dimitris44 Δημοσιεύτηκε July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2014 Καλησπέρα, εχω εναν υπολογιστη που φοραει τα windows 7 x32 bit , και τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι ειναι αρκετα αργος και ιδιως στο σερφαρισμα στο ιντερνετ με οποιοδηποτε φυλλομετρητη, και επισης βγαινουν πολλες διαφημισεις τυπου pop-up και αλλα σε οποιαδηποτε σελιδα (δειτε τις παρακατω φωτο), εχω βαλει πολλα adblocker αλλα δεν κανουν δουλεια (πιστευω οτι ειναι ιος). Η επιδοση του ειναι αργη παρολο που ειναι ενας υπολογιστης διαμαντι. Οποιος μπορει λοιπον και εχει ορεξη ας σχολιασει αυτο το topic για να του στειλω τα στοιχεια του Teamviewer μου για να συνδεθει και να μου προτεινει καποια σβησιματα (οχι φορματ) εφαρμογων που επηρεαζουν το browser και την επιδοση του pc. Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Κατέβασε και τρέξε το adwcleaner σε πρώτη φάση και πές μας αποτέλεσμα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Spy bot s&d μαζί με το παραπάνω σε ασφαλή λειτουργεια Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Κατέβασε και τρέξε το adwcleaner σε πρώτη φάση και πές μας αποτέλεσμα!:) Το ετρεξα σε κανονικη λειτουργεια (οχι σε ασφασλη λειτουργια) και πηρα αυτα τα αποτελεσματα: Αν θες και το Log της εφαρμογης αυτης πες μου να το ανεβασω. Τωρα για δες και πες μου τι κανω μετα, ψευτο-antivirus εινναι το adwcleaner ? [ATTACH]47330[/ATTACH] [ATTACH]47331[/ATTACH] [ATTACH]47332[/ATTACH] [ATTACH]47333[/ATTACH] [ATTACH]47334[/ATTACH] 6η φωτο 7η φωτο http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47335&stc=1&d=1405351336 Edited July 14, 2014 by dimitris44 Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Το ετρεξα σε κανονικη λειτουργεια (οχι σε ασφασλη λειτουργια) και πηρα αυτα τα αποτελεσματα: Αν θες και το Log της εφαρμογης αυτης πες μου να το ανεβασω. Τωρα για δες και πες μου τι κανω μετα, ψευτο-antivirus εινναι το adwcleaner ? [ATTACH]47330[/ATTACH] [ATTACH]47331[/ATTACH] [ATTACH]47332[/ATTACH] [ATTACH]47333[/ATTACH] [ATTACH]47334[/ATTACH] 6η φωτο 7η φωτο http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47335&stc=1&d=1405351336 AdwCleaner is a program that searches for and deletes Adware, Toolbars, Potentially Unwanted Programs (PUP), and browser Hijackers from your computer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 AdwCleaner is a program that searches for and deletes Adware, Toolbars, Potentially Unwanted Programs (PUP), and browser Hijackers from your computer ok thanx!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ετρεξα και σε ασφαλη λειτουργια, ιδια ακριβως αποτελεσματα Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καντα clean τι περιμενεις;:rolleyes: Οσο για το AdwCleaner ειναι αρκετα καλο, για τη δουλεια του. Το χρησιμοποιουμε και σε επαγγελματικο επιπεδο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καντα clean τι περιμενεις;:rolleyes: Οσο για το AdwCleaner ειναι αρκετα καλο, για τη δουλεια του. Το χρησιμοποιουμε και σε επαγγελματικο επιπεδο. και απο το registry να κανω clean??? Οποια αρχεια τα κοβω χρησιμα μπορω να τα κρατησω? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αν πιστευεις οτι καποια ειναι χρησιμα, οκ. Τα υπολοιπα ομως τα σουταρεις. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 και απο το registry να κανω clean??? Οποια αρχεια τα κοβω χρησιμα μπορω να τα κρατησω? Tι χρήσιμα φάτα όλα ''λάχανο'' μην διστάζεις καθόλου, μετα θα σου ζητήσει μια επανεκκίνηση και είσαι εντάξει! Για καλό και για κακό κατεβάζεις και το malwerebytes και σαρώνεις και με αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Babylon Toolbar, delta toolbar, και ειδικά στο new tab του chrome. Προφανώς παίζει αρκετά flash games. Κάνε ότι σου γράφουν και άσε εγκατεστημένο το SpyBot αφού κάνεις Immuminize ;) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. July 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 οκ παιδια τα εσβησα ολα με το adwcleaner και η επιδοση του pc ειναι κανονικη οκ, οσο αναφορα τις διαφημησεις ξαναεγκατεστησα καποια adblockers διαφορετικα απο αυτα που ειχα και ειδα μια μιρκη διαφορα, αν ξερει κανεις κανα adblocker αλλο καλυτερο απο τα συνηθησμενα ας μου το προτεινει Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 οκ παιδια τα εσβησα ολα με το adwcleaner και η επιδοση του pc ειναι κανονικη οκ, οσο αναφορα τις διαφημησεις ξαναεγκατεστησα καποια adblockers διαφορετικα απο αυτα που ειχα και ειδα μια μιρκη διαφορα, αν ξερει κανεις κανα adblocker αλλο καλυτερο απο τα συνηθησμενα ας μου το προτεινει adblockes δεν χρησιμοποιώ γιατί στην ουσία δεν μου χρειάζονται, μπορείς αν θέλεις να εγκαταστήσεις το SUPERAntiSpyware Free Edition και θα σε γλιτώσει εξίσου από πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 οκ παιδια τα εσβησα ολα με το adwcleaner και η επιδοση του pc ειναι κανονικη οκ, οσο αναφορα τις διαφημησεις ξαναεγκατεστησα καποια adblockers διαφορετικα απο αυτα που ειχα και ειδα μια μιρκη διαφορα, αν ξερει κανεις κανα adblocker αλλο καλυτερο απο τα συνηθησμενα ας μου το προτεινει Λιγη προσοχή που μπαίνεις και σε τι πατάς ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts