junglist Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μπράβο ρε φίλε χαίρομαι που κατάλαβες και εσύ την βελτίωση των live τους τα τελευταία χρόνια. Πολύ πιο οργανικά και με ψυχή. aye http://www.youtube.com/watch?v=JDQfPznkfzU enjoy "No Good" fans Εμένα μου λείπουν τα χορευτικά του Leroy. Ηλεκτρονικη μουσική με breaks live χωρίς dancers δεν υπάρχει στην κουλτούρα της dance μουσικής. Ας βρίσκανε κάποιον άλλον να χορεύει. Σιγά το δύσκολο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εμένα μου λείπουν τα χορευτικά του Leroy. Ηλεκτρονικη μουσική με breaks live χωρίς dancers δεν υπάρχει στην κουλτούρα της dance μουσικής. Ας βρίσκανε κάποιον άλλον να χορεύει. Σιγά το δύσκολο. Koίτα... την εποχή των δύο πρώτων άλμπουμ ο Leeroy είχε θέση στους Prodigy. Απο το Fat και μετα δεν έβγαζε νόημα η παρουσία του και δεν θα έβγαζε αν έμενε. Ήδη από τα late 90s ο ρόλος του στην σκηνή ήταν συμπληρωματικός. Το ίδιο και στα videoclips. Το είχε καταλάβει και ο ίδιος πιστεύω γι αυτό και αποχώρησε. Τώρα να βρουν νέο χορευτή; Στα 45 τους σχεδόν; Οι Prodigy είναι wolfpack... μια παρέα παιδιών από το ίδιο χωριό! Δεν κολλάει τώρα 24 χρόνια μετά (και με λιγότερα χορευτικά στοιχεία στην μουσική τους) να βρουν τέταρτο μέλος. Έχουν τα live members και αυτό αρκεί. ihmo ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, for the laughs: http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/mqdefault_zps52a263ba.jpg Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αν και αναμενω θυελλα αντιδρασεων(:p) θα τολμησω να πω οτι το Firestarter δε με τρελαινει σαν κομματι... Σιγουρα οχι στο Top-5 τους, για εμενα... Top-10 οκ, αλλα οχι ψηλα :lol: (soz Billy!) Πληρωμένη απάντηση Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 χαχαχαχα ε ρε συ εποχές! και ! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 χαχαχαχα ε ρε συ εποχές! και ! https://www.youtube.com/watch?v=_JgDv_GoDx0 στο πρώτο βίντεο :lol: Ειδικά αν το βάλεις ταχύτητα 1.5 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Λοιπόν, μιας και ανέστησα το θέμα και το έχω κάνει σπηλιά μου, πάμε! Tυχαία είδα πως σαν σήμερα κυκλοφόρησε το Music For The Jilted Generation πριν από 20 χρόνια. Αφορμή λοιπόν ,αν θέλετε, να βάλουμε τα albums σε σειρά προτίμησης. Αρκετά ζόρικο θα πω εγώ αλλά ψοφάω για τέτοια. lets-a-go! Music For The Jilted Generation 10/10 The Fat of The Land 9/10 Invaders Must Die 8.5/10 Experience 8/10 Always Outnumbered, Never Outgunned 6/10 (ouch!) come on ,anyone, discuss.. Edited July 4, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Music For The Jilted Generation 10/10 The Fat of The Land 9/10 Invaders Must Die 10/10 Experience 5/10 (αίσχος) Always Outnumbered, Never Outgunned 6/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Music For The Jilted Generation 10/10 The Fat of The Land 9/10 Invaders Must Die 10/10 aye! Αγαπημένη μουσική.. Always Outnumbered, Never Outgunned 6/10 Πάλι σύμφωνοι. Αν το συγκρότημα ήταν οι "Barbamitrousis band" θα ήταν αποκάλυψη, αλλά για Prodigy δεν έλεγε και πολλά.. Experience 5/10 (αίσχος) :' ( Κεφάλι στον ουρανό, χέρια σε στάση σταύρωσης, κάμερα zoom out από την φάτσα μου στο διάστημα και "Όχιιιιιιιιιι!!!!!!!!" ΧD Κρίμας, που λέει και ένας γνωστός μου ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να τα διάβαζε αυτά η μάνα raver να πάθαινε συγκοπή δηλαδή... XD Edited July 4, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 aye! Αγαπημένη μουσική.. Πάλι σύμφωνοι. Αν το συγκρότημα ήταν οι "Barbamitrousis band" θα ήταν αποκάλυψη, αλλά για Prodigy δεν έλεγε και πολλά.. :' ( Κεφάλι στον ουρανό, χέρια σε στάση σταύρωσης, κάμερα zoom out από την φάτσα μου στο διάστημα και "Όχιιιιιιιιιι!!!!!!!!" ΧD Κρίμας, που λέει και ένας γνωστός μου Να τα διάβαζε αυτά η μάνα raver να πάθαινε συγκοπή δηλαδή... XD :lol: Μου πήρε κανένα τέταρτο να σημειώσω τους δίσκους και ποια τραγούδια περιέχουν και ποια ξέρω για να βαθμολογήσω "σωστά"... Αλλά απ'ότι βλέπω η κρίση μου ήταν σχετικά σωστή σε σύγκριση με σένα που ξέρεις τα πάντα από Prodigy ε; εεεε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 yep, διέπρεψες! indeed Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 1) Invaders 2) Music 3) Fat 4) Experience για μένα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 1) Invaders 2) Music 3) Fat 4) Experience για μένα :) Το Always το πάτησε το τραίνο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Experience 7/10 Music For The Jilted Generation 10/10 The Fat of The Land 9,5/10 Always Outnumbered, Never Outgunned 5/10 Their Law: The Singles 1990–2005 7/10 Invaders Must Die 9/10 World's on Fire 8,5/10 Πάει το jet. Edited July 4, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το Always το πάτησε το τραίνο; :p Μακάρι :p:p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Gnt χθες το διάβασα ακριβώς αυτό το άρθρο φίλε. Όντως ο τίτλος άλλαξε. Θα βγει όμως φέτος και σύμφωνα με τον Θεό Liam θα είναι λιγότερο old school απο το Invaders. Αντε μωρέ να δούμε.. Σαρανταρησα σχεδόν Αντε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Gnt... Όχι ρε αγόρι.. Το World's on fire είναι δεκάρι! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Θα βγει όμως φέτος και σύμφωνα με τον Θεό Liam θα είναι λιγότερο old school απο το Invaders. Δηλαδήηη; Σχωράτε με, τα βασικά ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δηλαδήηη; Σχωράτε με, τα βασικά ξέρω Το ΙΜD όπως είχα γράψει στο αφιέρωμα είναι μια επιστροφή στις ρίζες ,ηχητικά, για το συγκρότημα. Το επόμενο δεν θα ακολουθήσει σε αυτό το ύφος και όπως λέει και ο Master Liam στην συνέντευξή που έδωσε: "It's more violent-sounding; it feels wilder. It's not so much old-school. It's neither guitar-based not synth-based; it's kind of a mixture." He added: "It doesn't feel so radio-friendly to me; it feels like its got a lot of edge." Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το ΙΜD όπως είχα γράψει στο αφιέρωμα είναι μια επιστροφή στις ρίζες ,ηχητικά, για το συγκρότημα. Το επόμενο δεν θα ακολουθήσει σε αυτό το ύφος και όπως λέει και ο Master Liam στην συνέντευξή που έδωσε: "It's more violent-sounding; it feels wilder. It's not so much old-school. It's neither guitar-based not synth-based; it's kind of a mixture." He added: "It doesn't feel so radio-friendly to me; it feels like its got a lot of edge." Μάλιστα μάλιστα... Δηλαδή εξελίσσονται ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Δεν είναι εξέλιξη αυτό. Απλώς κάποιοι καλλιτέχνες από δίσκο σε δίσκο αλλάζουν την μουσική τους. Κάποιοι καθόλου (Maiden) κάποιοι ελάχιστα (den-mou-erxete-twra-kati) και μερικοί πάρα πολύ (Daft, Metallica, Depeche κλπ). Δεν είναι όμως θέμα εξέλιξης αλλά "φάσης". Οι λόγοι από περίπτωση σε περίπτωση διαφέρουν. Κάποιοι θέλουν να πετάξουν το παλιό τους ίματζ και να αλλάξουν στυλάκι για κάτι που πουλάει πιο πολύ (In Flames), άλλοι το έκαναν εκ των άνω μπας και πουλήσουν περισσότερο (Testament), άλλοι γιατί έτσι γούσταραν (Prodigy, Daft-RAM) κλπ κλπ Yπάρχουν μπάντες που 35 χρόνια παίζουν την ίδια ακριβώς μουσική (Manowar, κάπως οι Maiden και πολλοί άλλοι) και μπάντες που κάθε φορά δεν ξέρεις τι θα ακούσεις (Prodigy, Chemical, Depeche) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για παράδειγμα, το "Ιnvaders Must Die" ας πούμε ή το "Death Magnetic" δεν ήταν εξέλιξη... Ήταν σαφής επιστροφή στα "παλιά". ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι :p:p Δηλαδή βάζεις το Wake Up Call στην στερεοφωνικάρα σου, τέρμα... και δεν νιώθεις τίποτα ρε... ρε... άνιωθε; Edited July 5, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν είναι εξέλιξη αυτό. Απλώς κάποιοι καλλιτέχνες από δίσκο σε δίσκο αλλάζουν την μουσική τους. Κάποιοι καθόλου (Maiden) κάποιοι ελάχιστα (den-mou-erxete-twra-kati) και μερικοί πάρα πολύ (Daft, Metallica, Depeche κλπ). Δεν είναι όμως θέμα εξέλιξης αλλά "φάσης". Οι λόγοι από περίπτωση σε περίπτωση διαφέρουν. Κάποιοι θέλουν να πετάξουν το παλιό τους ίματζ και να αλλάξουν στυλάκι για κάτι που πουλάει πιο πολύ (In Flames), άλλοι το έκαναν μπας και πουλήσουν περισσότερο (Testament), άλλοι γιατί έτσι γούσταραν (Prodigy, Daft-RAM) κλπ κλπ Yπάρχουν μπάντες που 35 χρόνια παίζουν την ίδια ακριβώς μουσική (Manowar, κάπως οι Maiden και πολλοί άλλοι) και μπάντες που κάθε φορά δεν ξέρεις τι θα ακούσεις (Prodigy, Chemical, Depeche) Για παράδειγμα, το "Ιnvaders Must Die" ας πούμε ή το "Death Magnetic" δεν ήταν εξέλιξη... Ήταν σαφής επιστροφή στα "παλιά". Μπράβο τους λοιπόν που ρισκάρουν να κάνουν κάτι καινούριο. Πάντως τα Dogbite και Spitfast που άκουσα μου φάνηκαν εντελώς αδιάφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αυτά τα κομμάτια τα γράφει ο Liam όταν πηγαίνει στην τουαλέτα. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Όπως και τα AWOL και Jetfighter Ξέρεις πόσα τέτοια έχει να βρίσκονται; Πολλές δεκάδες. Κάποια από αυτά παραμένουν ως έχουν και εκτελούν χρέη πειραματισμού. Κάποια άλλα όμως εξελίσσονται (δικαιώνεσαι τώρα) και μεταμορφώνονται σε anthems. Δες για παράδειγμα πως ακουγόταν το Omen στο promo Invaders (2008) και σύγκρινε το με το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης πολλές κομματάρες παραμένουν μόνο σαν εξτρας σε cd single. Δύο από τα πολλά παραδείγματα, το από το single του Firestarter και το από το single του Breathe. Πραγματικά τα cd singles των Prodigy είναι μικρά αλμπουμάκια. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To Omen promo ,btw, μου αρέσει πολύ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εμένα θα έλεγα όχι.. Δεν το ήξερα ότι η αρχική ιδέα ήταν αυτή, καμία σχέση όντως, αλλά έμεινε ο βασικός ρυθμός απ'το "κουδουνάκι" πως το λένε.. The Prodigy - Trigger https://www.youtube.com/watch?v=o68u9i6SnUA Αυτό με λίγη φαντασία θα γίνει πιο κομματάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Trigger ναι , το ξέχασα. Βασικά ο εισαγωγικός ρυθμός υπάρχει ήδη σε Prodigy album. Για ψάξε και άκου λίγο το Shoot Down (AONO) ; ) ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα θα έλεγα όχι.. Nαι οκ, δεν ειναι album material αλλά είναι ταξιδιάρικο στην ωμότητα του. Και ναι... κουδουνάκι είναι αυτό , έτσι το λένε όντως : p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Trigger ναι , το ξέχασα. Βασικά ο εισαγωγικός ρυθμός υπάρχει ήδη σε Prodigy album. Για ψάξε και άκου λίγο το Shoot Down (AONO) ; ) ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nαι οκ, δεν ειναι album material αλλά είναι ταξιδιάρικο στην ωμότητα του. Και ναι... κουδουνάκι είναι αυτό , έτσι το λένε όντως : p Στο videoclip το τρομακτικό κοριτσάκι δεν κρατάει κουδουνάκι :rolleyes: "Ταξιδιάρικο στην ωμότητά του";; Αν θες κάνε μια μετάφραση εδώ γιατί είναι και 4 το ξημέρωμα και υπολειτουργώ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 8,5 στο WoF διότι υπήρχε ασφαλώς καλύτερο υλικό από live εμφανίσεις αλλά το έπαιξαν safe. To σώζει λίγο η Blu-ray έκδοση με τα bonus κομμάτια. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts