην το παίζεις και πολύ γνώστης και είρωνας. Εκτιμώ μόνο τη γνώμη σου και τη βοηθεία σου για να επιλέξω ένα σωστό κινητό για να κάνω τα συμβατικά πράγματα.Δεν κάθομαι με τις ώρες στο κινητό ούτε όταν βγαίνω έξω παίζω με αυτό.

Γι αυτό και κοιτάω για μια πιο αξιόπιστη και γνωστή μάρκα.Αλλα αν πας να πάρεις καλό μηχανάκι, πήγαινε πάρε και εσύ sym.Πολύ καλά είναι και φθηνά,όλοι έτσι θα σου πούν, αλλά όταν οδηγήσεις κάτι άλλο θα καταλάβεις την διαφορά γιατί συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις, και δεν πληρώνεις μόνο τις δυνατότητες αλλά και την τεχνογνωσία και την εμπειρία και την αξιοπιστία και το όνομα.

Οπότε σε ευχαριστώ πολύ και άν μου πείς ποίο να προτιμήσω από xperia sp και LG L9II σε κερνάω και ένα τσιπουράκι.

Φίλε μου egodemis οσο και να θέλω να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές σου, δεν μπορώ γιατί το έχεις ρίξει στην ειρωνεία το θέμα λίγο. Δεν θέλω να πάρω με 200 ευρώ ένα κινητό όπου να έχει τις δυνατότητες που έχει η πλειονότητα αυτών που κάνει 600 ευρώ γι αυτό είπα ότι δεν ψάχνω κάτι κινέζικο.Και όταν λέω κινέζικο δεν εννοώ μοτορόλα και λένοβο που έχουν διαγράψει μια ιστορία αλλά μάρκες όπως huatai, xiamao, humax, fuji,suriken,nagasaki και άλλα ονόματα σαμουράι. Δεν θέλω να τις υποτιμήσω γιατί δεν ασχολούμαι με το αντικείμενο απλά θα ήταν καλό να μην το παίζεις και πολύ γνώστης και είρωνας. Εκτιμώ μόνο τη γνώμη σου και τη βοηθεία σου για να επιλέξω ένα σωστό κινητό για να κάνω τα συμβατικά πράγματα.Δεν κάθομαι με τις ώρες στο κινητό ούτε όταν βγαίνω έξω παίζω με αυτό.

Γι αυτό και κοιτάω για μια πιο αξιόπιστη και γνωστή μάρκα.Αλλα αν πας να πάρεις καλό μηχανάκι, πήγαινε πάρε και εσύ sym.Πολύ καλά είναι και φθηνά,όλοι έτσι θα σου πούν, αλλά όταν οδηγήσεις κάτι άλλο θα καταλάβεις την διαφορά γιατί συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις, και δεν πληρώνεις μόνο τις δυνατότητες αλλά και την τεχνογνωσία και την εμπειρία και την αξιοπιστία και το όνομα.

Οπότε σε ευχαριστώ πολύ και άν μου πείς ποίο να προτιμήσω από xperia sp και LG L9II σε κερνάω και ένα τσιπουράκι.

καποια πράγματα μόνο ειρωνεια σηκώνουν αν δεν τα εκφράσεις σωστά......... εσύ είπες από την αρχη οτι μόνο μάρκα θες........... ε τη να κανουμε (σου έδωσα και εκεί επιλογές όμως) (αν δεν κατάλαβα καλά το τι εξέφρασες τότε ζητάω συγγνώμη εδω μπροστά σε όλους)

α και παρεμπιπτόντως δεν είχα σκοπό να προτείνω από noname αλλα απο μεγαλη εταιρεία πχ zte/lenovo-motorolla/huawei/xiaomi και μερικά κινιτα της lg εδω, και το lg που πρότεινα ειναι μια χαρα συσκευη (για αυτό που θελεις τουλάχιστον)

και όσο αφορά την αξιόπιστηα μεγάλων εταιρειών παρέα παράδειγμα την samsung περισσότερες συσκευές της είναι μια χειρότερη της άλλης και με αρκετά προβλιμαμτα (πέρα απο της ναυαρχίδες όπου τα πάει καλά σχετικά)

πάντως συνεχίζω και προτείνω το LG L9II και LG G2 mini

αλλο μηχανάκι και αλλο κινιτα........ στα κινιτα μεγάλες κινέζικες εταιρείες (παγκοσμιοι κολοσσοι οπος huawei/zte/lenovo πχ) έχουν πάρει αέρα και βγάζουν αξιόπιστες και καλές συσκευές

Edited by egodemis

Πάντως επειδή είχα Sony γενικά έχει θέματα με το λειτουργικό. Τρώει τρελές φλασιες ώρες ώρες. Τώρα δεν ξέρω αν το sp έχει τεράστια διαφορά από το Τ που είχα εγώ, σε θέματα hardware τουλάχιστον ήταν παραπλήσια

Πάντως επειδή είχα Sony γενικά έχει θέματα με το λειτουργικό. Τρώει τρελές φλασιες ώρες ώρες. Τώρα δεν ξέρω αν το sp έχει τεράστια διαφορά από το Τ που είχα εγώ, σε θέματα hardware τουλάχιστον ήταν παραπλήσια

το xperia T πάει πολλές φορές καλυτερα από το sp, το sp είναι πάρα πολύ προβληματική συσκευη δυστυχώς αν πάρεις sony η samsung μονοδρομος είναι να βαλεις άλλη rom πχ aosp/aokp, cm, miui αλλιος μια ζωή θα είσαι με διάφορα μικρά προβλήματα

Θέλω να αγοράσω κινητό, μέχρι 200-230 ευρώ. Έκανα μια πρόχειρη έρευνα αγοράς και μου άρεσαν 2 κινητά, το Sony Xperia SP 8GB και το LG Optimus L7 II 4GB. Τι να προτιμήσω από τα 2? Καμιά άλλη ιδέα για κάποιο άλλο κινητό?

Ευχαριστώ πολύ!

Κανένα από τα 2. Αγόρασε Motorola Moto G και θα σου μείνουν και ρέστα. Μακράν η καλύτερη συσκευή στα λεφτά της.

Το θέμα είναι τι σου κάνει για τη χρήση που θέλεις. Αν δεν βάζεις και πολλά τραγούδια και εφαρμογές για μένα πάρε το moto g... Αλλιώς το l9 2 ή και το L90 που έχει πολύ καλή μπαταρία...

Η xiaomi είναι μια τεράστια εταιρεία στην Κίνα με εκατομμύρια πωλήσεις απλά δεν έχει αντιπροσωπία στην Ευρώπη - Ελλάδα και δεν είναι '' κινεζια ''. εφόσον όμως δεν ψάχνεις και ότι πιο απαιτητικό τότε δεν χρειάζεται να μπλεχτείς.

Αν όπως λέει ο φίλος το sp πάει χειρότερα από το Τ, τότε μακριά

Ειχα 1 χρονο το Τ και εχω 7 μηνες το sp. Και αυτο που ειπωθηκε δεν ισχυει.Κριμα αυτες οι παραπληροφορησεις δλδ.

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Ειχα 1 χρονο το Τ και εχω 7 μηνες το sp. Και αυτο που ειπωθηκε δεν ισχυει.Κριμα αυτες οι παραπληροφορησεις δλδ.

Για το sp έγραψα με βάση αυτά που έγραψε ο πιο πάνω φίλος. Για το Τ το ξέρω προσωπικά γιατί το είχα ένα χρόνο.