tasos29 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Κι εκεί που είχα καταλήξει να αγοράσω το Xiaomi Mi3 έρχεται εδώ Νίκος Παπανικολόπουλος · Mythozz με αυτή τη παρουσίαση και μου κάνει τη τρίτη επιλογή, όπου σχεδόν κανένας μας δεν ασχολήθηκε, πρώτη. Το 1 plus one είναι το πρώτο κινέζικο που ασχολήθηκα και έψαξα έτσι βρήκα και το φόρουμ και τις λοιπές συσκευές από την Κινέζική αγορά. Η διαφορά στη τιμή είναι μόλις 57,67€. Αναλυτικά το Xiaomi Mi3 και το 1 plus one . Όπως καταλαβαίνετε τώρα το δίλημμα αλλάζει και η ερώτηση γίνετε Xiaomi Mi3 ή 1 plus one? Αυτό είναι όντως δίλημμα:)Πιστευω αν περιμένεις μερικές εβδομάδες η διάφορα στην τιμή τους θα μειωθεί, οπότε θα φυγει το δίλημμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. July 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το δίλημμα δεν είναι τα 57€ αλλά η ποιότητα της εκάστοτε συσκευής. Ποια αξίζει να αγοραστεί περισσότερο? Με λίγα λόγια ποια να πάρω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το δίλημμα δεν είναι τα 57€ αλλά η ποιότητα της εκάστοτε συσκευής. Ποια αξίζει να αγοραστεί περισσότερο? Με λίγα λόγια ποια να πάρω τώρα? Με τα 57 ευρώ επιπλέον παίρνεις ένα λίγο ταχύτερο επεξεργαστή, 3 GB RAM αντί για 2GB και οθόνη των 5.5 ιντσών αντί των 5 ιντσών.Αυτές είναι οι βασικές διαφορές τους, εσύ κρίνεις αν αξίζουν όλα αυτά 57 ευρώ.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. July 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Κι εγώ προς τα εκεί κατευθύνομαι ... ειδικά έπειτα από την παρουσίαση που είδα. Καλό στα χαρτιά ή από αυτά που διαβάζω από το ξένα φόρα αλλά αυτή τη φορά λέει τα καλύτερα ένας "δικός" μας άνθρωπος και όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικό να τα ακούς αυτά από κάποιον Έλληνα παρά από κάποιον ξένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι δίλλημα. Βέβαια, εάν περιμένεις μέχρι τις 22/7 που θα ανακοινωθεί το Mi4, τότε θα έχεις και άλλο δίλλημα..... Εσύ διαλέγεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αξίζει το 1+1 και σε λίγο καιρό που δεν θα έχουν 60 euro διαφορά όπως λέει και ο φίλος πιο πριν ... δεν θα υπάρχει δίλλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. July 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Συγνώμη, αν θεωρείται διαφήμιση διαγράψτε το post μου ... One plus one 16 One plus one 64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. July 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) εμφανισιακά και στα χαρτια οκ φαινετε τάρα στην πράξη............ δεν εχω ιδέα δεν το δούλεψα ποτέ.......... άντε αφου τοσο πολύ θέλει καντην πειραματοζωο:p Επιτέλους την έπεισα να πάρει το Xiaomi Mi3 αλλά το κακό είναι ότι θέλει το φούξια και δε το έχω βρεί σε κανένα online store. Θήκες βρήκα αλλά δε θέλει θέλει το καπάκι πίσω να είναι φούξια. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Αλλάζουν τα καπάκια από τα κινητά One plus one και Xiaomi Mi3 και αν ναι που βρίσκω ανταλλακτικά γιατί στο Coolicool και δυο άλλα δε βρήκα. Edited July 20, 2014 by DonPitbull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts