Jump to content

Προβλημα με διαφημισεις και επιδοση pc

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, εχω εναν υπολογιστη που φοραει τα windows 7 x32 bit , και τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι ειναι αρκετα αργος και ιδιως στο σερφαρισμα στο ιντερνετ με οποιοδηποτε φυλλομετρητη, και επισης βγαινουν πολλες διαφημισεις τυπου pop-up και αλλα σε οποιαδηποτε σελιδα (δειτε τις παρακατω φωτο), εχω βαλει πολλα adblocker αλλα δεν κανουν δουλεια (πιστευω οτι ειναι ιος). Η επιδοση του ειναι αργη παρολο που ειναι ενας υπολογιστης διαμαντι. Οποιος μπορει λοιπον και εχει ορεξη ας σχολιασει αυτο το topic για να του στειλω τα στοιχεια του Teamviewer μου για να συνδεθει και να μου προτεινει καποια σβησιματα (οχι φορματ) εφαρμογων που επηρεαζουν το browser και την επιδοση του pc.
...The quieter you become the more you are able to hear...

Spy bot s&d μαζί με το παραπάνω σε ασφαλή λειτουργεια

Κατέβασε και τρέξε το adwcleaner σε πρώτη φάση και πές μας αποτέλεσμα!:)

Το ετρεξα σε κανονικη λειτουργεια (οχι σε ασφασλη λειτουργια) και πηρα αυτα τα αποτελεσματα:

Αν θες και το Log της εφαρμογης αυτης πες μου να το ανεβασω.

Τωρα για δες και πες μου τι κανω μετα, ψευτο-antivirus εινναι το adwcleaner ?

[ATTACH]47330[/ATTACH]

[ATTACH]47331[/ATTACH]

[ATTACH]47332[/ATTACH]

[ATTACH]47333[/ATTACH]

[ATTACH]47334[/ATTACH]

6η φωτο

7η φωτο

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47335&stc=1&d=1405351336

Edited by dimitris44

Το ετρεξα σε κανονικη λειτουργεια (οχι σε ασφασλη λειτουργια) και πηρα αυτα τα αποτελεσματα:

Αν θες και το Log της εφαρμογης αυτης πες μου να το ανεβασω.

Τωρα για δες και πες μου τι κανω μετα, ψευτο-antivirus εινναι το adwcleaner ?

[ATTACH]47330[/ATTACH]

[ATTACH]47331[/ATTACH]

[ATTACH]47332[/ATTACH]

[ATTACH]47333[/ATTACH]

[ATTACH]47334[/ATTACH]

6η φωτο

7η φωτο

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47335&stc=1&d=1405351336

AdwCleaner is a program that searches for and deletes Adware, Toolbars, Potentially Unwanted Programs (PUP), and browser Hijackers from your computer

AdwCleaner is a program that searches for and deletes Adware, Toolbars, Potentially Unwanted Programs (PUP), and browser Hijackers from your computer

ok thanx!!:)

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ετρεξα και σε ασφαλη λειτουργια, ιδια ακριβως αποτελεσματα

Καντα clean τι περιμενεις;:rolleyes:

Οσο για το AdwCleaner ειναι αρκετα καλο, για τη δουλεια του. Το χρησιμοποιουμε και σε επαγγελματικο επιπεδο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Καντα clean τι περιμενεις;:rolleyes:

Οσο για το AdwCleaner ειναι αρκετα καλο, για τη δουλεια του. Το χρησιμοποιουμε και σε επαγγελματικο επιπεδο.

και απο το registry να κανω clean??? Οποια αρχεια τα κοβω χρησιμα μπορω να τα κρατησω?

Αν πιστευεις οτι καποια ειναι χρησιμα, οκ. Τα υπολοιπα ομως τα σουταρεις.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

και απο το registry να κανω clean??? Οποια αρχεια τα κοβω χρησιμα μπορω να τα κρατησω?

Tι χρήσιμα φάτα όλα ''λάχανο'' μην διστάζεις καθόλου, μετα θα σου ζητήσει μια επανεκκίνηση και είσαι εντάξει!

Για καλό και για κακό κατεβάζεις και το malwerebytes και σαρώνεις και με αυτό!

Babylon Toolbar, delta toolbar, και ειδικά στο new tab του chrome. Προφανώς παίζει αρκετά flash games. Κάνε ότι σου γράφουν και άσε εγκατεστημένο το SpyBot αφού κάνεις Immuminize ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

οκ παιδια τα εσβησα ολα με το adwcleaner και η επιδοση του pc ειναι κανονικη οκ, οσο αναφορα τις διαφημησεις ξαναεγκατεστησα καποια adblockers διαφορετικα απο αυτα που ειχα και ειδα μια μιρκη διαφορα, αν ξερει κανεις κανα adblocker αλλο καλυτερο απο τα συνηθησμενα ας μου το προτεινει

οκ παιδια τα εσβησα ολα με το adwcleaner και η επιδοση του pc ειναι κανονικη οκ, οσο αναφορα τις διαφημησεις ξαναεγκατεστησα καποια adblockers διαφορετικα απο αυτα που ειχα και ειδα μια μιρκη διαφορα, αν ξερει κανεις κανα adblocker αλλο καλυτερο απο τα συνηθησμενα ας μου το προτεινει

adblockes δεν χρησιμοποιώ γιατί στην ουσία δεν μου χρειάζονται, μπορείς αν θέλεις να εγκαταστήσεις το SUPERAntiSpyware Free Edition και θα σε γλιτώσει εξίσου από πολλά!

Λιγη προσοχή που μπαίνεις και σε τι πατάς ναι.