Jump to content

LG G3 ή Note 3???

Eldir
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να περιμένω να πέσει λίγο το G3 ή να αγοράσω τώρα το Note 3?

Δυστυχώς τα LG δεν κρατάνε καθόλου μεταπωλητική αξία...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Να περιμένω να πέσει λίγο το G3 ή να αγοράσω τώρα το Note 3?

Δυστυχώς τα LG δεν κρατάνε καθόλου μεταπωλητική αξία...

μετά από πολύ πολύ καιρό ακούω ξόανα για μεταπολιτευτικές αξίες...........

μια συμβουλή. αγόρασε αυτό που γουστάρεις χρησιμοποίησε το όπως γουστάρεις και μην το βλέπεις σαν επένδυση την οποία θα την πουλήσεις αργότερα............... (όχι να εχεις μονίμως άγχος αχ θα το γρατζουνίσω και θα χάσω λεφτά στην πώληση ας του βάλω 100 θήκες και screen protectors κλπ)

τώρα ποια από της δυο συσκευές τι να πω χοντρικά παροιμιες αναγκες καλύπτουν............. απλός lg έχει καλύτερο sofware

μετά από πολύ πολύ καιρό ακούω ξόανα για μεταπολιτευτικές αξίες...........

μια συμβουλή. αγόρασε αυτό που γουστάρεις χρησιμοποίησε το όπως γουστάρεις και μην το βλέπεις σαν επένδυση την οποία θα την πουλήσεις αργότερα............... (όχι να εχεις μονίμως άγχος αχ θα το γρατζουνίσω και θα χάσω λεφτά στην πώληση ας του βάλω 100 θήκες και screen protectors κλπ)

τώρα ποια από της δυο συσκευές τι να πω χοντρικά παροιμιες αναγκες καλύπτουν............. απλός lg έχει καλύτερο sofware

+1 Φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο...

Σχεδιαστικά για μένα το LG είναι πολύ καλύτερο...απλά απ' οτι έχω καταλάβει δεν πρέπει να είναι πολύ στιβαρή κατασκευή...

Άμα δηλαδή φάει κάποια καλή πτώση μάλλον θα το κλαίς.....

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

+1 Φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο...

Σχεδιαστικά για μένα το LG είναι πολύ καλύτερο...απλά απ' οτι έχω καταλάβει δεν πρέπει να είναι πολύ στιβαρή κατασκευή...

Άμα δηλαδή φάει κάποια καλή πτώση μάλλον θα το κλαίς.....

δυστυχώς και τα δυο αν πέσουν (λόγο μεγέθους και βάρους) θα τα κλαις ακόμη και με θήκη........ (εκτός και αν βαλεις καμία αρκούδα η όποια θα διπλασιάσει την συσκευη .................)

hmmmmmmmm τώρα που το σκέφτηκα....... αφου δεν σε πειραζει μεγαλη συσκευη γιατί δεν κοιτάς το oppo find 7 το οποίο είναι κατά πολύ καλύτερο ποιοτικά και σε αντοχές κλπ

δυστυχώς και τα δυο αν πέσουν (λόγο μεγέθους και βάρους) θα τα κλαις ακόμη και με θήκη........ (εκτός και αν βαλεις καμία αρκούδα η όποια θα διπλασιάσει την συσκευη .................)

hmmmmmmmm τώρα που το σκέφτηκα....... αφου δεν σε πειραζει μεγαλη συσκευη γιατί δεν κοιτάς το oppo find 7 το οποίο είναι κατά πολύ καλύτερο ποιοτικά και σε αντοχές κλπ

Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω ασχοληθεί με το oppo καθόλου... θα το τσεκάρω....

Ασχολείσου. Αξίζει. ;)

Το σκέτο 7 όμως, όχι το 7a!!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δύσκολη η τελική απόφαση... :(

Επειδή έχω το oppo find 7 και το note 3 θα σου πω να προτιμήσεις το note 3.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Αν δεν σε πειράζει το μέγεθος, θα σου έλεγα καλύτερα να πας στο Note 3 ,μιας και το G3 δεν μας τα λέει καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τι δεν μας λεει καλα το g3 ρε παιδια;

έχουμε και λεμε

οθονη χειρότερη από αυτή του g2 (contrast/φωτεινότητα/πιστότητα χρωμάτων)

Πρόβλημα με την θερμοκρασία (λόγο οτι το snapdragon 801 δεν τραβάει με άνεση την μεγαλη ανάλυση που έχει και ειναι μόνιμα στην

τσίτα η gpu του ετσι μόλις κάνεις ενα browsing της προκοπής πχ πιανει φωτιά)

Μπαταρία που κρατά λιγότερο και απο αυτή του G2 ειδικά σε browsing/gaming/movies κλπ (σε αναμονη αντέχει περισσότερο) (εκεί που έβγαζα 6 μίση ωρες οθονη σε αυτόματο στο browsing κατεβήκαμε στης 5)

Α ναι έχει και μικρά lag παντού (πάλι επειδι η gpu είναι στην τσίτα λόγο ανάλυσης)

με λίγα λόγια δυο fail έκανε η lg

1. δεν περίμενε το snapdragon 805 (το οποίο θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους)

2. βάλανε ίδια μπαταρια με δυνατότερο hardware

ίδιες διάφορες πάνω κάτω παίζουν ανάμεσα στο oppo find 7a και 7

Note 3 παρε.Ειδικα τωρα που γινετε και ρουτ χωρις να πειραξεις knox δεν υπαρχει κανενας λογος να πας σε g3.

μπορείς να βαλεις επιτελους αλλη rom και να ξεφορτωθείς crapware της samsung? αν ναι θα κάνει party ένας φίλος μου

Edited by egodemis

ίδιες διάφορες πάνω κάτω παίζουν ανάμεσα στο oppo find 7a και 7

off topic λιγο , αλλα τι εννοεις;;

γιατι δεν εχω διαβασει πουθενα για προβλημα του 801 στο find 7 σε σχεση με το 7α

ουτε θεμα με την οθονη εχει..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

off topic λιγο , αλλα τι εννοεις;;

γιατι δεν εχω διαβασει πουθενα για προβλημα του 801 στο find 7 σε σχεση με το 7α

ουτε θεμα με την οθονη εχει..

στο οτι καταναλώνετε ποιο γρήγορα η μπαταρια στο 7 από το 7a (λόγο οτι τροει ζόρια) και όταν κάνεις browsing σε καμία βαριά σελίδα πιανει φωτιά ενώ το 7α χαλαρά, από την άλλη 7a έχει καποια θέματα με την οθονη....... (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα)

όσο για θέμα με την οθονη δες τα bleedings στο 7a (παρα πολλλα κομματια δεν μιλαμε για μεμονομενα) και το ποιο σημαντικό έχει γίνει λάθος calibration και στα δυο κινιτα μπλεδιζει η οθονη σε σχέση με κλασσικές συνηθισμένες ips

το μοναδικό κινητό της προκοπής (ναυαρχίδα) που βγήκε φέτος είναι το s5 (λόγο ότι εβαλαν full hd οθονη και οχι qhd) και αυτό το καημένο το σκοτώνει το λογισμικό του ανελέητα............

με λίγα λόγια όποιος θέλει καλή συσκευη αγοράζει καποια περσινή ναυαρχίδα (και δεν θα ξοδευτει πολύ και θα πάρει κάτι απροβλημάτιστο)

και όλα αυτά επειδι όλοι βιαστήκαν και εβαλαν για λόγους εντυπωσιασμού qhd οθονη με των 805

Επειδή έχω το oppo find 7 και το note 3 θα σου πω να προτιμήσεις το note 3.

για ποιον λόγο;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

πάντως διαβάζω πως το find 7 έχει ικανοποιητική μπαταρία και είναι πιο σβέλτο απο το 7a.. επίσης φαίνεται να έχει καλύτερη οθονη απο το g3

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

πάντως διαβάζω πως το find 7 έχει ικανοποιητική μπαταρία και είναι πιο σβέλτο απο το 7a.. επίσης φαίνεται να έχει καλύτερη οθονη απο το g3

το μόνο λάθος που κάνεις είναι η μπαταρια το 7a έχει αρκετά καλυτερη (λόγο οτι δεν τροει ζόρια το cpu το οποίο δεν είναι σχεδιασμένο για το qhd) δες και στο phonearena πχ αν δεν κανω λαθος εχουν αρθρα και για τα δυο κινιτα

όσο αφορά την οθονη μπλεδιζει λίγο.......... αλλα ναι είναι καλυτερη του g3 γιατί lg τα σκάτωσε λίγο φέτος (η οθονη το g3 χειρότερη από του g2 )

στο οτι καταναλώνετε ποιο γρήγορα η μπαταρια στο 7 από το 7a (λόγο οτι τροει ζόρια) και όταν κάνεις browsing σε καμία βαριά σελίδα πιανει φωτιά ενώ το 7α χαλαρά, από την άλλη 7a έχει καποια θέματα με την οθονη....... (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα)

όσο για θέμα με την οθονη δες τα bleedings στο 7a (παρα πολλλα κομματια δεν μιλαμε για μεμονομενα) και το ποιο σημαντικό έχει γίνει λάθος calibration και στα δυο κινιτα μπλεδιζει η οθονη σε σχέση με κλασσικές συνηθισμένες ips

το μοναδικό κινητό της προκοπής (ναυαρχίδα) που βγήκε φέτος είναι το s5 (λόγο ότι εβαλαν full hd οθονη και οχι qhd) και αυτό το καημένο το σκοτώνει το λογισμικό του ανελέητα............

με λίγα λόγια όποιος θέλει καλή συσκευη αγοράζει καποια περσινή ναυαρχίδα (και δεν θα ξοδευτει πολύ και θα πάρει κάτι απροβλημάτιστο)

και όλα αυτά επειδι όλοι βιαστήκαν και εβαλαν για λόγους εντυπωσιασμού qhd οθονη με των 805

δεν εχω διαβασει κατι για υψηλες θερμοκρασιες....το οτι η μπαταρια δεν ειναι σαν του G2 , ειναι προφανες...αλλα με τον φορτιστη που δινουν , σε μιση ωρα το εχεις παει στο 75%

παντως , σε σχεση με το G3 , με ιδια οθονη QHD και με τον ιδιο επεξεργαστη 801 δεν εχει κανενα θεμα....

ηδη κυκλοφορουν πολλα oppo find 7 vs G3 στο youtube..αλλα ειμαι ακομα offtopic...

δεν εχω διαβασει κατι για υψηλες θερμοκρασιες....το οτι η μπαταρια δεν ειναι σαν του G2 , ειναι προφανες...αλλα με τον φορτιστη που δινουν , σε μιση ωρα το εχεις παει στο 75%

παντως , σε σχεση με το G3 , με ιδια οθονη QHD και με τον ιδιο επεξεργαστη 801 δεν εχει κανενα θεμα....

ηδη κυκλοφορουν πολλα oppo find 7 vs G3 στο youtube..αλλα ειμαι ακομα offtopic...

εγώ ομος είχα το g3 για μερικές μέρες και μπορώ να πω ότι όσα είπα είναι η πραγματικότητα....... oppo δεν το δούλεψα (πέρα απο μερικά λεπτά που το κράτησα) αλλα είδα αρκετά review που το κυριο θέμα είναι η μπαταρια του 7 χειρότερη του 7α και η οθονη μπλεδιζει (και στα δυο)

όσο για την φόρτιση που λες τι να την κάνω την ταχεία φόρτιση όταν είμαι πάντα στο δρόμο η ταξίδια........... εκτός και αν σε κάθε κολόνα έχουμε πρίζα

οπούς και να έχει πρέπει να βλέπουμε αντικειμενικά καποια πράγματα και όχι να προστατεύουμε της εταιρείες που μας βλέπουν σαν δυο πράγματα μόνο (σκλάβους για τα εργοστάσια τους και κινιτα πορτοφόλια) ...........

βιάστηκαν, εκαναν λάθη, την έφαγαν, τέλος υπόθεσης :)

συμφωνω σε γενικες γραμμες και ειδικα στο θεμα του να ειμαστε αντικειμενικοι..

απλα ολοι ψαχνουμε αν οχι την καλυτερη επιλογη , τουλαχιστον αυτη με τα λιγοτερα προβληματα..

το σωστο θα ειναι να περιμενει κανεις για να δει που και πως θα κατσει η αγορα...

καποιοι ομως (πχ εγω) θελω αμεση αλλαγη συσκευης και δεν με πολυπαιρνει να περιμενω μεχρι Οκτωβριο η Δεκεμβριο..

οποτε ο καθενας ζυγιζει τις αναγκες και κυριως (ετσι οπως τα καταφεραν LG,Samsung κτλ κτλ) σε ποιους τομεις μπορει να κανει εκπτωσεις..

με αυτο το σκεπτικο , κλεινω (προς το παρον) προς το find 7

συμφωνω σε γενικες γραμμες και ειδικα στο θεμα του να ειμαστε αντικειμενικοι..

απλα ολοι ψαχνουμε αν οχι την καλυτερη επιλογη , τουλαχιστον αυτη με τα λιγοτερα προβληματα..

το σωστο θα ειναι να περιμενει κανεις για να δει που και πως θα κατσει η αγορα...

καποιοι ομως (πχ εγω) θελω αμεση αλλαγη συσκευης και δεν με πολυπαιρνει να περιμενω μεχρι Οκτωβριο η Δεκεμβριο..

οποτε ο καθενας ζυγιζει τις αναγκες και κυριως (ετσι οπως τα καταφεραν LG,Samsung κτλ κτλ) σε ποιους τομεις μπορει να κανει εκπτωσεις..

με αυτο το σκεπτικο , κλεινω (προς το παρον) προς το find 7

η σκας πολλά λεφτά και παιρνεις το htc m8 (και μετά δηλώνεις πτώχευση :lol: )

για ποιον λόγο;

Και τα δύο έχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονέκτημα τους.

Πχ η κατασκευή του oppo είναι ανώτερη από τα πλαστικά της Sammy αλλά στο note έχεις το πλεονέκτημα της γραφιδας και επίσης μεγαλύτερη οθόνη ενώ στο ύψος είναι σχεδόν ίδια και στο πλάτος λίγο φαρδύτερο το note.

Γούστα είναι αυτά. Απλά βρίσκω το όλο πακέτο του Note πιο ολοκληρωμένο.

Επίσης στα αξεσουάρ υπάρχει μεγάλη ποικιλία ενώ από την άλλη στο oppo εκτός από μία δύο θήκες δεν βρίσκεις κάτι αλλο.

Και να μην ξεχάσω την μπαταρία! Στο note κρατά περισσότερο.

επειδή είναι samsung :lol::lol::lol::lol: (μην φάω ban για trolling :p )

Ανέφερα πως τα έχω και τα δύο οπότε το παραπάνω σχόλιο δεν ισχύει.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Η πιο ασφαλής λύση είναι το note 3 πιστεύω.Όχι το g3 είναι ασχημο, εξάλλου έτσι όπως πέφτει η τιμή του σε κάνα μήνα μπορεί να το πέρνεις και με 400 ευρώ.